TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5892
  • 5893
  • 5894
  • 5895
  • 5896
Smekerutzul
în 3 Noiembrie 2012 | Smekerutzul întreabă:

am un telefon Huawei G6609 allb cod baterie:HB4J1 si cand prin WIRELLES si vreau sa intru pe google, messenger, facebook sau alt ceva imi arata asta: WI- FI BG "Log in" si nu merge ce...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Smekerutzul
în 3 Noiembrie 2012 | Smekerutzul întreabă:

Cum se numea acel joc cu nave cu care te luptai si obtineai uridium endrium etc.... un joc gen O Game

3
Răspunde Raportează
GabiIsBack
în 3 Noiembrie 2012 | GabiIsBack întreabă:

Salut am pierdut cd- ul cu driver de grafica si am reinstalat windows si la dxdiag in casuta run nu scrie nimic la display cum as putea sa aflu ce placa video am ca sa imi descarc driver de pe net?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheRedJumpsuiteApparatus
în 3 Noiembrie 2012 | TheRedJumpsuiteApparatus întreabă:

am un iphone 4s de cateva saptamani si la scoala prind Wi- Fi dar cand intru pe un site sa iau jocuri, nu imi cere decat id Apple si parola, eu inca nu mi- am facut id pentru- ca imi trebuie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Steve_Stefan_1993
în 3 Noiembrie 2012 | Steve_Stefan_1993 întreabă:

Credeti ca pot juca CS Global Offensive pe Calculatorul asta? ( LAptop). specificatii: Intel Core 2 Duo Processor(2.1 Ghz) 4096 mb RAM Mobile Intel express family chipset ( 1500 MB ) Dell Vostro 1015...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nicusor123
în 3 Noiembrie 2012 | nicusor123 întreabă:

Hey, am o mare problema. mi- am luat cs 1.6 si Romania si nu merge nici unul...am intrat am dat new game, s- a incarcat si apoi nimic a disparut fereastra de loading si a aparut meniul.la fel si la...? (mai mult)

0
Predatorgirlx
în 3 Noiembrie 2012 | Predatorgirlx întreabă:

Hey! A jucat cineva de aici Sims 2 Nightlife? Cum este? Merita sa il iau si eu?

0
Martin_Marian_1997
în 3 Noiembrie 2012 | Martin_Marian_1997 întreabă:

Ar putea sa-mi dea cineva un generator de key pentru diablo3? sau o invitatie? Multumesc mult. Dau funda+vot

3
Răspunde Raportează
ÎngerCretin
în 3 Noiembrie 2012 | ÎngerCretin întreabă:

Era un joc in care iti cumparai masini, motociclete si parca case in care aveai cate un garaj si iti alegeai masina.Mai puteai sa faci si curse.Nu e un joc online, ci unul gen sims3 si nfs. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GasBoy
în 3 Noiembrie 2012 | GasBoy întreabă:

Cum pot sa imi instalez driver audio? Pt windows xp sp2-Sau download? plz dau funda!

3
Răspunde Raportează
FlAiser
în 3 Noiembrie 2012 | FlAiser întreabă:

Sal TPU nu stiti cand se pot face conturi pe League of legends pbe? ca mie nu imi merge sau daca nu daca aveti contrui pe care nu va mai jucat datimile mie.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2012 |

De unde pot descarca fortesscraft?

3
Răspunde Raportează
puscasul
în 3 Noiembrie 2012 | puscasul întreabă:

As vrea sami upgradez laptopul fujitsu simens amilo. De la 1, 5 gb ram sa-mi bag 2 placi de 2gb ram dar osami mearga are 2.00 ghz dual core. Si trebuie sa trec la windows pe 64 biti?

4
Răspunde Raportează
ChiOooo
în 3 Noiembrie 2012 | ChiOooo întreabă:

Cum pot pune arma pe mana dreapta pe cs 1.6 orice cs iau tot pe stanga e am dat in consola:cl_righthand 1 si tot la fel am incercat si cu h right hand. Ajutati ma!

2
Răspunde Raportează
NixonRed
în 3 Noiembrie 2012 | NixonRed întreabă:

In lugatura cu minecraft imi spuneti si mie niste moduri faine gen redpower2 dar sa fie pentru 1.3.2 si nu too many items il am deja

0
StilleStrike
în 3 Noiembrie 2012 | StilleStrike întreabă:

Am un laptop Acer ASPIRE 5742ZG, am o problema cu 2 jocuri Grand Theft Auto IV, este aprinsa lumina la faruri, si imi mere sacadat. Imi spuneti va rog de ce? Am facut windowsul si am bagat...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sabin9000
în 3 Noiembrie 2012 | sabin9000 întreabă:

Buna TPU.Am un PSP de vreo cativa ani si nu l- am mai folosit de ceva vreme...Acum l- am deschis, inca merge dar jocurile pana acum nu le- am instalat eu asa ca nu stiu cum...Am incercat sa le pun in ...? (mai mult)

0
c0ton
în 3 Noiembrie 2012 | c0ton întreabă:

Imi dati si mie niste exemple de jocuri PC super dar pe care nu le-am jucat.Dau funda pentru. cele mai bune.

