Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Mi-am pus fifa 11 pe pc si imi merge cam greu, desi am un pc bun procesor dual-core 3 GHZ rami 3GB si placa video Nvidia quadro fx 1800 de 2 GB.Astept pareri, dau funda;)
Buna sunt un jucator clash of clans lvl 130 si caut membri romani pt clanul Black Angel. Avem trupe max distractie seriozitate activitate si respect fata de ceilalti membri va astept sa fim cat mai multi....? (mai mult)
M- am trezit că un cont de Howrse.ro a fost șters și nuștiu de ce...Pot sa mi- l recuperez? Dacă da vă rog frumos să îmi spuneți și mie... Cel mai bun răspuns...? (mai mult)
Imi puteti sugera niste persoane care stiu sa editeze intro-uri in Adobe after effects? Multumesc.
Cine vrea sa imi faca un server de minecraft? Am incercat metoda normala dar nu imi merge. Daca cumva ati mai facut si va merge ma puteti ajuta? Severul sa fie de Minecraft 1.7.2.
Este cineva care ma poate ajuta cu niste raspunsuri legate de crearea unui server de metin? Multumesc :)
Sistem IT MYRIA LIVE V34, Intel Core i3-4160 3.6GHz, 6GB, 1TB, nVIDIA GeForce GT 730 2GB DDR3.Ce parere aveti se merita pentru gaming. P.S dau funda.
Buna TPU nu stiti de unde as putea descarca dxcpl.exe sa fac setarile pentru dx11 ca sa ma pot juca daylight
Salutare lume, am o problema as vrea sa fac un server de metin2 pentru sadifactia mea sa intram 2- 3 sa ne jucam nu altceva am incercat dar nu reusesc cu tutorialele de youtube; ma puteti ajuta? ai reusit...? (mai mult)
Salut Joc League of legends si nu stiu ce campion sa aleg Fiora sau Darius si de ce. mersi FUNDA
Buna,am o intrebare pentru cei experimentati in terraria, cum pot muta caracterele de 1.2.4.1(vanilla) pe tAPI? am incercat dar nu merge sa mut filele. putin ajutor?
Mi s- a umplut discul C pentru ca am windous- ul acolo si alte cateva programe dar are doar 79 GO si D- ul are 411 si el e cam golut asa oricum daca duc pc- ul unuia care se pricepe poate sami maareasca...? (mai mult)
Salut La Toti Spuneti si voi va rog un metin de doamne ajuta unu pvp pvm sa nu fie nici vechi si cu multe evoluti multumesc :)
As vrea sa imi schimb numele de cs. ex: m1xz0r, DaNgEr0uS, h00Ly!, r3mix... DAU FUNDA LA CELE MAI INTERESANTE SI CELE MAI MULTE!
Nu mai pot intra in contul meu de Facebook orice as face. Am schimbat si recuperat parola de câteva ori dar îmi arata când ma conectez pe calculator sau dupa alt mobil ca parola e incorecta. Se poate...? (mai mult)
Sallut TPU, aceasta intrebare este adresata celor care au avut un server nu neaparat de Counter Strike, doar in FTP. Eu pun serverul din totalcommander, nu stiu daca e bun dar mie imi place si am incercat...? (mai mult)
Cine joaca menit 2 red line sa ma ajute si pe mine ps pe mine ma cheama tornada
As vrea si eu niste nume de jocuri care au ca imagine semnul toxic.(http://www.insurerereport.com/files/2014/03/toxic-waste.jpg) Va rog! Dau funda!
De unde pot descarca Need For Speed II SE?
Saltu TPU! De unde pot sa descarc minecraft SkyBlock sau SkyWorld?
Ati fi curiosi sa participati la un experiment de invatat marketing virtual conceput ca un Joc online de strategie si cu posibilitati de conversie moneda virtuala in moneda reala? adica sa te joci inteligent...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat jocul Dead Space 3 de la EA, cei care detin seviciul Origin. Cand sa instalez jocul, imi cere sa- mi introduc datele contului meu de origin, dar eu nu am nici in prezent, ...? (mai mult)
Salut. Care sunt cele mai buna casti dintre astea 2? Razer Kraken 7.1 sau Razer Kraken 7.1 Chroma.
