nu merge imi merge Minecraftul. Imi crash stiti voi asa ca am decis sa va intred pe voi ce sa fac daca imi da crash in minecraft? PM.
Nu am stiut unde sa pun intrebarea :)). Mi- am uitat parola de la Lady Popular. Dau acolo la e- mail, scriu e- mail- ul si cand sa ma duc pe yahoo si intru pe cont gasesc asa : "Nu aveti niciun mesaj"....? (mai mult)
Salut va rog sa raspunda cei care stiu. Am si eu contul de steam cu CS:GO pe el dar am avut probleme cu pc o saptamana si cand a ajuns acasa am bagat windowsu am vrut sa intru pe steam dar problema ...? (mai mult)
Da eu am placa video http://www.pcgarage.ro/placi-video/asus/radeon-r7-240-2gb-ddr3-128-bit/ ar fi mai recomandat un procesor AMD sau Intel pentru ca vreau sa imi oveclock-ez placa vdeo.
vreau sa ma joc si eu League of Legends, totul a mers bine la descarcare si la instalare pana sa intru in cont. Imi scrie acolo Login Error...ce sa fac?
Sall all.....am luat PS3 si pana cand o sa mai mearga jocuri pe el? DAU FUNDA!
Va salut pe toti cei de pe TPU! Vreau sa ma ajutati am instalat un program wtfast 3.2.15.341. si vreau sa- l fac sa mearga pe league of legends eu dau la Listed Games scriu League of Legends dar nu ma...? (mai mult)
Caut Scripter samp.platesc bine daca se face treaba cum vreau eu
Am primit un domeniu de curand de la un prieten. Domeniul are numele ugz dupa care este urmat de extensia lui (nu pun link pentru. ca nu vreau sa fac reclama). Problema este ca numele bate spre ...? (mai mult)
Salut, am o problema cu Counter-Stike1.6, de la o freme in coace imi sacadeaza dupa ce joc 2/3 turi de cs. si asta mi se inntampla de o sapt in coace. oare de ce? :| dau Funda!
Scuze de categorie daca nu este buna aceasta categorie. De curand mi- am activat steam guard si as vrea sa bag 5euro, pot sa i bag si sa nu se consume sau mai bine ii bag dupa ce imi trece activarea...? (mai mult)
Voi ce siteuri de socializare mai folositi in afara de facebook? Si ce parere avesti despre urmatoarele siteuri de socializare: omegle, connected2me, chatul apropo.ro, badoo, twoo, chatul...? (mai mult)
Ok am Windows 7 si am incercat de toate, imi da eroarea urmatoare: "metin2.create_no_appropriate_device" si nu merge nici cum s- o rezolv. Mentionez ca: 1. Am dat dublu click pe executor (launcher) ...? (mai mult)
la sa-mp cand faci un server si pui alt game mode se pun si comenzile automat? Si dati-mi si mie un link cu game modeuri de stunt si roleplay.
Mai de mult, ma jucam un joc cu o fata (sau baiat) in care trebuia sa strang puncte si erau mai multe nivele, prin egipt, prin spatiu. Avea grafica ca Mario.Si tin minte ca era un tabel cu...? (mai mult)
va rog sa-mi raspundeti eu vreau sa joc metin 2 da nu sti de care ro alaska mondial etc imi dati voi niste ponturi va rog da sa fie ceva usor ca nu le am
Mă joc metin2 Steel! E super dar pe mine ma omoară aproape toți și cred ca știu de ce! nu am iteme bune :(( am doar un scut fb armura. cine îmi da și mie niște iteme bune war? va rog...? (mai mult)
Sfaturi pentru sweet flirt? Am gasit doar blogul asta, http://jucatorsweetflirt.blogspot.ro/ vreau si alte informatii.
Hey salut TPU am o intrebare pentru jocul Minecraft. Vreau sa imi iau niste shadere, am vazut pe net si am acest pc, dar am versiunea 1.8 pe Minecraft, pe versiunea asta am vreo 90- 100 fps cu optifine....? (mai mult)
Imi puteti spune cum sa instalez un mod in Skyrim?
La Minecraft imi arata placa video pe care o am ca este Intel HD Graphics 4000 desi am Nvidia GEFORCE 710 m 1 g. Ce sa fac sa o schimb in cea buna?