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2012 |

Imi spuneti si mie de unde pot descarca un driver pentru amd radeon 6600 hdI? Imi da o eroare la nfs the run... spune ca eu am versiunea 11.5 si imi trebuie 11.7.Ma puteti ajuta?

1
Răspunde Raportează
anonim4441
în 3 Noiembrie 2012 | anonim4441 întreabă:

De unde fac rost de un cod de cs si un hack pntr mt 2 ro:D

1
Răspunde Raportează
GaByScream
în 3 Noiembrie 2012 | GaByScream întreabă:

Salutare TPU am si eu o problema la Colin McRae rally 2005.Il instalez intru in el si apare eroarea: "To install the application, you must have Administrator privileges on your computer" va rog ajutati-...? (mai mult)

0
Metin2Hidra
în 3 Noiembrie 2012 | Metin2Hidra întreabă:

Care stie jocuri tip bejeweld? sau mai era unu cu niste cristale cu 1 2 3 4 5 6 si daca legai cat mai multe la fel iesea nuh ce sau tip bejeweld cum o fii

0
florinipad
în 3 Noiembrie 2012 | florinipad întreabă:

4story vs metin2 care credeti cai mai captivant si bun la gameplay si de ce ati facut aceasta alegere. :D Cel mai convingator primeste funda

5
Răspunde Raportează
DeeJayInTime
în 3 Noiembrie 2012 | DeeJayInTime întreabă:

Am si eu nevoie de un plugin pentru Counter- Strike 1.6 care sa scrie niste mesaje pe server de genu: "X ia inlaturat capul lui Y" "X vs 10 terrorist.Toti colegii tai au murit. Bafta!" "X are...? (mai mult)

0
Frkyuz
în 3 Noiembrie 2012 | Frkyuz întreabă:

am descarcat un nou joc lol(league of legends) si nu ma pricep deloc, iar intrebarea este: cum pot sa- mi creez un caracter... am dat eu pe acolo am facut... etc am gasit eroii uni sunt deblocati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AxaDany
în 3 Noiembrie 2012 | AxaDany întreabă:

Sallut Am si eu o rugaminte care vreti sa ma ajutati si pe mine cu ceva bani si iteme pe Metin2ro Server Volans va jur ca ma tin de Metin Numa ajutor un pic sa am Va rog din inima Cei care au suflet Bun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sadovan_Bogdan_1992
în 3 Noiembrie 2012 | Sadovan_Bogdan_1992 întreabă:

Salut:imi spuneti si mie care sunt cele mai tari mape de minecraft(versiunea 1.4.2)? Stie cineva?

0
maxell04
în 3 Noiembrie 2012 | maxell04 întreabă:

De ce nu merge facebook-ul? nu ma lasa sa intru! sti cineva ceva

2
Răspunde Raportează
Tradare1
în 3 Noiembrie 2012 | Tradare1 întreabă:

Va rog ajutati- ma si pe mine, cel mai tare joc din lume imi merge sacadat, acela fiind Gta IV, spuneti- mi ce sa fac, am bagat toate patch- urile, am umblat peste tot la setari(am dat pe toate la Low,...? (mai mult)

0
billydonley1
în 3 Noiembrie 2012 | billydonley1 întreabă:

Salut am un Sony ericcson X8 android 2.1, urmatoarea mea problema este: ma uitam pe youtube pe cell si dupa ceva timp nu mai mergea, adica cand dadeam sa vizionez un video ori se bloca imaginea ori ramanea...? (mai mult)

0
billydonley1
în 3 Noiembrie 2012 | billydonley1 întreabă:

Salut am un Sony ericcson X8 android 2.1, urmatoarea mea problema este: ma uitam pe youtube pe cell si dupa ceva timp nu mai mergea, adica cand dadeam sa vizionez un video ori se bloca imaginea ori ramanea...? (mai mult)

0
Yondaim3
în 3 Noiembrie 2012 | Yondaim3 întreabă:

vreau sa imi cumpar si eu un PC nou sa imi mearga cele mai noi jocuri cum ar ..fi...Fifa 2013..sau urmatoarele generati de fifa...(2014, 2015, 2016)imi puteti spune ce resurse imi trebuie ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
iuliandudu
în 3 Noiembrie 2012 | iuliandudu întreabă:

Cine are cont de metin2 darkness? Da-ti add la id iulian_dudu ...doar daca il dati pe gratis ca la mine nu merge sa-mi fac.

