Va rog fumond, sa imi explicati si mie cum sta treaga cu serverul de SAMP RPG, as dori sa stiu mai exact cum sa treaba cu bani, chiar trebuie platit la banca? si daca da mai exact ce trebuie platit ...? (mai mult)
Mi- am schimbat procesorul de curand, mi- am reinstalat si windows- ul. In jocuri (League of Legends, DotA) am un fps drop. 15 secunde ramane la 60 FPS, iar apoi scade la 5- 15 si ramane...? (mai mult)
Stie cineva ce s-a intamplat cu serverul de Minecraft Mc.CactusCraft.Ro?
Caut partener de minecraft. Jucam survival,survival games, etc. De preferabil cont premium dar merge oricum. ^_^ Skype: maimutaviefara
am gasit un cont de steam pe net aveti idee cum pot sa ii scot steam guard?
Stiti site-uri romanesti (facute pentru romani) gen freelancer, elance? Multumesc
ziceti-mi niste servere private de metin2 hard pvm, vreau cu foarte multi jucaotri online, daca se poate peste 600 de playeri online.
^_^. Am si eu o întrebare : Ce joc mi- ar merge pe pc- ul asta? ~Am procesor AMD Phenom 8750 Triple- Core (3CPUs), 2.4 GHz. ~3GB RAM DDR2. ~Placa video de 512. O lista pentru jocuri? ...? (mai mult)
Stiti cumva de ce cand intru in Watch Dogs la Resolution scrie Undefined, si merge in lag rau. Am 8 gb ram, procesor i5 3,30 ghz si placa video Nvidia gtx 770 2gb
Salut, TPU! Am o problema cu SA- MP! Intru pe un server, totul merge bine vreo 5- 10 minute, si dupa ma scoate din SA- MP si imi zice: SA:MP has crashed. The error report has been generated below. ...? (mai mult)
intrebarea mea este urmatoarea: Am nevoie de cele mai bune jocuri din 2011- 2010 in opinia voastra, deja am Skyrim, Mass Effect 3 si cam atat, daca aveti si niste link- uri disponibile ar fi ...? (mai mult)
Am o mare problema deci vreau DEFINITIV sa scap de lag am lag la metin2 hammer si la toate jocurile cate o data si pe internet deci va rog ajutati-ma cum sa scap de lag plzzzz dau funda mare
Ce programe am nevoie ca sa pot sa ma filmez in acelasi timp desktopul cat si fata mea in timp ce ma joc?
Aş vrea nişte nume pentru World of Warcraft, ceva gen fata din umbră sau asasina... :D
FUNDA! Hey TPU, as dori sa imi iau minecraft pocket edition pe tableta, dar pe gratis, spuneti-mi si mie de unde sa il iau va rog!
Pentru utilizatorii Steam: De ceva vreme nu mai merge Store, Communiti, [MY NAME] tabs, dau click pe ele dar imi da loading la infinit. Nici tradeurile nu mai merg, daca imi da unu' trade imi apare...? (mai mult)
Se pot folosi codur pe Garena, si in special pe jocul Point Blank? Nu vreau sa folosesc, ci am nevoie sa stiu sigur daca se pot folosi sau nu.
Ma intereseaza jocul SAW II FLESH AND BLOOD pentru PC. Stie cineva de unde-l pot cumpara? daca exista varianta pentru pc? multumesc
Heiii, ce jocuri pentru pc stiti? Gen Gta, Crazy Taxi, Sims?.
Buna TPU ajutati- ma am windows vista si la minecraft 1.5 imi arata eroarea asta - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable to start because it failed to find ...? (mai mult)
Am cautat cfg- uri de bhop si pe un site am gasit asta: bind space "+ bhop" alias + bhop "alias _special @bhop; @bhop" alias - bhop "alias _special" alias @bhop alias @bhop "special; wait; + jump;...? (mai mult)
spuneti- mi si mie urgent daca merg jocurile cu o grafica buna pe acest laptop! http://www.okazii.ro/laptopuri/toshiba/laptop- toshiba- tecra- m5- intel- core- duo- t2600- 2- 16ghz- 2gb- ddr2- hdd-...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog niste servere de metin2 private servers? Multumesc!
