Buna TPU. Vreau si eu cateva jocuri de stragie gen Rise Of Nations gratis. Dau funda :)
imi puteti spune si mie un switch bot v3.1 fara firusi am un antivius aspru si nu ma lasa sa iau orice hack (joc metin2olymp) DAU FUNDA!
Am şi eu o întrebare... Mie mi- a fost furată o pagină acum aproximativ 3- 4 luni. Eu cu adminele mele încercăm să refacem pagina...Nu înţeleg de ce...Creştem foarte greu! Aş dorii...? (mai mult)
De unde pot descarca un hack de WolfTeam si cum merg in 4 labe?
Salut, spuneti- mi si mie un joc pana intr- unGB. am netul praf si stau mult sa descarc un joc mai mare. precizez ca am procesor Intel core i3, 4 gb ram, si o placa nVidia geforce 880m de 1 gb. sa fie...? (mai mult)
Ma joc transformice si am o problema. chiar daca ma joc cu patch- ul descarcat sau direct in browser nu mi se vede mapa bine. se vad doar blocurile gri. nu se vede pamant sau ceva de genu totu...? (mai mult)
Imi poate sugera si mie cineva cateva jocuri pentru calculatorul meu va rog? Orice gen (ex. MMORPG, RPG, Shooter, etc.) de preferat single player dar si multiplayer. Spec :...? (mai mult)
Salutare tuturor.Am o mica problema si nu stiu cum s- o rezolv.Pana acum cateva zile YouTube mergea perfect dar de cateva zile incoace apare ecranul negru si nu incepe nici un video pe care- l selectez...? (mai mult)
Dati- mi si mie un metin2 gen story2, nu il mai gasesc acum, sau ca FW2 doar ca cartile de competente sa fie la invatatori si daca se poate si ss- urile sau daca nu ss- urile sa pice la metine...? (mai mult)
Salut vreau sa- mi fac un PC PT GAMING, dar vreau sa- mi mearga toate jocurile de acum ( GTA 4, FIFA 14 BATTLEFIELD 4, ASASINS CREED IV ) SI CARE VOR APAREA IN URMATORI DOI ANI DE EX ( GTA V, ...? (mai mult)
Am o problema cu minecraft- ul.cand imi fac o mapa pe survival si intru pe ea are o multime de lag iar cand imi fac o mapa pe creative nu are lag deloc.si am incercat sa imi instalez optifine...? (mai mult)
Buna,care este cel mai bun internet(tinand cont de viteza dar si de pret)nelimitat? P.S.:In zona mea nu exista UPC.
Am un cont de Warface.Intr-o zi mi-a scris:"Looks like Your account is blocked".Si de atunci nu ma mai lasa sa intru! Ce sa fac? Du supeerrr funddaaaa
Salut.cine imi poate zice niste jocuri shooter gen far cry 3 hitman? dau funda.merci frumos
.La CounterStrike 1.6 dece nu merge sa scriu in chat cu diacritice? Am tastatura setata din pc in romană apăs in cs alt+ shift dar tot nu merge. Mă poate ajuta cineva sa pot...? (mai mult)
Salut TPU, As vrea sa joc si eu Jetpack Joyride pe calculatorul meu dar nu imi merge nici un emulator. Ce sa fac? FUNDA!
Sal.mi- am modat ps3 iar cel care a facut- o mi- a spus ca atunci cand o sa imi instalez jocuri sa fiu atent la nu stiu ce update al jocurilor. poate sa imi spuna cineva la ce se refera? dau funda, ...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni ai acestei comunitati. Stiu ca poate nu am incadrat bine intrebarea pe care am sa o pun de aceea imi cer scuze. Eu detin o consola xboz 360 si as vrea sa joc splinter cell black...? (mai mult)
Cine are chef sa ne apucam de un metin2 super tare? Funda celui care vrea si vine cu ideea unui metin2.
Salut.Recent am terminat Tomb Raider si Hitman Absolution. As dori sa imi ziceti si mie alte jocuri in genul celor 2. aventuri impuscaturi, etc Funda.Multumesc PS Jocurile sa fie mai noi si fara...? (mai mult)
Cine are să îmi de- a şi mie un cont care funcţionează de metin2hammer cu mod sau status. unul dintre aceste două : mod sau status! Vă rog mult. Am să dau o fundă contului care merge....? (mai mult)
de cateva zile joc Barn Buddy pe facebook si am lvl 20. As vrea sa pot sa cresc mai repede. Stiti cateva metode de crestere a nivelului? (as vrea sa trisez putin :"> )
In fifa 14 pe xbox poti juca cu legendele doar la ultimate team sau poti si in exhibition?