0
Pitur900
în 3 Noiembrie 2012 | Pitur900 întreabă:

Cine ma ajuta sa-mi fac un sv de minecraft? cine imi da cel mai bun raspuns va aparea in episodul 7 di seria mea si a unui prieten.

0
Bogy21
în 3 Noiembrie 2012 | Bogy21 întreabă:

Cine stie de unde pot descarca si eu jocul Portal 3?

1
Răspunde Raportează
EmmaLuluu
în 3 Noiembrie 2012 | EmmaLuluu întreabă:

Am incercat sa instalez Sims 3 si am reusit dar cand incerc ca intru in joc imi zice ceva gen: " We were unable to verify that your disc is a valid copy of Sims 3. Please contact customer service....? (mai mult)

0
crysty77
în 3 Noiembrie 2012 | crysty77 întreabă:

Dati-mi si mie un item modat de sura de pe mt 2 hammer plz daca nu mai jucati (id FBIBOSS77)

0
marihuana
în 3 Noiembrie 2012 | marihuana întreabă:

Cine imi da si mie un nume de metin pwp care are triunchi de P si sa faci itm usor?

0
mitzyx2
în 3 Noiembrie 2012 | mitzyx2 întreabă:

Stie cineva de unde pot lua xbox live? Adica fara card de credit sau din astea. Daca pot sa mi-l aduca acasa prin curierat :) Funda

1
Răspunde Raportează
GixGixy
în 3 Noiembrie 2012 | GixGixy întreabă:

Ce parole de sims 3 stiti, in afara the Motherlode. Dau funda! :**

3
Răspunde Raportează
Reinholtz_Erich_1999
în 3 Noiembrie 2012 | Reinholtz_Erich_1999 întreabă:

cineva care ar vrea sa fie tobosar in trupa mea? Incerc sa-mi fac o trupa si mai am nevoie de un tobosar, de vreo 13-14 ani. E cineva interesat?

1
Răspunde Raportează
RaulRusescu
în 3 Noiembrie 2012 | RaulRusescu întreabă:

Cine stie cum se downloadeaza jocul InazumaEleven

1
Răspunde Raportează
JusTPauL
în 3 Noiembrie 2012 | JusTPauL întreabă:

Dati-mi va rog un link de unde pot descarca jocurl asta http://www.youtube.com/watch?v=SqLw-jZpdFE&NR=1&feature=endscreen

2
Răspunde Raportează
dutuc
în 3 Noiembrie 2012 | dutuc întreabă:

Invat parkour gratuit pana la flip king tot cine este interesat sa isi lase id jos

0
alexutzu126
în 3 Noiembrie 2012 | alexutzu126 întreabă:

Buna TPU. Cine imi spune cum sa fac un server SA- MP RolePlay de la A la Z adica cu toate comenzile, cu toate factiunile romane (ex: Politia Romana, SRI, AR, Clanuri romane, Taxi Comany, Remorcari...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
aral9
în 3 Noiembrie 2012 | aral9 întreabă:

De unde dauladez ls 2013.pls mersi daca raspundeti

1
Răspunde Raportează
Boobo_Bogdan_1997
în 3 Noiembrie 2012 | Boobo_Bogdan_1997 întreabă:

De unde pot descarca si eu un hack pentru grepolis functional?

1
Răspunde Raportează
Uofficial
în 3 Noiembrie 2012 | Uofficial întreabă:

Stie careva niste hack-uri care merg la Nfs World? Vreau sa bag bani si boost dala :) Dau funda pentru primul hack care merge :)

0
fNkk
în 3 Noiembrie 2012 | fNkk întreabă:

Buna TPU. Vreau si eu sa stiu ce tip de Counter- Strike este acela care are ca spray logo un B mare negru. Stiu ca pot sa imi pun ce logo vreau etc, daca acel CS cand il downloadezi iti da automat acel...? (mai mult)

0
Alexandru_Dragan_1991
în 3 Noiembrie 2012 | Alexandru_Dragan_1991 întreabă:

Unde pot baga codurile de la Toca race driver 3?

0
  • 5892
  • 5893
  • 5894
  • 5895
  • 5896
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 1 Ianuarie

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • T0T
    trimisă pe 1 Ianuarie

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • aureliaghindoac
    trimisă acum 18 ore

aureliaghindoac întreabă:

Salut! Vreau să cer o părere am fost luată în plasament de bunica mea, care stă cu unul dintre cei 5 băieții ai ei în casă, în primul an totul a fost ok, dar cu cat am crescut totul devine...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.662
  • Întrebări: 3.954.725
  • Răspunsuri: 17.665.830
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Ratatouille

Ratatouille

Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.409 Conversaţii