Am Google Chrome si cand navighez pe el imi tot apar reclame de genul "Goalunited 2012" si alte porcarii. Stiti cum sa scap de ele?
Care e cel mai fain joc online care nu are virusi?
Buna tpu.Cand ma joc wow reign of chaos la amicale cum sa zic ma bat aia mereu de ce? cum sunt aia asa de buni? ""–
Cine stie oun program de modificat vocea FREE?
Dati-mi si mie niste jocuri cu pesti sau cu ferma ca cele de pe facebook(gen "barn buddy"),online, sa necesite descarcate dar sa nu fie 3d si maxim 1ghz.Dau funda+vot!
cum scot telefonul in GTA 4? va rog sa imi spuneti
Dati-mi un model de televizor (LG sau altele care nu-s asa scumpe ) care poate fi pus la xbox 360.
De unde pot descarca jocul "Tapu Ticu? Multumesc.
Ma intrebam cine poate duna capsuni pe Transformice? Eu as vrea 50 dar si 1 capsuna conteaza deci ...nu ezitati sa raspundeti! Numele meu este Alecssyss! Multumesc!
Vreau sa-mi fac un clan de counter strike 1.6! Am steam... dar unii jucatori m-au intrebat daca am clanul pe steam! Cum pot sa-mi bag clanul pe steam sau cum se face ca nu stiu!
Pentru cei care cautau un virus ftt tare :D cautati pe google virusul FLAME ( atentie este un virus care nu poate fi eliminat cu absolut nici un antivirus)
Cu ce program pot creea un intro unui video.sau cum pot suprapunr un video cu imagine si sunet cu unul n care fundalul se misca? daca ma ajuta cineva ii
Cine are cont pe lady popular cineva cu un nivel mai mare(6- 7- 8- 9)dar cineva in care sa am incredere sa ma ajute si pe mine o sa scriu id- ul meu de mess dar cine are cont sa ma contacteze va rog frumos:):):)-...? (mai mult)
Salut am si eu o intreabare mai deosebita am nevoie de un tutorial pentru programul Adobe audition 1.5 in romina sa fie sau spuneti- mi cum cobor coloana sonora am o melodie si o voce si vreau sa se auda...? (mai mult)
mai demult am jucat howrse si nu mam lipit de el ca sa zic asa l- am jucat un timp si dupa m- am lasat dar ieri l- am redescoperit si azi am mai obtinut un cal si acum am trei.si am observat...? (mai mult)
Cine stie un program pe pc ca sa canti la orga... vreau sa i dovedesc la tata ca stiu sa cand la orga sa imi ia una :D
Stiti niste servere bune de CS 1.6 nu zm respwan sau altele doar severe obisnuite si sa functione. D-au funda pentru cele mai bune.
Sal TPU.Am o intrebare pentru o funda! Cei care joaca Dragon City pe FaceBook cum se fac dragonii puri si legendari(dar ma intereseaza mai mult cei puri)
Am un virus in calculator numit win32.ramnit si nu stiu cum sa scap de el.Am scanat caluclatoru am sters programe am facut tot ce am putut dar nu pot scapa de el. Exista vreo metoda sa scap ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site unde sa fasesc servere pentru farcry2 sau dati-mi ip adress daca stiti. mersi!
Salut TPU Am si eu o intrebare, nu stiu cum sa trec/plec din locatia aia psychameron, nu stiu cum sa fac la propriu, l- am omorat pe boss acela, , Lord" sau ceva de genul... L- am omorat si m- am...? (mai mult)
funda celui care imi zice daca exacta cand se lanseaza CoD Black ops 2 si Assasins creed 3 :O3
Am inceput de curand sa ma joc Logo Quiz, insa m-am blocat la acest logo si nu pot sa trec la urmatorul nivel. Nu stiti ce logo e acesta? http://i50.tinypic.com/fei7wh.jpg Multumesc! :D
Buna la toti, aveti un cont de metin2ro pe sv draco, regatu rosu, si sa fie de la lvl 25 in sus? va rog frumos!
Jocul RaiderZ este free?
