Cum imi fac un post de radio unde sa vorbesc eu in direct?
Buna si eu joc wolfquest cine ma ajuta cumi imi fac pack pe multiplayer?
Cei care au jucat(joaca)MicroVolts va rog cine are sa- mi dea un cont cu armele injectate cu energie si cu hippo sau awesome nu cont lv! Dati- mi messu vostru si vb acolo! Multumesc anticipat! Dau funda...? (mai mult)
:) Stiti voi imi trebuie un cont de membru gen animal jam ma poate ajuta cineva va rog am 18 ani si chiar am nevoie tare mult! Si va dau fundita cine imi da unul si cont club penguin membership!...? (mai mult)
Salut.Mi-am luat pes 2013, si pot sa ma joc, dar cand intru in gameplan ma scoate din joc.Ce pot sa fac?
Heii TPU.:x Cine imi spune si mie niste jocuri online in care exista o lume virtuala [ gen Our World ], dar nu cu masini s- au d- astea..Gen Club Penguin, Pandanda, Sherwood, etc.:x Dau...? (mai mult)
Am nevoie de un w7 64b imi puteti da un link ceva?
Cum configurez emc la equivalent exchange? este un mod de minecraft si am vazut in un tutorial al lui i hate pink de demult ca ca se putea dar acum nu mai are videoul pe youtube si nu gasesc cum sa le...? (mai mult)
Cine stie vreun patch pentru fifa 13 demo care sa contina ceva echipe, caci m-am satura sa joc doar cu echipele de baza! mersi anticipat, ofer funda pentru ajutor!
cine repara ps2? In Botosani daca stiti lasati un numar de tel.
In Need For Speed:World, exista canionul din NFS Carbon?
Care vrea un cont lvl 30 league of legend, il dau pe iteme in 4story :) id. ul_meuu@yahoo.ro detalii
Ceau cine site un metin2 private care e pvp sau pvm si iti da gm! Cum e Gm Olarak Baslayan... etc... si sa iti mearga codurile etc:)
Am nevoie de un update la windows seven sau vista! Eu de obicei instalez sp2 la windows xp profesional. Nu conteaza cum imi dati link de download( daca are, atunci mesaj pivat sau direct...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie un cont activat de la Wolfquest? Dau fundita la cel care merge.Voi mai pune niste intrabari despre joc pentru cine a jucat...
Hey all! As vrea si eu sa- mi fac un server de minecraft...da nu stiu cum.Imi poate explica cineva pas cu pas ce trebuie sa fac?:D(Va rog nu- mi dati linkuri cu filme de pe youtube ) deci am instalat hamachi...? (mai mult)
Funda! Sal mi-am luat pe ps2 SmackDown VS Raw 2011 si nu pot sa ma ridic foarte greu de jos.Ma tranteste odata si ma ridc peste 10 min.Pe ce trebuei sa apas ca sa ma ridc mai repede?
Cum scriu un cod in SmackDown VS Raw 2011?
Cum e cel mai bine sa ti tinta la counter strike? mare medie mica sau auto-zisa? plz help:)
vreau si eu vreo 2-3 metinuri pvm-pvp cu armele epice la shop s otel dau funda:DD
Care sunt cele mai faine jocuri online fara download?"?
Hey TPU; ) vreau ajutor, cine stie ce este yaoi sa raspunda, intr- o zi am gasit o poza yaoi si am inceput sa imi placa sa caut povesti etc de atunci nu mai pot sa imi scot yaoi din cap va rog ajutati-...? (mai mult)
Ce moduri de minecraft stiti?(sa fie destul de tari)
Cine stie cum sa fac ca sa imi functioneze la minecraft la sv meu pluginul precious stone...ca sa fac pun diamante pe jos dar nu merge nu se face protectie (cuburi de diamant) sau daca stiti...? (mai mult)
Am o problema cu la psp(de vreo 6-7 luni), se inchide in timp ce ma joc si cand il deschid iar se restareaza si intra iar in joc. Ce pot sa fac? fubda
Deci, jocul asta a schimbat viara a milioane de oameni! CE VA PLACE FRATILOR LA MINE CRAFT? Are o grafica de cea mai proasta calitate(dupa parerea mea, de fapt asa si este) Eu nu pricep... daca ma ...? (mai mult)
Hey.care stiti jocuri pentru pc gen the ville :D dau funditaaaa :D multumesc >:D
Am un Playstation 2 si se deschide merge da are niste probleme cand incep sa joc de ex. se face ecranu negru si trebuie sa dau restart sau nu ruleaza jocurile. Exista cineva...? (mai mult)
Cine stie jocuri misto online multiplayer dar sa se joace pe internet?
