Voi jucati Tanki online imi spuneti si mie ce nume aveti si ce grad?
Dati-mi si mie un cod beyblade metal master nefolosit si va dau un cont club penguin member jur dar codul trebuie sa fie NEFOLOSIT si va dau si funda+vot :P
TPU! Vin aici ca orice om cu problema lui, cautand rezolvare; ; ). PC- ul meu are procesorul de 1 GB (AMD), RAM de 768. Am instalat Windows 7, dar este FOARTE lent... Am inteles ca nu indepineste...? (mai mult)
Cand credeti ca va aparea Wow MoP pe servere private?
Cum pot bloca pe uni dintre prieteni mei pe facebook sa nu vada ce prieteni am eu numai acei care sunt in comun?
Va rog imi ziceti un link de pe care sa imi iau jocuri pentru Samsung star 3
Sunt un jucator de League Of Legends si de ceva timp sunt pasionat de campionii AP carry si am pus ochii pe cativa: - Ahri - Amumu - Brand - Gragas - Karthus - Lux - Ryze As vrea Pro si Contra...? (mai mult)
Imi ziceti si mie cum sa fac scheme la fifa 12?
De unde pot downloada si eu jocuri pentru psp? De exemplu Naruto shippuden ultimate ninja impact sau fifa Funda + vot
De ce cand intru in metin2 united se face up-dateul si dupa ce dau play se inchide si nu imi apare nimic!:( dce?
Cum as putea sa joc gta IV? Îmi spuneti si mie? va roooooog!
Salut la toti! Puteti sa-mi dati un link de unde sa descarc gold hack pentru 4 story si sa fie gratis! Multumesc
Cum fac sa nu se mai vada alb la jocuri gen asphalt 5, spider-man total mayhem, shadow guardian, modern combat ceva aplicatie care sa-mi faca sa nu se mai vada alb pe jocuri dau funda si vot
as vrea si eu un hack yang care merge pe Metin2x.ro dau funda+vot
Salut TPU! Cine imi poate zice cum sa fac pe metin2 ro sa am grad mare?
Dati-mi si mie niste servere de minecraft creative mode dar fara sa imi dea bad login,whited list,connection timed out, sau alt ceva! Funda
TPU! as dori si eu un server de counterstrike de jb in care s ate alegi sa fii olitist sau prizonier cand vrei tu! funda pentru cel mai bun raspuns
Dati-mi si mie niste ip-uri de samp dar nu rpg ceva gen dm drift stunt etc. Funda! Nu uitati fara rpg!
Buna, stie cineva un joc care se prezinta cam asa: este ca la inceputul timpurilor si sunt femei si barbati pe care poti sai faci s- a vaneze si sa culeaga fructe si sa se lupte. Nu este Escape From...? (mai mult)
Sakut TPU vr si eu un metin nou care sa cresti repede
De ce mondialmt2 nu mai merge de pe data de 02.10. 2012?
Imi zice cineva cum fac seturi pentru toate rasele(eu is razboinic)pe un metin2 pvp cu bns6/7? Dau funda///
Salut ...Cine imi poate da si mie va rog un cont de metin2 ro de la lv 30 in sus sau un site cu un metin misto...
imi puteti spune ce pot face de ce creste asa rau temperatura la placa video e de 512 mb si cand nu umblu pe nimic are 50 grade si cand intru in joc creste imediat la 100 dc? si cum pot rezolva...? (mai mult)
Salut am si eu 2 intrebari...1:Serverul la MondialMT2 e off? si a 2:Dati-mi si mie un link de metin2 sa fie server ro...Dau funda plz
Cum joc L4d2 Co-Op cu prieteni? Niste informatii eventual un tutorial?
