Stie cineva cum pot sa joc fifa 2013 online pentru ca am ORIGIN si daca vreau sa joc online imi cere un cod cu mai multe patratele si apoi imi arata sa dau submint sau cancel... daca stiti de...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste jocuri pentru pc cu cerinte minime. Dar sa aiba totusi o grafica buna. Am urmatoarele : Intel celeron d cpu 3.1 ghz, 32 bit nVIDIA...? (mai mult)
De unde pot descarca cs go? un link daca se poate, sau ceva multumesc dau funda!
Salut.Aș dori sa achizitionez un PaysafeCard de 50Lei.Intrebarea e urmatoarea:CS:GO pe Steam costa 11€.Il pot cumpara cu 50Lei sau trebuie PaysafeCard de 75Lei? Multumesc.
Care este diferenta dintre cont Mojang premium si normal (pe gratis)?
Deci...de 2 zile tastatura mea face figuri...cand apas pe d imi scrie sd si cand apas pe c imi apare xc. Ajutati-ma, cel mai bun raspuns primeste funda.
Ce programe de filmat jocuri stiti in afara de fraps, bandicam, dxtory, action (vreau un program care face videoclipurile de marime mica, adica fraps le riase cate 20 gb la 5 minute, cred...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie va rog save game 100% la dragon ball xenoverse pe PC?
Salut vreau si eu niste jocuri cu motorete dar sa nu trebuiasca sa faci curse, ci sa sar peste diferite chesti. Sa fie ceva de genu jocului de pe facebook Trial Xtrime 3 daca il stiti
Spuneti-mi niste jocuri RPG single player.Cel care imi zice cele mai multe si cele mai faine are funda
am si eu o intrebare: La counter- Strike 1.6 sunt admin pe un server si nu gasesc lista aia ca sa dai admin la altii(sunt co- detinator :> ) de exemplu abcddefhg ceva de genu si tot felul pentru...? (mai mult)
Am si eu o intrebare in legatura cu jocul Diablo III, ma gandeam sa- l cumpar si vreau sa intreb daca merita. Am vazut tot felul gameplay- uri pe Youtube si imi place foarte mult. Intrebarea mea este:...? (mai mult)
Buna cum iau bani de pe lapte in farming simulator 2011
Explicati- mi si mie mai bine cum sta treaba cu vinderea itemelor pe dota 2, am deja steam wallet activat, dar nu inteleg cum pot vinde itm la fiecare sfarsit de meci primesc sau nu itm din drop random...? (mai mult)
Buna tuturor! Doar ce m-am apucat de cs go si sunt curios daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste itime slabe sau ceva key am eu niste case adica 1 marog... va rog mult dau funda!
Ce site-uri de jocuri pentru telefon exista? apropo am Samsung camp c 3300
Am o problema la cs 1.6. Cand intru pe un server ma joc 4- 5 min dupa care imi da WARNING:Connection Problem. Dupa 1 min cam asa isi revine dupa care apare din nou peste 5 min.Detin cs 1.6 pe steam si ...? (mai mult)
Salut TPU ziceti-mi si mie jocuri gen fifa si pes va rog... ca m-am plictisit de astea
De curand mi- am creat propriul server de minecraft pe platforma bukkit, , , scuzati- ma daca gresesc. Intampin o eroare.ce consta in urmatoarele: 1)Nu pot avea acces nici la o comanda(you don't have...? (mai mult)
Am o problema, sper ca ma puteti ajuta. Este vorba de jocul league of legends, cand intru acolo de unde sa imi aleg campionii si chiar cand sa apara acolo pozele cu campionii unde trebuie ...? (mai mult)
Imi puteti spune ce ar putea provoca genius la Cs 1.6? Va rog frumos.
am o problema cu Gta SanAndreas. Imi da eroare cand vreau sa intru in el."The procedure entry point vorbis_synthesis_halfrate_p could not be located in the dynamic link vorbis.dll". Dau funda...? (mai mult)
Ce trebuie sa cumpar ca sa am pc mai bun? si ce jocuri ma pot juca momentan? dau funda http://postimg.org/image/k2f16w0tb/ http://postimg.org/image/4s3gfsmn7/
Help. eu joc gta 5 pe ps3 si as vrea sa stiu daca pe multiplayer trebuie neaparat ps +, si daca trebuie sa-mi updatez din nou ps3-ul de la versiunea de software 4.66 la 4.70? Funda!
