Ce spuneti mi- ar merge Fifa 14 pe un calculator cu procesor:Intel(R) Core(TM) i3- 2328M CPU @ 2. 20GHz 2. 20GHz, RAM:4, 00GB, SISTEM TYPE:64 bit Operating Sistem? Ma refer la FIFA 14 din magazin cel ...? (mai mult)
Pe 17, luna asta, am bagat 40 de lei pe steam, si pentru ca nu eram sigur ca imi ajung banii, dupa ce am bagat 40 de lei am bagat alti 1 leu. Cand am ajuns acasa, am observat ca pe steam...? (mai mult)
La FIFA 13 sau 14 cumparat se poate juca la ULTIMATE TEAM, dar si la amicale sai cariera?
Cine imi poate da un site de unde sa cumpar FIFA 13 sau FIFA 14? Dar sa fie in stoc (adica sa-l mai aiba in magazin)
Buna oameni! Cine se joaca wow sa imi spuna cum fac iteme bune pentru un rouge ca eu sunt incepator si nu stiu. Va rog ajutati-ma!
As vrea sa imi fac cont pe steam si sa il descarc in PC. Intrebarea mea este pot sa imi fac cont gratis pe steam? Jocurile dupa steam sunt originale atat cele free dar si cele cu...? (mai mult)
Ce ma sfatuiti voi sa cumpar FIFA 13 sau FIFA 14(ma refer care au echipamentele mai frumoase etc...)?
am o problema foarte mare.Deci, sa va spun:joc Castle Clash pe android si as vrea sa cumpar gems.Ideea e ca am 17 ani si nu am card de credit, debit sa pot sa cumpar. dupa cum stiti poate, ...? (mai mult)
Joaca cineva arcane legends? daca da...add unawauzide am lvl 40 si mai am u cont de 41 cel de 40 il vand
Salut unde pot gasi site-uri cu jocuri de aventura
La counter strike intru pe un server si imi apare Reason:Kicked: sXe Injected is required on this server, dowloand from www.sxe-injected.com Ce sa fac? Ajutati-ma va ro!
Dau la schimb cont stardoll lvl 51 pentru un steam cu cs pe el ma puteti contacta pe Y! M Spaniolumanu.
De unde pot cumpara un host metin2 maxim 5 / 6 /7 euro?
In Metin2 Steel, de unde poti lua pet? Si cum il faci lvl mai mare? Daca vinde cineva pet, sa ma contacteze la marcusistoc12@gmail.com Am nevoie de cel putin 2 peturi. Si daca se poate deja crescuti... ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare și dau funda celui care îmi poate răspunde. Bun deci vreau și eu un joc asemănător cu litteles Pet shop sau tree Word. Ca sa înțelegeți ce vreau sa zic mam cam...? (mai mult)
Cum fac sa mearga TooManyItems in Minecraft multyplayer? Dar da ca nu se poate sa imi ziceti ce moduri care imi dau Iteme pot sa le pun in minecraft multyplayer?
deci la 4story e un joc piatra hartie foarfeca. Unii castiga de 6-7 si eu ma mir cum pot. A castigat astazi cineva 2800 de tincruri. Daca e vreo strategie, va rog ziceti-mi si mie! Funda
pentru cine e din targujiu imi poate da oferte cu minecraft pentru ps3 ca cautat pe internet si nu am gasit
Va rog ajutati-ma, era un joc vechi pe calculator in care erai un peste si mâncai alti peștișori mai mici si evoluai.era vechi va rog sa ma ajutati
Cum iau mod la simtractor?
Imi spune si mie cineva jocuri pc fara net de fete?
Spuneti-mi si mie un sv de minecraft doar survival classic dau funda
Buna, este vorba de metin 2, dupa aproape 2 ani de joc dupa ce am ajuns lv 75, pe Pegasus(Phoenix cel de astazi), un tip mi- a zis ca imi instaleaza un program hack, dar de fapt mi- a instalat ...? (mai mult)
M- am hotarat sa ma apuc de YouTube (imi fac canal). Vreu sa fac videoclipuri cu in general cu Minecraft. Va rog sa imi dati ceva sfaturi adica: - performantele PC- ului - ce program sa ...? (mai mult)
Dati-mi un switchbot bun va rog ajutati-ma mess botezatu_mihaita
Cine stie un server de metin2 pvm-pvp easy?
