Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot schimba parola de la un calculator? ofer funda
Ziceti-mi niste coduri de cs cu care sa nu te prinda adminii! dau funda
Salutere TPU, cine ma poate ajuta sa gasesc un joc de vanatoare cu trofee (animale) printre care si yeti si de unde sa il descarc...merci si Funda
V- a cer din nou ajutorul! Daca ma poate si pe mine ajuta cineva sa castig un cont premium pe Minecraft dand un click aici http://wamjelly.com.com/? ref=490648 si cum se creeaza cont pe aceasta...? (mai mult)
Cine joaca gta samp intrati pe serv asta (93.119.26.222:7777)si daca va intreba cineva de unde stiti de server stiti de la chrys si va bag in FBI dati /w chrys sau puneti pe cineva si va bag in FBi dar...? (mai mult)
Buna TPU merita sa ma las de metin 2 ro si sa ma apuc de metin 2 fun adica privat?
SALUT TPU am un servar cs jb si sunt inepator si un pr a incercat sa intre pe sv dar nu merge sa intre ce sa fac? dau funda a si caut admini foarte priceputi
Buna TPU joc metin 2 ro server taurus tegat albastru cu un warrior level33de unde pot fake rost de bantiii bo fara bani adecvarati si d unde pot face rost tot fara bani adevarati de monede dragon sau...? (mai mult)
Unde pot gasi jocuri si teme pentru Samsung GT-S5560i?
Imi spune cineva cum fac co-op pe Saints Row The Third, daca are cineva poate facem impreuna; o3. Funda xD
cine imi poate zice servere de cs? in care se dau admine? multumesc anticipat!
am o intrebare..stiti cumva de ce imi apar liniute albe pe ecranul laptopului? Asta mi se intampla cam de vreo 2 luni., dar nu in continuu..de obicei atunci cand il mut sau accesez multe site`uri...? (mai mult)
As vrea si eu sa ma inscriu intr-un campionat de FIFA 11 cu playeri seriosi. Am tot cautat de ceva timp, dar numai campionate proaste am gasit. Chiar m'as bucura sa gasesc unul "adevarat"! :D
De unde pot descarca Euro Truck-ul versiunea full?
▀█▀░░░▀█▀░▀█▀░▀█▀░░▀█▀▀▀▀█░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█░▄▀░░░░░█░░░░░░♥ ♥░░█░░░░░█░░░█▀▄░░░░░░█▄▄▄░░░♥...? (mai mult)
Driver San Francisco sau Grant Theft Auto cu Driver San Francisco (vot ca pe facebook :D).
Cine joaca Metin2XT? Cei care joaca sa-si lase aici nickname'ul si level'ul, cine are cel mai mare level postat pana la 20:00 primeste o funda! Atentie! Trebuie in joc sa validati level'ul!
Dati-mi si mie un site de unde pot descarca un hack de minecraft pentru cont premium! (PS: Sa mearga si sa fie gratis, fara oferte de completat)
Heii TPU :*. Vreau un cont de imvu [ sa fie de fata ], bagati idul meu aici : ella.bianka. Funda+Vot. Bye :x. multumesc anticipat. P.S: scuze de categorie :x
Ce jocuri faine sunt pe net?
De ce nu ma lasa sa imi schimb poza de la avatar? (pe mess)
exista vreun plugin pentru fraps ca atunci cand filmez la un joc sa se auda si cel cu care vb pe skype? nu am w7 si nu o sa-l bag prea curand :| sper ca am fost explicit... funda
Cum introduc efecte in photoscape?
Spuneti- mi si mie cum e cu salvarea la single player in Left 4 Dead.M- am apucat, am ajuns undeva unde cica sunt in siguranta, am dat sa salvez, nu vad nimic.Ies din joc, nici macar setarea de la video...? (mai mult)
Buna TPU. Cum imi dau tastele in romana daca mie imi apare asa http://i46.tinypic.com/20ro65e.png. Dau funda :( scuze categoria
La NFS underground 2 la quiq race ce tr sa fac sa imi deblocheze si hartile celelalte? si masinile?
