Am un pc mai vechi 400 mb ramm placa video de 32 cpu 890 ghz... spuneti-mi niste jocuri bune pentru el care le pot gasi si pe net Orice nafara de cs, halflife, halo si alye prstii :)
Am o problema cu metin2ro, dupa ce daw x2click pe iconu shorcut de pe desktop nu mi se deschide metinul am incercat reinstall, re- download am instalat net frameword4, sp3(aveam2)dar nu merge de nici ...? (mai mult)
Salutare, mi-am luat fifa 12 original numai ca nu stiu cum sa joc la fifa ultimate team... mi-am facut cont pe EA dar cand ii dau la fifa ultimate team imi zice sa cumpar jocul... vreo solutie?
AJUTOR! imi trebuie urgent un raspuns. nu stiu ce i- am facut calculatorului insa am windows xp si inainte cand ma logam imi aparea sa aleg userul, avea un fundal albastru si dupa scria welcome. acum insa(nu...? (mai mult)
Am jucat Cs pe un sv, si acum cand intu in cs si vreau sa joc orice dau imi intra pe sv ala. cum rezolv problema fara sa dezinstalez cs sa nu pierd sv.
Stiti cumva varianta a3-a a jocului stick war?
Am downloadat lucruri pentru sims 3. Cum le pot face sa mearga in joc? Lucrurile downloadate le- am fus in fisierul "Downlads" si le- am si instalat in joc (imi scrie ca sunt active) dar cand intru in...? (mai mult)
De unde pot sa iau fifa 13 demo?
As vrea sa stiu cum pot debloca toate lamele si toate tablitele la fruit ninja...cine poate sa-mi zica cum deblochez lamele si tablitele!
Salut all am o problema legata de minecraft am incercat sa fixez problema cu virtual machine si am facut un notepad unde ma scrisacel "cod" iar dupa m- am conectat cu succes dar nu- mi arata play offline...? (mai mult)
Care da steam ofer 2 euro imi trebuie doar cs 1.6 atat... care este de acord... ofer si 3 euro :D daca sunteti interesati add chiriacbogdan89@yahoo.com
Merg ceva jocuri pe 8800gt 320/320 biti? Sau ati radeon hd2900 pro?
Am si eu o problema. Am leptop ASUS A55VD si imi apare o eroare ca trebuie sa instalez ATK0100 DRIVER si am win7 64bits. Are cineva un link de la driver? plzzz
Salutare TPU Deci rog frumos sa- mi dati si mie 1 joc sooter cu grafica calumea si sa fie misto si 1 joc Curse cu masini gen Nfs most wanted, deci vreau 1 joc bun nu 100 si nici 1 bun!, dau funda!, ...? (mai mult)
Sall TPU, daca ati avut windows 98, era un joc cu un politist si niste hoti, ce erau ei, si politistul trebuia sa alege dupa hoti si prin drumul lui erau niste monezi din aur, ceva de genul, nu stiu ...? (mai mult)
Care imi da si mie un link de downloadare midnight club Los angeles sau midnight club 3? Va rog frumos! Dau fundita
m- am apucat din nou de 4story si as vrea sa stiu daca vreunul dintre voi stie vreun truc la jocul foarfeca piatra hartie... sau daca nu macar un hack functionabil pentru rise of gor... va ...? (mai mult)
Mi- am instalat farming simulator 2011 si cand intru in el i- mi apare pe imagine niste patratele (gen purici de aia de la TV decat mai mari si verzi) vreau sa mentionez ca am mai avut jocul instalat de...? (mai mult)
Imi deschid comunitate de gaming (counter- strike, samp, minecraft, etc) si caut pe cineva care sa ma ajute cu designul sau cu hostul. Am inregistrat domeniul si maine incep sa lucrez la forum. ...? (mai mult)
Caut server admin free,sa fie cat de cat populat, am ceva experienta in adminat (1an) ma descurc, Care stie va rog spuneti.
Eu ma joc NFS U2 si joc Draguri cu un Subaru si prinde doar 370.Stiti vreun program sau petch sa ii gresc top speed- ul la peste 430 km/h sau daca exista? Mentionez ca am folosit deja car configurator? ...? (mai mult)
sunt in liga campionilor la top eleven pe facebook in etapa eliminatorie si in primul meci am luat bataie in deplasare cu 2-1, iar acasa am batut cu 4-3. Cine se califica mai departe?
