La poze cand le deschid aparea asta 660317EE-OCBF-47BS-B844-461CC0DDE6346, cred ca este o eroare imi puteti supe ce este?
imi puteti dai si mie un link de unde pot downloada warlords battlecry 3 sau 2 bun va rog mult.
ziceti-mi si mie un joc gen cs sau metin2 dar sa fie jocul online! Deci la gen metin2 sa fie ceva deosebit! OFER FUNDA RASPUNSULUI CASTIGATOR! VA MULTUMESC!
Care Counter-Strike este recomandat pentru Windows 7 Ultimate 64-bit?
Stie careva un server de cs care da admin...e prima oara cand voi fi admin o sa fiu activ pe forum si voi tine redirecte
Cum naiba fac sa am din nou tinta/scorstreackers in call of duty black ops 2? nu le mai am nu am facut nimic.
Azi am incercat sa imi instalez Metin2Hammer si nu a mers mi- a aparut asa: http://sphotos- b.ak.fbcdn.net/hphotos- ak- snc7/305539_373033082788279_1164704327_n.jpg ce pot face ca sa mearga...? (mai mult)
Buna ziua va rog puteti sa mi dati un sait cu jocuri de actiune va rog dau funda!
Salut, care ma poate ajuta sa imi schimb chestia asta la windows 7 >>>http://postimage.org/image/dyk9zm6nt/ ....Bara vreao sa-i schimb culoarea..cum fac?
Ma numesc Denis si as vrea sa fac si eu un server de metin2 ( am experienta in domeniu )... sa fie pe dedicat si acum as vrea sa caut niste oameni care sa ma ajute ( vor fi GM ) si sa aiba experienta...? (mai mult)
Joc Minecraft.Imi spuneti cum distrug cufere care sunt de teritoriul meu?
Vreau un hack de diamante pentru sherwood, adica sa imi dea diamante, CINE STIE II DAU FUNDA
Salut caut un server cs respawn romanesc cu modul ala de ales racer de exempu cameleon human etc.
Heeey. FUNDAAA! Cine imi da si mie un link de unde pot downloanda un hack pentru membership pentru club penguin? :3 FARA VIRUSI SIIIIIII SA MEARGA!
Ce jocuri online imi sugerati gen metin2 ceva?
Cand eram mai mic ma jucam un joc cu mos craciun in care trebuia sa i traga pe spiridusi de chiloti si daca dadeai drumul spridusului prea in lateral cadea in apa si daca dadeai prea tare era mancat de...? (mai mult)
Exista si gtx 680 si geforce gtx 680 pentru ca vreau sa achizitionez un PC si are Nvidia GTX 680 oare e GeFroce? sau alta?
Am o intrecare im merge prototype 2 cu 3, 6 ghz si 1, 5 gb ram.
As vrea sa stiu cum instalez modul doggy talents in minecraft 1.4.4 va rog dati-mi ceva de unde pot downloada modul si ce trebuie sa fac ca sa il am..., funda
imi puteti spune si mie un metin2 super fain, care nu necesita net. fewmerk 3.5 si sa fie pvm-pvp 2012 sau 2011, nu conteaza.Dau funda!:*
Da funda pentru cel care imi spune un joc. gen lady popular, metin2, imvu,stardoll,webkinz,zoo mumba si conquistador si farmerama,,, un joc in care sa iti faci cont. si sa fie super tare
Cine stie ceva jocuri de gen: Rome: Total War Sa fie doar first person, nu strategie ( si sa nu ceara mult ) Am processor AMD Athlon 2400+ Placa video Nvidia Gforge 7600 GT 1 GB ram
Salut am o problema... orice CS asi instala chiar si cel cumparat de pe STEAM imi face aceeasi figura..nu imi apar pozele si demo-urile in cstrike. help me
Joc call of duty 4 modern warfare si la o misiune No Fight in War Room m- am blocat.Nu stiu cum sa trec de ea.Cand ajung la cutiile alea care imi blocheaza drumul, fac stanga ii omor paia de acolo si ...? (mai mult)
Buna TPU va rog am mai pus intrebarea cum fac rost de wooz? sau macau multi wooz? Dau funda jurrrrrrrrrrrrrrrr
As vrea sa ma inscriu la concursuri de fifa online...cunoasteti?
