Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
cum fac un server pentru metin2
SALL! joc fifa 08 si de la o vreme m-am saturat sa joc cu aceeasi jucatori... Vreunu care ma poate ajuta va rog lasati iduri de mess
Cine ma poate ajuta cu mai multe srvr de SAMP FUNDA urgent (scuze categoria) :d
Sall.un prieten incearca de cateva zile sa- si scoata TDL mt2 ...si da donlwoad si apare rar cum se descarca se scotate tot si scrie 0 secunde ramase si dupa ceva timp ii apare eroare de retea stie cineva...? (mai mult)
ziceti-mi un metin2 cu lv max 250 evolutii usoare si rapide din batalie arma de 250 si din otel armura de 250 gen mage.Inafara de hoystyle nu conteaza in ce limba e lasati si site. funditaa.
Am si eu o problema la instalarea jocului GTA 4:D... am un laptop cu ram 4gb procesor i7 de 2.2 si placa video dedicata de 256mb pe 128biti.Deci nu e o problema componentele. Cand dau sa instalez...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un site un link de unde pot lua gta (1 2 3 ) nu conteaza care dar sa mearga instalat si jucat. Cel care merge primeste funda
SALL. am luat un cfg ge gravity pentru cs si dupa ce am dat exec... daca deschideam consola si scriam anumite litere imi disparea si asa imi face la toate cs- urile am dodwnload- at vreo 6 si tot asa...? (mai mult)
Sall.spùneti'mi niste jocuri misto de downloadat, nu foarte mari.
Cum fac repede coins pe ourworld am lv 101 si am 800.000 de coins ajutati-ma plz
Cam cat ar costa competenta aura sabiei pe metin2 ro server draco?
Am instalat cs 16 bestial vs 2.1 l-am instalat si dupa am descarcat game meniu si cand am dat la cs imi dadea reparare si i-am dat reparare si cand dau pe cs nu imi da nimic
Salut, am o problema cu fifa inante jucam fara problem dar de curand am reinstalat windowsul si fifa problema este ca acum nu mai imi merge pe programul gameranger am bagat creckul in folderul in care ...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa-mi dati un link sa joc jocul hotel626.Va roggggggggggggggggg! Sunt o mare fana a jocurilor horror!
PENTRU JUCATORII DE GTA SAN ANDREAS...Salut am GGMM(acel mod care- ti instalezi masini[ma rog ...skin- uri]) si am incercat sa- mi instalez o Dacia Logan(elegant numele masinii care ar trebui inlocuite)...? (mai mult)
Era un joc cu tarzan cand era el mic pe care il jucam la scoala acum ceva ani si nu- l gasesc nicaieri pe net. Daca stie cineva cum se numeste acel joc sa imi dati link- ul unde pot sa- l joc online sau...? (mai mult)
Casti de gaming bune si ieftine. Unde pot gasi si ce recomandati?
As vrea un site pe care pot gasi Minecreft fara sa-l cumpar! Astept raspunsuri!
As vrea sa va intreb de unde pot downloda Un joc pentru android se cheama Speed Racer e o masina care merge pe o strada cu alte masini si cand apesi pe ecran baga propulsie va ros spuneti- mi ...? (mai mult)
Sal am 13 ani, dati-mi niste poze cu tunzori de baieti pentru mine sau spuneti-mi niste tunsori DAU FUNDA CELUI CE RASPUDE
Cine se joaca fifa online 2? Dati-mi add la skype: donoaga. dinu. Daca nu ma gasiti lasati idu-l vostru
Va rog frumos sa-mi dati si mie un server css de versiunea 61 ca nu gagsesc nici unul si vreau sa joc si eu in retea/!
Am vazut la un prieten un joc dar nu- mi pot aminti cum se numeste..Dar era medieval.iti puteai construi baza, castele case etc. Dupa ce construiai baza iti aparea o fata egipteanca inarmata cu...? (mai mult)
Cine stie un metin2 care sa faci in 2- 3 zile lvl 250 sa fie ratele peste 1000%(in afara de yonies)sa aiba itm tari la magazin sa evolueze dar sa nu ciara itm la evoluat si apropo s- a deschis metin2...? (mai mult)
Sall.Spuneti-mi si mie un cs misto cu grafica misto rau:X. funda+vot!