Vreau si eu un joc de strategie in care sa fii tu un soldat si sa poti lua mai multe de ex: tancuri masini...sa mergi in razboi. Exista asa ceva? sau macar pe aproape? FUNDA!
am facut un server privat de metin2 cu hamachi si as vrea sa-l pun pe un site ca si metin2 united trebuie sa platesc ceva? si cum pot face pagina de inregistrare? dau FUNDAAAAAAA
in legatura cu mmorpgul metin2 cum se face un set anti saman perfect?
Salutare TPU, am o problema la jocul BattleField Heroes. Inainte imi mergea perfect si cand dau Launch Game de pe site- ul lor imi da eroare asta : http://i.imgur.com/64nI5.jpg Va rog ajutati- ma, funda...? (mai mult)
De unde pot descarca un server Roleplay 0.3e de San Andreas MultiPlayer?
De ce atunci cand conectez calul de intenet pc nu il identifica? ce ar trebui sa fac? funda
Buna as vrea sa aflu joaca maincraft are virusi? funda
Stie cineva un joc MMORPG in care sa fie un caracter cu sabii duale? P.S. fara Rusty Heart
Vreau si eu un site de unde pot lua si eu minecraft in romana. Astept raspuns.
Care jucati metin2 steel? ce pot sa fac ca sa pun pietre pe paianjene?
Sall cei care au mt2mondyal royal sa-mi spuna si mie cum iau tiket depe sait sau sa ia iei sa ne intalnim si sa mile dea el
Salutare, am jucat mai demult un joc de strategie in care faceai razboinici, arcasi, tunuri de paza din lemn, cladiri etc. si totul se baza pe lapte. Aveai niste vaci le mulgeai si cu laptele faceai...? (mai mult)
Salutare. Am o intrebare pentru cei specializati in domeniul calculatoarelor. Dispun de un Sistem Desktop Diablo Xtreme Power, mai exact acesta: http://www.flanco.ro/it- c/desktop- pc- monitoare/desktop-...? (mai mult)
Sunt incepator si nu prea stiu sa joc Rome:Total War si nu stiu cum selectez cum ar fi o grupa de arcasi si mai am alte 4 grupe cum le selectez pe toate?
Caut un dj. sa aiba experienta in sam. sa poata sa dea dedicatii seara. sau oricand vrea el. dar in principiu seara.; ) detalii YM! d.ionutboss e id meu personal yahoo contactati- ma. sau daca vreti muzica...? (mai mult)
Cum faci rost de fraise capsuni pe transformice funda plz help
Salut, o simpla intrebare, rog sa raspunda doar cine stie si are raspunsul! Vreau un script sau o aplicatie pentru travian sa farmeze singur, dar ATENTIE vreau pentru serverele private, daca ma ...? (mai mult)
am si eu o problema. Am internet de la Romtelecom si vreau sa imi fac un server de metin pe ip, m- i s- a spus ca nu merge pentru ca am ip dynamik am refacut contractul cu cei de la Romtelecom...? (mai mult)
Buna TPU as vrea si eu un joc de aventura cu papusi virtuale adica sa ma duc la cumparaturi sa ma duc la discoteca sa imi creez papusa sa ies in oras sa imi fac o viata pe laptop
Sunt un jucator mediocru de Battlefield 3, insetat de teamplay si as dori, daca se poate, sa mi se alature si mie cativa oameni de incredere (preferabil gimnaziu sau liceu) cu care sa- mi...? (mai mult)
Am o tableta point of view protab 2 xxl.Din pacate, desi e nou achizitionata nu ruleaza nici un fel de aplicatie de tip joc.Care ar fi cauza? Jocurile se instaleaza dar nu ruleaza...Multumesc
care sunt cele mai cautate si mai jucate jocuri PC din ultimii doi ani?
Heeey TPU:* cum faci lipici in the" big farm theory" pe facebook?
am o intrebare.In cs vad multi la dr, surf cum unii merg cu camera foare usor, adica un fel de cfg...va rog ajutati-ma
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Mat3i234 întreabă:
Lucia570 întreabă:
6Zorga6Vox6 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!