TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6155
  • 6156
  • 6157
  • 6158
  • 6159
anonim_4396
în 6 Septembrie 2012 |

Ce jocuri aveti pe PC?

5
Răspunde Raportează
Shrek32154
în 6 Septembrie 2012 | Shrek32154 întreabă:

Am o intrebare foarte foartee importanta pentru cei care joaca football superstars pe ce taste activez celebration (adica dupa ce da gol sa se bcure ala sa dea din maini [stiti la ce ma refer] ) cel care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
S3xYBoY
în 6 Septembrie 2012 | S3xYBoY întreabă:

Ce jocuri stiti asemanatoare cu nfs-ul si care sa mearga la 1 gb ram si 2. 2ghz?

1
Răspunde Raportează
LittlePunk
în 6 Septembrie 2012 | LittlePunk întreabă:

Salut tpu.Care stie unde as putea gasi(pe google)un driver de placa video ca am cautat peste tot si nu e compatibil pentru calculatorul care doresc eu sa- l fac, sau un program care sa scaneze el si sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheMLG
în 6 Septembrie 2012 | TheMLG întreabă:

Ce jocuri interesante gen metin2, cs 1.6, mw3, minecraft mai stiti? (Nu vreau lol, wow sau 4story)

2
Răspunde Raportează
IAmAnonim
în 6 Septembrie 2012 | IAmAnonim întreabă:

Deci am cs 1.6 steam si cand vreau sa intru in el imi zice for steam updates... si apoi error :cold not connect to steam network va rog mult ajutati-ma! dau funda!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Septembrie 2012 |

cand deschid pc- u, dupa ce apare WELCOME, dureaza mult pan pot da click pe ceva, ma refer pot da click pe ceva, da dureaza 1minut pan sa apara fereastra(ferestrele) pe care am dat click, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RobyRob15
în 6 Septembrie 2012 | RobyRob15 întreabă:

Sall as vra si eu sa mai joc ceva jocuri pe pc! Cel care- mi da cele mai multe jocuri multiplayer ii dau funda! Dar sa nu inceapa cu nfs sau gta. sa fie multiplayer de ex ca metinu sa joc cu alti...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cristi1997
în 6 Septembrie 2012 | Cristi1997 întreabă:

Ce ziceti imi va merge call of juarez the cartel pe pc meu: -procesor dual core Intel 2, 4ghz -placa video ati radeon hd 4350 pixel shader 4.1 1gb -ram 1gb?/pls

2
Răspunde Raportează
dubstep97
în 6 Septembrie 2012 | dubstep97 întreabă:

Am o problema legata de Cs (Counter Strike 1.6 v47- 48). In timp ce joc pe un server dupa 3- 4 minute mi se blocheaza asa deodata in timp ce merg si nu isi revine. Singura chestie care pot sa o ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xStefanXxX
în 6 Septembrie 2012 | xStefanXxX întreabă:

Imi puteti da un server foarte bun in care cresti bine si faci si bani destul de repede privat srvrul poate sa fie in romana sau engleza nu conteaza in afara de metin2ro.Dau funda si vot ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Parker
în 6 Septembrie 2012 | Parker întreabă:

Stie cineva vreo metoda/ vreun concurs prin care sa fac rost de o licenta steam gratuita?

0
Răspunde primul Raportează
YourDwarf
în 6 Septembrie 2012 | YourDwarf întreabă:

imi puteti spune cum pot sa fac spagatu va rog! Dau funda....mersi

1
Răspunde Raportează
SkyTz
în 6 Septembrie 2012 | SkyTz întreabă:

Cu ce program pot lipi 3 filmulete ca sa devina unu singur?

1
Răspunde Raportează
xLexus
în 6 Septembrie 2012 | xLexus întreabă:

.. nu stiu daca am ales categoria potrivita, dar cine poate sa-mi spuna un program de editat Video-uri? :D dau funda celui mai bun raspuns

1
Răspunde Raportează
Draaaaven
în 6 Septembrie 2012 | Draaaaven întreabă:

Cine stie codul pentru Angry Birts Space?

3
Răspunde Raportează
VOLVO4LIFE
în 6 Septembrie 2012 | VOLVO4LIFE întreabă:

ar merge euro truck simulator 2 la setari medii pe AMD E-350 1.6 ghz, AMD radeon HD 6310 384 mb, 2gb ram?(abia astept sa apara)

1
Răspunde Raportează
Guess00
în 6 Septembrie 2012 | Guess00 întreabă:

M-am apucat de world of tanks si nu stiu ce ramura sa aleg de la rusii t-26 t-46 sau bt-2 bt-7? sau spuneti-mi de la germanii altele mai bune daca sunt...