Spuneti-mi niste jocuri gen prince of persia sa orice alt joc care are un storyline si care sa imi mearga pe placa mea video chipset de 256 Multumesc!
Stie cineva un program ce inregistreaza o emisiune online pe calculator?
Care stie un server de zm ( pe cs ) cu jetpack ieftin si sa fie aceias mapa mereu sau sa tina mai mult. FUNDA
Ce trebuie sa fac ca sa imi bag un skin in Minecraft?
Cand imi fac cont pe metin2 steel la sfarsit imi spune sa scriu numele la server, cand intru in joc apare doar metin2 steel si logare parola, imi poate spune cineva ce sa scriu la server sa fac un cont...? (mai mult)
Sal TPU am o intrebare, mereu am avut probleme cu pc mereu se strica placa video ieri m- am jucat 10 min si s- a stins si nu mai merge se aprainde dar nu se vede la monitor si nu se aparinde deloc ...? (mai mult)
cine are powerpoint?
:X..De ce la FIFA 2009 cand sutezi odata cu latul dupa aia numai cu latul (numai poti sa sutezi cu siretuu) imi puteti spune va rog:P
SALUT TPU AM UN LEPTOP TOSHIBA si as vrea sa ma joc Minecraft da defiecare data am lag de nu pot misca ce imi propuneti sa fac PLSSSSSSSSS :O :O :O (P.S is pe wireless).
A o problema cu minecraft de fiecare data cand intru pe el imi apare imagineneagra mha poate ajuta cineva! Dau FUNDA! va rog!
Vand Nintendo Wii + 1 Telecomanda+ 1 Controller + 1 Joc Shooter+ Support. (Wii la cutie folosit de 2- 3 ori - - > 500 lei ) Vand PSP 2004 Slim Black (Stare buna) MODAT, 8 Jocuri originale + Card 16GB,...? (mai mult)
Cine imi poate da un hack New Metin3 de iteme? Funda:D
Stiu ca nu prea este corect dar totusi am sa incerc... La Cabal Online sunt hack-uri? As avea nevoie de unul de Alz dar din cate am auzit nu exista. Astept raspunsurile voastre!
Funda! Am o problema cu clientul de la metin 2 hammer 2012. Imi descarc clientul 2012 iar atunci cand vreau sa cumpar arme din 2012 imi da eroarea, , You need 2012 client to buy this weapons." De ce?...? (mai mult)
Am o colega care are un frate care instaleaza tot felul de tampenii (virusi). Stiti un program care blocheaza instalarea dar care o permite cu o parola?
Salutare TPU, as dori sa va rog daca are cineva sa imi dea si mie un cont de metin2RO corvus 30+ gol/cu iteme cu cont.Si daca puteti sa il treceti pe mailu meu. Multumesc anticipat!
Care este cel mai tare Metin2 PvP Romanesc? Dau funda la cel mai bun raspuns!
Salut.Doresc si eu un cd-key pentru Fifa manager 07 reloaded. Funda
Sal TPU. Cine joaca S4league si are un cont de lvl min 30 si poate sa mi-l dea Ms
Stiti cum merg incet in jocul Ultimate spiderman pe pc?
Cine are sa imi dea un xhack care face ca in videoclipul asta, cred ca rw se numeste (russian walk), si jb (jump bug): http://www.youtube.com/watch?v=EVkZz5C3TA8 Pls daca aveti postati linkul...? (mai mult)
Cum pot scoate un cod de siguranta blocat de la HTC daca nu imi mai stiu contul de google( mi-l cere neaparat), e blocat si nu isi mai revine! Heeelllp
Stiti cum sa repar problema din spiderman shattered dimension cand trebuie sa apas de mai multe ori un buton sau un click de mai multe ori pentru a lovi, a se misca, a sari? Funda.+ Funde daca raspundeti...? (mai mult)
Hey! Vreau sa-mi fac un blog.Dar nu prea stiu cum. Ma ajutati?
am vazut recent ca a aparut NFS MW 2012. nu stiu daca sal descrac. cine il are si imi da cateva detalii despre joc+parere daca sal desc sau nu ii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?