Spuneti-mi si mie jocuri pentru placa video GeForce 6150 le 512 mb
Care e cea mai buna masina in gta 4?
Cum bag masini in need for speed most wanted mod loader
Ce jocuri as putea juca cu un Pentium dual core E5200 de 2.5 GHz si un Ati Radeon HD 3400 series?
Cine ma ajuta cu o textura de minecraft dau funda cu cat e mai buna texturea!
De unde pot descarca steam_api write minidump.dll pentru pes 2015
Calculatorul meu are placa video de 2 GB dar atunci cand deschid PES 2014 imi scrie ca PC-ul nu inteplineste conditiile necesare anume placa de 512 MB. Ce sa fac?
Caut un expert pentru. Cheat Engine, este cineva? detalii in privat. skype: ellis2142
Imi spuneti un nume de GTA SA:MP? Lasati comm!;)! Multumesc :*!
Heya intrebare de nota 10 TPU. Vreau sa stiu magazine de pe Chit Chat City dar cu lucruri faine. Dau Funda;) :*
N.O.V.A. freedom edition este infricosator?
Imi puteti spune cum se numeste aparatul cu, care poti sa joci toate jocurile pe PlayStation 3 cu tastatura si mouse, si unde pot sa il gasesc. Va multumesc! Dau funda
Sall TPU Am facut un server de minecraft prin hamachi cu un prieten pentru distractie si vrem sa bagam moduri, am urmat tutoriale pe internet dar nici unu nu a functionat sa pot folosi modul pe server,...? (mai mult)
La SIMS 4 dupa ce il cumperi primesti un update cu dlc aparute recent sau acestea trebuie cumparate separat?
Stiu ca cer cv cam tampit :)) dar imi puteti spune si mie o poezie care sa contina numele Andrei si Morfinel? :)). Inventata de voi. Dau funda.(Scuzati de categorie...? (mai mult)
Stie cineva un server de cs cu ammo packs fast?
Am 2 intrebari: 1)In jocuri pretentioase gen crysis3 bf4 watch dogs gta4 si altele cu cerinte asemanatoare s- ar simti o performanta relativ mare in fps la un salt de la 4gb la 6 sau 8? 2)Pe o placa ...? (mai mult)
Ce jocuri mai stiti ca si Hitman? Adica esti un asasin si faci misiuni etc, dar sa aiba grafica destul de buna :D
De ce cand deschid gta san andreas imi apare the program cant start because ogg.dll is mising from your computer.try reinstalling the program to fix this problem. de ce imi apare asa astept raspunsuri
Salut, as vrea sa vad intreb cum pun jocuri de ps3 pe un ps3 modat ..mai exact pe hdd adica pe memoria lui ..as vrea sa imi dati un tutorial sau programele necesare si ce trebuie sa fac ..este ultima ...? (mai mult)
Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema. Deci, atunci cand imi deschid PC- ul, imi apare ca de obicei specificatiile placii video, dar dupa aceea ramane ecranul negru, nu- mi mai apare ...? (mai mult)
Daca imi instalez GTA SA SLIM THUG imi merge samp-ul?
De unde downloadez samp dar sa imi mearga fara erori gen runtime sau altceva si sa pot intra in el ca de obicei nu puteam intra in el?
Am nevoie de o sugestie! Ps4 sau Xbox One? nu stiu pe care sa il iau si as dori sugestii insotite de argumente, desigur! dau funda!
Cum pot sa creez un server de minecraft pe external? Adica sa jucam multiplayer dar sa nu trebuieasca sa fim pe acelasi wi-fi! Daca stiti va rog spunetimi dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeLeu întreabă:
angel6lust întreabă:
Patricia68658 întreabă:
Ionionelionut1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)