Cine ma poate ajuta cu eroarea aceasta o intampin cand intru pe mozila.. Nu reusesc sa ii dau de cap de cateva zile. Stie cineva? Imagine cu eroarea : http://i58.tinypic.com/30w5guv.jpg
De ce nu ma lasa sa pun item frame pe chest pe minecraft 1.7.2 FUNDA!!!!!
Buna tpu! As vrea sa- mi fac un canal de gaming pe youtube se mai merita s- o iau de la zero avand in vedere succesul altor youtuberi? si cam ce jocuri sunt mai urmarite, eu joc minecraft si world of...? (mai mult)
Salut,am si eu o simpla intrebare care ma tot macina.Ce inseamna la jocuri Sync Every Frame-rate??? Dau fundoi!
Sunt un mare fan a jocului FNAF si am o nelamurire : Care e povestea lui Mangle? Dar a lui the Puppet?
Buna ziua TPU! vreau sa imi cumpar minecraft de pe minecraft.net, site- ul este oficial? iar daca instalez jocul pe un pc mai pot juca si pe alt pc, mentionez ca locuiesc in 2 localitati diferite(IP...? (mai mult)
Salutare tpu!!!!! Imi functioneaza nfs the run pe computerul meu?? OS: Windows 7 ultimate 32 bit Procesor : Pentium(R) Dual- Core CPU E5500 @ 2. 80GHz (2CPUs)~2.8GHz Ram : 3GB(3072MB) ATI Radeon HD...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor...... vreau sa imi instalez metin2ro..... il instalez de pe site instalez si Gameforge Live ca il cere de pe site si imi da eroarea Python27 not found am luat Python 2.7.5...? (mai mult)
Salut tuturor! Ma adresez celor care joaca League Of Legends si care nu joaca ci a jucat. Am o problema in acest joc am foarte mult lag am totdeauna 17 fps 12 13 8 7 tot asa si nu pot sa joc cum trebuie...? (mai mult)
Salut am o inntrebare este un joc gta san andreas pe mine ma lasa sa intru in magazinul de haine, tatuaje, dar nu este vanzatorul acoolo de ce? pe mine nu ma da de unde este bicicleta accea de ce?...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema la Cs. Cand intru pe un server (indiferent care o fi acesta) si dau jocul in bara, cand intru iar m- i se invarte imaginea incontinuu. Va rog ajutati- ma sa rezolv problema,...? (mai mult)
Salut.Am o problema la Stranded Deep.Am intrat intr-o epava de langa o insula si nu mai pot iesi.Add:https://www.facebook.com/dobre.romulus.9 cine ma poate ajuta sa va dau poze.
Salutare TPU am o intrebare foarte ciudata pentru voi : In ultimele luni numele meu de pe Minecraft, Metin2 etc. mea era "Pisicel" si mam gandit sa o schimb si as vrea sa imi spuneti voi un nume ...? (mai mult)
De ce nu merge sa mai adaug prieteni pe Steam ajutati-ma va rog!! FUNDA!!!!
Am o problema in gta san andreas, pe mine nu ma da prima data acolo unde e bicicleta aiai de ce? nu pot sa fac misiuni ajutati-ma dau funda
Dau cont de LoL (LEAGUE OF LEGENDS) pe un cont de metin2 RO sau 4story RO. Contul de LoL are urmatoarele Skinuri : Emumu, Debonair Ezreal, Garen din legiunea de otel, Master yi alesul, Unchiul Ryze, ...? (mai mult)
Am o problema cu Sims 3.Am cumparat jocul si m- am jucat, insa dupa am incercat sa descarc un pachet pt. joc iar acum daca vreau sa ma joc imi cere sa introduct numarul produsului.Am introdus numarul ...? (mai mult)
am nevoie si eu de codurile itemelor site de pe forumul Metin2Blade sau site-ul de unde le pot gasi sau lua! Mersi anticipat si dau funda
pe windows 10 merg jocurile gen LoL WoW GTA?
Niste nick-uri faine pentru cs:go? Avand in vedere ca ma cheama Emilian... si mi se spune Emi... nu prea am idei.. numele care-l folosesc acum este Emilianovic :/
Salut,dati-mi si mie niste servere sa:mp deschise recent (2015) dau funda!!!
Ca sa fac rank up stiu ca trebuie sa castig 3- 4 competitive la rand, dar daca fac la un competitiv remiza? De exemplu am castigat 3 competitive la rand si al patrulea fost remiza, trebuie sa iau de...? (mai mult)
Salut imi puteti spune si mie daca pc- ul asta este bun pt. gaming? http://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4460s- 2- 90ghz- haswelltm- 4gb- 1tb- dvd- rw- nvidia-...? (mai mult)
Cerintele de sistem pentru GTA V au aparut de mult timp! Acum as vrea sa stiu daca laptopul meu GT740M 2GB, 8GB ram si I5 4200 va putea rula jocul!
