Cine stie cod pentru ninsoarela transformice?
vreau sa va intreb daca stiti un mt2 pvp fain cu rate 1000+ in afara de :hammer light yonies epical mondial guabina stell si volume mt2. P.S: dati- mi siteu va rog si sa va dea direct...? (mai mult)
Sall tpu...Va rog dati-mi si mie un Cont Metin2ro Server Virgo de la lv 30 in sus care sa aiba itm pe el nu neaparat bune va rog! Pm...Funda.si.Like! SI nu pe Id Mess direct aici, pe TPU.
Dati-mi si mie un cod nefolosit webkinz nu conteza ce e. Codurile dati-mi-le la id-ul de mess mk_adita
Deci, TPU! Am o problema la EarthMetin2! Il deschid scriul Numele de utilizator si parola dau "Conecteaza" imi scrie ca se conecteaza si dupa ce s- a conectat imi da "Conectarea ruleaza" o milisecunda ...? (mai mult)
Ce pot sa fac la eroarea asta la ferming 2011:CPU too old SSE2 requride. ajutati-ma va rog va dau funda +vottt.Va rog.Ms:X
Buna cine poate sa-mi faca un cont pe 9dragon ca eu nu stiu sa fac contactati-ma la mierlut_a va rog dau funda + vot
Este legat de Sims 3! Am descarcat de pe un site o frizura, dupa am dat pe ea si mi- a aparut fereastra cu Sims 3. Dupa am dat pe Downloads, am apasat pe frizura si am dat Install si a reusit! Nu...? (mai mult)
Salutare, eu joc 4Story si nu de mult me- am facut un craft(Dubletul veteranului, Protectia de picioare a veteranului, Masca veteranului...)si eu sunt 32, dar el e de 34 si vreau sa il scad am facut...? (mai mult)
Buna TPU. Pentru jucatorii de samp pe b-zone. Vand cont lvl 12, Respect 42/52, are un respect foarte mare si reputatie foarte buna. Cine vrea lasa un raspuns. Are si o suma bunicica de bani.
Neata TPU! In Sim2 Season,unde gasesc acea fantana,arata in Trailer cand prezinta New Items si o fantana, dar in joc nu o gasesc.
Am si eu o intrebare cum iau armle de la Counter-Strike ma refer la armele celor invinsi iar mie imi place sa zicem si sa o iau nu stiu ma puteti ajuta? Dau funa!
Imi spuneti si mie niste jocuri misto dar care sa mearga cu o placa video cam micuta......gen max payne 2 sau serious sam 2 cam asa sa aiba grafica!
(pentru cine joaca immortals night) va rog ajutati-ma ..nu stiu unde e shopul nu stiu cum sa atac nu stiu NIMIC. plz help(va rog mult fara injuraturi) funda:*
Care credeti ca sunt cele mai bune jocuri ale anului 2012? Jocuri care s- au lansat pana acum si v- au atras atentia in mod deosebit. (precizez ca nu vreau din topul celor de la Zon@IT, sau...? (mai mult)
Am WWE 12 PC la instalare imi cere nume, serial si organization.Ce trebuie sa scriu la organization?
La lord of the rings conquest la mines of moria cand incep nivelul nu ma lasa sa trec pe scarile, imediat la inceput si parca ar fi un camp invisibil. ce pot sa fac?
Buna cine imi poate da si mie un trade hack sau un drop steal pentru oficiale / private va rog dau funda si vot!
Dau cont de nfs world! masini: porsche 911 gt3 rs, bmw m3 gts, bmw m1 procar, toyota mr2, ford focus rs, si plus 20 de sloturi libere pentru masini. Bani 800.000 am bagat la carti si am power ups...? (mai mult)
Hello, TPU, am si eu o intrebare: Stiti cumva cand se va scoate pe piata al treilea joc " The Longest Journey"? chiar mi- au placut primele doua jocuri, iar sfarsitul celui de- al doilea nu a facut ...? (mai mult)
Am o problema cand intru in GTA SA imi apare "omu`" alb... Poate puteti sa ma ajutati
Buna TPU vreau si eu un joc gen second life,sims, imvu..sa fie 3D..sau macar un joc dragut (nu metin,cs,gta, wow si altele).
Cine a jucat loco (land of chaos) sa ma ajute si pe mine am o problema eu am graphics card Intel(R) si el suporta numai ATI sau nVIDIA da ca se poate face ceva va rog spuneti- mi! Dau funda! ...? (mai mult)
Stiti careva un sv de metin privat full pvp?
