am un telefon Huawei G6609 allb cod baterie:HB4J1 si cand prin WIRELLES si vreau sa intru pe google, messenger, facebook sau alt ceva imi arata asta: WI- FI BG "Log in" si nu merge ce...? (mai mult)
Cum se numea acel joc cu nave cu care te luptai si obtineai uridium endrium etc.... un joc gen O Game
Salut am pierdut cd- ul cu driver de grafica si am reinstalat windows si la dxdiag in casuta run nu scrie nimic la display cum as putea sa aflu ce placa video am ca sa imi descarc driver de pe net?...? (mai mult)
am un iphone 4s de cateva saptamani si la scoala prind Wi- Fi dar cand intru pe un site sa iau jocuri, nu imi cere decat id Apple si parola, eu inca nu mi- am facut id pentru- ca imi trebuie...? (mai mult)
Credeti ca pot juca CS Global Offensive pe Calculatorul asta? ( LAptop). specificatii: Intel Core 2 Duo Processor(2.1 Ghz) 4096 mb RAM Mobile Intel express family chipset ( 1500 MB ) Dell Vostro 1015...? (mai mult)
Hey, am o mare problema. mi- am luat cs 1.6 si Romania si nu merge nici unul...am intrat am dat new game, s- a incarcat si apoi nimic a disparut fereastra de loading si a aparut meniul.la fel si la...? (mai mult)
Hey! A jucat cineva de aici Sims 2 Nightlife? Cum este? Merita sa il iau si eu?
Ar putea sa-mi dea cineva un generator de key pentru diablo3? sau o invitatie? Multumesc mult. Dau funda+vot
Era un joc in care iti cumparai masini, motociclete si parca case in care aveai cate un garaj si iti alegeai masina.Mai puteai sa faci si curse.Nu e un joc online, ci unul gen sims3 si nfs. ...? (mai mult)
Cum pot sa imi instalez driver audio? Pt windows xp sp2-Sau download? plz dau funda!
Sal TPU nu stiti cand se pot face conturi pe League of legends pbe? ca mie nu imi merge sau daca nu daca aveti contrui pe care nu va mai jucat datimile mie.
De unde pot descarca fortesscraft?
As vrea sami upgradez laptopul fujitsu simens amilo. De la 1, 5 gb ram sa-mi bag 2 placi de 2gb ram dar osami mearga are 2.00 ghz dual core. Si trebuie sa trec la windows pe 64 biti?
Cum pot pune arma pe mana dreapta pe cs 1.6 orice cs iau tot pe stanga e am dat in consola:cl_righthand 1 si tot la fel am incercat si cu h right hand. Ajutati ma!
In lugatura cu minecraft imi spuneti si mie niste moduri faine gen redpower2 dar sa fie pentru 1.3.2 si nu too many items il am deja
Am un laptop Acer ASPIRE 5742ZG, am o problema cu 2 jocuri Grand Theft Auto IV, este aprinsa lumina la faruri, si imi mere sacadat. Imi spuneti va rog de ce? Am facut windowsul si am bagat...? (mai mult)
Buna TPU.Am un PSP de vreo cativa ani si nu l- am mai folosit de ceva vreme...Acum l- am deschis, inca merge dar jocurile pana acum nu le- am instalat eu asa ca nu stiu cum...Am incercat sa le pun in ...? (mai mult)
Imi dati si mie niste exemple de jocuri PC super dar pe care nu le-am jucat.Dau funda pentru. cele mai bune.
Imi spuneti si mie de unde pot descarca un driver pentru amd radeon 6600 hdI? Imi da o eroare la nfs the run... spune ca eu am versiunea 11.5 si imi trebuie 11.7.Ma puteti ajuta?
