TPU Mi-am facut un server de metin2 prin hamachi! Clientul are mc.txt Mi-am pus ip de la hamachi acolo â Prietenii nu se pot conecta dar eu pot de ce?
Mi-am luat Stranded Deep si nu stiu cum sa distrug lucrurile facute de mine?
Hello TPU:) Am Pc cu : 1Ram; 32 -bit, windows 7; procesor Genuine Intel(R) CPU, 1, 80 GHz. Ati putea va rog frumos sa imi spuneti ce jocuri mi-ar merge? :) Dau funda :) Multumesc mult anticipat
Salut, TPU. Intreabarea asta este pentru cunoscatorii de Minecraft. Deci... am o problema. skinul de steve la unele texture mi- l arata desfigurat sau cu capul la picioare, fara maini etc. Daca stiti ...? (mai mult)
Sall all..Hei joaca cineva Minecraft de aici? Daca jucati Minecrfat trimitetimi un Mesaj
Ca sa trec direct la subiect ma descarcat Metin2 si mi- am ales ca si caracter samanca aia, doar ca este o problema nu pot creste in nivel! Adica pot doar ca nu am nici macar o arma si nu pot indeplini...? (mai mult)
am o intrebare despre minecraft. Cum fac sa imi salveze realizarile? Cand dau sa ies la meniu principal si sa salveze... dar tot nu mile salveaza. e minecraft 1.8.1 de la Team-Xtream
Cum fac gold la smallworlds
GTA 5 ruleaza pe o consola xbox 360 250gb slim?
daca ma joc jocuri cu grafica mai mare mi se bloceaza PC se face monitorul negru si in casti / boxe se aude un R-rait. Va rog ajutati-ma,
Niște jocuri faine?
Salut.Aveti si voi niste conturi de Lol sau Smite pe care nu le mai folositi? As fi recunoscator :D
Unde gasesc orci mari curajosi. Stiu ca in Valea Seuryong. Dar prin ce zona? Fundaaaaaaaaaaaaa
Salut cine stie niste servere samp unde sa ma pot angaja? romanesti va rog Funda mare mare :*
Vreau si eu un site cu jocuri interesante pentru copii. Să fie cu ecran mare. Fundită!
Mi-am pus far cry 2 cu demon tools pe F si cand dau pe setup scrie F:\setup.exe nu este o aplicatie valida Win32.Ce sa fac ca sa mearga? Trebuie formatat? Si daca da cum?
Dati-mi un site cu un joc de poker in care se joaca cu tot pachetul de carti, iar cand incepe ai niste carti cu spatele in sus. Funda pentru jocul cel mai asemanator descrieri de mai sus.
Salut stie cineva cum face sau cu ce program face pewdiepie editarile si efectele la videoclipuri adica pe un monstru il face in ursulet cum face cand face subtitrari cum face sa apara pe fullscreen cand...? (mai mult)
Cum bunnyhop la counter strike jail break 1.6 Multumesc Funda :0)
Am descarcat noul joc stranded deep si nu il pot juca... imi tot apare asa... stie cineva motivul va rog sa ma ajutati dau funda! http://uploadimage.ro/viewer.php?file=2522_untitled_oi6t.png
Am un program Cheat Engine si nu prea stiu sal folosesc. Va rog sa ma ajutati. 1 Deschid un joc si il bag in bara jos. 2 Deschid Cheat Engine dau pe primul patrat din stanga sus apoi dau pe jocul...? (mai mult)
Cum pot adauga mai multi monstri in jocul Heroes of might and magic 5 cu programul Cheat Engine? Nu vreau sa vad videouri, eu vreau sami explice cineva care stie cum sal foloseasca. Dau funda pentru...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune jocuri online 3D?
Salut, imi dati si mie idei de nume pt youtube... Ceva smecher dar si usor de pronuntat... Fundaaa!
As dori daca stie cineva! vreon hack sau ceva pentru a castiga Abonatii (Subscribe) pe Youtube. www.youtube.com/user/SquiZe68 am acest canal de 6- 7 luni si tot nu cresc! i- ar video- urile...? (mai mult)
Sall! Spuneti-mi un metin 2 care sa iti dea instant lvl cuprinse intre 105-250!