TPU! doresc sa vand un cont de steam cu urmatoarele jocuri cs go = 11 e + insurgency = 15 e + terraria = 10 e + pid = 10 e total 46 euro ok bun deci vreau niste pasi de a vinde contul adica cum...? (mai mult)
As vrea si eu care sunt cele mai super jocuri online pe google. Dau funda! :D
Cum fac bug jb.lunetistii.ro sa ma fac ct de la spec sau de la T va rog dau funda sau pe alte sv
Puteti sa-mi spuneti daca as cumpara un processor Amd Fx X6 6100 merge pus la laptop si la calculator? Multumesc.
Vreau si eu niste servere de cs unde se cauta admini/moderatori/owneri cu experienta.Dar sa fie furien sau pb.Dau funda mare cat China!
lume as vrea un server de cs 1.6 nu asa populare maxim 10 players.va rog sa-mi raspundeti cu niste servere
Salut, Am un server de Metin2 hostat cum as putea aduce playeri pe el sau sa fac reclama. Multumesc
ajutați-mă va rog cu câteva site-uri de Host pentru metin2 pe toate care le știți...mulțumesc mult.
De unde as putea descarca infamous 1?
Sall TPU, am o problema. Cand vreau sa intru in metin imi apare eroare asta "Sorry, Your system does not support 3D graphics, please check your hardware an system configeration then try again ". Care...? (mai mult)
Cine imi poate da toate comenzile pentru agent pe SAMP doar agent.Dau funda.Nu vreau reclame la sv! Toate comenzile agent toate lv.
Salut TPU; Cateva pentru jucatorii de metin2 : - Ce e mai bun pentru un war mental pvp? a) 19+ pc (paguba competentei) sau b)15 hh 15 crit 20 str 15 dex? Stiu ca pc creste dmg pe skiluri...? (mai mult)
Hei TPU eu ma joc shadow fight 2, am ghearele lui lynx si nu am nici o magie,l-am batut cu soarele si pe hermit, dar nu imi apare hermit cu eclipsa si vreau sa ii iau sabiile
Cum pot sterge contul de pe brainly com?
Salut, sunt jucator de league of legends si am o problema. Mi se incarca pach- ul pana la 33 % si se opreste. L- am instalat de cateva ori, degeaba, merge maxim pana la 52%, ce sa fac? va rog ajutati-...? (mai mult)
Bună.Ziceţimi şi mie vă rog nişte jocuri multzplayer.Dau funda
Cine joaca minecraft sau microvolt?
In legatura cu minecraft. Eu ma joc multipalyer :ma joc survival. Eu am protectie la casa su la blocurile de langa casa. Cu ce comanda il pot lasa pe respectivul jucator sa imi sparga sau sa construieasca...? (mai mult)
Imi spune si mie daca concursul dupa www.concurs.com.nu este real? am auzit ca cineva a castigat an alt sezon
Deci am decis sa ma apuc sa fac un server de samp. Cand il deschid pe localhost eu pot sa intru sa fac orice dar cand intra cineva mi se inchide samp-server din pc.Dau funda, help me!;)
Are cineva bluestacks si poate sa joace CSR racing? ultima oara cand am folosit bluestacks nu imi intra in CSR, de fapt multe jocuri nu mergeau si nu stiu de ce.
Care stie o aplicatie cu care pot edita aplicatii(ask.fm) sa imi aratte ask.fm altcumva?
Am un server de cs 1.6 mod clasic, si azi l- am terminat si eu.iar acum nu imi mai merge GameCp imi apare This game is disabled serverul este de la takehost, va rog ajutati- ma! dau funda. CEI DE LA ...? (mai mult)
Cum sa creez un forum sa apara pe google nu decat pe ucoz etc si sa fie toate categoriile facut? Funda! Multumesc
Mi- am instalat astazi niste moduri la Euro Truck Simulator 2, dar cand intru pe multiplayer nu imi merg...adica imi apar modurile la profil dar nu si in joc.Stie cineva de ce? Dau FUNDA!...? (mai mult)
Nişte jocuri pentru un pc cu un procesor Intel Pentium 4 3.06 gHZ, 3 GB RAM DDR2 şi o placă video de 256 Nvidia Geforce 8400 GS?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!