Cand filmez cu fraps dc nu se aude sunetul desi am microfon. FUNDA
Ştie cineva dacă pot juca FIFA 03 online, cu vreun program, gen GameRanger? Adică, cu GameRanger nu pot, dar cu alt program pe care să-l mai folosească şi alţii :) FUNDĂ!
Cum pot downloada de pe youtube
Salut :) daca imi puteti da niste servere de SA-MP Real Life romanesti :)
dati-mi si mie niste servere de Minecraft bune.
TERA online a aparut acum nou. Este foarte tare dar am o nelamurire. Ofer fundita. Vreau sa stiu ceva, daca la ei pe site costa 50 de euro de ce la noi costa doar 100- 150 lei jocul fara trial(sunt ...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema cu pc acum am instalat windows 8(l- am instalat in partitia 1 ) mai aveam pe el vistaul care nu mergea acum incerc sa dau format la D(Vista) si nu merge imi zice ca nu poate...? (mai mult)
vreau si eu un cont de metin 2 ro de lvl 60-75 cam asa GOL cine are sa-mi dea sa ma adauge in lista de mess popescuflorin.alex Dau funda+vot. PS:Contul sa fie doar al meu pe emailul meu.
Caut pe cineva sa ma ajute sa creez un server de deathrun pe counter strike Pm la adresa de Y! M duminicaalexvasile@yahoo.com
Am windows 7 si nu imi mai merge sunetul la calculator. Am toate driver-ele instalate si totusi nu merge. Stie careva cum pot rezolva?
Hei in legatura cu metin2ro,daca are cineva un cont lv 30 + pentru pescuit pls Funda
Salut,de unde pot lua echipele romanesti pentru pes 2011?
As vrea sa va rog daca ati putea sa imi dati un cont pe metin2 Ro. Server : Corvus. Sau macar niste iteme. Multumesc!
Salll cine stie ce net framework trebuie la metin dau funda repede.
La Fruit Ninja Frenzy pe facebook ce trebuie sa fac sa castig medalia numita,,no strawberry score " sau,, watermelon string". Funda!
Caut un metin cu lv max 255/250 multi pleyari itmeruile sa se evolueze de 4-5ori.Un metin gen GTH,Mage, HotStyle.DAU FUNDA SI VOT PENTRU RASPUNSUL COREC
Poate cineva va rog sa imi dea un cont de metin 2 ro mai mare de lvl 30 cu ceva iteme va rog? funda!
Dau funda primului care imi face un server de samp cu comenzi.
Cine imi zice si mie ce trebuie sa fac sa deblochez sensei's big secret la fruit ninja frenzy(toate cele 4 realizari) Funda!
Imi spuneti va rog coduri nefolosite la club penguin
Cine stie un joc fain ca nu ocupa mult si e si fain
Vo rog sa mi spuneti si mie care sunt preturile pentru cartile competentei pe metin2 Ro ( server Corvus) Pentru fiecare caracter in parte! funda
Are cineva cont cu skilluri bune pe ro taurus de preferat sura? dau funda pentru cont sau iteme ro taurus sau volans
Buna ziua TPU, vreau sa joc si eu un server de metin 2 romanesc cu arme evoluate, populat si fara modati... Stiti careva un server asemanator? Multumesc mult!
Nu pot sa ma joc pe mt2 oare din cauza placii arse pe care o am?
am auzit ca este un hack pe metin2 tim cu comert, adica daca faci o armura+ si o pui pe tine parca si o dai jos cand i- o dai la un jucator cand o iei de pe tine ii dispare din inventar si...? (mai mult)
Vreau hack mt2 legends
Dati un mt2 fain plz 2000%rate dau funda locul 1
Dau iteme pe metin2 epical pe iteme metin2tim server 1 contactati-ma la mess fake_dota1997@yahoo.com.
Ce s-a intamplat cu metin2 epical de nu mai merge nici site-ul si nici jocul.Dau funda pentru raspuns
Sall! TPU! ziceti-mi si mie un metin2 privat deschis an 2012 cu rate mari, sa cada multi yang la animale, lv max 250 sau 255 si sa aiba iteme noi [ FARA DONATII ] dau funda!
Dc nu imi merge cs-ul? Am descarcat mai multe versiuni... si cand ma conectez la un server.imi da : cannot not error... Ce trebuie sa fac? e ceva de la firewal>? Dau Fundita
Buna la toti big grin stiti vreun joc online gen 9dragons cu multe clanuri cu multe effecte tongue si sa fie si romani pe el
la gta san andreas vip mod v3 imi scrie has stopped working dupa ce dau new game.Cum pot rezolva?
In NFS Shift 2 poti sa tunezi masini?
Care site de unde pot descarca fifa 13 full. Dar sa fie free. multumesc
De unde pot sa imi iau sims 3 (cu bani) mai ieftin
Buna TPU! Vreau jocuri gen pandanda,club penguin, Transformice si care sa fie online! Astept raspunsuri!
Cum ascund toolbar-ul de la imvu care imi apare mereu? Plzz help;) Dau fundita;)
Stie cineva daca pe Urban Rivals poti face schimb de carti? Daca da cum? Dau funda
Nu mi se vede avatarul la imvu, cica sa ma duc la nu stiu ce link, am intrat si spune ca e inexistent linkul ce sa ma fac? am iubit pe imvu, intelegeti-ma ca e urgent! please, TPU help me!
De unde pot afla site-ul de la metin2vamos?
vreau si eu un link de unde pot descarca un pach cu liga 1 pentru fifa 2011... Funda!
Am si eu o problema cu metin2ro.Intru pe metin, se incarca aia de jos cu rosu si albastru si dau "Incepe joc". Astept in jur de 1 min dupa care imi apare "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR".Si nu folosesc niciun...? (mai mult)
Buna ziua TPU, vreau sa joc si eu un server de metin 2 romanesc cu arme evoluate, populat si fara modati... Va rog mult de tot care stiti lasati raspuns. Multumesc mult!
Cum esti membru pe club penguin
De unde pot lua fifa 13?
Am revenit cu o noua intrebare. Mi- am instalat un windows xp el maestro v2.0, si este creat de un arab., si automat este si- n limba araba, si cand intru intr- un browser este in limba ...? (mai mult)
Unde cresc la lv 40 pe metin2 ro cu fms+9 cu pm 21 si mortala+9 si 9k pv?
Am o intrebare dati-mi si mie un hack de mt2 ori care si de crescut si trade si bani? please :(?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!