Plz mult dati si mie niste coduri pe woozworld ca nu am bani delocccccccccccccccc si vreau ca multi din joc imi zic stiti voi (poor) dar, , , , , , , , , , , as vrea sa le arat ca nu sunt plzzzzzzzzz...? (mai mult)
stie careva daca a aparut vreun editor la fifa 13? Daca a apara imi puteti da si mie link-ul de unde il pot descarca? PS.: Multumesc anticipat!
Am o mare problema la caluclalorul meu si nu stiu de ce. Deexemplu cand intru in Counter- strike dau dulbu lick pe icoana si nu mi se deschide imi apare in Task Manager hl.exe dar nu imi apare...? (mai mult)
Sall vreau sa stiu o adresa de GM la mt2.ro care sa imi dea ce vr fara probleme, imi puteti spune? Dau funda mare + vot
Cum activez misiunile:de politie,de salvare, de pompieri din GTA4
Dati-mi si mie un mt2 misto cu otel la magazinul de armuri si arme 65+.Pls
Care stie un joc de genul SPORE? Sa tot treci dintr-un stagiu la altu, sau dintr-un an in alt an.De exemplu:Sa ma duc sa sa fac rost de hrana, sa imi construiesc o casa... Sa nu fie de strategie.
Dati-mi si mie o idee de metin2. Sau un sv fain de cs
Salut, am un laptop Acer aspire 5630 problema este ca am instalat windows 7 si nu gasesc driverul la tastatura va rog sa ma ajutati,ca nu il gasesc dau funda!, fara raspunsuri inutile va rog
Ma puteti ajuta si pe mine cu cateva site-uri de jocuri online si gratis, jocuri gen counter strike sau GTA? Multumesc anticipat :-)!
Dati-mi niste boti mai destepti va rog ca pe care ii am eu se blocheaza in sarma! DAU FUNDA!
Este adevarat ca [GA]Miaunet a furat itm de la jucatori pe Metin2Ro?
Heii TPU! Stiti niste jocuri online mai noi care v-au placut? FUnda!
Poti sa cumperi lucruri fara sa fii membership la club penguin?
Salut spuneti- mi jocuri faine si grafica faina dar fara shoterr doar:, adventure, medieval, history, funny, astea leas dori dar pentru cerinta asta: Intel Pentium 4 3ghz, ram 2gb, placa video 128mb...? (mai mult)
un sv de sa-mp sumo in afara de andromanda! DAU FUNDA!
as dori si eu un hack pentru metin2 ( hammer ) nu de DMG ( pe ala il am ) unul trade daca se poate. Dau funda pentru unul bun!
Salut pot incepe jocu prince of persia 3 tot cu aceas viata si nisip cu care l- am terminat adica full? si cu aceleas iteme adica sabia lu tasu? daca da scrietim si cum fac sa sa incep ca nu stiu...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o problema. Recent mi- am instalat Counter- Strike nVidia HNS V3 si cand ma conectez la orice server ori server de Furien, HNS, Jail Break, Zm, Dr, indiferent de server imi apare...? (mai mult)
Cine se pricepe la buguri/erori metin 2 dau funda;)
Buna ziua TPU! Am o problema la jocul call of duty black ops 1 deci am instalat steamul tot si cand sa intru in joc imi apare negru pe ecran si mi se blocheaza pc? Ajutor+funda
unde pica armura de level 61 de war si otelu de war unde pot pica? Dau funda si vot!
Ce sa imi cumpar? Diablo III sau Guild Wars 2?
De ce imi spune cand vreau sa intru pe mes We can't sing you in to Yahoo Messenger.There might be a problem with your Internet connection.Make sure your computer is connected to the Internet.Clik Troubleshoot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!