Sall care stie situ de unde pot sa iau metin2mage dau funda.
Caut un metin max lv 99 sa faci ff repede, nu ca pe tim, fun...Nu ma intereseaza in ce limba este doar sa faci lv repede si sa fie max 99 + sa fie posedata ca pe ro si sirius :)
As dori prieteni care joaca samp! se caut ajutor in orice factiune[ps.] sunt admin. contact/mOoTaNel.alexutzu@yahoo.com...sunt lider politie 0 membrii!
Vreau si eu un metin pvp cu rate mari si care faci P la magazin :) dar care poti sa cresti si sa faci bani bine ca in metin2 steel :D (care a jucat stie :D:D:D am lv 180 :D:D:D :P :P: P ) si sa...? (mai mult)
As dori sa aflu cum se fac acele cercuri pe facebook in care arata cat la sute e cv si cat altceva cam de genu asta : http://i47.tinypic.com/n6s3ma.jpg Dau Funda
Credeti ca imi merge Grand Theft Auto 5 pe PC chiar daca nu au aparut inca cerintele de sistem! Am un laptop Core i3 CPU 2, 53GHz 4GB RAM, Nvidia GeForce 610M 1GB, Windows 7 64- bit! Multumesc!...? (mai mult)
Astai o intrebare pentru jucatorii de metin2 explosive. Cand vrea sa evoluez mania in ucigator dragoni albastri imi cere un fel de peste numit krapen (sau ceva de genu asta).Cum fac rost de...? (mai mult)
Heii TPU! Cine e pe UPC? Am o intrebare, daca imi reinstalez windowsul imi va trebui parola de internet de la UPC? Scuze categoria :)
Salut.M-a puteti ajuta va rog? De curand mi-am facut xat dar nu stiu sa bag radio.Adica stiu (sa intru la Edit-bag parola.....si bag frecventa la radio station)dar nu imi merge.Dc va roog.
In farm vile 2 dupa facebook cum chem oile acelea sa paste iarba? Intelegeti la ce ma refer. FUNDITA!
Repede! Sa vedem cine raspunde primul! Cine vrea sa facem echipa pe minecraft 1.4.2 sa ma contacteze pe mess spy.deck@yahoo.com Dar sa lase si aici raspunsn Si daca are un server de minecraft...? (mai mult)
Sall, am un program Bandicam si cand filmez cu el nu pot filma jocurile, cand ma uit la filmare jocul nu se vede arata doar gri tot ecranu unde am filmat chiar daca ma joc si nu am propleme intelegeti...? (mai mult)
Imi merge calculatorul foarte greu de cand m- am jucat cs, un admin m- i- a cerut ip`ul si cred ca are hack .....Cand ma joc cs vad doar jumate din om si toti zic ca am wall.:| Deci nu stiu ce sa zic,...? (mai mult)
Care ma poate ajuta sa imi fac cont pe metin2 yoneis plzzz!
cum pot pune booti pe counter-strike 1.6 Funda
De unde pot face rost de jocul GTA San Andreas?
Ati putea sa- mi ziceti si mie diferenta dintre placile video la care scrie Ti la sfarsit si cele normate? ex : GTX 650 si GTX 650 Ti. Care este diferenta? Care sunt mai performante? Va rog...? (mai mult)
îmi spune și mie cineva niște jocuri tari în care îți creezi avatar?
Dati-mi ceva metine fain in afara de united lunaris.
BUna. am o intrebare :D Dungeon Keeper 2 se poate juca daca am windows xp?
Hey, am instalat la pes 2013 smoke patch 5.0 blue, inainte imi mergea bine jocul, iar dupa ce am instalat pach- ul nu pot sa mai intru in joc si imi arata o eroare cu don't sent... sau ceva de genu ...? (mai mult)
Buna :) Revin cu o intrebare legata de Sims 3. Eu mi-am downloadat niste haine cu winrar, dar nu stiu cum sa le pot baga pe Sims. Ma poate ajuta cineva? :o3 Dau fundita! :*
Hei intrebare pentru cei care se pricep sambata mi- a scazut viteza enorm de mult la net si am abservat asta dar mi- am facut un speed test azi si nu stiu sa interpretez datele mentionez ca eu am viteza...? (mai mult)
Ieri mi-am facut si eu un sv de cs 1.6 si nu merge sa dau admin... Am facut totul perfect dar nu pot sa dau admin nici pe nume nici pe ip. Ajutor
Am o problema cu Gta San Andreas Un prieten de- al meu are un pc mai slabut de cat al meu si ii merge Gta- ul foarte bine... Iar pc meu, nu este foarte bun dar indeplineste conditile pentru...? (mai mult)
Am niste DVD-uri cu nunta matusii mele, dar nu mi-le citeste laptopul, insa la alt laptop merge dar totusi DVD-urile cumparate merg.Trebuie cumva sa-mi intalez vreun program?
Am o problema cu nero7 express cand incerc sa-l folosesc imi da eroare "Microsoft visual c++ runtime library" Va rog sa ma ajutati dau fundita.
Am si eu o problema! Vreau sa intru pe un sv de cs 1.6 si nu merge si imi arata urmatoru text: Fake client. Connection was in idle state for 8 seconds. Mentionez ca imi merge orice sv in afara de acela....? (mai mult)
Care imi spune si mie un metin frumos in care sa aiba asa:otele la magazin + 9 sa evoluezi toate itemele chiar si accesoriile sa fie lvl max 250 in afara de tdl hammer si dx multumesc.Dau Funda la raspunsul...? (mai mult)
Dati'mi si mie niste GTA'uri :D Sa nu fie GTA 3, GTA Vice City si nici GTA 4 Funda!
Vreau si eu niste hackuri pentru cs.Eu nu le folosesc dar din cand in cand mai intra hackeri pe server! Multumesc:X!
Dece nu pot pune nimic pe taskbar la pc si nici la start menu nu este nimic, please ajutati-ma. Funda
Dati'mi si mie niste jocuri pe PC tari de tot :D
Credeti ca se poate face bani din online poker?
Nu va suparati dar cu cat egal h apa? Spre ex problema e asa V paralelipipedului dreptunghic=L*l*h=5, 7 dm cubi. iar V apa =5 dm cubi. care e formula pentru aflarea h apa?
Am si eu o intrebare despre jocul League of Legends.Cand joc la echipa adversa(aia care are minionii roz) camera invers si nu mai vad in fata foarte bine, nu mai vad inamicul bn.Este o posibilitate sa...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: dupa ce intru pe metin,imediat ma scoate si imi apare o eroare cu niste semne "?" ce as putea sa fac? Va rog astept raspunsuri, dau funda.
Sa-mi cumpar jocul DIRT 3 din eMAG e 29 de lei ce ziceti?
Care imi poate spune un joc online gratuit si fain in acelasi timp?
Legat de claritate intr- un video, am filmat in timp ce ma joc cu toate programele posibilie, em editat in movie marker si video e HD dar totusi are o claritate proasta! sa fie din cauza la movie marker?...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie jocuri de genul la Crossfire. FUNDA la cine imi place! P.S. Fara Counter-Strike.
Dau cluboenguin member pe cont epicduel orice clasa peste lvl 20 si cu multe wins. contactati iustin.gisca@yahoo.com pentru schimb
Va rog ajutati-ma cu serveul acesta Respawn.godwars.ro
Dau iteme metin2 server draco pe iteme metin2 mania cercei apa colier medie si multe altele ofer iteme coif de fier+ 9 10hh dga+ 9 1, 5kpv 15 sabie si multe altele ma contactati la numarul de telefon ...? (mai mult)
Sal eu caut un mt2 tare ai tot la magazin te face lv 30 sau mai putin si cresti tu pana la 250 255 astept raspunsuri
Sal TPU am teken 5 ps 2 si nu stiu cum sa-l aleg pe eddy gordo ajutati-ma
Salut, am si eu o intrebare.Ma joc fifa 2013 si jucatorii se accidenteaza foarte repede.M- am uitat la stamina si nu sunt obositi, de ex in primul meci din campionat mi s- a accidentat dupa 30 min de ...? (mai mult)
Caut si eu o fifa 2007 in care poti face scheme. Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
vreau sa imi spuneti si mie ceva care joc e mai bun gta san andreas sau gta 4
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!