Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
TOU am si eu nevoie de un hack de bonus un bonushack pentru metin2 european sau metin2 epical plz cine ma ajuta primeste funda. Multumesc
Cine imi da si mie un cont de matin2 gth pe gratis va rog mult. Daca vrea cineva add:bobo_bogdan03@yahoo.com
exista in sims 3 vreo parola pentru timp inafara de slowMotionViz sa aiba timpul normal nu cum il au de obicei adica minutele secunde chiar nu imi ajunge timpul! daca stiti va roog ajutati- ma. ...? (mai mult)
Care are chfg haos? eu incerc sail descarc si scrie tot felul de ciudatenii :: G°ðf†óÖ7¹.Ûøùiy앹7fÜðf7Í©sZa¯ÃÄA_€‰Ñ‰C6ûæ'*Š1... va rog cine are cfg haos...? (mai mult)
TPU! Dati-mi repede un server de metin 2 100% romanesc! Cu o rata de EXP daca s-ar putea peste 1000%.
Care cauta admin pentru server de cs sunt disponibil si daca este nevoie stau pana dimineata si fac donatii babane(tata are firma)! Am fost si owner si admin pe mai multe servere si am adus multe premii...? (mai mult)
Voi ce Counter-Strike jucati? Am avut cs pe steam si mi-a dat ban ca aveam cod dar nu am cum sa bag pe steam. NU mai cumpar cs-u de pe steam si vreau unu original/nemodificat pleasee funda
Placa video ASUS ENGTX 285 1GB BUS memorie : 512 bit Frecventa procesor : 648 MHz Frecventa memorie : 2484 MHz Dimensiune memorie : 1024 MB RAMDAC : 400 MHz Tip memorie : GDDR3 Latime banda memorie...? (mai mult)
Cine stie jocuri gen snowy pe care sa le joci pe un calculator din 2005 sa zicem:D FUNDA!
Imi puteti da si mie va rog frumos Key de la The Secret World? Dau funda
HEY TPU! CEI CARE JOACA METIN 2 RO, CE ITI OFERA M2BOB DACA DAI 5 EURO! DAU FUNDA!
Am o mare problema mi-am uitat id-ul de mess si nu stiu cum sa il aflu ajutati-ma
Buna TPU as avea si eu o intrebare pot face jocurile pentru pc pentru ps2 sau daca stiti vreun site de unde pod descarca cava jocuri pentru ps
Care stiti de unde pot descarca sims 3... dar sa mearga,,,, va rog frumoss! Am descarcat acum cateva zile de pe un site si am stat 3 ore si jumatate am descarcat 5, 58 gb si nu a mers!
as vrea daca stie cineva un program infara de game booster pentru ca sa nu imi mai mearga jocurile in reluare
Va rog spuneti-mi cum fac fifa 08 flt cum 0 instalez daca e flt
Spuneti- mi si mie niste servere NNK - Naruto Naiteki Kensei! Care imi spune cele mai multe dau funda + vot. De fapt am nevoie de unu care sa fie non stop deschis si sa aiba cel putin 5 playeri care...? (mai mult)
Cine imi spune si mie servere de minecraft 1.4.5 multiplayer plz
Ce placa video mai buna pot sa-mi iau de 2, 5-3 milioane?
Hey! Am o problema cu messenger- ul. Cand intru pe el si vorbesc cu cineva n- am probleme... dar cand vreau sa scriu cu culori, nu se vad, chiar daca cel cu care vorbesc le vede si avem aceeasi versiune...? (mai mult)
Buna TPU! Caut de mult un hack pentru Metin2 RO si nu gasesc.Ma puteti ajuta?
Salut TPU, in cam vreo 3- 4 saptamani o sa vina cei cu RCS/RDS si o sa- mi iau WORLD OF WARCRAFT de pe: http://wow.freakz.ro/ Si as dori sa stiu daca imi merge, asa dar ca prin urmare, va las 2 link-...? (mai mult)
Ajutor! Deci, ma duc pe youtube si dezactivez modul sigur. Dar cand caut o melodie sau ceva, ma uit jos si modul sigur este activat din nou! Si asa de fiecare data! (si cel mai ciudat, doar pe calculatorul...? (mai mult)
Cum se numea jocul acela cu baietelul mic care se lupta cu to felul de roboti si incepea cu Boo si se scrie pe germana
Cine ma poate ajuta cu modificarea unor poze sa-mi lase id-ul lui.Si primeste o Fundaa! merci:**
Cine imi face si mie un cont pe metin2 yoneis sa zica eu si sa mi-l trimita prin mesaj funda, mie nu merge la intregistrare sa scriu idu nimic
Am o problema cu pc-ul, cand ma joc fifa 2012, si nu numai dupa cateva minute incepe sa bazaie pc-ul. De ce? :|.
