TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6117
  • 6118
  • 6119
  • 6120
  • 6121
dragos2992
în 13 Septembrie 2012 | dragos2992 întreabă:

Cine stie cod pentru ninsoarela transformice?

0
Răspunde primul Raportează
alasca444
în 13 Septembrie 2012 | alasca444 întreabă:

vreau sa va intreb daca stiti un mt2 pvp fain cu rate 1000+ in afara de :hammer light yonies epical mondial guabina stell si volume mt2. P.S: dati- mi siteu va rog si sa va dea direct...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Retardatus9000
în 13 Septembrie 2012 | Retardatus9000 întreabă:

Sall tpu...Va rog dati-mi si mie un Cont Metin2ro Server Virgo de la lv 30 in sus care sa aiba itm pe el nu neaparat bune va rog! Pm...Funda.si.Like! SI nu pe Id Mess direct aici, pe TPU.

0
mkadita
în 13 Septembrie 2012 | mkadita întreabă:

Dati-mi si mie un cod nefolosit webkinz nu conteza ce e. Codurile dati-mi-le la id-ul de mess mk_adita

0
Lepca_Alexandru_1987
în 13 Septembrie 2012 | Lepca_Alexandru_1987 întreabă:

Deci, TPU! Am o problema la EarthMetin2! Il deschid scriul Numele de utilizator si parola dau "Conecteaza" imi scrie ca se conecteaza si dupa ce s- a conectat imi da "Conectarea ruleaza" o milisecunda ...? (mai mult)

0
Emita1998
în 13 Septembrie 2012 | Emita1998 întreabă:

Ce pot sa fac la eroarea asta la ferming 2011:CPU too old SSE2 requride. ajutati-ma va rog va dau funda +vottt.Va rog.Ms:X

1
Răspunde Raportează
Kinda
în 13 Septembrie 2012 | Kinda întreabă:

Buna cine poate sa-mi faca un cont pe 9dragon ca eu nu stiu sa fac contactati-ma la mierlut_a va rog dau funda + vot

0
StefanyaLove
în 13 Septembrie 2012 | StefanyaLove întreabă:

Este legat de Sims 3! Am descarcat de pe un site o frizura, dupa am dat pe ea si mi- a aparut fereastra cu Sims 3. Dupa am dat pe Downloads, am apasat pe frizura si am dat Install si a reusit! Nu...? (mai mult)

0
DeadManSoryn
în 13 Septembrie 2012 | DeadManSoryn întreabă:

Salutare, eu joc 4Story si nu de mult me- am facut un craft(Dubletul veteranului, Protectia de picioare a veteranului, Masca veteranului...)si eu sunt 32, dar el e de 34 si vreau sa il scad am facut...? (mai mult)

0
robiiusan
în 13 Septembrie 2012 | robiiusan întreabă:

Buna TPU. Pentru jucatorii de samp pe b-zone. Vand cont lvl 12, Respect 42/52, are un respect foarte mare si reputatie foarte buna. Cine vrea lasa un raspuns. Are si o suma bunicica de bani.

2
Răspunde Raportează
Loser0
în 13 Septembrie 2012 | Loser0 întreabă:

Neata TPU! In Sim2 Season,unde gasesc acea fantana,arata in Trailer cand prezinta New Items si o fantana, dar in joc nu o gasesc.

1
Răspunde Raportează
stelaluna
în 13 Septembrie 2012 | stelaluna întreabă:

Am si eu o intrebare cum iau armle de la Counter-Strike ma refer la armele celor invinsi iar mie imi place sa zicem si sa o iau nu stiu ma puteti ajuta? Dau funa!

1
Răspunde Raportează
Florynutzu999
în 13 Septembrie 2012 | Florynutzu999 întreabă:

Imi spuneti si mie niste jocuri misto dar care sa mearga cu o placa video cam micuta......gen max payne 2 sau serious sam 2 cam asa sa aiba grafica!

2
Răspunde Raportează
Nixs
în 13 Septembrie 2012 | Nixs întreabă:

(pentru cine joaca immortals night) va rog ajutati-ma ..nu stiu unde e shopul nu stiu cum sa atac nu stiu NIMIC. plz help(va rog mult fara injuraturi) funda:*

0
vlady434
în 13 Septembrie 2012 | vlady434 întreabă:

Care credeti ca sunt cele mai bune jocuri ale anului 2012? Jocuri care s- au lansat pana acum si v- au atras atentia in mod deosebit. (precizez ca nu vreau din topul celor de la Zon@IT, sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
paul365
în 13 Septembrie 2012 | paul365 întreabă:

Am WWE 12 PC la instalare imi cere nume, serial si organization.Ce trebuie sa scriu la organization?

3
Răspunde Raportează
sabin2766
în 13 Septembrie 2012 | sabin2766 întreabă:

La lord of the rings conquest la mines of moria cand incep nivelul nu ma lasa sa trec pe scarile, imediat la inceput si parca ar fi un camp invisibil. ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
XFreeX
în 13 Septembrie 2012 | XFreeX întreabă:

Buna cine imi poate da si mie un trade hack sau un drop steal pentru oficiale / private va rog dau funda si vot!