Am o intrebare imi mrege Resident Evil 6 pe pc-ul meu? am 1 gb ram windows 256 placa video procesor hyper trayning 2.8 ghz
Am si eu o problema.Nu gasesc pe cineva pe steam.ii stiu toate datele dar nu il gasesc.ma puteti ajuta cumva? Dau funda. PS:nici el pe mine nu ma gaseste si vrem sa ne jucam amn2 la co op un joc. Va...? (mai mult)
Salut, TPU! Dau funda pentru urmatoarea intrebare! Aseara am luat un virus syhost.exe (pe numele lui: Trojan.w32.FRANLOAD). Ce stiti despre acest virus? Ce poate sa faca, cel mai grav? Din cate am auzit,...? (mai mult)
Buna TPU. O sa pun intrebare foarte simpla. LOL - Tristana sau Teemo? As vrea sa imi iau un campion nou si nu stiu pe care. Va rog sa ziceti si de ce sa il aleg pe respectiv :P!
Care e personajul vostru preferat din Corpse Party?
Ce ziceti de asta? http://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-serioux-srx-amd-x2-cu-procesor-amd-sempron-x2-2650-1-4ghz-4gb-500gb-radeon-hd-8240-freedos.html E buna pentru GTA IV?
Cine stie cum se numeste musica de background care cinta aici (la 9:30) http://youtu.be/ayb0xija_nE?t=9m30s
am un laptop pe care l- am cumparat acum cateva luni si imi merge greu League Of Legends pe el, am dat la grafica la calitate slaba la toate si merge cu 20 fps, ce pot face? windowsul l- am...? (mai mult)
Vreau sa joc tera online si nu pot nici cum sa il termin de downloadat. l- am downloadat si tot a fost ok si cand imi apare patch progress scrie pe linia aia rosie retrieving manifest si mi se incarca...? (mai mult)
Care este ultima versiune de Minecraft Poket Edition? Pentru telefon.
spuneti-mi si mie niste jocuri de actiune sau de aventura din anul 2011-2012-2013-2014. Ps nu counter, metin ceva gen Far Cry si Spec Ops The Line
Care joaca lol si dati mystery gift imi puteti trimite si mie? Nick. HateAndPaint, dau cod de 5e in vdf pe campioni da cineva?
Ce parere aveti despre wwe2K12?
De ce nu imi da portul intreg la minecraft?
Salut imi poate da cineva in fishbot pentru un metin privat?
Salutare tuturor.Am si eu o problema:cand intru pe un server de counter strike 1.6 nu imi arata bine rankul(abia se reseteaza topul si eu am 25000kils cu 25512 deaths- de ex.).tin sa precizez ca pana acum...? (mai mult)
Hey...Tpu am o problema...:(( De cateva zile am inceput sa joc I.M.V.U curios este ca am vazut ca am Vip...Intrebarile mele sunt: 1.Am cumparat vip din greseala sau am primit vip free? 2.Cat timp am...? (mai mult)
mi- am cumparat un laptop acum cateva luni si mi s- a stricat windowsul si l- am dus la reparat si mi l- a facut dar imi merg greu jocurile cum ar fi League Of Legends... e aproape nou laptopul...? (mai mult)
am si eu o problema, sunt admin pe un forum de cs, las un coment si dedesubt vreau sa apara o semnatura. Mi- a zis un prieten cum sa fac, sm facut dupa ce incarc poza imi apare asa (va las ...? (mai mult)
Am nevoie de membrii pentru clanu meu de counter- stricke. se numeste Kn- Killer Noobs :D. ajutati- ma va rog. am nevoie de membri..si de colider. si de fete :D :D va rog frumoss. detalii: pe Y! M : iub_staff...? (mai mult)
Cum fac sa mut datele luptei pe world of tanks pe chat-ul clanului?
Salut.Am gta 4, nu versiunea originala.Si as dori sa ii pui o salvare in care jocul este terminat.Am intrat in documente am deschis Rockstar Games apoi Gta IV, DAR NU GASESC fisierul savegame.Am windows...? (mai mult)
Salutare TPU. Am o intrebare imi merge pe pc-ul meu gta 4 Ram 1Gb WINDOWS XP PROCESOR 2.8 GHZ HYPER-TRAYNING Placa video 256 ati readon Help me dau funda!
Imi puteti spune niste servere de Metin 2 pvm-pvp care au switchbot incorporat Dau funda
MA puteti ajuta la instalarea jocului star wars jedi academi 2?
Ce site-uri cu jocuri sau de comunicare stiti? !
Salut,pe serverul meu de minecraft 1.7.9 bukkit nu ma pot bate cu playerii. am setat pvp=true si nu merge apar niste stelute asa pe langa el cand il lovesc. nu am nici protectie. FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!