Spuneti-mi niste jocuri cu tiruri in afara de euro truck si 18 wheels of steel! Funda la cel mai bun raspuns.
Salut ....Cum pot baga wireless pe un pc care nu are placa wireless?
as vrea si eu un metin2 Gen Osiris; Steel cu bns 6/7 cu Bns5 etc. Site+Nume. FUNDA
Va rog mult de tot datim isi mie lunku cu cs ala clasic, clasic care era cu halt-life 2 ala Orange box ala vechiu, ofer funda nu vreau dasteam odificate vreau peala Orange box cs 1.6 multumesc
Neatsa lume. Am o problema cu pc`ul : cand scriu in run "cmd" "%appdata%" sau "msconfig" etc. mi se restarteaza calculatorul. Nu stiu de la ce poate fi..am cautat pe zeci de site`uri si nu am gasit nimic...? (mai mult)
cine imi spune ce system de operare are starcraft2?
Kof Wing 1.7 e un joc tare, dar nu stiu cum sa fac combo (miscari tari)! Intarti pe joc sau daca stiti jocul dati-mi si mie niste combo ca si J+K ca ma omoara! funda!
Connect Cs4.DarkArena.Ro [Server in populare] Cautam staff cu experienta! Pentru delatii www.darkarena.ro sectiunea CS4.DarkArena.Ro Intrati si aduceti- va si prietenii si distrati- va impreuna cu noi!...? (mai mult)
Cum fac sa joc Far Cry multiplayer, imi trebuie Garena sau ceva program?
Cum imi fac root la Samsung galaxy spica da cu o aplicatie sadau root si sa astept si gata direct din telefon
Sal TPU. in legatura cu metin2ro, care este numarul maxim cand ai 90 de puncte la pv? si inca o intrebare, dupa ce ai terminat cu punctele de pus la pv, poti sa- ti mai maresti pv- ul cumva? multumesc...? (mai mult)
Caut admini cs respawn server connect 188.27.218.135:29000 Primii 10 admin gratis
Buna! Asi dori sa stiu ce fel de elemente trebuie cumparate pentru un GAMING PC. Ce tip de CPU, Placa video, cantitate de RAM,Placa Audio, Placa de baza, sursa, etc. Multumesc!
Am o problemă cu Mirrors edge. A mers bine azi până când mi- a zis : mirrors edge has stopped working. am auzit ca trebuie sa schimb rezolutia din ceva notepad ca să- mi meargă jocul, nici...? (mai mult)
Cum pot afla ce placa video, procesor si detalii despre PC meu?
am o intrebare si as vrea sa imi raspundeti repede de ce cand intru pe metin2 lunaris scriu nume parola tot si dau enter imi deschide caracterele si eu aleg un anumit caracter si cand dau entre...? (mai mult)
Ce inseamna candzici pe facebook ca dai back?
Ce joc imi recomandati?
..am nevoie urgenta de un cont de meetin2 ro de +35 dar sa aiba ITM sau unul de +75 gol sau cu ITM.Rpd plzzz!
Vreau un GM Bun pentru SA:MP mod RPG 0.3e cu factiuni calumea.
pentru toti cei care cauta un sv metin lv max 99 si rate mari sa cresti repede am eu unu http://metin2as.zapto.org/ sv este on de 4 zile nu sunte foarte multi dar ajutatine sa- l populam :descriere...? (mai mult)
caut clan de cs 1.6 va rog ziceti-mi.Dau funda.:)
stie careva ce este datas.gar si daca pot sa imi mai fac ceva.
Buna TPU. Care are un cont pe metin2 ro care nu ii mai trebuie si nu se mai joaca pe el. mi-l dati mie plz? care imi da funda!
Cum transform gta san andreas real v2 in gta san andreas simplu
Primul care imi spune un sv zm sau respawn in care iau admin free ai dau funda si vot. Ms TPU
Ce jocuri counter strike cunoasteti? Adica sunt mai multe?
