Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 15 Septembrie 2025 sunt:
vreau si eu niste sfaturi de jocuri pentru 4 gb ram si 2.3 ghz dual core multumesc anticipat!
Salutare TPU, Am nevoie de ajutorul vostru, imi pregatesc tema de licenta si am nevoie sa completez un chestionar de catre 200 de persoane pentru studiul de caz. Tema este social media si securitatea...? (mai mult)
Am o problema la League of Legends, cand e un update nou se incarca foarte greu, ramane la 33% si dupa merge foarte greu. Vreau sa stiu daca sunt singuru` care pateste asta, dau funda!
spuneti- mi si mie niste jocuri va rog ca nu mai stiu ce sa joc dar Dau Funda cine da mai multe Procesor Amd Athlon X2 3 GHZ Rami 2 gb Placa video Gygabite 2 gb ddr3 128 bit GT...? (mai mult)
Joaca cineva League Of Legends? Vreau sa vand un cont de lvl 30 silver 2 EUNE! L-ar dori cineva? Stiti unde l-as putea vinde? Multumesc anticipat!
Ce credeti ca e mai bine sa imi iau? Asta: http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4210u- 1- 70ghz- haswelltm- 4gb- 500gb- nvidia- geforce- 820- 2gb- free- dos- black- x555ld-...? (mai mult)
Cum modific o mapa cu MTA:SA si sa salvez si dupa sa nu se vada pe gta san andreas singalplayer? ajutati-ma va rog dau funda+vot ID-foltutmarian55 Skype-VinDiesel
De unde as putea descarcacabal online?
Salut, doresc de mult timp sa imi fac un server de samp dar nu am reusit. Daca poate cineva sa ma invete, sa ma ajute cu un tutorial pe internet sau cu sfaturi ii sunt recunoscator. Va...? (mai mult)
Am o problema, cand joc gta iv camera mi se misca nebuneste singura si masinile accelereaza singure, dar de ce. Uitati- va aici, daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
Se merită să dau 150 lei pe cont metin2 ro nemesis war lvl 90 P aura P vârtej P incizie P izbitura G3 Iures și în rest contul e gol nu are iteme deloc. Ce ziceți se merită să dau 150...? (mai mult)
Pot transfera niste RAM de pe un PC vechi pe un PC mai nou?
Salut, Am o dilema de catva timp cu nickname- ul la orice joc si mi- as dori un nick simplu dar concis si sa derive din Mihai Lucian nu neaparat sa le aibe pe amandoua dar mi- ar place sa derive...? (mai mult)
Salut care jucati Eternity warriors 3 pe iphone/ipad si aveti vreun hack pentru gems. Ps. Nu am jaillbreack deoarece am ios 8. , iar acesta nu permite jaillbreack. Dau funda pt raspunsurile care ma...? (mai mult)
..am făcut un server de metin2 cu serverfiles explosion 2 v3.0 clientul care este de la server nu vede toate Itm care sunt implementate imi puteți da un client care sa vadă mai multe Itm noi?...? (mai mult)
Am si eu o intrebare Am silver 3 la CS GO si cum pot urca in rank am mereu scoruri bune din 3 meciuri 2 sunt pe primul loc si 3/3 sunt pe primul loc dar cum fac sa urc in rank la cate meciuri consecutive...? (mai mult)
Salutare tuturor, am si eu o problema cu un dvdrw la un laptop Sony vaio, citeste orice cd sau dvd dar nu mai scrie, imi da o eroare cv gen calibrare cu orice program de scris! Ma puteti ajuta cu un...? (mai mult)
Salut.Am jucat un joc in perioada 2005- 2007 si nu imi amintesc cum se numeste.Era vorba despre o femeie careia i se prabuseste elicopterul undeva in munti cred si trebuie sa scape de acolo folosind lucrurile...? (mai mult)
Cine-mi poate spune cum faci cont webkinz de proba? Dau Funda! :*
Salut, am facut si eu un metin,pvp, dar mai am de facut un npc cu exp, bani..ma poate ajuta cineva?
Buna dragi prieteni de pe TPU (Toti Pentru Unu)!; ) Sunt convinsa ca multi de aici stiu jocul "Webkinz". Fabulosul joc webkinz.; ); ) Am nevoie de niste coduri secrete. Sincer n- am habar cum pot face...? (mai mult)
Tot aud: Poti avea cont de proba la webkinz, cont de probaa, cont de proba. Cine-mi spune si mie cum imi fac unul? :3
Imi merge GTA 5 pe configuratia aceasta: Procesor A8 5600K quad core Rami 8 HDD 1 Terra Placa Video R9 270 X
M-am apucat de scripting in pawno, pentru SA-MP pentru gamemode-uri Role-Play. Daca exista cineva care ma poate ajuta sa inteleg primeste funda. Multumesc de intelegere!
