Cum pun airship la un server de multiplayer? si alte modduri
Buna TPU am o problema cu pc- ul de 3 zile cand deschid local disc d nu imi apare nici un folder apare doar o pagina alba si am multe date pe el jocuri muzica daca scriu adresa catre un folder ex D:\Muzica...? (mai mult)
Am o intrebare Doar ce am instalat Lunaris Metin2 Si cand intru in el nu- mi apare nimic Imi zice sa dau acolo Demarrer si degeaba Numi apare nimic, l- am reinstalat din nou si tot degeaba Care stie...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o noua placa video intrucat cea actuala a cam expirat :D. Ideea e ca habar nu am ce i- ar trebui unei placi video ca sa se potriveasca cu sistemul. Asadar, ce placa video sa imi iau...? (mai mult)
As dori sa achizitionez un sistem pc pentru gaming care sa nu coste mai mult de 2000 lei.Eu nu ma prea pricep si am nevoie de opinia unui expert in domeniu. Multumesc!
Ma plictisesc ni nu mai gasesc nici un joc de strategie? as vrea un jo complicat online ma poate ajuta cineva?
Hey ma puteti ajuta?;) Vreau sa-mi cumpar o tableta si nu stiu care e cea mai buna, adica nu stiu care sa ma tina :D? Multumesc anticipat :)
Buna Ziua TPU Am si eu o problema la jocu IMVU cand dau pe el zice asa It appears that IMVU has crashed. Would you like to restart IMVU? Am dat si NO si Yes am incercat si sa- l dezinstalez si sa- l ...? (mai mult)
Care este parola la hakul de pe dragon city numit cheatenginev...am mare nev a da jocul e pe facebook
Ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu toate tipurile de modare pentru. un Xbox 360, mai exact unul slim? Am auzit de o gramada de chestii in legatura cu asta: JTAG, RGH si alte chestii....? (mai mult)
Am urmatorul PC: Intel Pentium Dual- Core 3GHz 3GB RAM Ati HD 5450 Si am probleme cu Fifa 11, 12; Gta IV Eu zic ca ar fi de la Placa video, voi ce credeti? As dori o placa buna pentru...? (mai mult)
De o luna m- am apucat si eu sa joc BattlefieldPlay4Free, acum am ajuns sa am un engineer de level 18 dar pana acum nu am jucat decat cu arme luate din daily draw si inchiriate cate o zi ...? (mai mult)
Cand va aparea jocul Euro Truck Simulator 2? Era vorba ca azi dar inca nu l-am gasit pe siteuri...
Am cumparat fifa 2013 original si nu i-mi intra in joc am pc nou fifa 12 merge perfect nu stiu de ce dati-mi va rog o solutie
Sall TPU, va rog frumos sa imi dati un sv de cs 1.6 mod surf+respawn+jetpack! Va multumesc! Funda!
Ma intrebam daca are cineva o invitatie DOTA 2 si n-are ce face cu ea. Dau funda :D
Cand apare WWE Impact 2013 pentru PC.
