Ce parere aveti? https://www.youtube.com/watch?v=qAwPgnCPX_Q
in Grand Theft Auto V, pe ps3, cum schimb personajele intre ele? ex:acum il am pe Franklin, dar cum il iau pe Trevor?
Am laptop compaq presario cq57 375eq cu amd e- 300 apu dual core cu radeon 6310 mobility series si 1.30 Ghz + 2GB RAM. As dori minim 5 jocuri tari care sa indeplineasca aceste cerinte.Dau FUNDA...? (mai mult)
Eu am vrut sa imi instalez si sa ma joc Rust (19.12.2013)am incercat si v25 si cand vreau sa ma conectez pe server imi da eroarea Connection Failed cine ma poate ajuta/? FUNDA
stie cineva un aimbot pentru samp?
Salut fratilor si surioarelor! Am si eu o tableta Allview ax4 nano si va rog, daca puteti sa-mi spuneti nistejocuri 3d superi tari! FUNDA!
Dati- mi exemple de jocu PC care merg pe un laptop Samsung 4GB de ram si placa video Nvidia G650 procesor Intel i3 2, 4GH.Nu trebuie sa mearga cu tote graficile pe high dar sa mearga pe normal...? (mai mult)
Ajutor. as vrea niste pasi de conectare gta 5 ps3, un ghid ceva. FUNDA!
Cine imi poate zice si mie niste jocuri cu tiruri dar care sa mearga si al un PC mai slabut...Dau funda
Dati-mi si mie un server de respawn sa fie mega ultra super tare da sa scrieti corect am loat niste svuri care ati scris voi si nu au mers majoritatea...
Caut si eu piese pentru HP pavilion dv 6 3107sl carcasa de pe spate aca cineva ma poate ajuta ca nu gasesc de vanzare
Cine poate sa imi recomande niște servere de metin2 in care SE DONEAZĂ...cel mai fain primește funda
Sooo, era un joc pe un site (y8, miniclip nu mai stiu sigur) cu 2 frati, dar era pt un jucator. Siii, puteai sa alegi intre fata sau baiat si aveai ceva misiuni de ex:trebuia sa duci un domn de la masina...? (mai mult)
vreau si eu un program cu care sa pot filma in jocuri si camera web in acelasi timp, ceva in gen Action, am instalat camera web cu un program numit (Im Magician) iar in momentul cand folosesc...? (mai mult)
Sall tpu.Era un joc pe care il jucam cand eram mai mic, stiu ca puteai avea urmatoarele:(soldati, avioane, tancuri) jocu era modern si daca va da o idee, cand faceai o miscare(adica avionu ala sa se ...? (mai mult)
Cine are sa imi dea si mie un cont pe gtaproromania va rog frumos dau funda!
Cine stie niste jocuri precum Sweet Flirt?
Heii TpU! :* Vreau cont de IMVU..sa fie fain..stil emo..sa aiba multe out.uri! FUNDITA
De ce nu pot sa fac scheme si sa apar la penaltiuri la fifa 2013 PS:am laptop sa-mi spuneti daca are vreo legatura daca nu am calculator! FUNDA
Imi spune cineva cum pot sa fac pentru o pagina jocul"creaza papusa"de unde fac rost de (imbracaminte, ochi...etc?)Cum se face cineva mi-a spus ca pe photoscape, dar cum?
Stiti ceva site-uri de genul http://kzinc.net/index.php?route=product/category&path=1? Multumesc frumos :)
Stiu ca nu e categoria corecta!. dar 90% din persoane se uita numa aici :]]. la gta san andreas cum fac sa imi schimb mapa? adica cand dai esc si dai pe map. cum fac sa o modific sa o vad schimbata doar...? (mai mult)
Salut, am o intrebare : Am windous 8.1 Professional si vreu sa joc fifa 11 in retea pe gameranger dar nu merge. In single player imi merge perfect. dar pe gameranger dupa ce partenerul de camera da ...? (mai mult)
Care este comanda de fakeadmin pe sa-mp dati-mi mai multe exemple va rog.
In gta 4 pot sa imi cumpar propira masina am 630000$ Am terminat jocu. Ofer funda raspunsului care ma va ajuta.