Lume cine stie un server de Counter-Strike pe care sa faci ammo foarte foarte repede
Ce metin ca mage stiti si cand se deschide mage era frumos nici n-am apucat sa joc dar din videoclipuri si din ce am auzit e frumos cand se deschide? Si ce metinuri cam la fel stiti?
am o intrebare! Care imi face si mie un sv de cs sa-mi lase id lui jos care imi face funda +vote! Multumesc
Dau 1.4kk,platosa +6 Sulita paianjen +5 Multe CC Multe pietre diamant sau direct cont pe Corvus LvL16 cu multe pe el pe iteme sau gold pe 4story.ro.Pt mai multe detalii add YM:ionutz_stelistu207
Ce hakuri exista in mt2 private link. FUNDA!
Hey,TPU ati putea sa imi ziceti si mie cine joaca ourWorld si daca stiti niste coduri pentru gems? poooop
Care imi da un server file metin2 classic fara buguri romanesc?:D
Are cineva cont pe Metin2United care mi-l da si mie? Sau cineva care joaca si poate sa imi dea niste iteme. Multumesc.
Privet! scrietim va rog frumos mai multe smiLeY ))
as avea si eu o intrebare legata de Counter Strike 1.6! Am steam si mi- am instalat pgl gui s29 si este fixat la 16bits si nu pot juca pe playzeek sau la mixuri [EAC]! Mi- a spus un prieten sa ...? (mai mult)
Va rog mult dati-mi metine PVP care nu te da lv 1 si level mai mare sa casesti arme bune la item -shop funda!
Cine vrea sa joace pe un server PVM, LV max. 255, de la inceput primesti LV 255, poti face skillurile P... si multe altele. Cine vrea sa joace pe un server nou, pe care nu sunt copii 7- 10 ani...? (mai mult)
Care stie raspunsul de la intrebarea de pe serverul de Metin2 Omega : Quelle expression souvent utilisée pour dire bonjour / salut est aussi un nom d'oiseau?
Ma poate ajuta cineva cu un wallhack la cs? daca se poate facut din CFG si sa fie simplu sa vad doar inamicul, ori prin patrat ori sa se vada tot caracterul sa vada prin pereti, cutii si altele ...? (mai mult)
Dau cont de ninja sau iteme pe metin2united, itemele sunt mall sunt foarte tari le dau pe bani cine doreste sa-mi dea aaccept pe mes crambaalexandru@yahoo.com!
Buna TPU Era mai de mult un sv de metin2 cu lv max 250 sau 255 nu mai stiu exact si avea multe upgrade- uri, si fiecare upgrade cerea euro si chestii d- astea si le gaseai in lada in mijlocul map1 ...? (mai mult)
Buna TPU... Stiti parole de gems pentru ourworld
Cine ma ajuta si pe mine? Am un cont pe Brawl Busters si vr sa imi fac altu(stiu cum) dar nu stiu cum ies de pe el pentru ca mi se conecteaza automat fara sa scriu id si pass. P.S. Este pe steam. ...? (mai mult)
Caut owner sa:mp cu 20 de playeri GM FRUMOS facut de la 0 de scripterul meu ofer ftp+ owner suprem celui care aduce playeri HostName: [0.3e] ~~ WwW.iReal- Games.Com ~~ Address: samp.ireal- games.com:7777 ...? (mai mult)
am avut pe laptop windows xp si aseara am intalat windowsu si am pus windows 7. dupa ce am formatat c- ul si am instalat windows- ul, nu- mi mai aparea partitia d. de ce? dau funda. si vreau si...? (mai mult)
Hey.Era un joc in care trebuia sa iti faci cont. Numele meu era BeautifullBalerina4162 si in joc ieseam afara cumparai o casa cumparai haine si nu mai stiu cum se numeste! Ma ajutati? Era ceva cu '... ...? (mai mult)
Salut, am un xbox modat lt 3 si nu am dvd rom special liteon pentru scriere de jocuri la jocurile xgd 3 nu se scriu complet pe disc (dar in fine) vreau sa intreb daca pot juca pe live cu jocurile xgd ...? (mai mult)
Imi spune-ti cateva jocuri rpg, shooter sau cu masini PC! Cel mai bun joc primeste! funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.