1
Răspunde Raportează
shippuden
în 6 Septembrie 2012 | shippuden întreabă:

Cand va aparea jocul pes 2013 sau fifa 2013 pe ps2? funda.

3
Răspunde Raportează
Maria112
în 6 Septembrie 2012 | Maria112 întreabă:

Ce trebuie sa fac ca atunci cand conectez cablul usb sa imi apara o ferreastra si in acea fereastra sa scrie: deschidere pentru vizualizarea fisierelor? Dau funda :*.

1
Răspunde Raportează
LoveMetin2
în 6 Septembrie 2012 | LoveMetin2 întreabă:

Cum se cheama site-ul de unde descarci modul pentru San Andreas pentru masini biciclete etc...

1
Răspunde Raportează
DeGea1
în 6 Septembrie 2012 | DeGea1 întreabă:

dati-mi un mt cu rate mari otel+9 la shop si batalie +9 sau chiar sirius+9! dau FUNDOI! plz astept raspuns rapid! MULTUMESC ANTICIPAT!

5
Răspunde Raportează
St3fanuTz
în 6 Septembrie 2012 | St3fanuTz întreabă:

As vrea acum pentru versiunea asta de SA- MP 0.3e sa pot sa joc cu moduri de masini. dar cum intru in SA- MP imi da crash...stiu ca e din cauza modurilor dar cum pot face sa scap de crashul ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
wizopo2
în 6 Septembrie 2012 | wizopo2 întreabă:

In Ikariam cand o sa am si eu pavat prin oras cu marmura? Am inteles ca e nevoie de un anumit nivel al primariei Deja au aparut niste casute ( de decor mai mult cred ) cand primaria a atins nivelul...? (mai mult)

0
HelpTheShArk
în 6 Septembrie 2012 | HelpTheShArk întreabă:

Buna TPU scuze ca va deranjez din nou dar de unde pot lua minecraft 3.1 sa nu aiba totul infinit plz ca am vazut un video cu el si acum is mort dup el sall dau funda :D

1
Răspunde Raportează
JickRO
în 6 Septembrie 2012 | JickRO întreabă:

Cine vrea sa facem co-op de minecraft creative contace : yahoo : alexhundai88@yahoo.com skype : jumperresistant

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Septembrie 2012 |

Am o mare problema cu o placa video nou achizitionata.Asus Nvidia GTX 560 DC2 OC 1GB.Toate jocurile pe care le- am instalat ies afara in timpul in care ma joc, se blocheaza sau fac ecranul negru. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domynyc
în 6 Septembrie 2012 | Domynyc întreabă:

ce jocuri full multypleyer stiti va rog frumos dau fundita:))

2
Răspunde Raportează
Ellutza16
în 6 Septembrie 2012 | Ellutza16 întreabă:

Buna imi spuneti si mie un site de unde pot downloada sims pets sau orcare altul gratis si sa mearga. multumesc!

4
Răspunde Raportează
Prafdesteleinculori
în 6 Septembrie 2012 | Prafdesteleinculori întreabă:

ce jocuri gen kaneva, mis bimbo, imvu, sims 1, 2 si 3, lady popular, club penguin, etc mai stiti da de downloadat si gen imvu

1
Răspunde Raportează
TheKKosmyyn
în 6 Septembrie 2012 | TheKKosmyyn întreabă:

Am un fish bot pe metin2ro, intru il el, arunca undita si ma scoate. Apare?? ceva de genu! Ce pot face? Dau funda! Va rog!

0
Paul171
în 6 Septembrie 2012 | Paul171 întreabă:

Salut, as avea o intrebare.Imi puteti spune de unde pot downloada Net Framework 3.1? Si mai am o intrebare pentru cei de pe Metin2Earth : de ce nu merge sv imi tot arata Inchis ce sa fac? Dau funda pentru...? (mai mult)

0
în 6 Septembrie 2012 | ?????????????????? întreabă:

Cine ma poate ajuta cu un Link Vreau sa downloadez Rugby Challenge 2008 Pls!

0
Chuchilili
în 6 Septembrie 2012 | Chuchilili întreabă:

Buna,stie careva jocuri online gratis pe care sa-ti faci cont? gen: Howrse; Drakensang; Pirate Storm; Travian etc?