Un joc asemanator cu OurWorld sau DownWorld? Funda. :)
Salut cine ma poate ajuta cu un server de minecraft! As vrea sa fac un co- op cu un prieten! Am incercat o gramada de tutoriale si el nu se poate conecta la mine si nici eu la el! Cel care ma ajuta poate...? (mai mult)
Schimb cont de steam cu alt cont am pe steam Sleeping Dogs si Hitman Absolut
as vrea sa imi dati niste exemple de nume pentru cs1.6 si cat mai multe. Dau funda pentru cele mai multe si interesante!
Am o problema la jocul Driver: San Francisco. Cand intru in el, ecranul ramane negru si imi apare "Out of range", am incercat tot felul de chestii, insa nu am reusit sa rezolv problema.
Sall TPU, dc nu imi merge sa_mp cand joc pe RPG? Cum pot rezolva?
Sal TPU.Sunt scripter de samp insa nu stiu sa fac o chestie: As vrea sa pun comenzi pe nume exemplu sa aiba acces la /setadmin doar anumiti playeri
Cum scap de restrictie pe LOL? Adica sa nu stau 20 de minute sa intru intr- un joc. Am 5 meciuri cu restrictie de asta si vreau sa scap am parasit cateva meciuri ca am nimerit numa cu idioti...? (mai mult)
Știți cumva vreun joc de socializare gen Transformare sau Metin? Transformice mi se pare cam copilăresc, iar Metin nu e genul meu. Funda pentru un răspuns bun.
am o problema pe un laptop care persista chiar dupa de am schimbat Windowsul. Am un laptop Asus cu procesor dual core 1, 8 placa video 1gb si 4gb ram si in jocuri merge groaznic, in rest...? (mai mult)
Ce jocuri survival stiti?
imi poate spune cineva in care wwe ultimate impact sin cara are costum si masca rosie si are nistr scheme mai bune pentru ca am vazut un link pe youtube dar nu scria ce wwe ultimate impact este?...? (mai mult)
Salut stie cineva vreun metin2 bun care sal joace si el casa poata sa ma ajute ca sunt la inceput multumes
Cine imi da un cont steam cu multe jocuri si mai ale 7days to die? pot sa dau la schimb domeniu.biz webhost platit pentru 5 luni si un host samp 50 slot platit pe 5 luni
Pe WWE 2K14 cum il deblocezi pe Eddie Guerrero?
Imi puteti spune un server de metin2 pvm easy?
Salutare am o problema cu metinul... - _- pana mea am windows 8 si este posibil ca din cauza asta... am instalat nenumarate metine si tot aceeasi problema imi apare:...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste setari pentru CS 1.6? (Joc cu rezolutia 1024x768. nu o pot schimba)
Un Serve de samp cu multi playeri si si cu user control panel forum oameni peste 18 ani care sa poti vorbi cu iei vreau sa fie acuma nou serveru Fundita cine ma ajuta
Imi puteti spune daca in fifa 10 daca joci la be a pro poti sa te transferi la alta echipa?
am un calculator care are windows 7, placa video 8500 gt nVIDIA, procesor de 3, 6 si rami 2 gb.Am jocul world racing 2 si cand merg cu masina daca ma uit atent la stalpi, la case, depinde...? (mai mult)
Am descarcat Assasin's Creed 4 Black flag, si ca sa il extrag imi cere parola, si cand l'am descarcat mi- a dat si 2 site- uri de unde sa descarc parola, dar nu merge nici un site, ajutati-...? (mai mult)
puteti va rog sa-mi sugerati cateva jocuri faint pentru fete?/ pe PC.
recent am aflat desptre acest sait:http://www.tremorgames.com/register.html Cica poti sa iei jocuri free cu ajutorul acestuia, dar eu nu am reusit sa- mi fac cont. Dupa ce am completat...? (mai mult)
Stiți vreun joc cu arcuri calumea la 1 gb ram?
Salut tuturor...vreau si eu niste jocuri pc de actiune de ex: "Sleeeping Dogs si Assassin's Creed III" cu poveste. FUNDA!
Cine stie metine cu lykan din afara de : RO, Hammer si elyps care merge si este fain dau FUNDA;);)
Buna seara de ce nu imi merge fifa 13 pe laptop? am Procesor i5 2.7GHz (4CPU),4 gb ram, placa video 1gb ..de ce?
Cum rezolv problema la jocul don't starve imi apare cand intru in el ecranul negru si imi spune error during initialization?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.