cum dau sa vad cum aflu cat ram am eu in pc ca cand dau pe "run" imi apare doar "services.msc" va rog ajutati-ma dau funda mare si frumoasa!
Sal imi puteti spune si mie cele mai tari servare de metin pvp-pvm va rog mult.
Am si eu o problema deci am instalat un windows 7 si nu ma lasa sa instalez driverele audio imi zice : " nu aveti autoritate sa instalati acest driver", si vreau sa il repar cat mai repede sa pot...? (mai mult)
Cine stie GUILD de romani pe vindictus europe? Sau cine joaca spuneti numele la caracter ca se ne bagam ca prieteni. Pe mine ma cheama AleXxXStar
Heii TPU! :x.Am o problema cu site- ul V- play.Am activat contul, dar nu reusesc sa adaug nici un comentariu la videoclip, am un cont mai vechi, iar pe acela merge. Cand dau click pe "posteaza comentariul"...? (mai mult)
am o intr : M- am plictisit de jocurile astea( metin, gta- uri, nfs- uri ) si tot de genul as vrea un joc care sa ma atraga ceva in care sa nu te plictisesti niciodata si sa combine fantasticul...? (mai mult)
In minecraft cum fac sa iau chestiile pe care le craftez sau le iau cu modul creative fara a le atinge? Adica sa dau click pe ele si sa se duca in unul din spatiile pentru tinere de obiecte.Cum fac asta?...? (mai mult)
In metin2ro exista inclantatii pentru a reusi ceva? va rog dau funda!:((
Cum pot face rost de arme în SanAndreas MultiPlayer?
Ce pot sa fac? Am luat o salvare la just cause 2 de pe net si nu imi apar masinile. Apar decat cele de politie.Prima oara au aparut dar a doua zi au disparut.
Cum pot face rost de arme în SanAndreas MultiPlayer? Cel mai bun răspuns va primi evident fundă!
Am si eu o intrebare despre metin2: dupa cum stiti este eventul de halloween, am aflat ca baghete magice pica si la bossi, am lvl 46, credeti ca am sansă sa imi pice bagheta la maimuta umblatoare....? (mai mult)
Mi- am facut cont nou pentru Metin2 si, contul nou mi se pare slabut ( am avut unul bun dar l'au banat ) si as vrea niste ajutor din partea unuia care joaca... contul meu este pe Gemini regat...? (mai mult)
Ma intrebam care joc este mai fain: Aion, WoW, War Commander( Facebook) sau daca este sa imi recomandati alte jocuri ( Exceptie: Counter Strike). Multumesc!
Salutare TPU Care stiti un server privat de metin2, level maxim127, pvm, sa aiba camera de cristal (adica si dragonu) si catacomba, sa fie populat si preturile sa fie acceptabile? ratele sa fie iar...? (mai mult)
Eu as vrea sa imi iau o tebleta de la Samsung, insa tin neaparat sa aiba android market. Acestea au sistem de operare android? http://www.altex.ro/tableta- samsung- p7310- 8- 9- inch- 16gb- arm-...? (mai mult)
Va merge facebooku? mie nu...
Salu TPU, Stie cineva coduri de crestere de metin2 lunaris care merg?
Sal am o intrebare? mi-am luat metin2 united l-am istalat si cand dau play num itra in joc num apare nici o eroare, pur si simplu num itra. l-am reistalat dar tot nu vrea sa mearga. ajutor dau funda
Imi dati si mie conturi microvolts rt? sau fara va rog eu mullt nu le fac nimic doar ma joc atat dar sa fie 18 19 va rog
Cine imi poate spune un site pentru freze de baieti? FUNDA :X
Am o intrebare, am 2, 0 ghz si 1 gb ram, stiti niste shootere sub 2GB? dar sa nu fie medal of honor sau call of duty sau penumbra. Funda, raspunsul cu cele mia multe jocuri. Si sa fie SOOTER
Salut, as vrea in problema aceasta sa "se bage in discutie" doar cei care cred ca ma pot ajuta, de preferat jucatorii de DOTA 2 :)! Am si eu o mica- mare problema :), astazi mi- am cumparat un gift ...? (mai mult)
Buna TPU tot caut si nu gasesc hack pentru. IMVU nu conteaza daca cu vip sau fara ( daca ii cu vip no ma supar :PP ) da am nevoie de credite. sa fie singure no sa le testati pe mine ) accept da plz ajutati-...? (mai mult)
vreau sa-mi spuneti daca aceasta configuratie este buna si daca piesele se potrivesc pe placa de baza https://www.emag.ro/proces_comanda Dau FUNDA! multumesc.
