Am descarcat un joc Dragon Ball Z vs Naruto Mugen si nu prea ma descurc cu miscarile speciale ati putea sa imi ziceti si mie unele?
Salut,am o intrebare legata de fifa11.cand vreau sa joc fifa prin gameranger nu stiu unde sa dau atunci cand intru in fifa.Astept raspunsuri. Dau funda :*:*:*!
Cine stie niste jocuri gen(triburile, forge of empires)?
Redirectele saint sunt bune de ceva?
Am o problema, am f1 2008, deci incep runda, si nu merge formula tare, ajunge la 40 km/h si de acolo nu mai urca, nu ma lasa sa schimb nici treptele, dau 1 2 3, si cand ajuing in trapta a6a, ...? (mai mult)
Deci la cs cand trec prin smoke imi sacadeaza pe rez 800x600 pe 640 adica cea mai mica nu- mi sacadeaza si pe aia cea mai mica nu pot sa joc bine spuneti ce sa fac sa nu mai imi sacdeaza Placa Nvidia,...? (mai mult)
Cine stie servere de triburi speed?
Puna TPU stiti cumva jocuri gen pandanda, club penguin, moshimonsters /? dau funda la cel care pune cele mai multe jocuri!
Ce program sa folosesc ca sa am intr-o poza mai multe poze mici? Scuze pentru categorie
Va rog, stie careva de ce mi se vede la dota 2 asa : http://postimage.org/image/x4c3ekxfr/ Va multumesc anticipat :D
Cine imi da si mie un cont nou de earth metin2? Dau funda!
Schimb Cont Steam pe cont minecraft premium dau funda pentru cel mai bun si mai rapid! Contact: Skype: house.house9. Sau pm TPU!
Vreau si eu un hack de cs un super simple wall ceva din asta indetect cel mai bun si rapid raspuns primeste funda!
As dori un calculator pe care sa pot rula cu 3- 4 conturi de metin fara a intampina dificultati( fara lag in map 1 cu mai multe conturi). Ce imi recomandati si ce parere aveti de acest calculator?...? (mai mult)
SALUT.De unde pot descarca si eu gta san andreeas real v2 sau Bucuresti.Lasati un link.LA primul raspuns dau FUNDA.Lasati comentarii repede.MUltumesc
Salut,cine ma ajuta si pe mine cu downloadul jocului earthmetin2? dau funda!
Dau funda orice dar imi spuneti ce are! Deci am net romtelecom 2 G.Acum 2 luni mergea netu rupea.Cand dau sa ma conectez scrie:Conectare la dispozitiv verificare utilizator si parola conectare reusita...? (mai mult)
As dori un ste de unde pot downloada temple run pentru pc! Du funda:d
Buna TPU va rog ajutati- ma nu imi merge Battlefield Play 4 Free si am tot ce imi trebuie pana acum 2 zile mergea acum nu stiu ce are imi scrie:An error occurred:Faile to download config file de cateva...? (mai mult)
Salut tpu.cine stie niste jocuri cu zombie in care sa iti poti cumpara masini si sa le upgradezi ca sa omori zombie.inafara de earn to die si zombie grander.raspunsul cel mai bun primeste funda si da ...? (mai mult)
.de ceva timp m- am apucat sa joc cs 1.6 si am cateva nelamuriri 1)Cum cumpar gloante mai multe pentru arme deoarece cand imi cumpar o arma imi da la dispozitie decat cateva gloante...cum cumpar? ...? (mai mult)
as dori sa va intreb daca joaca cineva cainevirtual.ro sau daca are cineva cont pe ejocuri.ro ^.^ nu cunosc pe nimeni si as vrea sa am cat mai multi prieteni. Spuneti- mi numele voastre de pe...? (mai mult)
Observ cu stupoare ca pe eMAG preturile sunt tot mai scumpe. Acum un Iphone 4 simplu pe alb de 8 GB costa 2350 lei. Cand dau fuga pe site- ul Orange, acelasi dispozitiv costa doar 18 milioane vechi la...? (mai mult)
Salut, am un sistem audio 5.1 Logitech z5500 care este conectat la desktopul meu. Vreau sa pot folosi sistemul si de pe laptop, fara a fi nevoit sa umblu la cabluri. M'am gandit la ceva de genul : remote...? (mai mult)
Stiu ca o sa primesc injurii si vorbe.dar ziceti`mi va rog un hack pentru cs bun sa dau hs din orice pozitie...[ps. ziceti`mi si ce fel de cs sa folosesc..ca la asta care`l am nu merge niciunu]. funda
La metin2ro la care maimute pica medalie de cal si unde le gasesc in temnita?
