Re TPU. Am oproblema cu Mt2Ro... Cand vreau sal deschid nu mi se aprinde. Va rog ajutati-ma.
Cine stie un Screen Recorder bun, care sa aiba si video editor, sau daca nu macar un Screen Recorder care sa nu aiba reclame gen advertising la postare pe youtube sau orice site. Va multumesc, raman...? (mai mult)
Recent am descarcat metin 2 ro apoi l- am instalat, cand am ajuns la patcherul jocului l- am lasat sa se incarce si apoi mi- a aparut cam pe la 9.9% "Dezarhivare Nereusita"Ajutor? Chiar nu stiu ce naiba...? (mai mult)
de unde pot lua si eu fifa 13 fulll? dau funda!
Buna TPU dati-mi un metin unde se face banii ff repede adica la caini cativa kk.Care stie sa dea linkul care nu sa nu spuna prostii unde abia faci 100k.Multumesc dau fundita:*
Hey! cine are coduri webkinz nefolosite? Va rog! daca aveti si vreti sa mi-le dati trimite-tile prin mesaj pivat! FUNDA +VOT
Cine stie niste programe gen onlive...dau funda :D
Vreau nişte jocuri de socializare.Gen imvu. Fundiţă.
Salut, de curand am o problema foare... urata as putea spune, Viteza mea de download este foarte mica si neregulata plus ca, creste foarte greu.De ex: downloadez un joc, astept vreo 5- 10 min si viteza...? (mai mult)
Caut si eu Imperium - La Guerra De Las Galias de unde il pot descarca?
Salut, cand vreau sa deschid o aplicatie sao instalez imiapare urmatorul mesaj : The endpoint mapper database could not be created, ce trebuie sa fac ca sa imi mearga aplicatia?
eu joc metin2 hc dar cand incerc sa bag swichbot imi zice ceva de Thmedia python22.dll cine ma ajuta va rog
Buna TPU am si eu o intrebare acum 1 an am xbox 360 dupa aceea am cumparat halo reach dintr- un magazin am primit tot ce era inauntru si un reedem code de 2 zile bun l- am folososit intrebarea mea este:...? (mai mult)
Recent mi s- a stricat placa de baza si am dus pc- ul in server, acolo mi- au reinstalat si windowsul si toate driverele. Dupa ce l- am luat inapoi am observat ca nu mai aveam Realtek ci VIA HD...? (mai mult)
Jok Metin2Nge si as dori s imi spuneti ce bonusuri trebuie pentru saman pe papuci bratara colier cercei scut coif arma armura DAU FUNDA!
Cine stie cum se numeste intro-ul din videoclipul acesta:http://www.youtube.com/watch?v=tPlcgT5rf4s&feature=plcp de unde il pot descarca?
Cat ma costa pe goalunited sa fac tabara de tineret la nivelul 2-la nivelel 33
Vreau si eu un joc de costruit...case...etc..dar nu Minecraft!
Dati-mi vreun link de la gta san adres dar sa fiba joaca intreaga
am descarcat aseara pe laptop nany mania 2 si l am jucat.dar acum nu mai pot sa-l deschid..cine ma poate ajuta?
Vreau raspuns rapid! Ce parere aveti despre jocul Cabal (inca nu l- am jucat dar vreau sa- l incerc)? Si inca ceva: daca am un procesor Intel celeron 1, 65 Ghz, un RAM de 1 si o placa video realtek,...? (mai mult)
Vreau si eu sa instalez Harry potter and the deathly hallows part 1 da cand ii dau sa se instaleze sta la preparing to install si imi blocheaza pc. Idei? Funda celui mai bun care m-a ajutat
Sall.Vreau sa imi fac un cont pe metin 2 ro si nu stiu ce caracter sa imi fac freau un caracter pvp si unul pvm.