De unde fac rost de un cod de cs si un hack pntr mt 2 ro:D
Salutare TPU am si eu o problema la Colin McRae rally 2005.Il instalez intru in el si apare eroarea: "To install the application, you must have Administrator privileges on your computer" va rog ajutati-...? (mai mult)
Care stie jocuri tip bejeweld? sau mai era unu cu niste cristale cu 1 2 3 4 5 6 si daca legai cat mai multe la fel iesea nuh ce sau tip bejeweld cum o fii
4story vs metin2 care credeti cai mai captivant si bun la gameplay si de ce ati facut aceasta alegere. :D Cel mai convingator primeste funda
Am si eu nevoie de un plugin pentru Counter- Strike 1.6 care sa scrie niste mesaje pe server de genu: "X ia inlaturat capul lui Y" "X vs 10 terrorist.Toti colegii tai au murit. Bafta!" "X are...? (mai mult)
am descarcat un nou joc lol(league of legends) si nu ma pricep deloc, iar intrebarea este: cum pot sa- mi creez un caracter... am dat eu pe acolo am facut... etc am gasit eroii uni sunt deblocati...? (mai mult)
Sallut Am si eu o rugaminte care vreti sa ma ajutati si pe mine cu ceva bani si iteme pe Metin2ro Server Volans va jur ca ma tin de Metin Numa ajutor un pic sa am Va rog din inima Cei care au suflet Bun...? (mai mult)
Salut:imi spuneti si mie care sunt cele mai tari mape de minecraft(versiunea 1.4.2)? Stie cineva?
De ce nu merge facebook-ul? nu ma lasa sa intru! sti cineva ceva
Va rog ajutati- ma si pe mine, cel mai tare joc din lume imi merge sacadat, acela fiind Gta IV, spuneti- mi ce sa fac, am bagat toate patch- urile, am umblat peste tot la setari(am dat pe toate la Low,...? (mai mult)
Salut am un Sony ericcson X8 android 2.1, urmatoarea mea problema este: ma uitam pe youtube pe cell si dupa ceva timp nu mai mergea, adica cand dadeam sa vizionez un video ori se bloca imaginea ori ramanea...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar si eu un PC nou sa imi mearga cele mai noi jocuri cum ar ..fi...Fifa 2013..sau urmatoarele generati de fifa...(2014, 2015, 2016)imi puteti spune ce resurse imi trebuie ...? (mai mult)
Cine are cont de metin2 darkness? Da-ti add la id iulian_dudu ...doar daca il dati pe gratis ca la mine nu merge sa-mi fac.
Cine ma ajuta sa-mi fac un sv de minecraft? cine imi da cel mai bun raspuns va aparea in episodul 7 di seria mea si a unui prieten.
Cine stie de unde pot descarca si eu jocul Portal 3?
Am incercat sa instalez Sims 3 si am reusit dar cand incerc ca intru in joc imi zice ceva gen: " We were unable to verify that your disc is a valid copy of Sims 3. Please contact customer service....? (mai mult)
Dati-mi si mie un item modat de sura de pe mt 2 hammer plz daca nu mai jucati (id FBIBOSS77)
Cine imi da si mie un nume de metin pwp care are triunchi de P si sa faci itm usor?
Stie cineva de unde pot lua xbox live? Adica fara card de credit sau din astea. Daca pot sa mi-l aduca acasa prin curierat :) Funda
Ce parole de sims 3 stiti, in afara the Motherlode. Dau funda! :**
cineva care ar vrea sa fie tobosar in trupa mea? Incerc sa-mi fac o trupa si mai am nevoie de un tobosar, de vreo 13-14 ani. E cineva interesat?
Cine stie cum se downloadeaza jocul InazumaEleven
Dati-mi va rog un link de unde pot descarca jocurl asta http://www.youtube.com/watch?v=SqLw-jZpdFE&NR=1&feature=endscreen
Invat parkour gratuit pana la flip king tot cine este interesat sa isi lase id jos
Buna TPU. Cine imi spune cum sa fac un server SA- MP RolePlay de la A la Z adica cu toate comenzile, cu toate factiunile romane (ex: Politia Romana, SRI, AR, Clanuri romane, Taxi Comany, Remorcari...? (mai mult)
De unde dauladez ls 2013.pls mersi daca raspundeti
De unde pot descarca si eu un hack pentru grepolis functional?
Stie careva niste hack-uri care merg la Nfs World? Vreau sa bag bani si boost dala :) Dau funda pentru primul hack care merge :)
Buna TPU. Vreau si eu sa stiu ce tip de Counter- Strike este acela care are ca spray logo un B mare negru. Stiu ca pot sa imi pun ce logo vreau etc, daca acel CS cand il downloadezi iti da automat acel...? (mai mult)
Unde pot baga codurile de la Toca race driver 3?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.