Am o intrebare pentru jucatiru jocului Sim City Social! M.am extins pana la Sfinx...si de acolo nu mai stiu ce sa vad ca sa il deblochez.Imi scrie, , Great statue.Rubbish riddle, , ...ce sa fac!...? (mai mult)
Cine vrea sa joace cu mine World of Warcraft!? adica sa jucam impreuna de la lv 1 amandoi! eu nu prea stiu "wow". Daca e cineva care vrea sa jucam add skype id : vasile.alexandru43 MS!
Cine imi poate face un cont pe https://vamosmt2.org/index.php?p=Inscription pe id maryya_angel_girl@yahoo.com add me pentru cont ca ma chinui sa fac un cont de o saptamana si nu merge:( ...Va rog;...? (mai mult)
Hei,stiti cumva jocuri care se pot juca multiplayer de la distanta sa joc cu prietenul meu? Gen conquiztador, counter strike. Funda celor care CHIAR ma ajuta.
Hey,Tpu....Am Gta San Andreas Bucuresti iar jos in dreapta aveam o chestie care imi arata cu cati Km. merg la ora.Si acum nu o mai am. Ce sa fac sa o am inapoi?
Ce arma si ce armura este buna pentru saman pe hammermt2?
Joc IMVU si vreau sa fac credite dar la meet me nu stiu codul de verificare. Daca stiti ceva coda sa mi-l spuneti sau daca nu alta metoda de a face credite fara free credits
Cine ma poat ajuta cu donatii pentru un server de CS sau club penguin cu member donatii in bani! vreau sa castig si eu banuti mei de buzunar :x! Please!
Caut un metin Pvm-Pvp fara modati,bataliile, sa le gasesti la magazin, bonusurile (cate 200) FUNDA
Salut Caut un metin2 pvm-pvm (FARA MODATI) bataliile sa le gasesti la magazin, bonusurile de schimbat ( cate 200) FUNDA
as vrea si eu un nume de caractere metin2 mai super pentru war. dau fundita
Va rog frumos dati-mi cont pe un metin2 de preferat united sau epical sa fie de lvl 100si cv si sa aiba iteme o sa-l cresc fac dueluri dau funda plzzz un cont pe mt2united sau epical funda!
Ştiţi de unde se poate descărca jocul,, The Sims 2"? Îl caut de câteva săptămâni, dar nu am avut nicio reuşită. Nu vreau un demo, ci jocul complet. Mulţumesc pentru timpul acordat!
Pe Gta San Andreas am codul sa fac sex dar ce trebuie sa apas ca sa mearga?
Intrebarea asta e pentru cei care joaca IMVU! Era mai de mult un "hack" care se zicea ca e de credite dar de fapt era de furat conturi. Cand il dadeai cuiva, si persoana respectiva scria numele ...? (mai mult)
Sunt un jucator de Sa:MP pe server de roleplay, si as dori si eu niste nume roleplay, tocmai am fost banat si mi s-a spus sa imi fac alt cont, si nu stiu ce nume sa imi pun.
Neata TPU auzi stiti daca Asus extreme ax550 serries suport shader model3.0
Care dintre COD, e mai frumos la online playing?
Cat o sa coste FIFA 13, pana acum l-am luat piratat, dar acum vreau sa beneficiez si de UT si de mai multe... SI zice-timi si daca merita sa il cumpar... si toate beneficiile! MERSI mult! FUNDA
Stiti un joc gen gte dar la prima persoana? Si niste muzica de club usor de mixat?
Cand eram mic am avut pe PC doua jocuri. Unul era cu masini si puteam sa fac curse si sa ma plimb pe traseu singur (nu cred ca era un NFS) si gaseam un loc in desert unde era un OZN si rapea vaci si puteam...? (mai mult)
Cine stie jocuri de vanatoare(pentru pc) INAFARA DE HUNTING UnliMITED SI THE HUNTER! Daca merg cu directx11 v-as ruga... FUUUNDA!
Salut.Caut si eu server Roleplay Dar Roleplay de samp
Care stie sa faca servere samp si imi face si mie unu pe gratis? Rog foarte mult, il fac admin si altele.Da-ti coment si mesaj privat cu id de messenger.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a