0
robbyy
în 13 Septembrie 2012 | robbyy întreabă:

Dau cont de nfs world! masini: porsche 911 gt3 rs, bmw m3 gts, bmw m1 procar, toyota mr2, ford focus rs, si plus 20 de sloturi libere pentru masini. Bani 800.000 am bagat la carti si am power ups...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
NuItiZicCumMaCheama
în 13 Septembrie 2012 | NuItiZicCumMaCheama întreabă:

Hello, TPU, am si eu o intrebare: Stiti cumva cand se va scoate pe piata al treilea joc " The Longest Journey"? chiar mi- au placut primele doua jocuri, iar sfarsitul celui de- al doilea nu a facut ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Th3Evolution
în 13 Septembrie 2012 | Th3Evolution întreabă:

Am o problema cand intru in GTA SA imi apare "omu`" alb... Poate puteti sa ma ajutati

1
Răspunde Raportează
Iancu_Alexandra_1996
în 13 Septembrie 2012 | Iancu_Alexandra_1996 întreabă:

Buna TPU vreau si eu un joc gen second life,sims, imvu..sa fie 3D..sau macar un joc dragut (nu metin,cs,gta, wow si altele).

5
Răspunde Raportează
FulgNea
în 13 Septembrie 2012 | FulgNea întreabă:

Cine a jucat loco (land of chaos) sa ma ajute si pe mine am o problema eu am graphics card Intel(R) si el suporta numai ATI sau nVIDIA da ca se poate face ceva va rog spuneti- mi! Dau funda! ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AssulDeRomb
în 13 Septembrie 2012 | AssulDeRomb întreabă:

Stiti careva un sv de metin privat full pvp?

1
Răspunde Raportează
Hrehorciuc_Liviu_1989
în 13 Septembrie 2012 | Hrehorciuc_Liviu_1989 întreabă:

Sal TPU Am o intrebare. Ma joc acest joc numit metin 2 apollo si cresc mai creu in mapa de 130 dar eu vad jucatori si de lv 152 Cum sa cresc si eu mai repede in afara sa pun anti monster? Dau funda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raffalo
în 13 Septembrie 2012 | Raffalo întreabă:

Ati vazut in meciurile din PGL ca unii jucatori trag cu awp- ul fara zoom, iar glontul se duce exact in mijloc nu sare pe tavan sau in alte parti... Ce trebuie sa fac sa- mi mearga si mie asa?!? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bmwpassion
în 13 Septembrie 2012 | bmwpassion întreabă:

Imi poate da si mie cineva un site de pe care sa downloadez LIGA 1 burger pentru FIFA 08? Si sa imi spuneti si cum se instaleaza. FUNDA!

1
Răspunde Raportează
fghjklkj
în 13 Septembrie 2012 | fghjklkj întreabă:

Exista fancy pants 4 si daca nu stiti cand apare?

1
Răspunde Raportează
snapp
în 13 Septembrie 2012 | snapp întreabă:

cine vrea sa joace fifa 2008 sa lase id-ul aici si il voi baga in lista mea de yahoo! va stept

1
Răspunde Raportează
lauricigaurici
în 13 Septembrie 2012 | lauricigaurici întreabă:

Hai salut, imi puteti spune si mie niste site-uri in care as putea sa descarc/cumpar jocul Margrave Manor 2. Mersi mult de tot. FUNDA.

3
Răspunde Raportează
AndaAndreea
în 13 Septembrie 2012 | AndaAndreea întreabă:

Imi puteti da cateva coduri de pufuletii Star nefolosite?

0
BoBYCooL
în 13 Septembrie 2012 | BoBYCooL întreabă:

Care imi da si mie un cont de vamosmt2 si sa-mi ziceti cum dau funda sunt nou pe acest site...:)

0
draky90
în 13 Septembrie 2012 | draky90 întreabă:

Salve colegi, ma adresez unui segment anume de gameri, ma refer la joc- ul S.T.A.L.K.E.R., avem fanatici si pe aici? Cu parere de rau si multa tristete, daca nu stiati, seria s.t.a.l.k.e.r. a fost...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
configcs
în 13 Septembrie 2012 | configcs întreabă:

De unde pot sa iau si eu un FISHBOT functionabil pentru metin2 ro? Dati-mi link de download si spuneti-mi ce setari sa fac! DAU FUNDA + VOT!!!

1
Răspunde Raportează
avilla55
în 13 Septembrie 2012 | avilla55 întreabă:

Salut,vreau sa fac un film in MineCraft. Tema este,,WWE Raw-Steel Cage, Tag Match"si vreau sa ma ajutati doresc 2 luptatori si 2 comentatori, cand imi raspundeti va dau mess-ul! DAU FUNDA!

