Am o problema cu o aplicatie de remi pe telefon respectiv Rummy Pro, l- am descarcat din Google play si nu merge adica ma loghez totul e in regula dar cad dau start rapid nu intra! Funda celui...? (mai mult)
Cine stie servere de minecraft 1.8.1 sau 1.8 cu fly, job, suvival?
Ce servere de metin2 romanesti imi recomandati? PvM sau PvP.De preferabil PvM cu rate foarte mari! Descrieti serverele pe scurt daca doriti.
Vreau niste site-uri de unde pot sa-mi fac un pc gen pcpartpiker.com dar sa pot plati la ramburs nu cu cardul...
imi spuneti si mie niste jocuri frumoase cu ferme de animale domestice pentru procesor de 2 Ghz?
Ce placa video pana în 300 ron îmi recomandați pentru gaming? Sa meargă mai toate jocurile :D nu neapărat în high:)
Salut1 cum se vand ouale in farming simulator 2015?
Da-ti si mie comenzile de la admin 1 Samp ( Ps: Nu e Stunt ) E RPG.
TPU am ointrbare:cum sa fac pe mondial rost de otravita si sagi:mai exact astea cad undeva?
Imi spuneti si mie va rog un program VPN bunicel si gratis ceva in genul Hideman sau Private Tunnel sau cum sa rezolv problemele de conectare la Private Tunnel cand incerc sa joc League Of Legends caci...? (mai mult)
Salutari! stiti cumva cum pun grau in samanatoare la farming simulator 2015?
Aveti niste idei bune de username-uri(nu neaparat pentru acest site)?
Heii TPU! Este un joc pe magazIn play, clash of kings si mi l- am descarcat si e ok dar am observat ca am un nume ciudat adica cred ca ei mi l- au dat. As vrea sa stiu cum pot sa- mi schimb numele ...? (mai mult)
Buna Seara TPU, as dori si eu niste imagini(poze) micute cu peturi/sticluta lor (metin2), dar sa fie separate pentru: leu, baby azazel, porc, lup, panda. Dau Funda :D
imi puteti spune niste jocuri cu cerinte mai mici
Buna TPU... Mi-am resetat din greseala tableta si as vrea sa-mi recuperez jocurile... Exista vreo solutie? Funda celui mai bun raspuns! :)
Inainte de a pune intrebarea vreau sa multumesc celui care mi.a raspuns la intrebarea anterioara.In legatura cu intrebarea:As vrea niste jocuri gen wow deoarece are o grafica incredubila si barci...? (mai mult)
Buna! Cine imi spune cum sa folosesc Cheeby Rabbit? URGENT! IN PHOTOSCAPE DAU FUNDA
Salutari TPU! Astazi m- am decis ca vreau sa intru in lumea "Hackingului" iar un prieten mi- a spus ca voi avea nevoie de Kali Linux.Este tot un fel de linux dar cu mai multe chesti.In fine, intrebarea...? (mai mult)
Salut stie carea cod de fraise pentru jocul transformice? Daca da datimil pe joc macheama Tigrutaigru. P.S
Stie cineva cum sa nu adormi seara? Stiu ca e o intrebare cam, nu stiu, dar va rog sa rspundeti la intrebare! :) Funda!:):D
Cum imi dau seama daca placa mea video care o voi luao este compat. Cu pcul meu? Adica stiu ceva ca e legat de placa de baza dar unde ma duc sa aflu asta?
De ce nu pot transfera jucatori la echipa (am tot incercat cu fel si fel de echipe) din cariera de manager? Doar cei tineri si pe sume mici accepta transferul, dar ceillati jucatori de top carora le maresc...? (mai mult)
Salut, de cateva zile mi- am facut un server de minecraft 1.8.1 (survival) sa joc si eu cu cativa prieteni. Astazi am creeat un Obsidiant Portal. si am intrat in el impreuna cu un prieten. Atunci a aparut...? (mai mult)
Salut, joc metin2 rextor si am caracter un ninja pe lama si nu stiu ce bns sa pun ca sa dau foarte bine. De exemplu sunt unii ninja care dau mult DMG chiar daca am scutu anti ninja si full pumnal. Aaaa...? (mai mult)
cine ma poate ajuta la san andreas nu mi se aude sunetul de radio si de la misiuni cand vorbesc aia big smoke.....etc... si nici scrisul ala care apare in engleza nu se vede? stie cineva? dau...? (mai mult)
Am terminat de ceva vreme GTA V si nu pot achizitiona masini online(web). Cand dau "buy" imi scrie ca nu am loc in garaj, si ca trebuie sa achizitionez unul. Nu stiu de unde si cum. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Da-ti si mie comenzile de la admin 1 pe Samp.
