Buna de unde pot cumpara Inima oceanului (Le Cœur de la Mer/Heart of Ocean) de pe stardoll.
De ce cand vreau sa intru in jocul Amnesia The Dark Descent imi zice Game Crashed.Ce as putea face? Si mai imi zice last settings crashed the game.Cine ma poate ajuta plz. Dau Funda! Multumesc...? (mai mult)
Cine stie sa instale Dragon ball online plz caut neaparat sa-l instalez va rog plz help me
Ce jocuri de genul IMVU sau LADY POPULAR mai stiti? P.S.Dau fundita.
Mi- am luat de pe net free running si cand il deschid e totul normal dar cand il joc imaginea e rosiatica.L- am descarcat de pe mai multe site- uri, i- am schimbat acolo la display si tot nu...? (mai mult)
Buna lumee. revin cu o noua intrebare, despre minecraft deoarece m- am apucat de 2- 3 zile si am o mare problema. cum imi fac pamant si unde gasesc seminde de grau(wheat) sau cine imi poate arata un site(nu...? (mai mult)
AJUOTR! De unde pot cumpara placa video second hand(sau noua nu ma deranjeaja) de 512MB? Am la dispozitie 90 lei.
Stiti si voi un joc gen "imvu".cel mai bun raspuns primeste fundita :x garantat!
Am o problema. la minecraft.intru in joc dau singleplayer aleg o lume si apoi se incarca.cand sa intru in joc sa inchide minecraft ceva idei?
De ce nu imi merge Fifa 12 fara Origin? Si in primul rand la ce e bun Originul? Stie cineva?
Va rog help! Stie cineva cum sa fac sv pe minecraft? Nu vreau sa fie platit doar asa sa pot juca eu si cu vreo 2 3 prieteni...
Imi da cineva niste coduri de enovaa
Buna TPU stiti cumva vreun metin foarte tare si cu toate armurile si armele epice in magazin?
Salut, cine este interesat de iteme earth mt2 pentru iteme empire leagacy cronikal add madalin.campionu itemele mele sunt urmatoarele: 1. posedata war+ 9 2.posedata ninja+ 0 3.chakrame de 75 + 9 pm...? (mai mult)
Heyy! Era un joc pe hi5 cu o maimuta care sarea pe baloane cat mai sus, cum se numea?
Buna TPU cum pot sa cresc in metin 2 am nivelul 20, si vreau sa ajung la 25 ( adica ce sa omor sa cresc mai repede?) funda +vot.
Hey all! Cei care jucati wow....de unde imi iadu tigru mount? un loc exact please.au macar (ex: nord sud...) de mapa (ex: Durotar) Sunt hoarda...Ms anticipat Dau fundita
Imi merge sims 2 la 504MB ram? plz spuneti da
Vreau si eu un raspuns urgent. cum schimb data de la calculator?
Ce joc gen JD stiti? Nu veniti cu 4s metin2 pwi fw woi boi allods runes of magic aion aika tlbb veniti cu ceva nou gen toate astea! funda
Buna as vrea si eu un server de cs mod JailBreak adica jb nu prea populat nu conteaza daca e hostat sau nu dar sa fie on mai tot timpul vreau sa fiu Ct ca am microfon... daca are cineva astept raspuns ...? (mai mult)
Ce jocuri tari mai stiti pe facebook?
Salut.Mi-am facut un server de samp de roleplay si mi-am dat lvl 15 si nu stiu cum sa-mi dau politist sau agent FBI? Funda cel mai bun raspuns!
vreau si eu site-uri cu jocuri gen lady popular, webkinz... Va multumec!
Am un cont de 18 pe metin2 ro si nu stiu cum sa fac lv mai mare am evantai lv 15 +6 si vesmant trandafiriu +3, deci ce sfaturi imi dati?
Hey imi poate trimite prin mesaj privat cineva o beta key pentru firefall? dau funda.
Ce servere gta sa-mp stiti in romana care sa fie ca o viata reala?
