Joc pe un server de cs unde se fac toti predatori si nu stiu cum sa ma fac si eu.imi ziceti?
Ce servere de minecraft 1.4 stiti?
TPU cine ma ajuta pentru cei care joaca metin2 ro ce caracter sa-mi fac de ce si daca e sa mai vorbim sa ma mai ajutati funda:D
Cred ca pe pc mi-a expirat Windousul (acum sunt pe laptop), si nu stiu ce sa fac imi da nu stiu ce reboot an press a key cum il pot reseta? Rpede va rog!
Cine stie un metin2 privat foarte misto care are in shop king1 king2 king3 king4 sau sa le pot face din otel dar sa fie si metale magice perle si pamflete sau ce mai trebuie ca sa faci king si lv max 120-...? (mai mult)
SALL TPU! Ce jocuri stiti? Lasati-mi si mie numele jocului si link-ul :) Funda! Sa fie racing, online strategy sau adventure! Va rog
Sall urgent pe Shakes & Fidget vreau sa invit un prieten Cum fac?
Sal cine imi da un link de la cs source non steam add:andrey_pop20
Ce beneficii imi ofera modarea unui Xbox si cum?
Care stie cum pot rezolva problema aceea cu 3D Graphics, please check your hardware and system configeration then try again. La metin Ro... pana acum imi mergea si acum imi da eroarea asta. de ce?:|...? (mai mult)
La fifa 11 cum trebuie sa fac sa am jucatorii echipelor ca da fifa13? funda!
Bună;) Dați-mi vă rog o listă de jocuri tari de descărcat in PC. Mersii anticipat :x
La jocul Singles. Cum cumpăr mobilă sau orice altceva? fundă
Mi-am descarcat de curand un joc pe calculator. stie cineva ce program ar trebui sa am ca sa pot sa instalez jocul?
Baieti... cum pot strange mai multe puncte pe thewar.ro? Ma ajutati si pe mine cu cate un clik pe zi? THks
Care stie de unde pot descarca AVG 2012?
Ce jocuri pentru Android recomandati? Ceva care chiar te captiveaza si nu te plictisesti dupa primele minute de jucat. (TELEFON mă oameni-ca vad ca marea parte eu le cer una si ei dau alta)
Buna TPU cine imi da si mie driverul de la webul px1342e-1cam scuze de categorie
Spuneti-mi si mie va rog, de unde pot descarca jocul The Godfather: Five Familis pentru pc. FUNDA
Cine imi poate da un nume de cel mai tare MOD de GTA San Andreas? FundaVOT RASPUNSULUI CASTIGATOR!
Dati-mi si mie comenzi pentru playeri la samp de ex /car elegy /anim beer. Funda
Care este square si circle la maneta la ps 2?
Imi poate zice si mie cineva in ce camera din V3 se fac cel mai bine bani?
A-ţi încercat Black Ops II, daca da ce pareri aveti?
Ce jocuri pentru PC imi recomandati? Funda
.care imi prezinta si mie un link cu pentru a downloada driver audio :D funda? :D
Dati pe link-ul acesta http://signup.leagueoflegends.com/? ref=508befc5b460f355847590 faceti-va cont si distrati-va! Dati link-ul si la altii!
Cand vreau sa intru in metin2ro cu M2Bob imi apare FA TAL ERROR! Python library file not exist..Care stie cum pot rezolva Funda.
stie careva dintre voi un metin pvp cu iteme epice la mag
pe id-ul unui prieten nu apar online, imi arata un semn al exclamarii iar cand dau "add user" nu merge..si nu sunt nici in lista celor ignorati.ce pot sa fac? dau funda, URGEENT!
Vreau metin misto peste lv 200 si sa fie multe evoluti pana la lv max si cu tot cu batalie si otel si din astea +9 la mag si cu tot cu site
Daca ma conectez la Metin2 Hammer imi spune error connecting while to the sever, ce sa fac?
Am incercat sa instalez The Sims 2 Celebration! Stuff si m- am blocat in punctul asta : " A problem occured when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sound\Misc.package' from the media. " Ce as putea...? (mai mult)
Care stiti un trainer care sa dea mai multi banii la nfs world
Caut si eu un clan de cs 1.6. Am experienta de 3 ani si zic ca ma descurc. Vreau clan serios, steam on care sa dea meciuri. Id mess: mitzulik. Id steam: aZr
am un PSP 3004 versiunea 6.60 si as dori sa il modez, locuiesc in Vaslui si daca ati putea sa imi recomandati pe cineva care se pricepe in a le modarii...sau un link cu tutorial video, testat...? (mai mult)
Cum creez un gang in samp cu porti, cu comenzi de deschidere a portilor
e deschisa de cateva luni o noua comunitate de cs, foarte distractiva si cool. Am nevoie de cativa dintre voi, care aveti servere/vreti accese pe servere/forum sa intrati pe ultracs.in/forum si...? (mai mult)
AS dori sa achizitionez un PS3 nou,si nu am habar de nimic ce trebuie sa fac cu el [modare,firmware, treaba cu jocurile, ce inseamna fat32 etc] si am nevoie de ajutor
Cine imi spune si mie daca pot juca left 4 dead 2 fara steam si daca da dati-mi si mie un link de download... funda
Cînd mî joc in css v34, imi apare asa o tăplită:инструктор по адресу "0x77c30ac4" обратилась к памяти по адресу "0x0000000c". Память не может...? (mai mult)
Eu incerc sa fac mituri si legende san andreas dar la fraps videourile le da pe bucati n-ar trebui sal dea tot
Unde gasesc jocuri gen Subway Surfers online?!?!?!?!? Am nevoie mare de jocul ala.Raspunsul care este cel mai buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun are fundita. :D
Cum seaman cartofi la farming simulator 2013?
Howrse,ma joc si nu stiu cum sa aduc manzul/Iapa e gestanta si nu stiu cum sa fac! please urgent!
cine ma poate ajuta sa aleg dintre: http://www.emag.ro/sistem- desktop- hp- pro- 3500- mt- cu- procesor- intel- 174- core- small- sup- tm- sup- small- i5- 3470- 3- 20ghz- ivy- bridge- 4gb- ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un hack pentru fifa 12 ca sa fac bani.
Acum mi- am facut calculatorul de vreo 2- 3 ore, nu stiu dar volumul tot scade la aimp, eu il pun la maxim cand imi apare cv gen iese cineva de pe mes iar e la minim...Ma ajuta cineva, cel mai rapid ...? (mai mult)
Care imi dati si mie niste imagini, animatii pentru un campionat de fifa in cabanova? sau spuneti- mi de unde sa iau, stiti voi ( grupe, sferturi, semifinala, finala UCL, Europa League, Logouri ) ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un server de Minecraft pe versiunea 1.4.4 sa fie server romanesc fara hamachi va rog dau funda urgent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!