Vreau sa stiu de unde pot achizitiona un PISTOL Usp 45 Silenced dar vreau unul sa nu pot rani pe nimeni cu el. Adica doar sa il am de frumusete in casa. Daca ma intelegeti. Sa fie de metal cu ...? (mai mult)
Definitiile corecte ale termenilor RP, MG, PG, RK, IG, OOC, CK sunt: RolePlay, Metagaming, PowerGaming, RevengeKill, In Game, Out of Character, Character Kill RealPlay, MultiGaming, PowerGaming,...? (mai mult)
imi spuneti de unde pot gasi un site sau ceva ca sa imi pot face propriul meu skin in minecaft? (mai mult)
Am un controller speedlink, de ce mi se tot deconecteaza de la pc.Adica cand vr. sa joc fifa 15 tot se deconecteaza.Dau funda va rog raspundeti repede
dati-mi si mie niste sv de metn2 doar pvp mai noi nici chiar noi dar sa fiue putin noi cele mai bune sv dau funda vot!
Buna ziua am incercat sa- mi fac si eu un cont pe mypaysafecard.com, am bagat toate dar la numarul de telefon imi da eroare, am bagat in toate felurile dar tot nu merge... cum trebuie sa bag numarul ...? (mai mult)
Cele mai frumoase moduri vreau! Pentru gta san andreas, sa fie de acelea pentru pcuri slabe, am doar 1 gb ram, si placa nVIDIA geforce, cele mai bune moduri si sfaturi primeste funda.
Salut caut si eu GameModul Hard RolePlay si nu l-am gasit imi puteti da un link de download la gamemod cu tot cu baza de date?
Salut băieți. Cum se numeau jocurile alea de pe televizor unde practic stăteai în fata tv ului și acesta de detecta și apoi de exemplu ai de evadat de undeva și ai de sărit mai multe garduri ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am donat 15 Euro pe un server de Counter- Strike, si am primit ce am cerut in schimbul sumeide bani. Adica am oferit o suma de bani in schimbul prestarii unor servicii.Intr-...? (mai mult)
Am si eu o problema... Am un iphone 5 si cand vreau sa descarc ceva de pe app store imi apare conectare imposibila la Itunes store. Are cineva idee de ce si cea s putea face?
Multi stiu jocul Webkinz. Cum pot obtine cupoane la el?
cum fac sa scot limitatoru la camioane in eurotruck ca le am facut full de toate dar tot nu trec de 90km/h funda vreau sa fie cat mai rapide
Eroare: Ai răspuns greşit la una sau mai multe întrebări - Citeşte acest regulament Ce faci daca gasesti un BUG in scriptul serverului? Il raportez la admini prin /report. Il raportez pe forum. ...? (mai mult)
Sal TPU! Imi puteti spune de ce cand intru pe un server de cs 1.6 EAC krond, stau 10-20-30 secunde si primesc kick? Nu am cod sau ceva, dar primesc kick din senin. Am steam. FUNDA!
La Minecraft se pot combina texturi de 64 biți cu cele de 128/256 biți?
Va rog ajutati- ma cu intrebarile din RO- RP. Eroare: Ai răspuns greşit la una sau mai multe întrebări - Citeşte acest regulament Ce faci daca gasesti un BUG in scriptul serverului? Il raportez...? (mai mult)
Salut imi merge PES 15 pe 4 gb Ram/32 biti/Placa Video ATI Radeon HD 5570/Petnium Dual-Core CPU 3.06 Ghz. Vreau parieri personale ca am vazut si eu cat cere.
am un server de cs si nu stiu sa imi dau gradu se comanda folosesc dati-mi exemple!
Salut.De ce nu pot descarca de pe apex dc, cu toate ca ce caut pe apex i-mi apare dar nu mi se descarca nimic.
Pe ce site gasesc gta san andreas snow mod...ca eu gasesc doar gta 4 san andreas snow.
Am niste casti intraauriculare si când le bag in urechi se aude un fosnait... Asta e motivul pt care mi s- au stricat. Le- am schimbat si acum am acelasi model. Cum fac sa previn stricarea ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste jocuri cu o poveste buna in afara de seriile AC, Gta, FarCry si Call of Duty?
De curand mi- am achizitionat Stranded deep dar dupa cel deschid jocul merge dau play game si se incarca... se incarca... si se blocheaza la 60% ce sa fac? Am incercat mai multe verzisuni...? (mai mult)
Cine imi da si mie un Server- file + un Client Metin2 cu Mc! Sa fac un server de Metin2 prin hamachi? Vreau un client putin mai modificat :D Si cu cateva itm! Sa imi dati toate informatiile :D Si vreau...? (mai mult)
Cat costa goat simulator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Manugabi întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
octav005 întreabă:
stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991... întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!