Sal.Pentru cei care joaca 4story.Stiti cum fac sa ma pun pe postura de atac? Ca nu reusesc sa atac cu niste magii, ca- mi cere la cerinte sabie lunga sau topor si am topor da cred ca trebuie sa ma mut...? (mai mult)
Am facut un server de samp, si vreau cand alti playeri intra pe serverul meu, cand intra intr- o masina sa le zica ca nu au permis de conducere. Cum as putea sa fac asa la un server sa se ...? (mai mult)
Buna,TPU! vreau multi vecini pe barn buddy pe facebook. puteti sa imi lasati linkul profilului vostru,sau sa imi dati numele vostru, sa indicati in ce haine sunteti...va multumesc! dau funda la toti!
Cum sa iau membru la club penguin dati link cu downloadul la programa si apropo sa mearga cea mai buna programa funda
Cum se deschide un joc cu emulatorul pcsx2?
Cine ghiceste jocul tineretii mele are funda:) VARIANTE: - SpiderMan - BagsBunny - ClawCaptain - Hercule - Tarzan Toate le- am jucat dar cel mai special este:________ si ________ Sunt 2 variante...? (mai mult)
Sall de unde pot face rost de emulator inazuma eleven care sa numi mearga sacadat am mai avut unu r 5875 dar a mers foarte prost dati-mi un link am windows 7
As dori un link si niste intrusctiune de instalare al jocului mortal kombat 4. Va rog mult de tot. FUNDA!
Salut,TPU! Cine imi da si mie un cont mt2 epical? Nu conteaza rasa sa aiba lv 90+ si o demo sau o pose +0 praf. Datil prin mesaj privat! FUNDA contului castigator!
Cum sa fac un server de metin2 cu hamachi si mc? Cine stie sam zica si sa'm lase ID de mess!
Cand vreau sa adaug un player Imi zice Jucatorul nu a putut fi adaugat please cine stie!
Cand deschid gta samp imi merge pana la imaginea de pe plaja.Ce trebuie sa fac?
Am incercat sa imi installez Euro Truck Simulator 2 si tot imi cere o parola la Setup si nu dau de ea.Cine imi da parola corecta primeste FUNDA!
Ce jocuri sa ma joc/descarc? Nu am un PC bun... Mi-a Placut ff mult Jocul Pentru GBA Final Fantasty Tactis : Advance. Cateva jocuri asemanatoare?
In naruto shippuden, cum arata ochii lui shino? cel cu gandacii. Am auzit ca in episodul 110 ii arata dar eu nu am vazut nimic.
Salut.Cine ma ajuta cu serverul meu samp ....cum sa fac porti, gard la gang zone?
am si eu o problema la Grand Ages Rome Resign of Augustus cand intru in el imi cere serial numer si nu gasesc pe net. Orice sfat mi-ar fi de ajutor! FundaVOT! GARANTAT
Cum pot intra pe avataria in afara de download si odnaklazninki
Nu merge minecraft ce sa fac cand intru in el imi da eroarea asta: Error: Could not create the Java Virtual Machine Error: A fatal exception has occurred. Program will exit Si am Java ...? (mai mult)
Care e cod khey pe farmer simulator 2011 funda +vot
Recent mi- am instalat Nfs World. Am deschis launcherul sa downloadat si cand dau play imi apare ecranul negru pentru cateva sec apoi dispare. Ce sa fac? Inebunesc M- am uitat la procese ...? (mai mult)
Dati-mi conturi la metin2 hammer n-am mess funda
Buna TPU am sims 2 si nu pot construi case doar sa le mobilez adica cand dau pe ceva de la constructii(unde se afla peretii, acoperisul si alea) dau click pe una dintre ele si nu apare nimic dar caand...? (mai mult)
Salutare TPU as dori sa imi achizitionez un telefon foarte performant dar nu stiu ce telefon sa imi iau, as vrea unul Smart(inteligent) si as dori sa ma ajutati cu cateva propuneri de telefoane cat mai...? (mai mult)
Cum sa iau membership la clup penguin free
Buna TPU.As dori un cfg bun cu care sa dau mai bine:D dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!