Cum pot activa premium la M2BOB fara sa cumpar? va rog ajutati-ma dau funda + vot
Hey allz as vrea daca se poate sa imi dati nowa versiune imvu findca cea veche imi zice cv de genu ```imvu has crashed ``` bla,BLA, BLA Dauuu funda
Buna ziua am un hack de dmg pe metin2 united si imi zice sa bag niste fisiere in client metin 2 dar unde e ala sau ce e ala? cine ma ajuta dau funda +hack
TDU 2 (test drive unlimited 2 cine stie de ce imi apare pe jumatate din ecran jocul? va rog
Cine imi da si mie un site de pe care pot downloada hack de microvolts?
Cine are un cont metin2 RO de lvl 30 si nu mai se joca va rog eu dati-mi si mie unu preferabil WAR poa sa fie si fara iteme numai sa fie de 30 war va ro eu dau funda
Hei! Am de curand o noua placa video si imi apare o eroare HELP add:mariuk_2420
Heeeyy. Abia mi- am facut cont pe TPU si am o intrebare... Sora mea mai mica are webkinz si mi- a zis sa va intreb asa: cand te duci la "camera mea" este un dovleac care iti spune sa te duci la clubul...? (mai mult)
Are cineva un server hostat la http://www.hostgame.ro? Cum se procedeaza dupa ce pltesc prin sms? Cu cine vorbesc?
Vreau niste conturi de mb pentru club penguin
Va merge site-ul www.i-dressup.com?
Hey..De unde pot sa cumpar cs GO nu de pe steam sau de pe net din magazine sa platesc Cash plz vreau raspuns De preferat magazin din Tulcea
Mi-am facut server de cs da nu pot intra alti playeri. La final la Ip am 1.2 ( am auzit ca daca am 1.2 ar fi o problema...). Cum pot rezolva problema?
Cum sa indeplinesc obiectivul nr.49 pe Howrse. Funda +Vot maxim
De ce cand intru pe mt2 imi apare armele albe si armurile albe de ce? ajutor
Cine stie niste servere de metin2? nu conteaza limba nici modul dar daca e pvp sa fie ceva gen empire- ul de dinainte si daca e pvm ceva gen BM inainte sa- l vanda Shuringun (cine stie de ce...? (mai mult)
Sall, stie cineva niste jocuri sub 2, 5 gb care sa fie shooter? pao sa fie si de strategie, dar sa fie ceva gen irak afghanistan daca aveti.
Sal mi-am luat metin2 united l-am istalat dar num itra in joc cand dau play ma ajutati dau fuda
Merita sa dau Samsung galaxy s plus pe iphone 3gs?
Salut.Cine are un cont pe metin 2 tim si nu se mai joaca? Mi-l dati va rog mult.
Am o intrebare imi merge Assasin Revelations/3 pe pc asta? : Processor:Pentium(R) Dual- Core CPU E5200 2, 5 ghz Placa video: Nvidia GeForce 9600 GSO Aprrox. Mem...? (mai mult)
Sall TPU, La Mt2 Hammer am dat sa se concteze singur si acum imi alege orice caracter ajtatima va og sa nu mai faca asa
Cum pot baga bani in Farming Simulator 2009? Am incercat faza cu savegame...dar nu merge.
Hey all va rog cv dati`mi si mie nowa versiune de la imvu findca imi face figurii ````IMVU HAS CRASHED `:| DAU FUNDA!
Buna TPU cine ma pote ajuta sa imi fac un servar de metin 2 privat va rog. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)