cine joaca metin2 si are conturi/iteme pe Leonis si le da pe conturi/iteme pe virgo sau iteme corvus? Lasati respuns cu id-ul de mess cine este interesat.
Cat face 9.95$ in lei?
Am o intrebare Eu am: Intel core 2 duo 3.0 gigaherti 2 GB RAM Placa video de 1 Gb Si mim bagat de 2 zile windows 7 ultimate 32 bit mi- ar merge fara sa se sacadeze jocul NEED FOR SPEED...? (mai mult)
Cum folosesc hacku cheat engine pentru sword and sandals 3?
As dori sa populez si eu un server de cs respawn care ma poate ajuta?
Ce stiti mai apare FIFA 13 PC? Dau FUNDA!
Salut, am un Nokia 97 mini exista vreo aplicatie gen trasmitator fm? setezi frecventa, dai drumu la muzica si canta in difuzoarele masinii
Salut,cei care joaca 4story care sunt zeii si caracterele de ex:Arcas-Lapiris... vreau sa ii stiu funda pentru cel mai bun raspuns!
Cum sa joc cs mai bine funda! plus vot
Ce jocuri singleplayer mi-ati recomanda? Nu ma intereseaza grafica.
dati-mi si mie un metin in care sa fie otele de aur si kimonouri da sa nu fie hotstyle!
deci am nevoie de ajutor la imvu cine imi face si mie un cont de imvu sau imi da(sa fie cu outfituri dragute, spre un stil emo) add me la mess: alexutza.botik si dau FUNDA:* scuze de...? (mai mult)
Ce jocuri in care imi fac avatar,am casa, familie...stiti?
Cum pot verifica daca doi useri sunt, de fapt una si aceeasi persoana (pe Facebook)?
AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR! cum rezolv crash-ul la samp(san andreas-multi player)? FUNDA!
Este bun telefonul Allview P5 Alldro,este de calitate,are cineva, tine bateria si rezista in timp, ce credeti, este bun?
Stiti jocuri de genul Migoland, Club Penguin,StarDoll, Pixie Hollow etc.?
Cine imi da si mie un cfg pentru counter strike 1.6 cu bunny bhop..si cum sa il fac sa mearga
Salut TPU, are cineva un Server de Counter- Strike 1.6, sau stie un Server de Counter_strike pe care sa am admin fara a dobandii ore sau redirecte sau donatie.Am experienta din plin in a admina.Stiu...? (mai mult)
Sal TPU Cand incerc sa ma conectez la un server de samp imi apare eroarea: http://imageshack.us/photo/my-images/715/345234234.png/ Cine ma poate ajuta? [FUNDA]
Cum se instaleaza biosurile la PCSX2 1.0.0, si cu ce program se deschid?
Se deschide metin2 mage pe 30 seeptembrie 2012?
Imi puteti zice si mie daca exista "Trade HACK " pe metin? ssi daca "DA" imi puteti zice si mie unu? Dati-mi si LINK-ul * FUNDA *
Salutare am descarcat Lineage 2 Freya casa a pot juca pe blackbird(un server privat de lineage2) am pus pack care era pe site.Am deschis clinetul si- a facut o updatare iar cand sau pe butonul start imi...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele IT-ului? Multumesc! Funda + vot!
Stiti jocuri de genul Free Realms, Migoland,Pixie Hollow,Club Penguin, Howrse etc.?
Jucati vindictus? S-a introdus un caracter nou, pe langa cele 4?
de unde pot sa download-ez farming simulator 2011 care sa instaleaza prin daemon tools
Buna TPU.Cine imi poate spune unde gasesc pozele facute cu printscreen? am apasat de vreo 3 ori, da nu le mai gasesc. PS:folosesc Windows 7.