Hei, TPU. Cum imi pot face contul(profilul) de fb sa nu l poata vedea decat prietenii mei? NU prietenii prietenilor sau toata lumea sau mai stiu eu ce. aa, si sa nu mi bagati d alea cu du te la setari...? (mai mult)
Ce metin stiti gen metin2 Sony? sa nu fie din-ala care evo itemele din 15-15 lvl si sa fie lvl max 250 si sa fac mai greu un pic. dau funda
Dati-mi niste jocuri RPG sau Open World care sa fie sub 1gb ram. Funda!
Baieti pe ce platforma sa imi iau FIFA 15 ( Cand o aparea )? Am de ales dintre un Notebook si X360. Notebook- ul : Intel Core i7 4500U 1, 8 ghz 2, 4 ghz with turbo boost 3 ghz Ram 8 GB DDR 3...? (mai mult)
Ce overclocking s-ar putea face la Intel G3220 Haswell
Ma joc Transformice si nu inteleg la ce sunt folositoare alea gen A1, I8,B3 etc.Le castig de obicei la pescuit dar nu stiu la ce sa le folosesc.Stie cineva?
imi puteti spune un hec de dragon city si cum se foloseste?
Buna TPU ma ajutati cu sims 2 sa imi spuneti de unde il pot descarca free si de cate feluri este. Funda
Dati-mi si mie un site de pe care pot descarca GTA V pe PC fara virusi.
Am si eu o problema. am vrut sa cumpar o aplicatie pe telefon de pe magazin play dar imi spune "cardul nu este acceptat" ce pot face? Vreau aplicatia aceea... Alta modalitate de plata nu exista...? (mai mult)
Care este diferenta dintre NFS Carbon si NFS Carbon Collector's Edition?
De unde pot descarca The Forest(SA MEARGA)?
Hei TPU.Ce telefon cu android imi recomandati? (pana in 800 lei) Nu ma pot decide. Help me :S... Funda :)
Buna TPU ce jocuri distractive jucati voi in timpul verii? sa nu includeti laptopul,tableta,telefonul, calculatorul, mersi mult! sper sa raspundeti repede...
Buna tuturor am o intrebare de ce nu mi se deschide switchbotu la metin 2 am dezactivat antivirusul am dat click dreapta si Executare ca administrator dar degeaba. Va rog sa ma ajutati! Dau funda! (daca...? (mai mult)
Cum debanez un cont lady popular?
Salut TPU, imi puteti spune cateva jocuri pentru PC asemanatoare cu Lady Popular, Star Girl?
Caut Niste Jucatori romani de warframe [Intre tier 3-10] - Clan Dojo :Toate Camerele facute
Eu am telefon Samsung galaxy young cu androidul 4.1.2 (jelly bean). As vrea si eu un hack care sa functioneze pentru jocul subway surfers. Am incercat mai multe, dar tot ce am reusit sa fac a...? (mai mult)
am si eu o intrebare eu as vrea sa-mi instalez gta 5 si eu am la ram doar 1gb si cere 2 gb ce pot pati daca nu am 2 gb ma refer daca se strica cv la pc?
Cine poate sa-mi recomande un open world (gen assassin creed witcher2)? Multumesc anticipat.
ce jocuri free de steam stiti dar care sa mearga pentru 2 gb ram :D, desigur si bune
Salutare dragi fani TPU! Va rog frumos sa imi spuneti si mie un Metin2 pvp-pvm care are ratele 1000% la toate si Level Max.250.Dau funda! Va salut!
Sal stie cineva daca descarc pe telefon jocul clash of clans si am abonament, si joc de pe internetul abonamentului imi poate face cost suplimentar(am net nelimitat)?
Salut, mi- am luat de curant un pc nou si am cateva probleme cu el si nu ii dau de cap. Detalii. Procesor: AMD Arhlon(tm) x4 740 Quad Core Processor 3.20 GHz Ram: 4.00 GB DDR3 Sisetm de Operare:...? (mai mult)
Recent mi-am luat un telefon nou de la firma Digi. Am introdus codul PIN, dar imi cere si codul PUC, cod pe care nu il stiu. Ce sa fac? (Nu vreau sa-mi schimb numarul)
ce jocuri free pe steam imi recomandati, doresc cat mai multe opinii! nu trebuie sa optati neaparat spre grafica
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!