TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6100
  • 6101
  • 6102
  • 6103
  • 6104
TheHappyJoint
în 16 Septembrie 2012 | TheHappyJoint întreabă:

Am o problema la Counter Strike 1.6. Am intrat odata pe un server alphacs. Si dupa ce am iesit am vazut ca am in meniul principal ( cel cu New Game, Options etc.) chestii gen Connect cs.alphacs.ro,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
al3x955
în 16 Septembrie 2012 | al3x955 întreabă:

As dori si eu un joc cu tiruri dar la care volanul sa nu revina imediat in pozitia initiala de exemplu cum este scania truck simulator dar sa ruleze pe sistemul 2 gb ram, 2700 GHz amd semptron, 512 nVIDIA...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alex011jxa
în 16 Septembrie 2012 | alex011jxa întreabă:

Care stie un server de minecraft creative da sa nu fie cu premium plizzzzz funda:D!

0
zifcsak15
în 16 Septembrie 2012 | zifcsak15 întreabă:

Cine joaca metin2apollo sa ma ajutiii plssss cu o problema la mt nu pot sa intru in joc dc :(((:(((:((( dati add la mess deiu_boss_97@yahoo.com

0
Adryann59
în 15 Septembrie 2012 | Adryann59 întreabă:

Cine stie nise holduri faine la gta sa mp? adica luminiti lasere si etc id de la holduri pls hellppp

1
Răspunde Raportează
SergoS
în 15 Septembrie 2012 | SergoS întreabă:

Buna TPU care ma ajuta la bonusuri mt2 tdl alcolici regat albastru war care imi zici ce bonusuri trebuie la arme armuri si daca imi puteti da un hack bun skill dmg din ala care ataca fara arme in mana ...? (mai mult)

0
halooha
în 15 Septembrie 2012 | halooha întreabă:

Dati-mi un site de unde pot descarca gta3 va rog mult as dori safie varianta cu lamburghini plisssssss

0
SergoS
în 15 Septembrie 2012 | SergoS întreabă:

Sall all, vreau să vă intreb despre un joc dacă se poate. Nu îi mai stiu numele. Daca il stiti voi sa mi- l spuneti e vorba de un joc in care pamantul pluteste te poti pune 3 caractere un baiat bine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SomethingStrange
în 15 Septembrie 2012 | SomethingStrange întreabă:

Cum fac un folder ascuns? am dat la: proprietati-> securitate iar acolo imi arata numele pc-ului meu(numele meu), administrator internet si "SYSTEM".

1
Răspunde Raportează
Curiosuuuuuuuuuuuuul
în 15 Septembrie 2012 | Curiosuuuuuuuuuuuuul întreabă:

Am un Xperia X8 si as dori sa sterg niste aplicatii care au venit cu telefonul [ex:crazy pinguin ]. Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat!

0
cameliaiustin
în 15 Septembrie 2012 | cameliaiustin întreabă:

Cine vrea cont epciduel lvl 24 tech mage are infernal android pentru un cont de lvl 25+ sau inclusiv 25 pentru detalii sau schimb contactati: iustin.gisca@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
Aphrodi
în 15 Septembrie 2012 | Aphrodi întreabă:

In PES 12, mi- am facut o cariera de manager la football life. Si dupa 3 sezoane nu am primit o cerere de a prelua alta echipa sau sa am posibilitatea sa- mi aleg. Ramai mereu la echipa cu care incepi?...? (mai mult)

0
8mariastar
în 15 Septembrie 2012 | 8mariastar întreabă:

Vreu si eu niste jocuri care sa le descarc sa contine o persnona dar sa fac cont pe net,un joc in genul lu Second Life,Imvu,Onverse, sau Vside! Va rog dau Funda! Dati-mi linkul!

0
Member1
în 15 Septembrie 2012 | Member1 întreabă:

Salutare, cum pun un GM la un server de samp? ce sterg si ce scriu?

0
Yan_4851
în 15 Septembrie 2012 | Yan_4851 întreabă:

Vrea cineva sa faca co-op la minecraft 1.3.2 am server pe hamacgi am skype dar nu pot filma (caut pe cineva care sa poata sa filmeze)

1
Răspunde Raportează
Claudyu_6759
în 15 Septembrie 2012 | Claudyu_6759 întreabă:

Sal TPU.Cum pot sa bag la battlefield2 in single player mai multi oameni.Sunt 5 la mine 5 la inamici si vreau sa bag 10 sau 20.Va rog sa imi spuneti daca stiti

0
KingCobra
în 15 Septembrie 2012 | KingCobra întreabă:

TPU! Am un PC ff bun, am luat Saints Row The Third, cand intru in el mi se inchide PC se face imaginea albastra si scrie ceva cu alb, ca a aparut o eroare si windowsul a fost inchis pentru a nu se avaria,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Denis331
în 15 Septembrie 2012 | Denis331 întreabă:

Imi spuneti si mie niste jocuri mai populare care le jucati/stiti voi?:D FUNDA

1
Răspunde Raportează
KydsBoy
în 15 Septembrie 2012 | KydsBoy întreabă:

Cine stie uun Hack Multikill pentru 4 story eg plz ziceti-mi si mie:DDau funda! Site sau Mess Va rog!