Salut, Ce este cu concursul cei nou de la Vodafone este gratuit? Am vazut ca daca trimit sms cu raspuns corect la 310 este gratuit, si am intrat la ei pe site si acolo scria ca cica ma costa 0. 99euro/zi,...? (mai mult)
Am nevoie repede de un GM pentru samp. Sa fie cu masini personale, adica sa nu gasesc pe sosea sa fiu un loc de unde sa le cumpar, ca sa pot merge cu masina trebuie mai intai sa dau de carnet....? (mai mult)
Buna ziua TPU am si eu o intrebare de unde pot sa scot euro truck simulator 2011 si Woodcutter SImulator 2011 jocul sa fie full sa nu fie doar 1 ora sa ma joc si sa cumpar versiunea ca sa ma pot juca ...? (mai mult)
Salut stiti vreun mortal kombat asemanator cu Mortal Komba 9 pentru pc dau funda.
Era un joc cu o maimuta care sarea peste niste baloane in aer si facea puncte cand sarea peste ele...stie cineva cum se numeste jocul dau funda :-*
Salaut TPU dati-mi si mie un metin2 server privat cu king sau otel+9 la shop si cu arme de nivel 65 cu rate 1000 in limba romana sau in alta limba dar cu multi romani
Imi ziceti si mie niste metinuri in care faci level foarte repede? Si sa nu fie din alea in care daca imi trebuie cal sa dau bani si nu stiu ce...
azi mi-am instalat fifa 08 si cand vreau sa intru in el imi arata ecranul negru si ramane asa. Mentionez ca am toate cerintele necesare. care ar fi problema? funda!
Salu utilizatorii TPU Am sa va zic povestea mea (chiar daca voi care sunteti mai experimentati si o sa ziceti ca nu se poate :D s- a putut): Acum vreo 2- 3 saptamani ma jucam un sv de hns si aveam...? (mai mult)
Salut, cand incerc sa intru pe epical metin2 imi zice: epicalmetin2.exe - net framework initialization error unable to find a version of the run time to run this aplication... ce sa fac sa mearga? funda+...? (mai mult)
Salut, era un film cu niste oameni care se duc in spatiu, si se lupta cu niste gandaci uriasi, acestia le bagau o "tentacula" in cap si le lua creierul, dupa acest film s- a facut si un joc, cum se...? (mai mult)
Salu TPU! Dati-mi un hack la 4story.eg va rog sa dau in oti id milete_gabi
MA PUTETI AJUTA CU UN CONT PE METIN2 RO de lv 35 in sus cu nisste itm bune pe el! MUlTUMESC! ADAugati id meu marius.stefancu@yahoo.com sau white_sharck@yahoo.com DAu
Am instalat 4story.eg si vreau un hak multikiil sa dau in toti
Imi dati si mie un CS Source care sa pot sa joc in retea (pe servere) ca pe care le-am descarcat nu imi dadea voie sa intru pe servere! Va ROOOG! FUNDA DIN PRIMAA!
Buna TPU va rog spuneti-mi cum sa joc fifa 7 pe ce taste sa apas urgen funda!
Am un Intel core 2 duo e6300 1.86ghz o placa video 8400gs 1gb si 4gb ram. Imi merge assassin creed si gta4?
Neata buna. In GTA San Andreas cum pot schimba skinul lui CJ? Toate skinurile le modific in IMGtool, dar nu gasesc fisierul dff respectiv txd corespunzator cu personajul in cauza. Are cineva idei? Funda...? (mai mult)
Folosesc eset nod 32 antivirus 3.0 dar nu gasesc id si username. Puteti sa ma ajutati? Dau funda+vot, sa fie valabile
Buna imi merge nfs world pentru urm config? 1, 25 gb rami, procesor 2, 02 si placa video 64 mb.
Spuneti-mi si mie va rog ce jocuri virtuale cu cai (in care sa poti zbura si sai mai multe lumi), stiti?
Explicati-mi la PWI cum sa ma duc la/in order of luminance? Sau mai bine zis cum i-au noile skiluri? Am 110 cleric aware of vacuity. funda
Puna TPU imi place fifa 2007 foarte mult si as vrea daca se poate, daca pot indroduce echipe roamnesti in joc xp. steau dinamo etc. se poate? si daca da, ce fisiere imi trebuie sau ce trebuie sa...? (mai mult)
Imi Merge GTA 4 pe configuratia asta: Intel Core 2 Duo 2.53 GHZ nVIDIA GeForce GT440 1GB ddr3 4GB rami ddr3 HDD 1TB
Salut cum pot lua si eu counter strike source dar sa mearga pe sservere nu sa aiba buguri Multumesc! dau funda fara prosti sau glume!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?