Recent mi- am cumparat o tableta Utok si nu merge sa ma conectez la net... Bag modem- ul si daca dau la "Setari" - "Mai multe"- "Retele mobile"- "Operatori de retea" - "Cautati...? (mai mult)
Cine are conturi pe lady popular care sa mearga va rog sa imi dati.Dau fundita
Am o problema, atunci cand vreau sa intru pe unturned ( pe steam ) imi da crash. Crash- ul specifica urmatoarele : The game crashed.The crash folder named "2014- 08- 02_131508" next to executable. It ...? (mai mult)
Salutare TPU am nevoie de server de SA-MP gata facut!
Stiti niste jocuri de fete sau cu afaceri si orase ( ex. Sims ) iar site-urile de fete sa fie gen ( lady popular)
Am o problema cu PES 2013, nu merge tasta "d" si daca schimb controalele tot nu merge. Ce pot sa fac?
Salut, ce jocuri imi merg pe : windows 7 3g ram, procesor Intel celerom 1. 6ghz, placa video nVIDIA 9400gt 215mb 128bit? si ce sa schimb la el?
am downloadat un switchbot by padmak si cand dau pe butonu ala lung imi da o eroare cum ca nu gaseste python22, dll sau ceva de genul va rog imi dati voi un switch bot functional cu tot ...? (mai mult)
Salutare TPU, eu sunt la tara pe wifi.ul unei vecine si merge putin cam greu... Imi puteti recomanda ceva jocuri mai captivante asa pe nivele, sa nu le termini imediat.Eu joc metin2 si lol. Nu imi plac...? (mai mult)
Vand cont Ikariam Lume Delta, 9 orase, 335k gold, 50k armata, dezvoltare foarte buna fara nici un fel de probleme, foarte multe resurse, cei interesati astept mail costy_no1_bc@yahoo.com
. vreau sa joc un joc, fifa world! problema este ca imi apare o eroare ' fifaworld.exe ' ce trebuie sa fac?
Cum intru Pe un Srv de unturned ca cand dau play imi arata doar Tutorial, SinglePlayer, Connect, Host cum intru Funda+Vot
as vrea sa va intreb: Stiti ceva jocuri tari de shooting? De anul acesta, de anul trecut, sau din 2012. Mai vechi de atat nu vreau. Astept raspunsuri. Dau funda. Vot pentru celelalte...? (mai mult)
Ce jocuri imi sugerati pentru un sistem de 1, 80Ghz,2gb RAM placa video 512, nu doresc online! :D dau funda
Ce jocuri gen WOLFENSTEIN stiti?
Dati-mi si mie password pentru codul BadBoy v5.Am cautat pe tobys.dk si nu am gasit. P.S:Sa nu incepeti sa imi spuneti ca nu e bine cu coduri sau ceva de genu asta.
SAllut TPU! SCZ Categoria Stie Cineva un program sa vad cine imi foloseste netul? Adica sa vad ce ip are cine il foloseste?
Salut de unde pot descarca si eu un minecraft fara virusi si bun?
Aici cica e un giveaway ( http://woobox.com/afh8j8 ) pentru GTA V. credeti ca va fi lansat si pe pc jocul?
Ce placa este buna pentru a rula fifa 11, dar sa fie la un pret accesibil. FUNDA!
mi- am cumparat un pc nou cu placa 512 mb ati radeon hd si Intel pentium D 2.80 ghz- 2.79 ghz, deci e dual core si am 1, 50 gb ram.Mi- am luat prison break the conspiracy si mi- se misca in...? (mai mult)
Sall tuturor de ce nu pot sa descarc Adobe flash player? Mai exact mi se blocheaza la 99%. Folosesc ca browser Internet explorer. Dau FUNDA.
Am inceput sa ma joc LOL (League Of Legends). Si ma descurc bine, zic eu. Care vrea sa ne jucam impreuna sa-si lase id de skype aici :) L-as lasa eu, dar ma loghez cu fb pe skype.
Am si eu o intrebare: Stie cineva un metin2 LA FEL ca metin2 mage? Adica sa ai be rate 1000 sau mai mult; Evolutiile sa fie ca pe mage adica sa ai tot ce iti trebuie pentru evolutie la...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu si eu numele unui joc foarte vechi care- mi placea mult in copilarie dar i- am uitat numele si vag imi amintesc unele momente din el. Jocul este FPS, in campanie(nu stiu daca are...? (mai mult)
Cum imi bag cod la sims 3 de bani etc... pe telefon?
