Puteti sa-mi spuneti niste jocuri online fara dowload, dau funda la primul mesaj.
Pentru cei care joaca LOL ce campion sa cumpar pana in 1350 tinand cont ca sun incepator?
Cine Imi Zice Cele Mai Multe Jocuri Driving Primeste Funda
Ce ar trebui sa am pe laptop ca sa pot juca jocuri? De exemplu cand incerc sa joc fifa 14 nu imi merge. Am placa video Intel Hd Graphics 300. Initial am crezut ca aici e problema, ii dau up date dar ...? (mai mult)
Pe Metin2RO de ce nu mai mi se incarca hackshield pro? Se incarca doua liniute si apoi se opreste si nu se intampla nimic! Ce sa fac? !
Am vazut un joc odata dar acum nu mai stiu cum se cheama, trebuia sa faci cont, eracu zanele Disney si trebuia sa- ti faci o zana, cevacu prieteni noi... ajutati- ma va rog daca stiti cum se cheama...? (mai mult)
Am o problema cu Fifa 14, am incercat fifa 13, pes 13, pes 14 dar la Fifa 14 se deschide ma plimb pe acolo si cand sa dau Start match sa joc ma scoate deodata fara sa apare vreo eroare sau...? (mai mult)
Stiti cumva daca exista un site care sa-ti analizeze calculatorul si in functie de asta sa-ti dea o lista cu jocurile care pot rula pe acesta? Daca da care este?
Hei TPU Dati-mi mie niste jocuri mmorpg/shootere care sa-mi mearga pe: Windows XP SP3 1.5 GB Ram Intel e3300 OC 3.3 Ghz Nvidia 8600 GTS
Stie careva un pick-up bun pentru metin2? Fara virusi daca se poate.
Heii TPU. Am si eu o intrebare legata de jocul transfromice. Cum pot sa ma pun pe modul divine? Am nivel 55.
Va rog imi spuneti si mie niste jocuri survival in afara de minecraft, nu conteaza grafica
Am un stick MF170 de la Rds- Rcs/Digi, ziua merge groaznic download 100 KB/s si 400- 500 ms ping, iar noaptea de la 1 noaptea pana la 8 dimineata 1 MB/s si 20- 30 ms ping, Ce pot sa fac sa- ...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac la Lv 2 la tutorial la oameni la WolfTeam, repede dau funda!
Mi am cumparat un joystick.hama! Vreau să mă joc Fifa 2012 dar nu pot să setez, mentionez ca joystickul are in loc de butoanele alea d z x etc are 1 2 3 4 si cand sa setez controlul imi ...? (mai mult)
Cum faci level la 8ball?
Dati-mi si mie un server de SA:MP asemanator cu rpg.bugged.ro.
de 2 zile joc Transformice si tot vad ca altii cer nu stiu ce F7, G 10 si ceva gen...Ce poti sa faci cu alea?
Cand sunt pe facebook si intru pe Dino Hounter:Deadly Shores imi da o eroare : The content was stopped because a fatal content error has been detected. Ce pot sa fac?
Cine joaca nfs world sa-m lase mesaj :)
Imi puteti da niste jocuri pentru playstation 2, dar ceva in gen cu god of war 2, va rog.
Ce joc sa-mi cumpar? Funda!;)
Care windows e mai bun? windows 8.1 sau windows 8 :)
Ce masina sa imi cumpar la nfs world?
Salut.De ce jocuri sa ma apuc? Adica sa nu aud de cs, metin samp si lol.
am o problema enorma la minecraft si nu stiu ce sa fac am vazut jocu asta pe net si il iubesc la nebunie si nu pot sa fac nimic sa mearga am incercat de toate! vreau sa ma contactati la id meu:...? (mai mult)
Caut o persoana care vrea sa imi faca si mie un server cs pe gratis. Daca nu ma credeti ca e pe gratis o sa va dau site- ul pe mess. Va rog mult! O sa va dau grad mare la cei care ma ajutati! ...? (mai mult)
Stie cineva vreun server de samp RolePlay bunicel? Nu RPG, RP! Geva gen ro-roleplay.! Dau FUNDA :D
Ce ati alege intre nfs most wanted 2012 si nfs world?
Stiti cum sa fac si eu un meniu pentru preturi vip in cs sau ceva plugin nu stiu Cel ce ma ajuta;;) Fundaa
Sall TPU, am minecraft 1.7.2 cu versiunea de la forge 1121 si am nevoie de un mod pentru shader care sa mearga pentru el Puteti sa imi lasati un raspuns cu vreun site cu shader modu potrivit? Dau...? (mai mult)
Stie cineva un simulator cu macarale?
Salut,TPU! La jocul Top Eleven dupa Facebook cum pun un jucator la negocieri acolo? De fiecare data cand vand un jucator se duce la licitatii. Ofer, Funda!;)
Dau cont de league of legends gratis care vrea (lvl 30, s5...)
As avea si eu nevoie de ajutor va rog spuneti- mi de ce mi se blocheaza calculatorul cand ma joc si se stinge monitorul si dupa cateva blocari mi se blocheaza de tot si nu mai am ce sa fac decat...? (mai mult)
Cand accesez minecraftul imi da o eroare : windows cannot access the specified, device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
Care este cel mai frumos joc la 20 de euro? Funda.
care stie un joc shooter cu zombie dar in afara de:The Walking Dead, Left4Dead, Resident Evil, Dead Island, Land Of The Dead etc. Vreau niste jocuri mai slabute ca am 1g ram, 256 mb placa ...? (mai mult)
Cine imi spune va rog server de metin gen care te duci la tiffany sa iei bani xp? Inafara de tdl si hammer. Dau funda!
Sall Tpu.Ma joc Metin2LifeStyle s- a dat un reboot si s- a sters toate conturile vechi.Si aveam 250 itm ff bune.Deci cine imi da si mie un cont lvl 250 cu itm, fara itm nu conteaza plzzzzz dau funda +...? (mai mult)
Sall TpU.Ma joc metin2LifeStyle.S- a dat un reboot si s- a sters conturile vechi. Aveam itm ff bune.Deci cine imi da si mie un cont cu itm, fara itm nu conteaza.Dau funda+ vot. Adauga pe Facebook nitoi...? (mai mult)
Cand vreau sa intru in PES 2014 imi da aceasta eroare d3dx9_43.dll. Cum o pot rezolva?
Salut, care este cea mai POPULATĂ comunitate de Counter- Strike din România? Nu doresc recomandări sau afirmații, decât locul unde sunt cei mai mulți online, estimativ. Faceți un mic top la ...? (mai mult)
Cine are un cont de metin2 ro polaris(virgo sau leonis) si il da gratis? Contactati-ma la id: tania_bianca73@yahoo.com.
Se pot trimite cadouri gratis pe ask.fm? Daca da, cum? :p
Salut, am si eu o problema cu shader- ul de la minecraft..cand deschid Sonic ether's unbelievble shader pack (seus) standard, in apa vad asta https://www.youtube.com/watch?v=Njqx7umBUm0&feature=youtu.be...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link pt S0beit pe SAMP 0.3z ca mi l-am pus dar in joc nu-mi apare meniul cand apas pe F11.
Cum bag patch-uri cu ghete noi din 2014 in pes 2014?
Dau un cont pe metin 2 ro cu frizura batic in carouri pe un cont Club Penguin membership 6 luni. Cine este interesat NU va scrie usernameul si parola aici! Cine doreste contul ma va contacta...? (mai mult)
imi poate spune cineva ce cs trebuie paenru a imi baga bad boy wall si alte coduri din astea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!