Cine poate sa imi spuna unde gasesc (shaman king power of spirit pentru calculator)? Va rog sa-mi spuneti daca stiu vreun link sau cum gasesc!
Mi- am cumparat recent fifa 15 si am o mica problema cu el: Cand dau jocul pe ecran complet (alt+ ENTER) mi se schimba culorile, adica fara ecranul complet toate culorile se vedeau mai vii, mai...? (mai mult)
Salut Tpu, la jocul Farming Simulator 2015 vreau sa stiu unde se vind CARTOFII, SFECLA DE ZAHAR si RUMEGUSUL.Dau funda!!
Salut.Poate cineva sa imi dea un cont pentru mojang pentru ca eu am uitat parola si au mai fost niste chestii
Va rog îmi recomandati si mie un hack pentru clash of clans dar sa fie pentru android va rog mult.
Salut, prieteni! Am si eu o rugaminte si voi da funda! Am nevoie de codurile armelor, armurilor si accesoriilor de pe forumul Metin2Blade, cine le are sau le gaseste primeste funda de la mine!...? (mai mult)
Dau cont Minecraft premium pe cont Metin 2 Alaska level 110.
Stie cineva un server de metin GM Mod (sa se dea GM gratis)? Sau daca are cineva server de metin si are nevoie de GM.
Sunt nou pe "Toti Pentru Unu"... Deci am o intrebare, iar cine o sa raspunda o sa- i dau o maareee fundita din toata inima :)! Deci uitati: Cand intru pe un anumit joc si setez sa pot juca...? (mai mult)
care imi da si mie un cont de world of tanks? Va rog ajutati-ma
Care este ip-ul de la the brigdes si pe ce versiune se joaca? Dau funda
Pe survivalcraft cum pot sa schimb limba, din Engleza in Romana?
Cei care jucati LoL sau care l- ati instalat acum recent... uitati aici o poza: http://i.imgur.com/f1hMXgk.jpg Credeti ca s- a oprit downloadarea sau numa asa arata 0 KBps? Pana acum el se descarca cu...? (mai mult)
Salut tpu! Daca puteti dati- mi si mie niste execple de metinuri pvm- pvp care sa aiba si armuri/arme beta dar nu numa luate de pe site... Sau dati- mi linkul de unde pot downloada metin2argo va rog Multumesc...? (mai mult)
Buna TPU vreau un cod ptr viata infinita gta 4 ps 3
Care joaca FIFA 08 in retea care ma bate are funda!!!
Salut, stie careva un server de metin2 pvp cu lvl 99, ultimele evolutii sa fie posedatele si epicele. la magazinul general sa fie inele si acadele care sa- ti ofere un avantaj+ costumu cu bonusuri ...? (mai mult)
Salut tpu!! Am descarcat S.K.I.L.L Special Force pe gameforge si cand intru in el imi da urmatoarea eroare : An internal exception occured (Address: 0x7812c9) Please, contact support@oreans.com.Thank...? (mai mult)
Am o problema cu MC-ul, cand dau pe el imi apare doar scrisul ala >MINECRAFT
Hei Tpu! Am o mica, mare problema! Am un cont de steam care a fost furat stiam parola, puteam sa intru pe cont, dar voiam sa nu mai intre cel care l- a furat asa ca am blocat contul ca sa nu mai intre...Si...? (mai mult)
Cand apare FNAF 3? FUNDA
Salutari! As avea si eu nevoie de un cont de steam ( doar daca nu va mai jucati ) cu cs go pe el! Toti prietenii mei joaca si imi spun si mie sa mi- l iau, dar nu imi merge cardul! Se poate ca cineva...? (mai mult)
Deci am combinat 3 texturi la Minecraft( una de 64x, încă una de 64x și una de 128x) și nu îmi apare la "Resource Pack" textura când intru în joc. Trebuie să fiu toate la fel? Mă refer...? (mai mult)
Salut exista un metin 2 fara playeri stafful este amabil, metinul este frumos si as vrea sa-l populam Metinul se numeste Metin2 Space, Va las si site-ul :http://metin2space.com/index.php?attempt=1
Salutare tuturor!!! Caut si eu un server de metin2 care stie servere faine va rog dar sa respecte cerintele - lvl maxim 225- 255 - cand upgradez ceva sa nu imi trebuiasca un inventar intreg - armele/armurile...? (mai mult)
SALUT TPU! imi spuneti si mie 5 jocuri faine? ..::FUNDA::..
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!