Ma puteti ajuta cu niste hack-uri gratis si functionale pe Imperia Online? Dau vunda;)
Zicetimi si mie un sv de samp ..Role- Play. si sa fie mai nou cu nrg masinnii etk banii in joc ..nu conteaza ca sunt 15 playeri on sa fie nrg = masinii disponibile de cumparat! Cel mai bun primeste...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu bani pe lady pana- n nivel 16. Pe numele zuzuka.cine vrea sa scerie aici eu si imi da pe numele Zuzuka 3 provocari cu 0 $$ si 1 cu bani cati vretisa fie peste 600 chiars i atat...? (mai mult)
Salut cine imi poate face o lista cu jocuri (2. 80GHz si 496 MB of RAM) daca va mai trebuie informati luati si de la hitman2 gta san andreeas ca mi- au mers vreau o lista cu jocuri : - super eroi(cum ...? (mai mult)
de ceva timp nu mai merge sa ma loghez in joc pe metin2 ro. dau pe server si ch apoi imi scriu datele contului si apoi trece din nou la pagina de start cu ch si server cand dau logare... nu stiu...? (mai mult)
Stiti cum pot sa fac in gta san andreas sa dipsara mini-harta si cu statusul (unde iti arata armele, viata, banii). Dar nu de finitiv!
Salutare natiuneee! Care imi ziceti, fratilor si mie(cineva care a downloadat acest joc si ii merge), de unde pot lua si eu jocul nou aparut Counter- strike Global Offensive? Sa nu scrieti link ca nu se...? (mai mult)
Scuze ca pun intrebarea aici dar e cea mai discutata rublica! Dati-mi si mie va rog un metin2 fain!
Ce jocuri mi-ati recomanda pentru un Intel pentium dual cpu?
Hey TPU! Vreau sa fac un website. Aici e bine? http://fan-sites.org/ FUNDA!
Buna sunt nou pe 9dragon si am nevoie de ghid nu stiu cum fac magiile unde ma duc nu stiu aproape nimic cine ma poate ajuta sa spuna tot ce se poate face de la lv 0
De ce imi da crash la Amnesia The Dark Descent? Cand dau clik pe joc imi da crash. Va rog cine imi poate da niste sfaturi cum as putea rezola situatia, ca sa nu imi mai de- a crash si sa pot sa joc:) ...? (mai mult)
Nu mi se vede scrisul la cs.Cand intru in options nu vad nimic.Ce sa fac?
Salut Tpu.Era mai demult un joc shooter in care actiunea se desfasura in Vestul Salbatic(avea o grafica slabuta), aparut cam pana in 2004. Stie despre ce joc ar putea fi vorba?
Am un tlf LG-gm 300 si cand il bag in cablul de date imi arata folderele toate, muzica imagini video etc cu o sageata neagra ce inseamna? si cum o fac sa dispara? DAU FUNDA!
am o problema caut niste sit- uri/forumuri unde pot invata cum sa fac un servar de counter- strike pe ip dinamik dar si cum pot modifica servarul meu si unde sa gasesc diferite tutoriale legate...? (mai mult)
Cau un server mt2 pvp gen VamosMetin2.Dar sa nu aiba toate itemele la shop si lvl la NPC Funda!
Cum pot sa fac gold pe Smallworlds?
Voua va merge Cabal online mie imi da o eroare add:alex01jxa@yahoo.com daca ma puteti ajuta
Salut la toti am si eu o nelamurire, mi-am descarcat dota 2 de pe steam, dar nu pot sa intru intr-un game pot doar sa ma uit la meciuri, ce trebuie sa fac sa ma pot juca
Frate ce *** cand imi instalez prototype la sf cica sa instalez DirectX0.9 si am dat yes sa mi-l instaleze si mil instaleaza tot maine...:| ce tr sa fac? FUNda!;)
Imi trebuie gta 4 normal ca sa imi mearga varianta liberty city, pentru ca eu am si gta 4 normal si liberty si a-si vrea sa dezinstalez gta 4 normal. FUNDA!
1.Salut vreau si eu un metin usor cu rate mai mari de 600! 2. Vreu ceva in genul lui mt2steel adica cresti usor faci bani repede multe de evoluat 3.Nu vreau mt2 stell revolution advenced hamer dark...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!