1
Răspunde Raportează
availablehandyman
în 15 Septembrie 2012 | availablehandyman întreabă:

AM NEVOIE DE AJUTOR! cine joaca gta episod from liberti city? va rog intrati in joc unde l- ati instalat intrati la PC la models la cidimages si este acolo vehicles va rog sa imi trimiteti aceea imagine...? (mai mult)

0
adrianboss2011
în 15 Septembrie 2012 | adrianboss2011 întreabă:

Sall, vreau si eu o versiune a jocului temple run si temple run brave care sa mearge pe un evotab 2(android 2.3.1) ca am luat temple run brave de pe net am instalat si imi intra sta putin cu negru si imi...? (mai mult)

0
Lov3Boy
în 15 Septembrie 2012 | Lov3Boy întreabă:

De ce nu merge team fortres 2 onlin imi apare asta in consola Connecting to tf2.lv:27016... Host_Error: Unexepected authentication protocol -1048894009! ce sa fac ajutor funda cel mai bun.

0
exydos
în 15 Septembrie 2012 | exydos întreabă:

Cu ce rezolutie imi recomandati sa joc Counter strike 1.6, la un monitor de 19'? Dau funda MARE!

2
Răspunde Raportează
denisdh
în 15 Septembrie 2012 | denisdh întreabă:

Vreau si eu un site de downloadare Need For Speed

5
Răspunde Raportează
missoriginalitate
în 15 Septembrie 2012 | missoriginalitate întreabă:

Stiti cumva niste jocuri de fete in afara de ladypopular

1
Răspunde Raportează
Cipri3101
în 15 Septembrie 2012 | Cipri3101 întreabă:

Vreau sa am un IP static. Vreau sa stiu cine imi poare oferi un internet cu ip static, de preferinta prin stick si fara contract...

1
Răspunde Raportează
GabeN
în 15 Septembrie 2012 | GabeN întreabă:

Am o problema la Battlefield Bad Company 2.La unele cinematicuri, nu face actiunea, adica ramane freeze, cu arma in mana, nu pot sa misc decat din mouse pana se termina cinematicul si nu pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MaduMadutsaa
în 15 Septembrie 2012 | MaduMadutsaa întreabă:

Unde pot face si eu gag`uri cu derp si derpina sau ceva de genul?

2
Răspunde Raportează
mosorogu
în 15 Septembrie 2012 | mosorogu întreabă:

De unde pot sa-mi cumpar naruto shipuden ultimate ninja storm generation? sa fie site romanesc si cat de cat ieftin daca nu exista ieftin unpic mai scump

1
Răspunde Raportează
claudiuhoara
în 15 Septembrie 2012 | claudiuhoara întreabă:

Cine stie care ie cea mai iubita echipa din tara. Primeste funda!

4
Răspunde Raportează
Adelin2003
în 15 Septembrie 2012 | Adelin2003 întreabă:

As vrea sa stiu cum pot schimba parola unui cont de metin 2 RO daca stiu decat numele contului si nu pot intra pe contul de email.

1
Răspunde Raportează
Matar_Khaled_1990
în 15 Septembrie 2012 | Matar_Khaled_1990 întreabă:

In jocul microvolts cum pot sa ma intalnesc cu prietenii sau sa imi fac clan am niv 4

2
Răspunde Raportează
edygman
în 15 Septembrie 2012 | edygman întreabă:

Cum pot sa joc Black Mesa : Source? Nu are nicio iconita sa intru in joc. Am nevoie cumva de Half-Life 2?

4
Răspunde Raportează
sheek
în 15 Septembrie 2012 | sheek întreabă:

Daca joc stardool e cu bani?