De unde pot descarca minecraft Romania 2.7.1 DAU FUNDA;)
Salutare TPU imi puteti da si mie un server de metin cu aceste caracteristici? - lvl max 250 - multe evolutii arme/armuri/accesorii - sa cresti repede/sa faci bani repede - drop iteme upgrade in mape...? (mai mult)
In afara de STEAM mai stiti alte programe de descarcat jocuri dar tot asa usor de utilizat.
Hey TPU, puteti sa- mi spuneti ce are calculatorul meu? Am luat un metin de curand si cand il deschid imi spune, , Sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system...? (mai mult)
Stiti vreun server de counter strike cu mapa starwars va rog caut urgent!
Se poate schimba placa video a unui Pc HP PRO 3520? Intreb pentru ca nu are unitate unitatea e inclusa in monitor! Intreb asta pentru ca vreau sa imis chimb placa video pentru GTA V cand apare in...? (mai mult)
exista vreo posibilitate sa pot juca euro truck simulator 2 fara sa il cumpar si fara sa fie demo?
Cum chem tirul acela alb in Simtractor 3.5?
Cate fps- uri as avea in League of Legends pe Laptop Lenovo IdeaPad G510 cu procesor Intel® Core™ i3- 4000M 2.40GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD- RW, AMD Radeon™ R5 M230 2GB? Multumesc ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Vreau sa imi cumpar fifa 13 (original) si nu stiu daca imi va merge, de aia sunt aici. Problema imi e la placa video, e ATI RADEON 256MB 4500 hd series. Procesorul imi am de 4400...? (mai mult)
Hey mi-am facut un server de cs 1.6 si tot da kick la amici care intra....cum setez max_ping pe server sa fie de 300 ca la 90 da kick automat...sau cum opresc auto-kick ala
Daca am un dual core Intel Celeron G1820 de 2.7 o placa video Geforce9400 gt si o placa de baza ASROCK H81M- VG4 R2.0 pot rula LoL si sa filmez in acelasi timp cu frapsul si sa o tin constant in 30 (dar...? (mai mult)
am o problema cu tableta... Vreau sa iau niste jocuri de pe net apk si le bag cu cablu de date in downloads dar cand intru pe tabelta nu apare apk-ul. Ce pot face? Am tableta viva c7
Salut TUP, am si eu o problema cu steamul mi- a blocat cel de la care l- am cumparat... se mai poate debloca in alt mod de a trimite mesaj cu imagini la cei de la steam? Si da vreau sa aflu cum trimit...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste site-uri de jocuri cu impuscaturi!
stie cineva daca exista salvarea 100 % la the crew? Multumesc, dau funda.
De o saptamana pe LoL (League of Legends) imi apare o eroare cand vreau sa ma joc cu prieteni sau PvP. Dar cand joc Co- op vs Al (adica playeri vs buti) nu am nicio problema. Cand imi apare ...? (mai mult)
Mi-am cumparat fifa 15 si am jucat ultimate team. In unele meciuri unii playeri puteau sa vorbeasca cu mine. Intrebarea mea este cum pot vorbii si eu cu ei
Am gta san anders si mi-am instalat mod cleo si mod parkour si mu merge sa fac parkour spuneti-mi si mie
Vreau sa stiu daca aceasta memorie RAM HyperX FURY Blue 4GB, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V este speciala de gaming?
Hey! La second life am probleme cu., , vederea" :)) adica orice as face nu pot sa- mi avatarul de mai aproape mai mult de doua secunde. Inaintea mergea sa ies pentru 5 minute din joc si revenea la normal...? (mai mult)
am o problema: nu pot intra in niciun joc pe care l- am instalat de curand, doar in cele de mai demult.pur si simplu dau dublu- click pe icon si nu reactioneaza in niciun fel. habar n- am cum...? (mai mult)
am descarcat recent Mortal Kombat Komplet Edition l- am instalat si cand dau sa intru in el imi zice "Your monitor's aspect ratio 16:10 is incomatible with this game" pot sa fac ceva sa il...? (mai mult)
am o problema mi- am instalat fifa 14 plus liga 1 la inceput merge perfect si dupa cateva minute merge greu... am procesor i5 2.40 ghz Intel ghrapics 3000 si nVIDIA 550 2 gb hard disk 700 si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!