Spuneti-mi niste jocuri care se jeaca cu maneta in afara de jocuri cu masini si fifa.
Dati-mi si mie un site de unde pot sa joc pokemon online free
Pentru toti Minecrafterii am un bug la texture packuri imi apare foc si portale de Nether pe blockuri.Stie vreo cineva cum se repara? Fundaaaaa!
Cel mai bun cfg de cs plsss
Buna TPU am auzit si am vazut loghiter g(oricare)la 10+max 20 lei si mi se pare foarte ieftin.Ce defecte ar avea daca le dau asa ieftin? dati-mi niste motive posibile funda
FUNDA! De un timp joc imvu si nu stiu cum sa fac credite..Asa ca i- am cerut unei fete un cont si mi s- a furat... Cine trimite mesaj cu un cont cu cel putin 4 outfit- uri Si lasa comentariu cu "Gata"...? (mai mult)
stiti careva vreun metin fain pvm-pvp 24/24 nu foarte greu?
Am si eu o problema cu 3 buguri la samp. Unu la masini fuell creste in loc sa scada. Doi cand cumperi casa te da in grove street. Trei cand te loghezi dai direct enter nu mai trebuie sa scrii...? (mai mult)
Ce jocuri care sa mearga pe acest pc stiti?: 4 Gb RAM 1024 Mb videocard, 128 bit Intel procesor dual core 2, 7 Ghz canale audio 5.1 Hdd 500 Gb 7200 Rpm
Daca am o consola xbox 360 modata cu Lt+, exista posibilitate sa joc online jocuri originale adica nu cele facute de mine sa le cumpar si sa intru pe gold pe un profil separat, vreau neaparat sa stiu
Buna TPU dati-mi si mie un metin pvm-pvp frumos online 24/24 deschis de curand sa nu fie hammer sau lunaris din astea vechi si dara metin4drugs Multumesc!
Hey...Tpu:d Vreau si eu niste servere de counter-strike only headshot ....Imi puteti lasa o lista aici, va rog frumos? Fundita! Bft all:d
Spuneti-mi si mie v-a rog, simbolurile de pe o tastatura.v-a multumesc
V-a salut! Spuneti-mi si mie v-a rog, care ar fi un minim de programe instalate pe un windows7ultimate. V-a multumesc mult.
In nfs world cum se doneaza? prin sms?
FUNDA :x! Buna TPU am si eu o intrebare :Acum 1 luna jucam metin2tim si adoua zi cand am deschis autopachu am dat start joc si nu- mi mai intra in el ce sa fac am incercat multe solutii si am experienta...? (mai mult)
Vand cont metin2united sura cu urmatoarele iteme pro mall sau cum ziceti voi modate...: Casca sura:1400 int, papuci 1400 int, cercei 700 skill 15k HP si 200 critica 100 skill rez, casca war 800 skill...? (mai mult)
De ceva vreme mi- am cumparat un diablo gamer xtreme 1000 (proasta alegere). Acum am decis sa imi schimb placa video PALIT geforce 210 1gb ddr3 cu o placa ati hd 6770 1gb gddr5, dar nu stiu...? (mai mult)
Salut cine imi poate da niste Questuri pentru servere mt2 private
Vroiam sa va intreb daca stiti cum se creeaza un server privat de metin2. Daca este cineva care vrea sa ajute, prefer prin messenger: dani. ticu@yahoo.com. Dau funda+ vot!
Buna TPU. Am o intrebare pentru cei care au jucat Resident Evil 4. Deci, pe la inceputul jocului gasesti un caine care are piciorul prins intr- o capcana pentru ursi. Am jucat jocu de vreo 3 ori si l-...? (mai mult)
mam apucat de Dc Universal omline dar cand intru se incarca dupa conectare da eroarre.cum fac sal joc si eu?
Ce jocuri imi recomandati cu resurse mari va rog smechere funda cele mai bune!
Care imi da si mie un site de app pe telefon samsung..cu chesti delea sa te faca mai batran si cu mai gras chestii din astea.dau funda
Cum dezinstalez gta iv?