2
Răspunde Raportează
Ionica01
în 15 Septembrie 2012 | Ionica01 întreabă:

Buna TPU si membrii TPU! Asi vrea un cont pe ourWorld lvl mare 60- 70- 90 cam asa si daca vreti va dau funda ori contul meu de ow lvl 32- 33 Gems 59, coins 100.001 si haine nu prea super....Va rog cei...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vladispas
în 15 Septembrie 2012 | vladispas întreabă:

De ce cand incerc sa deschid Bus Driver imi da eroarea : " We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known ...? (mai mult)

0
Zome
în 15 Septembrie 2012 | Zome întreabă:

Hey...Tpu am o problema pe facebook la toti apare pozele in care sunt etichetati mie nu imi apare... cum pot rezolva? Vreau sa mi se vada pozele in care sunt etichetat!:d;) FundaVOT!

0
cool2002
în 15 Septembrie 2012 | cool2002 întreabă:

Buna TPU. Ce joc stiti cu tractoare ca am jucat odata dar nu mai stiu cum se numea dati-mi cateva siteuri sau numele

3
Răspunde Raportează
usernameSg0
în 15 Septembrie 2012 | usernameSg0 întreabă:

Ce jocuri pentru pc stiti pe care sa le pot juca cu o maneta? Fara shootere.

7
Răspunde Raportează
SpectralSong
în 15 Septembrie 2012 | SpectralSong întreabă:

Buna TPU:* Era un joc mai vechi, cu un iepure verde cu o bentita rosie pe cap, sau cum, si intr- un castel(la primul nivel) si dupa aia in lumea lui Alice in tara minunilor, si nu mai stiu cum se numeste:((...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JustOne
în 15 Septembrie 2012 | JustOne întreabă:

Eu vreau sa bag o salvare in GTA San Andreas... Am intrat in My Documents pe urma GTA San Andreas User Files dar nu imi apar alea cu salvarile. dc? Am pus o imagine sa vedeti ce imi apare :...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
har
în 15 Septembrie 2012 | har întreabă:

Hei TPU, dupa ce am vazut mai multe topicuri cu contraziceri m- am hotarat sa intreb.Fiindca sunt ingrijorat de ce s- ar putea intampla cu jocul meu prefert ce il joc in timpul meu liber, ma intreb oare...? (mai mult)

0
Cozac_Bogdan_1988
în 15 Septembrie 2012 | Cozac_Bogdan_1988 întreabă:

As vrea sa ma joc ceva un joc nu vreau sa fie metin nici 4story ceva cu memorie mica pentru ca am un pc groasnic dau funda celui care imi spune cele mai multe jocuri cu mem mica

4
Răspunde Raportează
stefanfanu
în 15 Septembrie 2012 | stefanfanu întreabă:

Poate sa ma ajute cineva.Nu stiu ce are messengerul, cand vorbesc cu cineva si cand ii trimit un mesaj, mesajul ala mie nu imi apare pe fereastra mea de mess dar acea persoana vede mesajul.Ce are? Mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MarikkDubstepLover
în 15 Septembrie 2012 | MarikkDubstepLover întreabă:

Salut, am o rugaminte daca ma puteti ajuta sa imi emulez un joc cu pcsx ca nu ma prea pricep [ e cam singuru lucru la ce nu ma pricep ] Sa intrati sa mi- l faceti cu teamviewer sa ma ajutati nu stiu ...? (mai mult)

0
Poe
în 15 Septembrie 2012 | Poe întreabă:

Azi am reinstalat windowsu si mi- am bagat Windows XP, am instalat toate driverele, dar nu aud nimic in casti, spuneti- mi si mie va rog ce trebuie sa fac sa incep sa aud din nou in casti...? (mai mult)

0
andrei7dream
în 15 Septembrie 2012 | andrei7dream întreabă:

Astazi am facut un server de metin2 pe hamachi si am o problema:(. Nimeni nu poate sa intre pe serverul meu:((.(Eroare la conectare la server)Eu ma poat conecta.Am ip static nu am router.(Daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kennzor
în 15 Septembrie 2012 | kennzor întreabă:

Vreau si eu sa-mi modez xbox 360 slim fabricat in anul 2011 a 9 si dashboard e de 2.0. 15574.0

0
XxXDraGoNuZXxX
în 15 Septembrie 2012 | XxXDraGoNuZXxX întreabă:

Va rog sa imi spuneti daca exista coduri pentru metin2! Dau funda;)

1
Răspunde Raportează
tleul
în 15 Septembrie 2012 | tleul întreabă:

Salutare TPU cine imi zice si mie jocuri de genu age of mithology.dau funda repede

3
Răspunde Raportează
  • 6100
  • 6101
  • 6102
  • 6103
  • 6104
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă acum 23 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.612
  • Întrebări: 3.954.624
  • Răspunsuri: 17.664.702
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Viata in ocean

Viata in ocean

Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.

Start quiz
Categorii
  • 652.090 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.881 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.388 Conversaţii