Cine are gmod si are chef de un coop? Ma gasiti la adresa de mail :loneliness_demon@yahoo.com Eu am gmod 11 si hamachi ca sa ne conectam.eu sunt dispus sa joc cu aproape oricine cat timp nu se intrece ...? (mai mult)
Mam inregistrat si eu nu de mult pe Club Penguin :))! Si am vazut ca multi is membri dar e scump sati cumperi membru! Poti sa faci cumva gratis sa te faci membru sau te face daca ai multe zile...? (mai mult)
Salutare TPU Am cam sacait lumea cu aceleasi intrebari.dar vreau sa fiu sigur :D... amd phenom ii x4 965 ii cat de cat echivalentul lui i5? Am vazut benchmarkuri in care se descurca cam ca i5... Este...? (mai mult)
Salut TPU ma puteti ajuta! eu joc minetest si mi se misca foarte greu jocul! nu stiti cu sa mearga mai bine? ajutati-ma
Caut prieteni pentru cei care joaca Ninja Saga, eu sunt levle 33, asa ca spuneti-mi numele vostru de pe facebook. Imi puteti da exemple de hobby pe PC?
Cum pot sa fac o guilda in wow cataclysm? Stiti vreau tutorial sau ceva video? funda!
Am o problema cu FIFA 2012! am vrut sa- mi pun patch cu liga 1, 2, 3 din ROMANIA... am downloadat si am facut exact ca in tutorialul de pe site de unde am luat patch... numai ca acum cand bag...? (mai mult)
Okok.Vreau un expert in lol(leauge of legends)sa raspunda.Ce erou sa- mi iau?:Lee Sin Riven Brandon Skarner ...? (mai mult)
Cum pot descarca jocul Farming Simulator 2013? Link-uri please Ofer funda la cel care mi-a dat un link bun si jocul merge si se descarca;)
Buna TPU.Ce jocuri mai stiti... noi si foarte tari si sa fie shooter sau gen prototype 2 sau gen spiderman web of shadows, care sa mearga pe sistemul asta (2, 8 ghz Dual Core 4 gb ram placa video ati ...? (mai mult)
Cine stie un cod la gta san andreas ca sa nu mori niciodata chiar si la cazaturi sau explozii?
ce pot sa bag in cfg ca sa nu de mai mareasca tinta cand fac duck din scroll (rotita de la mouse). Dau funda!
Imi puteti da un link sigur de la Assassin's creed 3 va rog?
Am creeat si eu un nou metin si nu stiu cum sa scot calul de tot pentru a dona playerii sa il ia! FUNDITA! vreau sa il scot de tot sa nu il ia in nici un fel
Am si eu o intrebare pentru voi.Deci doresc sa imi achizitionez un volan cu 3 pedale si schimbator dar intrebarea mea este daca atunci cand schimbam vitezele procedam ca la masina normala adica apasam ...? (mai mult)
Ce ziceti ca sa imi cumper dintre un Pc(In jur de 2000 lei), ps3 sau xbox 360?
De la ce magazin se poate gasi sims 2 si cam cat ar costa?
Salutare TPU, am o intrebare mica pentru jucatorii de minecraft: Ce servere de 1.4.5 de mc(Minecraft) stiti, nu imi dati site-uri, dar dati-mi ip, adrese de mc de toate. va rog
Este Extrem de urgent! Cum se fac drift- urile in SAMP? :S Vreau neaparat sa stiu; dar cu Elegy! un video sau un tutorial orice! Dar va rog sa fie calumea! nu primul video pe care- l gasiti. post!...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea cateva raspunsuri. Am procesor: Intel pentium 4 3.00 Ghz - 2 GRam - placa Nvidia Geforce 440 GT DDR5 Cam ce jocuri ar functiona cu toate aceste componente (Apropo,...? (mai mult)
Cum pot să fac iteme +0 pe metin2 hammer? Fundiță!
Hey! Era un joc...numai stiu cum se numea. Erai pe o insula(puteai sa iti schimbi locatia) si jocul era 3D si se juca din sagetii. Iti alegeai un personaj( Fata sau Baiat)si faceai mai multe lucruri ...? (mai mult)
Cand deschid darksiders 2 mi se face ecranul negru. Apoi se inchide si revine la folder. prima data a mers.L-am reinstalat si tot nu merge
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?