Am Smackdown vs RAW 2012 pe dolphin 3.0.SI nu stiu cum pot face sa ma bat sus pe celula(nu in celula). Unde trebuie sa dau?
Sall,am o problema...Cand vreau sa ma connectez la un server pe minecraft imi spune Java.sockept.net eror: connection reset Pls help dau funda
E buna placa video vtx radeon hd 6670?
-Intel(R) Core(TM) 2Duo CPU t5800 @2. 00Ghz - 3.00 GO rami ati mobility radeon hd 3650 deci pe care windows sa folosesc…mersi mult pentru ajutor
Buna am o problema cu instalarea camerei im zice ca ii trebuie un drver cvu si nu il pot instala ma puteti ajuta sa instalez camera nu imi da voie
Cine are cont pe metin2ro si nu il mai foloseste mi-l poate da printr-un mesaj privat, sau dacu nu, macar mi-l poate da?
Stiti cum se rezolva aceasta eroare in pawno? expected token: ";", but found "public"
As dori si eu un simulator cu avioane care sa pot juca din maneta:)
Ce jocuri online cu vehicule stiti...cel mai bun raspuns castiga
HI! Am o intrebare:deci imi luai NFS ProStreet si am aflat ca exista si masini noi in el precum Bugatti Veyron, Koeniseg CCX si altele, asta am vazut pe un videoclip pe youtube, m- am documentat si stiu...? (mai mult)
In primul rand: Va salut! Problema mea: stiti ca la fifa 07 08, tinand apasat pe e si d deodata jucatorii atacau dupa minge! la fifa 09 ce combinatie de taste imi trebuie?! :D
tableta asta e buna pentru jocuri ofer funda 1.Model Procesor: Boxchip A10 2.Frecventa procesor 1Ghz 3.Capacitive Multi- touch 4.Rezolutie 800x480 5.Capacitate memorie 1024 6.Tip memorie:...? (mai mult)
Are cineva pes 2013 pentru pc? Ca eu am incercat sa mi-l descarc de pe pagina oficial Konami si nu il gasesc.Dau funda PD: ma refer la demo
Am inteles ca FIFA 2013 va aparea la finele acestei luni. Intrebarea mea este: care va fi pretul jocului in magazinele online? :) Preturile editiilor trecute il stie cineva? :)
mi- am cumparat astazi un laptop si nu stiu cu sa- i schimb imaginea de pe desktop. cand dai clik dreapta pe desktop nu are proprietati ca la calculator, iar cand dai clik dreapta pe poza „seteaza...? (mai mult)
Am o problema.Nu stiu cum sa salvez jocul in dirt 2.Ma puteti ajuta?
cum as putea sa fac rost de un cont de minecraft premium gratis?
Ce trebuie sa fac ca sa scap de lag la microvolts dau funda promit :D
cine imi zige si mie un MMO online care merge pe windos xp. va rog
Care stiti un mt2 cu ratele mari si cu iteme tari in shop?(sa nu fie server PVP)(dati siteul sau n-are rost)Dau Funda la cel mai bun raspuns!
Ce se intampla daca colectionezi toate skyscraper tokens in spider-man 3, jocul pentru pc? Vreau sa aflu fiindca nu pot sa le iau pe toate
Am vazut mai de mult o melodie dubstep sa va spun cum era videoclipu deci era unu care a venit la iubita lui si apoi au venit niste gangsteri cu niste, , ciorapi, , pe cap si au devastat casa...? (mai mult)
Ce tableta imi recomandati eu am 12 ani si 8 milioane la dispozitie
Salut TPU,vreau si eu sa imi schimb skinul pe minecraft,ceea ce vreau sa spun este cum sa imi apara in joc skinul respectiv, dau funda
Care stie un server de mt 2 cu ratele mari si cu chestii smechere la shop? lasati siteul (altfel n-are rost)!
Va rog! Cand vreau sa intru in metin2 imi da o eroare in care scrie "Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again". Ce trebuie sa fac? Funda!...? (mai mult)
Mi-am instalat de cuand windows vista si cand ma joc cs nu pot seta la video openGL ramane pe software si am arma pe mana stanga.Cum as putea seta sa fie openGL fara sa mi se apreasca cs.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
dosia26 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?