Joaca cineva fotball manager 2014? Dau funda la cel care ma ajuta cel mai mult si stie cel mai bine.
Vreau niste nume de jocuri de pe Google Play.
Salut Ce bonusuri trebuie pentru un mental perfect? si tactica conteaza foarte mult dar ma intereseaza bonusurile in primul rand spuneti- mi va rog pentru fiecare iteme 4/5 bonusuri de la cel mai important...? (mai mult)
Daca are cineva un cont de League Of Legends de lvl mai mare pe care nu il foloseste sau pe care nu se mai joaca l- as ruga sa mi- l dea mie daca se poate (username, parola) la Y/M: razvann_4cs...? (mai mult)
Salut am o itrebare legata de jocul de pe facebook Chrono Blade as vrea sa stiu cum deblochez ultimiu caracter Thera si cum sa trec la alta harta pe prima am terminat-o de 2 ori?
Salutare, am o problema legata de fifa world beta si cum nu am gasit pe nimeni care joaca sper ca ma poate ajuta cineva aici intru in joc, ma pune sa imi aleg de pe ce ma joc ( tastatura, tastatura...? (mai mult)
Cum fac,, POINTS" -puncte in jocul Sims 3?
De curand mi- am descarcar c.s 1.6 si nu stiu ce are deci : intru in joc dau new game setez ce mapa o fi cati playeri o fi sidifictultatea. Dar nu merge cand intru in joc se incarca si se blocheaza in ...? (mai mult)
Stie cineva un joc gen Modern Combat 5 : Blackout pentru PC? Dau funda...
Vreau si eu sa ma joc GTA Multiplayer si nu stiu sa ma joc. Daca ma poate ajuta cineva? Sv este RPG.PLAYED.RO Va multumesc.
Am o intrebare legata de Metin2RO. Aveti idei de nume pentru un Sura BM? Vreau ceva simplu si scurt dar cu un impact pozitiv. Imi puteti scrie despre Sura BM cei care stiu cum este ca si...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care ce pricep in domeniu PC! Cum pot gasi un cuvant din multe documente.txt dintr- un folder fara sa deschid acele documente.txt si sa nu caut acel cuvant la fiecare...? (mai mult)
Salut, Stie cineva un Metin gen Ro cu toate implementarile? Dar in afara de Elyps si DiamondLand
Acest laptop e bun pentru a juca Fifa 12, The War of The Roses, etc? : http://www.emag.ro/laptop- lenovo- b590- cu- procesor- intel- 174- pentium- 174- 2020m- 2- 40ghz- 4gb- 500gb- nvidia-...? (mai mult)
dati-mi si mie niste jocuri care roleaza pe RAM 1GB placa video 256MB procesor 3, 2GH
mi- am luat si eu jocul World of Tanks si mi- am facut si cont si toate, dar cand dau conectare mi se incarca niste alea acolo si mie se blocheaza la incarcare tanchisti! Am dezinstalat jocul,...? (mai mult)
Xbox360 sau ps3? ce sa- mi cumpăr? dar vreau si explicatii. vreau sa stiu si durata de viaata a fiecareia si jocurile daca le pot deacarca care îl pot conecta la un monitor dr pc si un...? (mai mult)
Salut ce procesor este mai bun:Procesor Intel Core i5 4670K 3. 4GHz box sau Procesor Intel Core i5 4690K 3. 5GHz box?
DE CE NU IMI MERGE NFS MOST WANTED? AM 256 PLACA VIDEO, 1.8 GHz Intel dual cor, 2gb rami si mi se misca greu DE CE? :( (FUNDA)
Salut va rog sa-mi spuneti si mie un server de metin2 cu level maxim 250-255 multe evolutii si sa nu fie cu 6/7 pvp. Multumesc anticipat.
Hei! imi zice si mie cineva niste jocuri cu tiruri, autobuze sau ceva in gen cu scoala de soferi.dar sa mearga pe windows 8! dau funda!
Hey, TPU! Eu vreau sa ma inrolez pe club penguin in armata RPF(Rebel Penguin Federation). Am intrat pe un site si am raspuns la niste intrebari ca sa ma pot inrola, dar nu am primit vreun raspuns pe ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog un server de metin2 PVP classic (gen 10semi 10 crit 10 patr... etc). As vrea ca serverul sa aiba 75+ playeri. FUNDAA :)
cum trec misiunea 22 la asasin creed 3
Imi puteti spune si mie un program de editare a videoclipurilor bun?