Deci azi am intrat pe messanger si am observat ca nimeni nu era online si mi s- a parut dubios asa ca am verificat si toate adresele din lista nu erau adugate adica erau inca in lista doar ca...? (mai mult)
Iar eu cu inca o problema despre minecraft.Deci am un server pe mine ma lasa sa intru dar pe ceilalti nu (este pe hamachi).Am facut tot ce am vazut pe youtoube si nu merge. Poate am ratat vreo setare? ...? (mai mult)
Cum poti sa scoti un ciob dintr-un rib +9 ca sa i pui o piatra.Dau funda?
am o intrebare de ce nu- mi merge samp am cd original la san andreas. Am instalat samp si am intrat pe conect pe orce server si cand imi intra jocu imi apare o imagine cu alb nu stiu ce si dau...? (mai mult)
Salut TPU, m- am apucat de un metin multi dintre jucatori folosesc renumitul switch bot, am incercat mai multe versiuni si nimic nu schimba bonusurile, am intrebat multi jucatori care stiu sa il faca, ...? (mai mult)
Doresc si eu un hack pentru bani / viata etc, pentru Gta Samp, dar sa fie bun si sa-mi spune-ti cum il instalez si unde si ce comezi trebuie ca sa activez codul. Fundaaaaaaaa
Am si eu o intrebare pentru cei ce joaca "World of Warcraft Lich King " imi puteti spune sau trimite un site cei ce joaca cu Druidul pe Feral cum sa pun magiile, ce macrouri sa fac, cum sa le...? (mai mult)
Sal.Pentru cei care joaca 4story.Stiti cum fac sa ma pun pe postura de atac? Ca nu reusesc sa atac cu niste magii, ca- mi cere la cerinte sabie lunga sau topor si am topor da cred ca trebuie sa ma mut...? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea cont de metin2.ro peste lvl 45, sv. lupus si gol daca vreti sau ne gol contatctatima prin email! tatarasanu_mihai@yahoo.com
Cine imi spune si mie un sv de cs pe nivele super tare. Dar vasruga foarte mult sa fie pe nivele(ex:zm.freazk.ro)
am un pc super are 6 gb ram ddr 2 am procesor core 2 E6300 1.86 Ghz, , , , , si placa video gddr 3 Nvidia ge force 7900 gto de 512 mb......merg jocurile... dirt 3 il joc la low...ce dracu sa ii...? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog un site de unde pot descarca jocuri hidden object gratis, dar nu demo-uri sau trialuri
Vreau sa aflu cum pot sa imi pun jocurile care le poti descarca dupa turrent pentru xbox 360! Trebue trucate ce trebuie sa fac! Va rog sa ma ajutati sunt disperat m- am saturat sa bag...? (mai mult)
Cum pot raporta un hacker pe mt2ro? am cont pe forum dar nu situ sa fac un post ceva, sa pun pozele care demonstreaza ca respectivul are hack iar GM-ii sa ia o decizie. FUNDA.
Buna! Cum imi fac semnatura mea nu in realitate (pe calculator) Ca pe samp imi trebuie sa- mi fac o semnatura si s- o bag pe forum si vreau sa- mi fac o seamnatura cu numele AsaSinAtoRul2 si nushtiu ...? (mai mult)
Vreau un aim pentru cs 1.6 sa meraga pe serverele de zombi va rogggggg dati-mi daca nu imi da nimeni fac urat funda.
:)! Recomandami si mie te rog frumos un joc cu multe skiluri te rog gen dragon nest Va rog frumos fundita! URGENTTTTT
Cond vreau sama joc farmerama pe programul opera si ma conectez bine inteles pe farmerama imi apare erparea asta: https://auth3.bpsecure.com/Sas/Authentication/Bigpoint? a uthUser=171&token=oYFb8S3gLlr63rSCJwNCw9qh32OCH_vAACEN2J...? (mai mult)
Va implor dati un cont la metin2 hammer va implor va rog
Cum pot crea un joc de browser? ceva mai tare decat imperia online adica strategie si cum poti sa il incarci pe net?! plz spune cineva dau funda ok plz baieti si fete ajutati- ma a si ceva ca...? (mai mult)
am windows xp si vreau sa instalez Sony vegas pro 11 si nu merge... imi cere windows vista sau 7 exista vreo posibilitate sa instalez Sony vegas si pe windows xp? Dau funda la raspunsul...? (mai mult)
Cum se numeste jocul asta? http://www.youtube.com/watch?v=chm2m5YcpPs? Daca se poate si un site. Va rog mult. FUNDA
De ce imi da la Yahoo Messenger cand vreau sa adaug pe cineva nou in lista:Your request to add a contact taken longer than expected to complete.Te operation may have succeeded.Check ur Messenger list later. ...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie site-ul de unde pot sa ma joc si eu microvolts
Imi puteti spune si mie ce fel de piese [placa video,procesor, GBram am nevoie pentru a filma intr-un joc? Eu filmez in Cs 1.6 dar merge cu 5 FPs...este jalnic...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.