Salut joc metin2 rextor si am caracter ninja pe lame, as vrea sa stiu ce bns sa pun ca sa rup cu el. De exemplu sunt unii ninja pe metin care dau asa mult dmg chiar daca eu am scut anti ninja si full...? (mai mult)
Salut va rog frumos cei care se pricep cu adevarat la jocuri si calculatoare sa imi spuneti si mie daca imi merge fifa 09, am memorie ram768MB, placa video VIA Chrome 9 HC IGP 256MB, procesor Intel(R)...? (mai mult)
spuneti-mi si mie sunt nehotarat nu stiu ce sa aleg Placa Video Nvdia 650x de 1gb pe 128 bit sau Leptop sa imi iau Second Hand
am o nelamurire cum pot cumpara counter strike 1.6 de pe steam, tin sa mentionez ca am cont dar nu stiu cum sa il cumpar? Funda...
Care dintre cele 2 pleci este mai buna, pentru jocuri. :3 : -RM170 on Intel Q45/Q43 Express Chipset -Placa video ASUS GeForce GF6200TC 256MB DDR2 :D
Oare ce pc imi trebuie sa joc jocul pc silent hill 3 sau 4 (rami, placa video, etc. )? ma poate ajuta cineva?
De ce imi merge spin ttires intrerupt?
Heyy, FUNDOAIE :))), Deci cine are un cont de stardoll sau ourworld? Sa fie la stardoll peste lvl 30 si pe ourworld minim 23- 24 :) Dau la schimb unul de imvu, joc imvu de 3 ani..are badges cam 800 ...? (mai mult)
Se pricepe cineva foarte bine la facut seturi PVP si interioare pentru MetinPVP?
Am setat la un joc rezolutia prea mare si nu mai pot s-o dau inapoi.Ce sa fac? Funda plz!
Cs:Go il poti juca doar cu bani? Adica sa joc online nu doar cu boti.
Vreau sa imi zice si mie niste jocuri online foarte bune(o lista/unul singur)de preferat nu fie nevoie sa le descarc, dar asta nu e important. O sa le incerc pe toate si dau FUNDĂ la cel mai bun.
Am o problema uriasaa! Acm un an am facut un canal de youtube. intre timp am uitat parola si nu stiu ce sa fac pentru ca trebuie neaparat sa sterg contul... Dar chiar nu mai stiu parola :(( ce sa...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca aceasta memorie RAM http://www.emag.ro/memorie- kingston- hyperx- savage- 4gb- ddr3- 1866mhz- cl9- 1- 5v- xmp- hx318c9sr- 4/pd/D68SRBBBM/ este compatibila cu placa de baza ASRock...? (mai mult)
Ce jocuri as putea juca online cu iubita avand in vedere ca eu sunt in Italia si am netul prost rau... Pana acum am jucat pool si remi. Cat mai multe!
Ajutor TPU calculatorul me baraie iar ecranul este negru nu apate nimic pe el va rog ajutatima!
Am instalat forge dar cand intru in forge nu-mi apare versiunea 1.7.2 forge. arata la fel ca inainte ..de parca n-ar fi instalat-o. Va rog sa ma ajutati! Fundita
Ma puteti ajuta si pe mine cu niste seed-uri de minecraft pocket edition 0.9.5 cu o mina si multe pesteri si poate si un village! dau funda sk voturi!
TPU AM SI EU O PROBLEMA MARE CU METINU! PLz ajutati- ma imi da erroarea asta la toate metinele Cannot load library speedtreert.dll crying((.Am cautat peste tot erroarea asta si nu ...? (mai mult)
Un site a unei firme de boost pentru Cs 1.6 care accepta coduri de reincarcare Orange? Va rog, eu nu gasesc. FUNDA!
TPU AM SI EU O PROBLEMA MARE CU METINU! PLz ajutati- ma imi da erroarea asta la toate metinele Cannot load library speedtreert.dll :((((.Am cautat peste tot erroarea asta si nu gasesc nici un ...? (mai mult)
Imi merge GTA IV daca am dual core amd athlon x2 2.8ghz placa video Ati Radeon HD x3200 si 2 gb ram? va rog frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!