AM SI IO O PROBLEMA de ce ami arata la Risen Please insert original DVD of "Risen"! l-am instalat dar nu merge de cee FUNDAA care stie si merge
Cum arata MaxINFINIT. Vreau sa ii vad fata.
Salut.Cine stie un metin gen Osiris 2012 PvM/PvP cu rate de 1000% sau un metin hard PvM cu rate cam 300%
Pana acum jocam metin 2 ro... toate bune si frumoase pana azi. deschid autopacheru totul scria in romana si cand deschid clientul imi apare clientul din alta tara... cum dracu? si gameforce tot in romana...? (mai mult)
Am o problema cu Fifa 14, am incercat fifa 13, pes 13, pes 14 dar la Fifa 14 se deschide ma plimb pe acolo si cand sa dau Start match sa joc ma scoate deodata fara sa apare vreo eroare sau ...? (mai mult)
Cum schimb limbajul la nfs most wanted?
As dori si eu niste servere bune de zombie in care sa pot pune lasere si de pe ce cele mai bune servere vor primi funda
Salutare TPU, am o problema, mi-am descarcat counter strike global offensive iar la deschidere imi da urmatoarea eroare : http://i.imgur.com/KdKTTZZ.png, va rog sa ma ajutati sa o rezolv, dau funda!
Ce site pentru aprecieri pe Facebook funcționează?
Daca ai avea cel mai puternic calculator din lume ce joc ai vrea sa ai?
Cine imi poate spune niste jocuri gen minecraft cu constructii, dar nu roblox, cube world sau terraria, dar sa fie si multiplayer!
Salut vreau si eu coduri de cs care se scriu in consola de ex: jointeam (1, 2,6-te muta in ce echipa vrei...) cele mai folositoare coduri de consola primesc funda
Caut tehnician bun de metin 2 sa stie sa implimenteze sa rezolve buguri sa editeze site si altele. Daca esti interesat ma poti contancta pe y/m: Sefu_frumushelu
De curand mi-am descarcat c.s Romania. si la inceput cum intru in joc imi apar niste dreptunghiuri. ce trebuie sa scriu in ele? Funda :D
Cine stie cum sa rezolve problema asta dau funda http://s1373.photobucket.com/user/Lazar_Sergiu/media/saddddsaf_zpsea569c22.png.html
Buna TPU. As dori si eu sa descarc minecraftul fara cont si fara sa il cumpar dar habar am de unde ca am si windows 8 si e foarte complicat.Maintrebam daca stiti voi un site care functioneaza 100% sau ...? (mai mult)
Ce este AutoPatcher, pentru cei bun si la ce functioneaza? Ce este Firewall pentru cei bun si la ce functioneaza? Dau funda la care imi raspunde corect. :)
am descarcat fifa 07 si cand il instalez scriu codul si apoi imi da o eroare cu directx si nu stiu ce sa fac daca ma puteti ajuta cu un sfat si poate si un video care sa ma ajute va rog...? (mai mult)
Xbox360 sau ps3? ce sa- mi cumpăr? dar vreau si explicatii vreau sa stiu si durata de viaata a fiecareia si jocurile daca le pot deacarca care îl pot conecta la un monitor dr pc si un site serios...? (mai mult)
Jucători de Silkroad? :) Dacă da, ce server? (fără cel oficial/Silkroad R )
Sal am gta 4 a mcalc bun da cand iau curba are un bug micut ce setari sa fac? am dat alea la low la rezolutie auto sau care help funda
am PES 2009 si am instalat RPES2009 in el... faza e ca : nici RPES 2009 nu merge si acum pes 2009 imi merge cu lag mare...ce ar trebui sa fac?
Ma cam plictisesc in fata PC- ului, dati- mi idei de jocuri dar nu de orice fel, eu sunt iubitor de jocuri de gen online(nu jocuri direct pe net)jocuri cu inpuscaturi, de aventura si actiune...? (mai mult)
Un Intel Pentium Dual- Core G3220 3.0GHz + GeForce GTX 650 2GB DDR5 128- bit fac o pereche buna sau e bottleneck? ce procesor + placa video pana in 600 lei credeti ca se potrivesc, si nu se trag in...? (mai mult)
Caut un server romanesc de SAMP, daca se poate sa fie roleplay este cu atat mai bine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat