Am o problema la Counter Strike 1.6. Am intrat odata pe un server alphacs. Si dupa ce am iesit am vazut ca am in meniul principal ( cel cu New Game, Options etc.) chestii gen Connect cs.alphacs.ro,...? (mai mult)
As dori si eu un joc cu tiruri dar la care volanul sa nu revina imediat in pozitia initiala de exemplu cum este scania truck simulator dar sa ruleze pe sistemul 2 gb ram, 2700 GHz amd semptron, 512 nVIDIA...? (mai mult)
Care stie un server de minecraft creative da sa nu fie cu premium plizzzzz funda:D!
Cine joaca metin2apollo sa ma ajutiii plssss cu o problema la mt nu pot sa intru in joc dc :(((:(((:((( dati add la mess deiu_boss_97@yahoo.com
Cine stie nise holduri faine la gta sa mp? adica luminiti lasere si etc id de la holduri pls hellppp
Buna TPU care ma ajuta la bonusuri mt2 tdl alcolici regat albastru war care imi zici ce bonusuri trebuie la arme armuri si daca imi puteti da un hack bun skill dmg din ala care ataca fara arme in mana ...? (mai mult)
Dati-mi un site de unde pot descarca gta3 va rog mult as dori safie varianta cu lamburghini plisssssss
Sall all, vreau să vă intreb despre un joc dacă se poate. Nu îi mai stiu numele. Daca il stiti voi sa mi- l spuneti e vorba de un joc in care pamantul pluteste te poti pune 3 caractere un baiat bine...? (mai mult)
Cum fac un folder ascuns? am dat la: proprietati-> securitate iar acolo imi arata numele pc-ului meu(numele meu), administrator internet si "SYSTEM".
Am un Xperia X8 si as dori sa sterg niste aplicatii care au venit cu telefonul [ex:crazy pinguin ]. Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat!
Cine vrea cont epciduel lvl 24 tech mage are infernal android pentru un cont de lvl 25+ sau inclusiv 25 pentru detalii sau schimb contactati: iustin.gisca@yahoo.com
In PES 12, mi- am facut o cariera de manager la football life. Si dupa 3 sezoane nu am primit o cerere de a prelua alta echipa sau sa am posibilitatea sa- mi aleg. Ramai mereu la echipa cu care incepi?...? (mai mult)
Vreu si eu niste jocuri care sa le descarc sa contine o persnona dar sa fac cont pe net,un joc in genul lu Second Life,Imvu,Onverse, sau Vside! Va rog dau Funda! Dati-mi linkul!
Salutare, cum pun un GM la un server de samp? ce sterg si ce scriu?
Vrea cineva sa faca co-op la minecraft 1.3.2 am server pe hamacgi am skype dar nu pot filma (caut pe cineva care sa poata sa filmeze)
Sal TPU.Cum pot sa bag la battlefield2 in single player mai multi oameni.Sunt 5 la mine 5 la inamici si vreau sa bag 10 sau 20.Va rog sa imi spuneti daca stiti
TPU! Am un PC ff bun, am luat Saints Row The Third, cand intru in el mi se inchide PC se face imaginea albastra si scrie ceva cu alb, ca a aparut o eroare si windowsul a fost inchis pentru a nu se avaria,...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste jocuri mai populare care le jucati/stiti voi?:D FUNDA
Cine stie uun Hack Multikill pentru 4 story eg plz ziceti-mi si mie:DDau funda! Site sau Mess Va rog!
AM NEVOIE DE AJUTOR! cine joaca gta episod from liberti city? va rog intrati in joc unde l- ati instalat intrati la PC la models la cidimages si este acolo vehicles va rog sa imi trimiteti aceea imagine...? (mai mult)
Sall, vreau si eu o versiune a jocului temple run si temple run brave care sa mearge pe un evotab 2(android 2.3.1) ca am luat temple run brave de pe net am instalat si imi intra sta putin cu negru si imi...? (mai mult)
De ce nu merge team fortres 2 onlin imi apare asta in consola Connecting to tf2.lv:27016... Host_Error: Unexepected authentication protocol -1048894009! ce sa fac ajutor funda cel mai bun.
Cu ce rezolutie imi recomandati sa joc Counter strike 1.6, la un monitor de 19'? Dau funda MARE!
