Cine poate sa=mi spuna cum schimb numele serverului din dreapta jos cu arata aici http://i3.minus.com/iCxYAKiZ8IDRv.png Ajutai-ma va rog... Dau funda
Imi da cineva un cont membru pe club penguin? Funda, TPU
Salut am si eu o problema la jocul Injustice : Gods among us pe telefon. Jocul a fost descarcat prin septembrie in anul trecut si mergea perfect iar acum trebuie sa ii fac un update si zice ca dispozitivul...? (mai mult)
am nevoie de ajutor vreau sa achizitionez o placa video si nu stiu care e mai buna asta http://www.emag.ro/placa- video- asus- amd- radeon- r7- 240- oc- 4096mb- ddr3- 128bit- hdmi- dvi- vga-...? (mai mult)
Mi- am downloadat MK LOL ( programul prin care vezi doar tu skin) dar nu ma lasa sa ma conectez la el si nici sa ma inregistrez. Problema este ca am mai avut MK LOL- ul dar am uitat cum ma logham. Si am...? (mai mult)
Cine poate sa=mi spuna cum schimb numele serverului din dreapta job cu arata aici http://i3.minus.com/iCxYAKiZ8IDRv.png Ajutai-ma va rog... Dau funda
Cine stie o parola sau de unde pot face rost de una pentru Assasin Creed 2
Unde vand pestii la gta san andreas multiplayer funda
am o problema la League of Legends, de fiecare data cand vreau sa intru in meci imi apare acest mesaj "The application was not unable to start correclty (0xc000007b). Click OK to close the ...? (mai mult)
Am o problema la calculator, cand vreau sa vizionez un film si cand dau full screen la BS player dintr- o data imaginea merge sacadat, iar apoi imi apare cunoscutul blue screen si isi da restart...? (mai mult)
mi- am instalat Grand Thef Auto San Andreas de curand si mi se vede foarte ciudat.Cum sa va spun eu se vede ciudat se vede in mai multe culori care nu au ce cauta... Mi- am luat PC nou cu o ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar jocul Diablo 3 cu tot cu expansiunea Reaper of Souls, insa intrebarea mea este daca in carcasa jocului se afla un cod (gen "redeem code") pe care sa- l inregistrez pe contul meu...? (mai mult)
Am o problema cu League of Legends! Deci.Intru in LoL imi apare 33% incarcat se scaneaza fisierele apoi pe la 60% se blocheaza tot inclusiv Desktopul si Taskbarul ce trebuie sa fac? Multumesc...? (mai mult)
ma ajuta cineva cu ceva informatii despre jocul de strategie Market Glory? Mi-am facut cont si cam atat :) Ma indruma cineva?
Salut, am o problema, ma joc un joc iar dupa un timp am lag timp de 3-4 minute apoi revine la fps-urile initiale, ce sa fac sa nu mai am lagul ala ciudat?
Ce pc /laptop imi recomandati pana in 3300lei cu plavlca video de 2-4 gb pe care sa mearga jocurile care vor aparea in 2016-2017?
Deci fac poza la desktop si nu se salveaza in paint apas CTRL+V degeaba...Ce fac?
De ce am lag la jocurile MultiPlayer online (jucate prin Adobe Flash Player) de pe broswer? Ar fi internetul de vina?
Ma joc League of Legends si il am pe darius. Cine stie cum pot sa fac un skin pe gratis? Funda+2 vot
Cine ma poate ajuta? Vreau sa fac un server de minecraft 1.8.1. Am cautat pe internet un tutorial fara hamachi si mi- am descarcat minecraft_server.1.8.1.exe de pe minecraft.net. Am scris eula-...? (mai mult)
Buna tpu.imi recomada ci mie cineva niste jocuri pc
Cum filmez fara lag in jocuri cu zd screen recorder?
Vreau niște jocurii pentru pc că mă plictisesc, uitati cerintele mele de operare Windows 7 Ultimate pe 32 bit, processor Intel Celeron 3. 06GHz 3.07 GHz, placa video Nvidia GeForce 9600 GT...? (mai mult)
Imi puteti zice un joc cu eroi va rog?