Ştie cineva jocuri cu fantome, gen painkiller, ca lumea?
Buna ziua/seara/dimineata tuturor! Am si eu o intrebare care si- o pune aproape orice gamer! Exista in lumea asta si gamerite? Mai bine zis, Exista in Romania gamerite? Daca da, spuneti aici ca da...? (mai mult)
Imi spuneti si mie ce este scryiptingul?
Care are de dat un cont pe farmerama sa ma contactezi te rog pe id arny_redx in schimb funda si vot!
m-am apucat sa joc sa-mp si nu stiu sa ma joc care ar putea sa ma ajuta sa joc samp mai bine sau sa ne jucam impreuna si ma ma invatati datim id vostru sau raspundeti dau funda!
Imi puteti spune de unde pot sa cumpar adica de la ce magazin puncte Microsoft pentru xbox live. FUNDA
Dati-mi un mt2 pvp sau pargour matix pentru gta sa dau funde
Cum reduc pysical damage pe league of legends?
Am un server cs 1.6 si nu pot sa intre alti playeri pe el. Stie cineva cum trebuie sa fac PortForwarding la un router MSI RG60SE? Am cautat pe net si am incercat toate metodele care erau si tot nu am reusit...? (mai mult)
Unde gasesc sa downloadez si eu subway surfers pentru PC
Salut, imi poate spune cineva daca exista vreun magazin online unde pot cumpara carduri care au membership la Club Penguin? Site- urile pe care mi le dati sa poata livra in Romania, sau unul din Romania!...? (mai mult)
Sall all! Am o problema! Dupa ce instalez Nfs Hot Pursuit 2010 si apas butonul de Play nu pot sa ma joc si imi da o eroare! "Cannot find the user application data directory" si nu stiu ce sa fac!
Mi-am instalat gta San Andreas si imi da eroarea aceea cu Audio Card...mia nu imi mai citeste cd placa audio..cum pot gasi un driver universal pentru placi audio?
Hei TPU sitie cineva cu m sa instalez vinyl de la black list in nfs most wanted(in special vinyl- ul de la mustangul lui razor) dar nu cu cu nfs- TexEd ca nu- mi merge daca ati putea sa- mi dati un link...? (mai mult)
Buna,mi-ati putea spune cum se face un CD cu muzica, cu NERO desigur. Funda
am o intrebare cine joaca jocul ourworld? Cine imi da si mie codurile de gems lunare? Dau fundita...
Buna seara TPU. Mai demult jucam metin2 ro dar un rpieten mi- a spus ca i s- a rupt placa de baza de la metin.Auzind acestea, nu am mai jucat.Dar astazi stand pe net, am vazut iarasi metin si mie venit...? (mai mult)
De ce cand intru pe borderlands2 si dau play nu imi intra..nu se intampla nimic?:(
Salut lume. Cine ma ajuta si pe mine sa fac server de minecraft. Vreau sa joc co-op cu prietenii doar atat. Multumesc dau funda.
Cine joaca in gta san andreeas sau gta cice city? Spuneti coduri noi dau panglica!
Stiti jocuri asemanatoare cu nfs most wanted in afara de celelalt nfs-uri?
Ce site de trucat poze stiti sa imi sckimb culoarea parului dau funda. mersi
Nu pot asculta muzica pe radio online sau pe facebook,etc,sunetul este greoi ca un,, gajit" asa, stie cine? va multumesc
Dau admin gratis id contact curelea_cosmin2012 gratis nume sv Romania.RoDany.Ro
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!