Cine imi da si mie un GM sa-mp rpg Funda
Imi poate explica si mie cineva cum instalez sistemul de operare pe SSD daca am si un HDD in acel calculator,?
Am o problema am inceput sa ma joc, jocul Dying Light si dupa ce ma joc cam o ora jumatate si vreau sa il inchid. cum fac sa salvez jocul de la misiunea care am ramas. Multumesc si Funda raspunsului...? (mai mult)
Am un server de samp (RPG), ma pot conecta doar eu la el, daca de ex dau ip la un prieten sau mai multi, le apare 'Retrieving Info..ip- ul ' din ce cauza? ce trebuie sa fac? Am internet de...? (mai mult)
Salut TPU,imi poate da cineva un fel de lista despre ban-urile de pe CS:GO, adica la cate cooldown-uri se ia ban pe 24 de ore, la cate cooldown-uri ban pe 7 zile si permanent...multumesc
Ajutati- ma va rog frumos! Mi- am instalat imvu in pc si mi s- a blocat si am vrut sa- l sterg si nu merge imi apare eroare si imi spune: shellexecuteex failed: code 1155 no application is associated ...? (mai mult)
Am o problema pe windows8 mai precis f5 f6 etc...Acum joc un metin si daca apas pe f5 ma baga pe google ma puteti ajuta? Dau funda!@
La minecraft nam bin de unde il iau cu bin sau unde istalez bin ca tre sa descarc ceva la minecraft si mam uitat la tutoriale si zice sa intru in bin si alte chestii va rog ajutati- ma pls..... Dau...? (mai mult)
Am jucat acum vreo 4 ani nu stiu un joc gen serious sam dar stiu ca actiunea se petrece in orase si trebuia sa supravietuiesc, luptandu- ma cu niste zombii ce aveau ca nsite crabi pe cap.Ce...? (mai mult)
Am o problema cu prism3d la 18 wos imi da eroare, nu ma lasa nici macar sa intru in joc, din prima imi apare o caseta si scrie decat 18 weels of steels, ce pot face? Fundaa!
Sall TPU, am si eu o intrebare va rog ma ajutati? Deci eu joc ETS2 si m- am jucat pana la level2 si dupa ce am terminat levelul 2 ami zice ca de aici trebuie sa bagi key activation: va rog ami dati si...? (mai mult)
Buna tpu.Am o intrebare in legatura cu jocul caine virtual.Eu am un caine si are runda 0 cate runde trebuie ca sa se faca adult ca e bebelus ma ajutati va rog?
Ce casti de gaming recomandati si sa fie in jurul sumei de 100 lei...
Cine imi da si mie un server sa-mp rpg
Cine stie cum identific multimea I, puteti sa imi spune.ti exemple? dau funda
Are cineva un cont de imvu? Pro?
am o mare dilema... Am o rasnita de placa video nVIDIA geforce 8500 gt, ea trebuie sa fie de 512 mb ddr2, dar cand dau la game- debate scrie ca are 228 mb ddr2, iar cand dau prin dxdiag, la ...? (mai mult)
La clas h of clans la când aveam th 4 un builder costa 500 geme. Acum, după ce l-am făcut de 5 un builder costa 1000 gems. Din ce cauza?
Cat costa pe Metin2 ro sabie bambus +7
Îmi puteți spune și mie niște jocuri survival înafara de The Forest, Minecraft.
Servere cs 1.6 de zombie clasic? adica fara lasere, gloante infinite, sarituri din astea de vip si alte...
Hei TPU azi pe iphone 4 ios 7, 1,2 am dat update la top eleven adica inainte era v2.35 acuma e 3.0 si versiunea cea noua nu imi merge cum as putea sa revin la vechea versiune 2.35 dau funda!
:D Recent mi- am instalat Far Cry3 si am jucat cateva misiuni, imi apare ca si cum s- ar salva dar....nu se salveaza. Am incercat sa salvez si manual si tot nu merge :( Ma puteti ajuta voi cu...? (mai mult)
Salut,vreau sa stiu si eu ce inseamna Sync Every Frame-rate la jocuri, dau fundoi.
SALL TPU am counter strike source si cand intru in el nu mi se vede cursorul ce sa fac? Skype: kerby991
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.