De fiecare data cand intru pe un server de counter de dr sau surf am lag peste 3000 ce trebuie sa fac? Pe clasic nu am acelasi lag pe dr nu ma pot misca. FunDitA! Raspunsului care ma ajuta cel...? (mai mult)
Salut, am si eu un xbox360 modat si vreau sa ard jocuri pe dvd dar nu stiu cu ce program si cum, as fi foarte fericit daca ma ajutati, daca vreti dati-mi add pe mess sniper. mihai@yahoo.com
nu stiu ce are minecraft am incercat sa reinstalez windowsul dar se misca cu la si dupa 30 de min se inchide singur (am incercat si minecraft booster doar imi reduce lagul si dupa imi inchide...? (mai mult)
Dau iteme bune pe hydra pe iteme virgo sau pegasus(am pe hydra 40kk, coasa + 9 monstri si fatala+ 3, 60 licori G mov, 60 licori G verzi, coif de fier+ 9, bratara de argint+ 9, mortala+...? (mai mult)
Salut, imi spuneti si mie un nume metin2. Dau Funda!:)
Am un router de la Romtelecom care acum e pe RCS- RDS, atunci cand functiona pe Romtelecom puteam sa mi conectez si tel mobil la el acu pe RCS- RDS nu mai e posibil de cat laptopul. Stiti oare de ce? ...? (mai mult)
Buna :o3 Se poate cu photoshop sa faci pe o alta poza o reconstructie a fetei iar acea reconstructie sa fie identica cu fata ta? pe poza respectva? Fiind ca asa sa imi lipesc eu fata nu cred ca se poate.Ce...? (mai mult)
problema mea este de la un server samp, joc pe extreme super stunt, dau conect la server, intra scrie acolo conect conect si apoi astept si nu se intampla nimic, apropo nu scrie la server...? (mai mult)
mi-am tras recent dirt3 pentru PS3 :) dar nu pot sa il joc i-am instalat si fixul si nimic:| am incercat de pe usb extern si de pe hdd intern :) ce pot sa fac multumesc:)
Salut! Ma puteti ajuta cu o problema? Era un joc de la disney cu mickey mouse cu role sau skate si adunai niste banuti. Dau funda pentru cine imi zice numele jocului
Heii TPU.:x Pentru jucatorii de Transformice. : Ma puteti ajuta, imi puteti da cateva sfaturi in legatura cu acest joc? Abia acum mi- am facut cont si nu prea stiu cum se joaca.Ce trebuie sa fac?...? (mai mult)
Cine imi da un privad de metin2 frumos?
va rog spuneti-mi si mie niste servere de metin2 gen pvp-pvm, cel mai bun raspuns cu cele mai multe servere are funda!
De unde pot descarca Minecraft versiunea 1.2.3 gratuit...si sa si joc gratuit? FUNDITA +FELICITARE
vreau si eu daca se poate un cont pe LoL PBE doar pentru 2 3 zile pana se deschid inregistrarile ma puteti contacta pe mess claudiu_h99@yahoo.com dau funda!? (mai mult)
Buna ` Are cineva idee cum as putea sa trimit o ~ poza/melodie/videclip~ din calculator pe telefon (Prin bluetooth)?! Funda ` :> ` Scz categoria :X
Salut Am o problema cu MW2 tocmai l- am cumparat stiu ca e MW3 DAR... ma rog Am Pc super bun :) anume Procesor Intel Core i7 Ram Instalati 4 GB Placa video Nividia GeForce Si am lag...? (mai mult)
Cum editez poze cu inmioare ca si cum ai fi in discoteca, cu multe luminite
Cum fac pe gta san andreas sal mut pe mouse adica sa faca stanga dreapta..adik sa il fac sa se uite in staga dreapta
merge cumva modern warfare 2 sau 3 multiplayer fara a fi cumparat?(daca da spuneti si cum:D)
Are cineva blog stardoll si e scriitor? vreau sa stiu si eu cum fac o fotografie cu papusa mea in starplaza ca sa o postez? dau fundita si vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?