Procesorul meu se incalzeste super tare si se inchide calculator. Este vorba de un procesor AMD triple core + 3.3 ghz. Am mai avut o astfel de problema, si cel de la service mi- a spus ca trebuie umblat...? (mai mult)
Salut,știe cineva un antivirus bun dar care să nu necesite cumpărare pentru a avea acces la opțiuni avansate?
dati.mi si mie un hack (farmbot) pentru metin2 eden dau funda
Am o intrebare! Am windows 7 si 3 gb ram, 32 bit Imi puteti spune cum sa imi fac minecraft-ul sa mearga mai bine fara lag sau alte lucruri Cine ma ajuta primeste FUNDA! MULTUMESC!
Am pe lol de obicei 40-50 de fps. Daca imi reinstalez windowsul (am multe prostii pe pc ) sunt sanse sa urce la 60?
Ati auzit de GoalUnited? Este un MANAGER de FOTBAL. Eu il joc de 3 ani si tot nu m- am saturat de el. Pentru mai multe intrebari si pentru cateva sfaturi esentiale despere joc, inscrie- te cu linkul de...? (mai mult)
Salll TPU! As vrea sa imi spuneti un joc precum This War Is Mine (pe platforma 2d si cu tema survival) in afara de Minecraft care sa nu ceara foarte multe de la pc. Dau funda! :D
Cine stie niste hack-uri pentru metine private fara virusii. P.S.: mai putin SwitchBot. Cel mai bun primeste funda.
Salut, eu ma joc sa:mp (San Andreas Multi-Player), am reinstalat windows-ul si aveam FPS 51-54, acum, la doua zile dupa reinstalare am fps mic 17-31. De ce?
PS4 sau xbox one este ultima consola pe care au facut-o? Adica nu vor mai aparea alte console?
am o problema, nu stiu ce sa aleg dintre doua sisteme PC: 1)AMD x4 Phenom 965 Black Edition 8 GB Ram 1333 AMD Radeon HD 5750 1GB Gigabyte GA- MA770 UD3 500 GB Sata III Cooler Master...? (mai mult)
Am ajuns la o misiune in san andreas de la S in care trebuie sa omori niste oameni si apoi nu stiuce sa fac ca imi apare un inel rosu si chiar daca ma duc acolo nu se intampla nimic
Intalnesc o problema la schimbarea paginii de start pe Mozila, era un program in laptop cu denumirea paginii de start, pe care am dezinstalat- o, am incercat sa "trag" link- ul de la google ...? (mai mult)
Pentru cine joacă CS Global Offensive, am şi eu o întrebare: Mie îmi place foarte mult să joc cu M4A1- S, însă când îl cumpăr primesc un M4A4. Cum pot să schimb chestia asta? Fundă celui...? (mai mult)
Salutare TPU cum pot sa renunt la un server de minecraft, adica sa numai platesc. Multumesc!
Caut servere care cauta admini gratis am experienta in game am jucat pe b-zone 2 ani si pe altele si as vrea sa gasesc un server care sa mi ofere admin
Cum deschid chatul pe minecraft caci apare o eroare cu textul Nu se poate trimite mesajul prin chat
Salutare TPU ce trebuie sa fac sa mearga Euro Truck Simulator 2 online? Multumesc!
Salutare, TPU. as vrea si eu sa stiu ceva: Am un P.C nu Cine stie ce (WIndows XP Professional SP3, Intel Pentium 4CPU 2.53 GHz, 768mbRAM, Placa video Nvidia GeForce FX 5200) dar, as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Ce jocuri misto pot sa imi descarc pe calculator?
Vreau si eu nite jocuri asemanatoare cu Call of Duty.
Bună. Am o problemă cu un stick. Îl bag în pc şi nu- mi arată pe el. Doar în bară îmi arată un semn, dau pe el şi zice : Select the device you want to unplug or eject, and then click Stop....? (mai mult)
Ca sa joci Batman Arkham Asylum iti trebuie cont de Steam? Dau funda celui care ma ajuta!
In Counter Strike:Condition Zero vreau sa maresc viata la bots. Exista vreo comanda in consola care sa mareasca viata mea sau a lor? Nu vreau moduri sau alte chestii care nu apartin jocului.
Ce jocuri de masini faine imi recomandati? Uitati- va si aici sa vedeti cam ce jocuri mi- ar merge cu masini: Sistem: Windows XP Profesional 2002, SP3 Computer: WinBorg XP June 2011, AMD Sempron(tm)...? (mai mult)
Ce servere de minecraft știți? Ceva.ro
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.