3
Răspunde Raportează
PuffuDement
în 6 Septembrie 2012 | PuffuDement întreabă:

IMVU! De ce nu pot face credite cu meet me? Am urmat toți pașii, am făcut contul, am transferat. Am doar 63 de credite pe contul meu. Si am 403K și nu merge. Imi apare cu minus (- 100000 si - 500)...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DaReZon
în 6 Septembrie 2012 | DaReZon întreabă:

Acum cateva zile in CS un admin mi-a dat destroy si a iesit din joc. Acum am foarte mare lag in joc si nu stiu ce sa fac. Cum pot rezolva?

2
Răspunde Raportează
Americanull2321
în 6 Septembrie 2012 | Americanull2321 întreabă:

Astazi fac o saptamana de cand am schimbat mailu la un cont de metin si as vrea sa il schimb din nou... Nu stiu cand ar trebui sa- l pot schimba iar pentru ca deja au trecut cel 7 zile ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
a12
în 6 Septembrie 2012 | a12 întreabă:

Ce jocuri stiti gen uncharted pe pc

1
Răspunde Raportează
CAMIOANIEEE
în 6 Septembrie 2012 | CAMIOANIEEE întreabă:

Sall, imi merge Tomb Raider UnderWorld pe acest sistem Placa video:ATI Radeon R4350 512MB memorie HDD:nu imi fac probleme este de 500 RAM:2GB Procesor:Intel Celeron 2, 53GHz(nu e dual, triple, quad...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
infinity1
în 6 Septembrie 2012 | infinity1 întreabă:

As dori sa va intreb care stie jocuri asemanatoare cu Severance: Blade of Darkness, nu am pretenti la grafica doar gameplayul sa fie asemanator, adica nu sa dai tu click pe om apoi dai 1, 2, 3 pentru...? (mai mult)

0
XxBLAK99Xx9
în 6 Septembrie 2012 | XxBLAK99Xx9 întreabă:

Vreau si eu un metin2 privat va rog mult ajutati-ma si pe mine

2
Răspunde Raportează
Xtreme020202
în 6 Septembrie 2012 | Xtreme020202 întreabă:

Am nevoie de un trade hack urgent! Am instalat de peste tot dar imi spune ca este o fila nu o aplicatie va rog mult! Ma chinuesc sa gasesc un trade hack care sa nu fie dedectat de HackShield din metin2...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
punkt
în 6 Septembrie 2012 | punkt întreabă:

Sall tpu.stiti cumva cum as putea sa-mi dau owner pe serverul meu de cs si cum pot baga comenzile?

0
TheLaur98
în 6 Septembrie 2012 | TheLaur98 întreabă:

Salutare. m- am apucat de curand de MMORG 4story si am o nelamurire cu privinta banilor.Deci am un character Arcas Zana de level 14 si mi- am facut de curand un nou character un Magician Zana de level ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FuckYouNiggas
în 6 Septembrie 2012 | FuckYouNiggas întreabă:

Cat dureaza o interdictie temporara pe ejocuri.ro? Dau funda. (:

1
Răspunde Raportează
GicovanuSilviu
în 6 Septembrie 2012 | GicovanuSilviu întreabă:

Hei stie cineva de unde pot lua patchul cu care pot juca warcraft 3 cu garena? Lam mai avut dar acum nul mai gasesc.

2
Răspunde Raportează
GicovanuSilviu
în 6 Septembrie 2012 | GicovanuSilviu întreabă:

Hei stie cineva de unde pot lua patchul cu care pot juca warcraft 3 cu garena? Lam mai avut dar acum nul mai gasesc. ma poate ajuta cineva va rog frumos?

1
Răspunde Raportează
AnonimLady
în 6 Septembrie 2012 | AnonimLady întreabă:

Care are cont stardoll si nu-l mai foloseste, sa-l scrie aici, sau mesaj. Dau fundita...:*.

0
Modric
în 6 Septembrie 2012 | Modric întreabă:

Este vorba de jocul The sims 2 am toate pachetele la el.am si eu cateva intrebari:Pe ce plansa pot gasi vampiri[daca se poate denumirea plansei], 2Cum ma pot transforma intr- o creatura indiferent...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Modric
în 6 Septembrie 2012 | Modric întreabă:

TPU Cine stie in sims 2 in ce oras exista vampiri numele acestuia mai stiti daca exista ingeri sau demoni su cum ma pot transforma in creaturi?

0
  • 6155
  • 6156
  • 6157
  • 6158
  • 6159
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 19 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara c??tile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 22 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.581
  • Întrebări: 3.954.575
  • Răspunsuri: 17.664.270
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria Hip-Hop-ului

Istoria Hip-Hop-ului

Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii