Mi-ati putea spune jocuri care se joaca pe hartie cu 2 jucatori. De gen : Tomapant, X and 0, Spunzuratoarea, etc... Dau funda. Va multumesc anticipat :****
Salut cei care va pricepeti. imi puteti spune si mie ce jocuri vechi mai frumoase stiti care sa se joace multiplayer? mai vechi insemnand pana in 2007. sau sa nu aiba cerinte asa mari. nu am ce juca. ...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cu un joc pc? jocul este fifa 2005 si nu stiu cum sa fac sa ma antrenez. Ma poate ajuta cineva? va rog... dau fund...
Toti care ati jucat pe server Mondial MT2 Royal astazi 6 septembrie a fost inchis pentru resetarea conturilor de lvl 1 pana la 30 daca nu apar neplaceri server- ul va fi deschis astazi cel...? (mai mult)
Buna! Cat spatiu ocupa Crysis 1 pe Hardisk dupa instalare?
Astazi cand am incercat sa ma loghez in Yahoo Messenger mi- a aparut urmatorul mesaj : "We can't sign you in to Yahoo Messenger.There might be a problem with your Internet connection. Make sure...? (mai mult)
Cine stie un metin cu otel la magazin si sa evolueze otelul in armura epica (sa fie ca metin2 mage )si cine stie metin2 alteria este on dau funda pentru cele mai bune raspunsuri
Cum pot face mai multe caractere la Audition 2? P.S: ma refer la jocul Audition 2.
Metin2 Server, Cum schimb mesajele care apar deasupra negustoarei de diverse, arme, armuri, paznic etc.
Am jucat un timp imvu dar de la el mi-au intrat virusi in pc si nu stiu ce sa mai joc imi dati va rog niste jocuri raspunsul cu cele mai multe jocuri primeste funda :)) :x
Sunt abonat sa primesc oracolul care apare dar azi am primit 7 mail-uri despre aceeasi intrebare la oracol,acela cu bautura energizanta, este enervant
..stiti cumva un server de counter unde se joaca numai fete?
Sall, TPU! Cine stie un metin misto cu bonusuri 6/7 la magazin?
Mi-am facut cont la Combat arms Europe si cand intru pe el imi apare eroarea asta :,, Unable to run the game due to the client file being corupted." De ce? Si cum pot repara asta?
Bunăă! :) Cum pot afla codul unei pagini de facebook? Adică aia cu @[123:0]. Ştiu că ar trebui să apară la link, dar nu apare. :( Cum pot face să îl aflu? Fundă. :)
Cand eram mai mica tata avea la calculator pe desktop o pisica neagra..cu care te puteai juca.si diferite lucruri. Stiti cumva cum se numea acel program sau ce era? Multumesc mult funda
Deci am downloadat de pe ishount.com Sony Vegas Pro 8.0b ..si intrebarea mea este daca program e total gratuit? ...nu downloadarea ci programul in sine.
Ziceti-mi niste jocuri de actine bestiale pe pc
Ce placa video e mai buna? nVidia GeForce 2 MX/MX 400 sau nVidia GeForce FX 5200? De nVidia GeForce fx 5200, multi multi oameni zic ca este o placa video tare proasta iar de nVidia GeForce 2 MX/MX 400...? (mai mult)
Cum instalez un joc care e pe doua CD-uri folosind PowerIso de proferat sau oricare alt program ca vreau sa instalez SRS si spune la un moment-dat introdu CD 2. Funda
Cum imi pot mari viteza la cs pe serverele de dr. Nu vreau cfg ca nici unu nu merge. Lasati explicatia. Funda si vot.
care se pricepe la facut servere de minecraft sa-mi zica si mie cum si cami trebuie(pe net zice doar cum sa-l faci nu ceti trebuie ca sa-l faci)NU DAU ID mesaj sau raspuns zici FUNDA
am inceput sa descarc metin2united l- am descarcat l- am dezarhivat si cand sa intru in auto pachter ca sa isi faca update/intru pe metin imi apare Metin2united.exe si mai jos Metin2united.exe...? (mai mult)
Este vorba despre GTA IV.Cand intru in joc, sacadeazaaaaa! Deci cel mult prind 16 FPS...Si cu totul dat la low tot asa face.Am cautat pe toate site- urile ca imi merge la sistem recomandat(grafica...? (mai mult)
Sal as vrea sa va intreb cine ma poate ajuta cu achizionoarea unor dropuri de la setii pentru un server de cs care este inscris in comuniate laleagane svu se numeste West.LaLeagane.Ro puteti intra si verifica...? (mai mult)
De unde pot downloada sau juca monopoly de asta normal cu proprietati si chestii de astea?
stiti cumva hack-uri pentru. samp? Eu stiu doar s0beit dar unul nedectabil si mai imbunatatit nu aveti idee daca exista?
Buna TPU. Va rog eu frumos sa- mi spuneti noua parola de HIPPO de p microvolts, sau un metin2 cu lvl max 127, 250, 255. DAU FUNDA la cel care imi zice raspunsul corect la cod si primul care imi zice...? (mai mult)
Dau iteme pe metin2stee (paianjane full\pose\seturi full). Doreste cineva? Le dau pe iteme RO volans.Dau funda cine face negot!
Salut fratilor! ce are metin 2 dinamik? daca da spuneti-mi si mie ce are... am auzit ca se schimba clientul daca e adevarat sa imi dati si mie link-ul cine ma ajuta are 1 funda din partea mea
Astazi fac o saptamana de cand am schimbat mailu la un cont de metin si as vrea sa il schimb din nou... Nu stiu cand ar trebui sa- l pot schimba iar pentru ca deja au trecut cel 7 zile !...? (mai mult)
Buna TPU. dati-mi si mie va rog un joc tare cu grafica min. 2010-2011 cu gen un razboi mondial din viitor sa aiba pistoale cu lasere si multe explozii etc.
Am instalat jocrul The Suffering, dar am un Chipset Intel X 3100 si jocul nu il suporta. Exista un patch sa ceva ca sa ma pot juca? funda!
(INTREBARE PENTRU CEI CARE JOACA 4 STORY RO) La ce lvl te iti poti schimba tara dintre Derion, Valoria si Gor?
Heii TPU! La sims 2 exista vreun cod pentru a schimba chemistry? si ..eu am sims 2 bon voyage, university, apartment life, pets, season, freetime, h&m fashion si open for bussines si la decoratiuni am...? (mai mult)
A jucat cineva Subway Exits pe iphone? Nu stiu sa trec de niv 8 de la new york
Am laptop Fujitsu Siemens v 5505 si vreau sa aflu daca pot pune inca 1gb ram la el pentru a- mi merge mai bine jocurile, sa nu se mai blocheze filmele cand ma uit.Laptopul are 1gb ram 1, 8 ghz...? (mai mult)
Dau cont metin2 united lvl 125 king2 sura mall si sun +6 mall pe cont metin2 lunaris
Buna am un laptop HP 620. Cerintele sale de sistem sunt urmatoarele:Pentium dual core 2.3, 3.00 GB, Intel 4 express chipest family 1.3 G.Ce jocuri pot juca sigur pe laptopul asta?
am o mica problema legata de metin2 ro :|. Ei ii dau drumul si apoi se incarca casuta aia de la hackshield in coltul din dreapta de jos apoi imi da o eroare : " HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR:HSERROR_NETWORK_CONNECT_FAIL,...? (mai mult)
Cine joaca blade n soul?
nu stiti pe cineva sau ceva site-uri sa pot sa dau placa mea video este nVIDIA msi N210 de 512MB?
Funda + Vot! Cine imi da un site de unde pot downloada Spionare tastatura [Fara virusi Si sa nu fie Fiseierul Meu] Cei care dau tampani cu virusi le fac reclamatie!
Uitati in ultima vreme am fost pasionat de jocul WOW l-am jucat o perioada dar m-am plictisit vreau sa ma apuc de atl joc de genul acesta imi puteti spune cateva jocuri asemanatoare?
Mi-am luat POW (Pokemon World Online) si cand incerc sa intru imi spune: ' Run time eror 48: error in loading DLL ' Ce ar trebui sa fac?
Salutare TPU Imi spunet va rog si mie cum fac ca filmuletele de la fraps 2 sa nu contina format mare(de ex la 30min 6GB) Va Multumesc Funda!
Cum dau restart la un joc de pe facebook?
Salut, Stie cineva un metin universal?
Campionat FIFA 08..Care vrea sa intre dati add la bogdan_fantastic_boy sau inscrieti-va aici:http://supercampionat.ucoz.com/forum/2-1-1
Am o problema cu windows- ul xp sp3 home edition. Acum 30 de zile mi- am reinstalat windows- ul si imi aparea in bara 2 cheite care spuneau ca trebuie sa activez ceva in maxim 30 zile. Dupa 30 de zile ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba