Dau cont MT2 Lunaris Lv.103, in inventar are armuri 225 sura si war, o arma de 175+ 9 cu o piatra+ 9ninja, o piatra + 8 sau 7 ninja si o piatra+ 7 penetratie.King 2war cu pietre+ 9, armura 105 war+ ...? (mai mult)
Care stiti un metin2 cu i\tm 2012-2013 care se creste repede si banii Tot repede
am si eu o intrebare, stie cineva un server de metin2 PVP cu aceste armuri sau chiar mai multe armuri de halloween? http://liquiron.com/i/2012/10/gf_halloween2012costumes_horse.jpg http://gianfraregna.altervista.org/Upload/images/announceme.jpg ...? (mai mult)
Caut niste conturi de metin2.ro lv20+ orice server, sa fie bunicele... Dau funda! la cel mai bun cont
Cine poate sa imi faca si mie miscarea genie pe ow?
Cum fac dragon cool fire pe facebook pe gragon city
Salut cine ma poate ajuata cu niste jocuri care se pot juca cu jostikul. Fundita :D
Buna TPU as vrea si eu coduri gta 3
Caut un server de samp la care sa primesc macar admin level2! Cine imi da raspunsul THE BEST are o funda si un vot! PLZzZ Este urgenta!
Dupa ce imi fac un cont la minecraft, cum imi aflu username-ul?
Numele jocului? http://www.youtube.com/watch?v=xDz0CnHe1hI funda!
Am si eu nevoie de cateva sugestii. Vreau sa ma joc un mmorpg dar unul unde nu sunt necesare quest`urile, sa ma duc la kill direct :P.
Placa video nVIDIA geforce 9500 gs cu memorie 512 Mb DDR2 Banda 128 biti Slot PCI- E * 65 nm G96 GPU * 32 Stream Processors. * 8 Raster Operations (ROP) units * 550 MHz GPU, cu un 1375 MHz ...? (mai mult)
Stie cineva un hack dragon city care sa mearga 100% pt gemuri daca s poate merge si food sau gold. Funda
Salut lume am si eu o intrebare: ce pluginuri bune de 1.4.2 stiti pentru ca mi- am deschis recent un server bukkit si as vrea mai intai ceva de baza ca pluginul acela cand scrii /lock si dai click dreapta...? (mai mult)
am o intrebare de ce imi iese din cs cand dau pe el dau dublu click si imi iese apoi din cs fara sa fac nimic nici nu apuc sa misc moseulimi iese fara eroare nu imi mai arata nimic dau dublu...? (mai mult)
am o problema la istalarea unui joc.E vorba de PES 2008 si imi da o eroare si scie asa "Registry editing has been disable by your administrator".Ce sa fac?
cine ma poate ajuta sa fac banii la Farming Simulator 2009..Am incercat toate variantele posibile si nu reusesc :( help
Am instalat Fifa manager 13.cand intru in joc dau new game iar cand aleg tarile cu ligile mi se inchide si imi da eroare cu don't send si app crash.Va rog spuneti- mi ce sa fac ca sa imi mearga.Dau...? (mai mult)
Cum se dezinstaleaza metin2tim? Sa nu ziceti ca trebuie sa caut uninstall ca nu e. Se sterg manual toate fisierele? Sau nu? Va rog sa- mi spuneti explicit, pentru ca nu am mai dezinstalat un fisier ...? (mai mult)
Salut TUP. Zice-mi si mie niste hackuri de mt2 in afara de bonusat si x3
As vrea si eu un site cu tutorial despre youtube,in ce costa turorialul: Downloadurile necesare,cum sa pun si sa fac un video, cum se face contul. Funda
Http://cso.iahgames.com/ Site- ul acesta de counter strike cand imi fac cont..nu merge sa initiez o parola, am facut si combinatii degeaba. Cineva sa ma lamureasca. Sau poate stiti un counter strike...? (mai mult)
un Pm cei car stiu sv privat pvm-pvp metin2 In deschidere sau Deschise de curand... FundaLIKE
Salut all as vrea sa achizitionez un cont de 4story.ro Level:80+ ofer 50g pe joc.Nu conteaza tara, caracteru, rasa doar sa fie peste lvl 80.Astept raspunsuri aici sau pe id de messeger secret....? (mai mult)
La NFS MW 2012 este o eroare... deci dupa ce se termina acel intro imi da sa conduc merg 100- 200 m si dupa se termina drumul adica este o groapa mare. Alte masini poate sa mearga dar eu cad acolo si se...? (mai mult)
Salutare TPU ....Cand incerc sa deschid un servar de Metin2 German imi da eroare : unable to open the script file... Cum scap de ea? un program careva?