De curand mi- am cumparat un ps3 modat. Acum 3- 4 luni am gasit pe cineva parca pe tocmai.ro care iti punea un joc piratat de ps3 (pe cd) pe 10 lei. Era genial dar atunci nu aveam ps3- ul. Acum...? (mai mult)
Salut.ce credeti despre golden freddy din five nights at freddy's? cine s-ar putea ascunde in spatele lui?
:D Nu stiu de ce nu mai pot vedea celelalte persoane pe Imvu, am incercat sa ies si sa intru din nou dar nu merge :( Ce ar trebui sa fac? :-?
Am o intrebare eu am Counter-Strike 1.6 Predators CsBesTiaL si vreau sa-mi pun cod de cs ul acesta ma ajuta ceniva :(
Va rog spuneti-mi ce fac sa imi iau wallu la cs fara sa imi apara cand ii dau download Fisierul 007v21 (2).zip este rau-intentionat si a fost blocat de Chrome Dau fundita
cine doreste niste arme pe CS:GO sa ma contacteze la profilul meu de steam "miller4427"
Hei! Îmi puteți spune dacă pot trimite blănițe sau accesorii pe tfm? Dau fundaa
Cum pot juca pe SAMP pe serverul Romania Stunt Evolution?(unde pot face cont?)
daca imi cumpar minecraft-ul inseamna ca am si cont premium?!
Salut pot instala windows 7 64 biti pe 32? Uitati informatiile mele: Processor:AMD A8- 6600K APU with Radeon(tine) HD Graphics 3.90 GHZ Installed memory (RAM):6, 00 GB (2, 71 GB usable) Sper sa ma...? (mai mult)
De ce nu imi mai apare al doilea alinaet in minecraft cand apas f3? (adica unde sunt XYZ, biome etc)? Dau funda
Ba fratilor de ce imi tot da la cs "cl_flash." sunt multe cauze stiu de la net, multe pe desktop, virusi, am redus rezolutia cu toate ce e capabil sa duca si gta 4 si nu imi merge un amarat de cs un...? (mai mult)
Cum se face o parodie?
vreau si eu un hack subway surfers de chei si banii. FUNDA!
Salut niște jocuri și pentru mine : Shooting(FPS) Survival? Ram- 1 GB Procesor-Genuine Intel(2140) 1.60 GHZ Placa video-Nvidia Geforce 7200GS 512 Sistem Operare-Windows Xp SP 3
As dori sa ma ajutati si pe mine cu SAMPLE. Am Windows 7 Ultimate si cand incerc sa intru imi da "samp was crashed". Va rog ajutati-ma!
Asta e pentru jucatorii de CS! Unde gasesc pluginul de cs in care trag eu sa zicem, 50 dmg intr- un inamic iar apoi un coechipier de- al meu trage restul de dmg si il omoara dar luam amandoi kill- ul?...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot vedea diverse filme subtitrate? ( gen FilmeHD..net ) Funda! Mersi anticipat
Ajutati-ma am deschis un sv de cs si nu prea sunt playeri daca vreti sa jucati dam si admine connect 193.84.64.10:27015
Am o mare problema si anuma: mi- am facut un server de SA:MP exact ca in tutoriale(cred ca am urmarit pe putin 20) am facut tot ce trebuia... am facut si forward port. Problema este ca intru in ...? (mai mult)
Heii! Pentru cei care joaca stardoll. Cam de cate ori trebuie sa raportezi un jucator pentru ai disparea contul?
Intrebare pentru cei care joaca "hay day"( acel joc cu ferma ): Daca deblochez mina, primesc mai multe diamante?
Hey TPU! am nev de badgesuri pentru IMVU mai mari ma ajuta cineva? de pus stiu cum sa le pun
stie cineva niste servere de samp sumo mode? Sau macar unul fara codatii si cat mai ok.sa fie de samp 0.3z :D funda :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice