nu va retin mult timp as vrea sa stiu cine este din Spania alcazar de san juan villa real si cunoaste cel putin preturile unui Play Station 3 60- 120- 160 gb (nu modat si cat mai ieftin fara ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un video in care sa vorbesc adica asa. sa il comentez live http://www.youtube.com/user/RaduGaming?feature=g-user-u ce programe imi trebuie
Am un monitor Philips 192 EL ( 1366x768) :http://www.shopmania.ro/monitoare/p- philips- 192el2sb- 11619256 As dori sa stiu daca as cumpara ochelari 3D si as juca jocuri care permit aceasta optiune...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste linkuri de siteuri unde sunt topuri de jocuri si 2003 si 2004. (cel putin 50 de jocuri). funda
Cine stie cum se pune laseremine in Conter Strike?
Deci,spuneti-mi si mie un antivirus care sa nu ingreuneze calculatorul, daca se poate sa fie si bun Funda!
Ştiţi cumva unde pot să mă joc Horse eventing 3? Funda pentru primul raspuns.
Nu stiti de ce la jocul Assassins Creed 1, mi se tot blocheaza si nu mai merge nimic totul e blocat, merge putin si se blocheaza jocul. Cel mai bun raspuns funda!
Dati-mi si mie coduri de gta san andreas
Caut un flood cs1.6 va roog :X m-a enervat 1 admin si vreau sa il floodez as vrea flood lag sau boti toate floodurile care stiti
joaca cineva goodgame empire? daca da a reusit vreunul sa il hakuiasca mersi!
IPad mini sau IPad 3? Ce imi recomandati si de ce? Mersi:* Funda:d
Cum fac tinta la ak47 sa nu mai sara in cs 1.6? (am steam)
Cine stie cum sa fac emulatorul PCSX2 sa se conecteze la internet?
Vrea cineva cont pe Farmerama? daca da dati-mi adresa de mess. Nivel 50. Eu nu mai joc.
need for speed the run mi-ar merge pe: Windows: windows 7 ultimate Ram: 30 gb Placa video: Nvidia quadro 6 gb Procesor: Inte core i7 2600k 4, 9 ghz Hdd: 5 tb
Buna Cum pot cumpara de pe siteul metin 2 lunaris? Am 400 luna pe site si vreau sa imi iau ceva la 150 si imi spune ca nu am destul luna. Nu inteleg... Ajutati-ma va roooggg! FUNDA
Am intrat in Rock of Ages, ecranul s- a facut negru si mi- a aparut o fereastra care imi "zicea" sa inchid programul si sa caut o solutie online sau doar sa inchid programul.Am instalat jocul de mai ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva raspunsurile de la http://www.ro-roleplay.com/ unde iti faci cont? Sunt 10 intrebari cand vrei sa faci cont si nu stiu vreo 2. Imi spuneti va rog raspunsurile?
Salut, stie cineva un server de minecraft hunger games? De preferat romanesc.
Cine ma poate ajuta sa imi bag skin in gta sa/?
Ce jocuri mai stiti pe laptop imi spuneti va rog frumos?
In GTA SAN ANDREAS cum pot ajunge la armata de acolo? va rog!
Buna doresc un metin care:1.are otel in magazin 2.cresti usor3. faci bani usor
in gta san andreas exista armata? daca da spuneti-mi si mie cum se ajunge
Salut, am si eu o problema... poate ma puteti ajuta. Mi- am luat un pc cu 4gb ram, Intel core 2 e6600 si placa integrata. In proprietati imi arata 3. 24gb ram l- am desfacut si are 4 placute de 1gb, ...? (mai mult)
Am Windows XP si cand mi- am instalat Football Manager 2012 imi aparea INPUT NOT SUPORTED! Cand mi- am bagat Windows 7. jocul imi mergea perfect, dar eu cam nu suport Windows 7....? (mai mult)
Buna cine-mi poate da un cont cu 5.000 RT! Va rog din suflet vreau si eu niste rt ma bucur si cu 2.000 RT sau 1.000 RT Va rog din suflet Idul meu de mess YM:nuclear.boy04. Si dau findita!
SALUT TPU cf? stiti cuva de unde pot sa cupar minecraft Romania original ca vreur sa ma joc in multiplayer... dau funda:)) daca stiti si cat costa sunetim:)))
Care e site de la revomondial mt2?:D
Unde e pe howrse inventarul?
Buna TPU...Cine joaca Brawl Busters? ....Ati putea sa- mi dati si mie un cont va rog din Toata inima? Funda + vot Pentru Cel mai Bun {[(CONTUL...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare pentru voi. De cateva saptamani am inceput sa joc lol (league of legends) si in sfarsit am strans 6300 de puncte de influenta si vreau sa- mi iau un erou sa fie jungler si...? (mai mult)
Imi puteti si mie spune un site de jocuri cu actiune? dau funda la raspunsul corect
Cine stie un site de jucarii?
Stiti niste servere de Cs 1.6 pentru incepatori? Si cum pot sa il gasesc?
Spuneti-mi si mie ce joc as putea juca cu cuneva care mar creste sau mar invata cum sa joc! Fundita!
Mi-am instalat nfs most wanted si are un stil de condus foarte ciudat, ma busesc de toti "peretii" pot schimba ceva, sau e standard?
am un server de minecraft si caut playeri daca vin max 3 playeri dau admin numele e Server Mc.K1d si la adres server scrieti 109.99.64.93 Va rog intrati abia acum l-am facut
spuneti-mi ce metine cresti repede de exemplu metin2 mage e super. dau funda plus vot
Cine ma ajuta si pe mine va rog, sa bag addon-uri in Microsoft train simulator, ca eu nu pot va rog, fundita, id dany_ionutz_98
Am o problema la fifa 13 cu dumb crash'urile...cand vreau sa intru pe ultima salvare imi iese din joc...cine ma poate ajuta sa repar jocul?
Cine se mai joaca? http://lumeacafelei.eva.ro/floryna.yna/
Cine imi poate da site-ul official de la guild wars 2?
Salutari! cum sa pun moduri in tdu 2? funda daca imi dati site
Buna TPU. am si eu o intrebare care este mai bun planet horse sau my horse and me? DAU funda :*
Salut.Am instalat jocul Fable 3 si cand il deschid imi da o eroare.Scrie asa, , Improper shutdown detected" dupa aia se deschide jocul si mai dueaza 2- 3 sec si im ida eroare aia cu, , close".Ce sa...? (mai mult)
De ce nu merge sa fac cont pe emtin 2 lunaris? :[ Vreau sa ma joc si nu merge facut contul, sunt oprite inscrierile? Mereu imi zice ca este o eroare cineva are acelasi nume la id-ul de metin...
Ce antivirus imi recomandati pentru performanta (la viteza calculatorului) si care sa nu consume multe resusrse.Am urmatoarea configuratie de sistem: Procesor: 1.8 ghz Amd Sempron 2600+ Ram : 1 ...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste idei de jocuri oline sau de download, da nu cu inpuscaturi. Dau FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
linarkfts întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!