Am nevoie de un cont stardol royaliti va rog macar sapentru o zi please:|
Am si eu un server de Sa.Mp si este trucking.Si as vrea sa stiu cum sa pun alte misiuni noi de exemplu:Caramizi, Lemne, Mazare, Scoici.etc.Am vazut si pe alte servere si nu stiu cum sa pun si eu. Daca...? (mai mult)
Spuneti-mi niste metinuri private cu rate mari si dati-mi si linkuri la ele.Ms!
Me again:| As dori si eu un joc gen mediaval pe timpul Imperiului Roman, eu am fost foarte fascinat de ei si de spartani, as dori ca jocul sa fie FPA (first person action) adica sa se vada...? (mai mult)
Dati-mi si mie un cont de metin2ro dau funda
VAND cont Metin2.ro server Aries lvl 75 war corp - P aura, P izbitura, G1 iures, G4 vartej, batalie + 9 10 semi- om pietre pvp, otel + 6 1500 pv 10 sabie 6% doua maini 15% pumnal p+ 4, otravita...? (mai mult)
Buna TPU imi dacareva top 10 metin 2 private pvm sau cele mai tari private bine cu rate mari sau top 20 sau macar cateva din cele mai bune nu care credeti voi ca is cele mai bune chiar cele mai bune cel...? (mai mult)
Buna TPU...cine are fifa 12 cd original si il vinde lasati`mi 1 mesaj ...ms:P
Cum sa deschid toate costumele din jocul ultimate spiderman, jocul?
Cum trimiti invitatie pe metin2 Ro ca sa primeasca cel invitat de tine inel de exp pe 3 ore?
Buna TPU doresc sa va intreb care imi poate da si mie un trade hack functionabil pe metin2 ro 100% sau pe private.Iar daca nu va suparati care are propriul lui metin2 privat simi poate da si mie GM deoarece...? (mai mult)
Vreau si eu coduri cs 1.6
Hey! Cine imi zice si mie un link de unde sa iau Slender? Sa fie versiunea 0.9.1...
Am o problema. De curand mi- am luat un joc (nu o sa zic numele), si pentru ca sa joci jocul trebuie sa selectezi Run as Administrator. Dar problema mea e ca atunci cand fac asta, imi zice : Unable...? (mai mult)
Cine e din targoviste si stie un magazin de calculatoare bune adica pentru gaming MERSI!
Stiti cumva jocuri asemanatoare cu Youda Survivor,Farm Frenzy,My Kingdom for My Princess, Garden Scapes. Raspunsul cu cele mai multe jocuri va avea funda! Multumesc.
Cum fac la pes 2009 in master league sa fac niste bani? mai exact 500P pentru asta imi scrie GAME OVER ca nu am bani sa platesc salariul jucatorilor.am cautat pe net dar nu am gasit pentru 2009 :((? (mai mult)
de curand mi- am luat un laptop Toshiba satellite c660 si cand descarc ceva care dureaza sa zicem o ora in 15 minute laptopul intra in stand by si obiectul nu se mai descarca vreo sugestie sa ...? (mai mult)
Hi! Dati-mi si mie unele dintre cele mai tari jocuri mmorpg asemanatoare cu aion? Funda. in afara de wow,fosaken, cabal.
[ Ofer FUNDA:) ] Buna!; ; ) Am downll\oadat si instalat Sims 3. :). Cand intru in el, imi cere un cod. Am incercat sa bag si codul cu care l'am instalat si nu merge. Zice asa : The registration code...? (mai mult)
Sugerati-mi niste jocuri browser asemantoate cu train station
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?