Ce jocuri imi recomandati pentru pc cu : Procesor : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Procesor 3800+ 2.00 GHz RAM 1.00 GB System type : 32- bit Operating System Sistem Operare : Windows...? (mai mult)
Salut,am o nelamurire. Daca pentru un sirius de war full bonus sunt asa:12put 12dex 10hh 10patr 10critica, atunci pentru saman dragon care bonusuri ar fi?
Salut, de curand mi- am luat un laptop.E bun, nu am ce zice numai ca atunci cand il conectez la internet(prin cablu) nu imi merge, imi apare ca nu este internet.Internet este deoarece imi merge pe pc.Ma...? (mai mult)
Salut,vreau sa fac un banner pentru Metin2Ero dar nu stiu cum sa fac scrisul sa fie la fel ca la celelalte bannere cu Metin2.Cine m-ar putea ajuta funda va rog
Un joc gen Metin, GTA, CS, chestii d-astea...inafara de LOL, multumesc anticipat.
Daca ai DC Universe Online pe PS3 poti sa te intalnesti si cu cei de pe pc?
Buna cine stie niste jocuri faine de condus prin oras dar doar sa conduc nu sa fac curse dar sa nu aiba pretenti adica cerinte de sistem si sa fie numa bun de jucat cu un volan sa pot sa bag si masini ...? (mai mult)
Are cineva un cont pe forge of empires pe care nu-l foloseste? Funda+ vot!
Buna mi- am luat de pe steam jocu unturned si acolo cand dau play imi apare doar Single Player Connet host da am fazut la ceilalti yotuberi ca arata sa joace pe server eu de ce nu imi apare cum as putea...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care joaca Counter-Strike. As vrea si eu niste servere de BaseBuilder GOALE. Dau FUNDITA!
CAre pc e mai bun, asta : http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/sistem-kaveri/ sau asta http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/media/ FUNDAAA!
Dacă am scris pe un site un mesaj pentru care trebuie să aștept confirmarea că acesta să apară acolo iar după ce l- am scris, rulez curățarea cu programul CCleaner, această acțiune ...? (mai mult)
BUNA cum pot sa ma joc gta san andreas online, ca eu am gta san andreas Bucuresti instalat si nu ma lasa sa intru pe un server imi da ceva de genu cu Microsoft visual c+ + cee pot sa fac sa ma joc gta...? (mai mult)
Ce ziceti imi merge cs go la medium pe specul asta? NVIDIA GeForce 9400 GT AMD Athlon9tm0 X2 250 4 GB RAM Windows 7
Ma joc cu EURO TRUCK SIMULATOR 2 si am o companie cu 8 soferi.NU stiu de ce toate tirurile s-au facut rozove,iar chiar daca il colorez, peste citva timp iar se face roz? FUNDDDAAAAA.
Ma ajuta si pe mine cineva.nu pot sa fac lvl la cal.am lvl 37 si nu pot sa fac lvl:nu- mi arata unde sa ma duc la tinta. Cateodata imi arata dar mam duc acolo la punctul rosu dar nu- mi arata nimic...ce...? (mai mult)
de unde pot instala directx9 sau openGL 2.0 fara virusi deoarece le caut de 3 ani si nu gasesc :(?(am antivirus ESET NOD32 antivirus6) dau funda medodei care merge
Va rog spuneti- mi si mie cu cat as putea vinde acest sistem, ca nu stiu la cat sa il evaluez. Procesor : AMD Sempron 3600+ Frecventa procesor : 2.00 GHz Tip memorie RAM : DDR Capacitate memorie...? (mai mult)
Salut. Pe servarul Romania super stunt de samp cum sa fac atrade cu cineva pentru ca vreau sa fac un atrade cu un prieten si nu stiu cum Scuzati categoria.
SAlut TPU! Tocmai ce mi- am facut un server de minecraft : Survival, Creative, HungerGames acum lucrez la skyblock am un lobby si nu stiu cum sa fac ca playerii cei noi cand intra sa se spawneze acolo...? (mai mult)
eu joc de cam un an world of tanks dar azi cand sa dau login imi apare (world of tanks has stopped working) daca stiti cum sa rezolv sa nu mai apara chestia asta dati-mi raspunsul
Cine se stie in pc si minecraft. Deci cand apas "play" se inchide frisierul si apare inapoi dar nu se deschide minecraftul am instalat driverele dar tot una.Va rog daca ma puteti ajuta add skype...? (mai mult)
de unde iti dai seama cand ti se are procesorul? funda
Am un smartphone : HUAWEI Y 530 si as vrea.sa stiu : jocul Fruit NInja imi afecteaza touchscreenul?! P.S : Ce.jocuri mai stiti care sa ruleze pe acest telefon in afara de : temple.run...subway...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Lucia570 întreabă:
PijamalinaSatină întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!