Ajutor! am luat metin2 united si cand dau play apare : http://imgur.com/4HLUN ajutati-ma
Ba deci... help pls :D dau funta nu merge metin2 united apare asta : http://imgur.com/4HLUN
am o intrebare. Deci am intrat in Prototype ma joc 1 minut si dupa aia ma scoate brusc? nu stiu de ce va rog ajutati-ma dau funda :d
Cine joaca sau a jucat brawl busters..Am intampinat o problema la instalare.Arata cam asa : http://imagnet.ro/images/O0EUa.png.Am descarcat jocu de vreo 5 ori si nu am idee ce nu are ..Cine ma poate ajuta,...? (mai mult)
Caut colaboratiro pentru servar de metin2 fast (scuze de categorie)
Vand Cont de minecraft, cine vrea add andreit.nita pe mess
va rog am si eu nevoie de un cont pe osiris metin2 chiar si de lvl 1 penruca mie nu-mi vine mesajul pe messenger, dau funda+
Poate cineva sa imi trimita linkul fifa 2005
Sallut TPU. Dau 4 conturi metin2OSIRIS (PRIVAT FOARTE FAIN) 3 goale (war, sura, samy) 1 NINJa (bijuterie + 12 [BRATARAA] si iteme foarte faine pe CONT METIN2RO de preferat ceva iteme + 9 chiar daca e ...? (mai mult)
Cine joaca metin2 gth sa imi raspunda la mesaj
Va rog din inima mea va rog atat de mult sa ma ajutati nu va cer deloc mult dar imi dati si mie un cont animal jam membru va raman datoare ca asi face si eu dar numai ca n- am card de credit dar daca imi...? (mai mult)
Sall all poate sa-mi dea cineva un cont pe metin2 ro cu armat dar si emailul si parola ca sa pot schimba parola la cont! mersi mult mi-ati inveselit ziua:)))
Cine stie cum se poate sa mearga internetul pe 2 calculatoare? Adica sa trimit internetul de pe un calculator pe altul prin cablu de retea. Exact asa cum merge reteaua de pe un calculator pe altul, vreau...? (mai mult)
Imi puteti da pls un cont de metin peste lvl 37 pls! dar cu tot cu email ca sa-mi schimb parola si apoi schimbati parola la email. Ms mult!
Fac schimb cu conturi de ourwrold hahaha581 xxxxcreativexxx va rog adaugati-ma la prieteni pe orice cont daca sunteti interesati Multumesc
Dati-mi si mie un hack pentru Top eleven jocul de pe facenook FUNDA plzz cat mai repede
Sall din nou am o intrebae in legatura cu WorldOfWarcraft ...imi trebuie un hack pentru level pls raspundeti cat se poate de repede...
Metin2 Ro : dati-mi unde scrie orarul pentru eventuri alea cu dt cu gmu si altele dati-mi site ul pentru un prieten dau funda repede va rog
vreau sa stiu cum imi pot sa-mi instalez fruit ninja pe Samsung star II!
Cine imi poate da jocul worms?
Cine stie un key pentru fifa 12 care sa ma pot juca online! multumesc funda!
Daca mi s-a stricat o placa de baza gigabyte si am trimis-o la servis prin garantie nu stiti cam cat timp dureaza reparatia aproximativ? dau fundita
Cand apare Euro truk simulator 2 si Nfs most wanted 2 dati-mi si un site de descarcade daca vreti FUNDA
Va rog dati-mi si mie puncte pentru cont Minecraft Link:http://epicfreeprizes.com/? ref=1171321
as vrea un trade hack sau un yang hack dar fara virusi.Cine imi da hackul si merge ii
Nu pot sa instalez Cinema 4D 11.5... imi da eroare "Splash Screen not found" Dau funda*
Aceasta intrebare este pentru jucatori de metin2ro am nevoie de ajutor dati-mi pls un fishbot si un bobhack daca stiti de unde si sa fie funcionabil plss funda
Care joaca DOTA pe Eurobattle si vrea sa facem Clan Lasa-ti mesaj cu Adresa de mess intr-un comment sau in Privat.
Asteptati jocul Hitman Absolution? Ce cerinte de sistem are..Ca am intrebat multi prieteni si nu m-a lamurit nimeni? Ma lamureste cineva aici
Cine stie jocul ala cu masini cu nitro? Ma jucam prin 2008, si acum nu mai stiu cum se numeste, l-am cautat si nimic! Avea o gramada de curse si noaptea :( plzzz
Salut, cum imi pun pe blogger un fundal pe care sa se poata derula scrisul? Adica o imagine de-a mea... ma refer ca pe blogul asta: http://mariancristea39-metin2.blogspot.ro/ Funda+ vot!
Am internet DigiMobil imi mergea bine dar dupa restart mergea greu si dupa o luna a mers iar bine de ce face asa si cum pot sa il fac sa mearga?
Care este cel mai tare mt2 din lume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?