Buna TPU.imi puteti spune microvolts redeem code 2012 cel mai nou. DAU FUNDA.
Am un telefon Sony Ericsson R800i sau mai pine zis Xperia Play si vreau sa mai reduc putin din timp si sa nu mai intalez apk la jocurile free, as vrea sa folosesc google play de pe pc, daca imi puteti...? (mai mult)
daca va pricepeti la counter strike 1.6 va rog sa ma ajutati...am si eu un cfg si as vrea sa stiu cum se pot pune comenzi de geru /rank sau /resetscore pe o tasta ca binduri... sper sa ma...? (mai mult)
CINE SE JOACA LEAGUEofLEGENDS? am gasit u fel de hack care CHIAR MERGE
Sal,eu sunt AndryTheGamer sunt un youtuber si caut partenera(fata) care sa ma ajute si sa imi stea alaturi in drumul meu de youtube.ID SKYPE:andryboss45 nici un detaliu in plus decat daca vreti!
Ziceti-mi si mie conturi metin2.ro
Imi puteti da un link pentru un hack care merge pe goalunited? DAU FUNDA!
De unde pot sa joc jocuri cu fotbal pe net cum de exemplu: power soccer sau football superstars? lasati linkuri! funda!
Va rog cine doreste sa imi dea gratis un cit tankionline?
Cn stie acum un hack functionabil pentru 4story eg ca am incercat multe site-uri si nu am reusit sa downloadez... PLZ cine stie! --messu meu este petreslevente@yahoo.com DAU FUNDA!
Stie cineva daca jocurile de pe YouJoy sunt gratuite?
Un it- ist bun specializat in routere sa ma ajute si pe mine. Am nevoie de un tutorial cum sa fac port forward la un server sau sa ma ajute prin team viewer pentru un server de cs.(router: tp_link- WR340G)cine...? (mai mult)
Dati-mi va rog saitul oficeal de metin2tim
Spuneti-mi va rog cum pot sa sterg un sait de pe odnoklasniki fiinda el este furat si sa nu faca ala prostii vreau sal inchid spuneti-mi va rog cum!
Dau iteme full pe lunaris(full mod)ninja-sura pe iteme ro-gemini daca se poate!
Am facut acest post ca sa intreb ce ar trebuie sa invat pentru prima data ca sa devin dj adica in termeni tehnici cu ce ar trebui sa incep ca sa ma pot invata sa mixez melodii etc fa rog nu ...? (mai mult)
am o problema legata de metin 2 ro.Normal trebuia pusa pe sait dar nimeni nu- mi da atentie asa ca va voi pune voua.Pe Metin 2 Earth Nu Merge Sa- mi fac cont.Cateodata imi da ca :Contul Deja Extista...? (mai mult)
vreau si eu niste jocuri pentru Logitech g25 sa ma joc. imi dati si mie niste linkuri sau numele jocurilor?
Am vazut ca in CS era un player pe un server. Adminul i- a dat fuckoff, destroy, slay orice... NU a patit nimic, adminu i- a dat destroy el inca scria pe cs... fara sa iese nici din joc macar, stiti...? (mai mult)
Buna ziua intrati pe www.romaniakozstunt.tk este un svr de SA-MP foarte distractiv si cu owneri prietenosi! Se da admine! detalii pe site sau la Y! M: s.knight15@yahoo.com!
Cum pot sa fac un video HD in movie maker?
Dau un ps2 pe un iphone 4-4s(ps2 e aproape nou, l-am folosit odata). cine e interesat?
Stie cineva unde pot gasi jocul virtual 3D viata mai buna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?