Sal TPU Am o intrebare. Ma joc acest joc numit metin 2 apollo si cresc mai creu in mapa de 130 dar eu vad jucatori si de lv 152 Cum sa cresc si eu mai repede in afara sa pun anti monster? Dau funda...? (mai mult)
Ati vazut in meciurile din PGL ca unii jucatori trag cu awp- ul fara zoom, iar glontul se duce exact in mijloc nu sare pe tavan sau in alte parti... Ce trebuie sa fac sa- mi mearga si mie asa?!? ...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva un site de pe care sa downloadez LIGA 1 burger pentru FIFA 08? Si sa imi spuneti si cum se instaleaza. FUNDA!
Exista fancy pants 4 si daca nu stiti cand apare?
cine vrea sa joace fifa 2008 sa lase id-ul aici si il voi baga in lista mea de yahoo! va stept
Hai salut, imi puteti spune si mie niste site-uri in care as putea sa descarc/cumpar jocul Margrave Manor 2. Mersi mult de tot. FUNDA.
Imi puteti da cateva coduri de pufuletii Star nefolosite?
Care imi da si mie un cont de vamosmt2 si sa-mi ziceti cum dau funda sunt nou pe acest site...:)
Salve colegi, ma adresez unui segment anume de gameri, ma refer la joc- ul S.T.A.L.K.E.R., avem fanatici si pe aici? Cu parere de rau si multa tristete, daca nu stiati, seria s.t.a.l.k.e.r. a fost...? (mai mult)
De unde pot sa iau si eu un FISHBOT functionabil pentru metin2 ro? Dati-mi link de download si spuneti-mi ce setari sa fac! DAU FUNDA + VOT!!!
Salut,vreau sa fac un film in MineCraft. Tema este,,WWE Raw-Steel Cage, Tag Match"si vreau sa ma ajutati doresc 2 luptatori si 2 comentatori, cand imi raspundeti va dau mess-ul! DAU FUNDA!
Sallut am si eu un laptop Acer aspire 5610z Va rog frumos Lasati-mi si mie un link cu driver Web-cam va rog foarte mult dau funda!
Salut, caut un fishbot metin2 pentru serverele private. :) 4.0 si 4.4 nu merg. adica intru in ele dupa in metin si imi ramane fereastra exact cum am deschis-o. Astept ajutor.
doresc sa imi iau un PSP ( Play Station Portabil ) va rog sa imi spuneti cam cat ar costa unul cat de cat bun si sa va mai intreb cat costa un joc, sau daca fiecare joc are alt pret?
am sa va pun o intrebare legata de minecraft. Dupa ce m- am conectat la un server minecraft si m- a dat in acea dimensiune nu ma pot deplasa iar dupa vreo 30 de secunde ma deconecteaza de pe...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare nu pot juca cu gameranger The Battle for Middle earth (am versiune 1.00) trebuie bagat vreun pacth sa pot juca si eu online?
Am o problema cu jocul Minecraft l- am instalat si a dat o eroare pe care am rezolvat- o downloadand java acum imi aparea eroarea cu ecranul negru si am vazut ca trebuie sa intru la Start/Run/%appdata%/ok...? (mai mult)
Salut vrea si eu sa ma ajutati sa fac un server de c.s. clasic sau dde dethrun cine ma poate ajuta sa lase mass cu mesaju sau sa bage chl. teodor :D
Imi da cineva mai bogat un cont pe stardoll de superstar? va rog! imi dati unii din voi sunteti foarte bogati si puteti! imi dati?
As vrea sa aflu si eu cum sa fac sa imi mearga cs 1.6 bestial v 2.1.L- am descarcat de pe www.csbestial.com.Astept 30 de minute sa se descarce.Apoi il instalez. Dupa ce se termina de instalat apare...? (mai mult)
Hei TPU caut niste bloguri stardoll cu haine si obiecte stardoll pe gratis (in afara de htgf ) dau fundita :o3
Ahoi TPU; d De ce nu mai am nici un contact in lista de messenger? cel mai bun răspuns primeste funda~scuze de categorie dar este cea mai citită~
Care are sa imi dea si mie un drop hack care sa mearga pe clientul nou de la metin2 epical sunt multi hackari cu acest hack si doresc si eu plz dau funda;))
Daca instalez Android 4.0 ICS Pe Samsung galaxy ace are ceva? imi recomandati? :)
Imi puteti da si mie niste patch-uri pentru fifa 08, nu trebuie sa fie cu echipe romanesti, sa aiba meniu nou si lucruri diferite fata de fifa 08 obisnuit.Dau
Vreau si eu sa imi fac homepage- ul dupa IMVU. Am gasit acest site de unde le pot downloada dar nu imi plac..de unde pot lua mai multe idei de homepage? http://cablan3d.blogspot.ro/2012/03/jurishi-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!