Vreau si eu un site de downloadare Need For Speed
Stiti cumva niste jocuri de fete in afara de ladypopular
Vreau sa am un IP static. Vreau sa stiu cine imi poare oferi un internet cu ip static, de preferinta prin stick si fara contract...
Am o problema la Battlefield Bad Company 2.La unele cinematicuri, nu face actiunea, adica ramane freeze, cu arma in mana, nu pot sa misc decat din mouse pana se termina cinematicul si nu pot...? (mai mult)
Unde pot face si eu gag`uri cu derp si derpina sau ceva de genul?
De unde pot sa-mi cumpar naruto shipuden ultimate ninja storm generation? sa fie site romanesc si cat de cat ieftin daca nu exista ieftin unpic mai scump
Cine stie care ie cea mai iubita echipa din tara. Primeste funda!
As vrea sa stiu cum pot schimba parola unui cont de metin 2 RO daca stiu decat numele contului si nu pot intra pe contul de email.
In jocul microvolts cum pot sa ma intalnesc cu prietenii sau sa imi fac clan am niv 4
Cum pot sa joc Black Mesa : Source? Nu are nicio iconita sa intru in joc. Am nevoie cumva de Half-Life 2?
Daca joc stardool e cu bani?
Buna TPU si membrii TPU! Asi vrea un cont pe ourWorld lvl mare 60- 70- 90 cam asa si daca vreti va dau funda ori contul meu de ow lvl 32- 33 Gems 59, coins 100.001 si haine nu prea super....Va rog cei...? (mai mult)
De ce cand incerc sa deschid Bus Driver imi da eroarea : " We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known ...? (mai mult)
Hey...Tpu am o problema pe facebook la toti apare pozele in care sunt etichetati mie nu imi apare... cum pot rezolva? Vreau sa mi se vada pozele in care sunt etichetat!:d;) FundaVOT!
Buna TPU. Ce joc stiti cu tractoare ca am jucat odata dar nu mai stiu cum se numea dati-mi cateva siteuri sau numele
Ce jocuri pentru pc stiti pe care sa le pot juca cu o maneta? Fara shootere.
Buna TPU:* Era un joc mai vechi, cu un iepure verde cu o bentita rosie pe cap, sau cum, si intr- un castel(la primul nivel) si dupa aia in lumea lui Alice in tara minunilor, si nu mai stiu cum se numeste:((...? (mai mult)
Eu vreau sa bag o salvare in GTA San Andreas... Am intrat in My Documents pe urma GTA San Andreas User Files dar nu imi apar alea cu salvarile. dc? Am pus o imagine sa vedeti ce imi apare :...? (mai mult)
Hei TPU, dupa ce am vazut mai multe topicuri cu contraziceri m- am hotarat sa intreb.Fiindca sunt ingrijorat de ce s- ar putea intampla cu jocul meu prefert ce il joc in timpul meu liber, ma intreb oare...? (mai mult)
As vrea sa ma joc ceva un joc nu vreau sa fie metin nici 4story ceva cu memorie mica pentru ca am un pc groasnic dau funda celui care imi spune cele mai multe jocuri cu mem mica
Poate sa ma ajute cineva.Nu stiu ce are messengerul, cand vorbesc cu cineva si cand ii trimit un mesaj, mesajul ala mie nu imi apare pe fereastra mea de mess dar acea persoana vede mesajul.Ce are? Mai...? (mai mult)
Salut, am o rugaminte daca ma puteti ajuta sa imi emulez un joc cu pcsx ca nu ma prea pricep [ e cam singuru lucru la ce nu ma pricep ] Sa intrati sa mi- l faceti cu teamviewer sa ma ajutati nu stiu ...? (mai mult)
Azi am reinstalat windowsu si mi- am bagat Windows XP, am instalat toate driverele, dar nu aud nimic in casti, spuneti- mi si mie va rog ce trebuie sa fac sa incep sa aud din nou in casti...? (mai mult)
Astazi am facut un server de metin2 pe hamachi si am o problema:(. Nimeni nu poate sa intre pe serverul meu:((.(Eroare la conectare la server)Eu ma poat conecta.Am ip static nu am router.(Daca...? (mai mult)
Vreau si eu sa-mi modez xbox 360 slim fabricat in anul 2011 a 9 si dashboard e de 2.0. 15574.0
Va rog sa imi spuneti daca exista coduri pentru metin2! Dau funda;)
Salutare TPU cine imi zice si mie jocuri de genu age of mithology.dau funda repede
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.