0
Shi_Atat_Ionut_1998
în 13 Septembrie 2012 | Shi_Atat_Ionut_1998 întreabă:

Sallut am si eu un laptop Acer aspire 5610z Va rog frumos Lasati-mi si mie un link cu driver Web-cam va rog foarte mult dau funda!

2
Răspunde Raportează
Kgula
în 13 Septembrie 2012 | Kgula întreabă:

Salut, caut un fishbot metin2 pentru serverele private. :) 4.0 si 4.4 nu merg. adica intru in ele dupa in metin si imi ramane fereastra exact cum am deschis-o. Astept ajutor.

5
Răspunde Raportează
Sapilif
în 13 Septembrie 2012 | Sapilif întreabă:

doresc sa imi iau un PSP ( Play Station Portabil ) va rog sa imi spuneti cam cat ar costa unul cat de cat bun si sa va mai intreb cat costa un joc, sau daca fiecare joc are alt pret?

1
Răspunde Raportează
ShiftAdy
în 13 Septembrie 2012 | ShiftAdy întreabă:

am sa va pun o intrebare legata de minecraft. Dupa ce m- am conectat la un server minecraft si m- a dat in acea dimensiune nu ma pot deplasa iar dupa vreo 30 de secunde ma deconecteaza de pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mozesflorin
în 13 Septembrie 2012 | mozesflorin întreabă:

Buna am si eu o intrebare nu pot juca cu gameranger The Battle for Middle earth (am versiune 1.00) trebuie bagat vreun pacth sa pot juca si eu online?

1
Răspunde Raportează
Florynutzu999
în 13 Septembrie 2012 | Florynutzu999 întreabă:

Am o problema cu jocul Minecraft l- am instalat si a dat o eroare pe care am rezolvat- o downloadand java acum imi aparea eroarea cu ecranul negru si am vazut ca trebuie sa intru la Start/Run/%appdata%/ok...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DoRuLeTzZz
în 13 Septembrie 2012 | DoRuLeTzZz întreabă:

Salut vrea si eu sa ma ajutati sa fac un server de c.s. clasic sau dde dethrun cine ma poate ajuta sa lase mass cu mesaju sau sa bage chl. teodor :D

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2012 |

Imi da cineva mai bogat un cont pe stardoll de superstar? va rog! imi dati unii din voi sunteti foarte bogati si puteti! imi dati?

1
Răspunde Raportează
geo911
în 13 Septembrie 2012 | geo911 întreabă:

As vrea sa aflu si eu cum sa fac sa imi mearga cs 1.6 bestial v 2.1.L- am descarcat de pe www.csbestial.com.Astept 30 de minute sa se descarce.Apoi il instalez. Dupa ce se termina de instalat apare...? (mai mult)

0
KiduuAlle
în 13 Septembrie 2012 | KiduuAlle întreabă:

Hei TPU caut niste bloguri stardoll cu haine si obiecte stardoll pe gratis (in afara de htgf ) dau fundita :o3

1
Răspunde Raportează
Geeeeeeeeeeeeeeeep
în 13 Septembrie 2012 | Geeeeeeeeeeeeeeeep întreabă:

Ahoi TPU; d De ce nu mai am nici un contact in lista de messenger? cel mai bun răspuns primeste funda~scuze de categorie dar este cea mai citită~

2
Răspunde Raportează
ciprianbv
în 13 Septembrie 2012 | ciprianbv întreabă:

Care are sa imi dea si mie un drop hack care sa mearga pe clientul nou de la metin2 epical sunt multi hackari cu acest hack si doresc si eu plz dau funda;))

1
Răspunde Raportează
ALEXTOPOLOVENI
în 13 Septembrie 2012 | ALEXTOPOLOVENI întreabă:

Daca instalez Android 4.0 ICS Pe Samsung galaxy ace are ceva? imi recomandati? :)

1
Răspunde Raportează
BmwYO
în 13 Septembrie 2012 | BmwYO întreabă:

Imi puteti da si mie niste patch-uri pentru fifa 08, nu trebuie sa fie cu echipe romanesti, sa aiba meniu nou si lucruri diferite fata de fifa 08 obisnuit.Dau

0
danaa908
în 13 Septembrie 2012 | danaa908 întreabă:

Vreau si eu sa imi fac homepage- ul dupa IMVU. Am gasit acest site de unde le pot downloada dar nu imi plac..de unde pot lua mai multe idei de homepage? http://cablan3d.blogspot.ro/2012/03/jurishi-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 6117
  • 6118
  • 6119
  • 6120
  • 6121
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 13 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • LIME04
    trimisă acum 17 ore

LIME04 întreabă:

Ce credeți dacă am 21 de ani si încă sunt virgin, se poate crede că sunt asexual, sau să fac niște investigații medicale?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.588
  • Întrebări: 3.954.593
  • Răspunsuri: 17.664.433
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
House of cards

House of cards

Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.112 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.383 Conversaţii