TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6157
  • 6158
  • 6159
  • 6160
  • 6161
Ragestorm
în 6 Septembrie 2012 | Ragestorm întreabă:

as vrea si eu sa-mi spuneti niste jocuri pentru PC.Nu prea stiu ce jocuri sa-mi iau, sunt ..confuz.Orice joc, dar sa nu fie prea vechi.

3
Răspunde Raportează
Florin_4402
în 6 Septembrie 2012 | Florin_4402 întreabă:

Buna tuturor mai nou cu chiestia aia cu voucher de MD de dragon poti face multi bani asa ca am cautat si eu pe net sa vad de niste MD de dragon gratis dar cum stiu ca multi fura acum nu am avut ce face...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
alexsok
în 6 Septembrie 2012 | alexsok întreabă:

Salut ce programiar trebui ca as potsa deschid o melodie si sa selctez eu de al secunda n pana la secunda y si sa imi salveze in alta parte fix ce am selctat eu adica sa scot o parte de emlodie cu tot ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Martis_Gabi_1995
în 6 Septembrie 2012 | Martis_Gabi_1995 întreabă:

Funda! Cum dezactivez hackshield la S4 League?

0
Cosmin1993
în 6 Septembrie 2012 | Cosmin1993 întreabă:

Ma am auzit ca mai este un sezon de cs 1.6 iar intrebarea mea este chiar va disparea de tot 1.6? :| hai ca dau funda dar vreau un raspuns cat de cat sigur.

5
Răspunde Raportează
Mariusbosss
în 6 Septembrie 2012 | Mariusbosss întreabă:

Dece nu pot sa intru azi pe contul meu google data 09.06. 2012

0
RobyRob15
în 6 Septembrie 2012 | RobyRob15 întreabă:

Ce credeti despre aceasa consola http://www.4games.ro/console-jocuri-si-accesorii/psp-console-si-accesorii-jocuri/consola-psp-fifa-12 e buna? marita sa o i-au? Funda!

3
Răspunde Raportează
DanilaGeorge15
în 6 Septembrie 2012 | DanilaGeorge15 întreabă:

Sallut,ma intrebam de unde pot downloada slice ice pe calculator?

0
Hunedoara_FC_1990
în 6 Septembrie 2012 | Hunedoara_FC_1990 întreabă:

Sall,ma puteti ajuta? nu stiu de ce mi se bloacheaza jocurile cu tiruri precum:ets, gts si 18 wos haulin.stie cineva? funda!

5
Răspunde Raportează
baterie
în 6 Septembrie 2012 | baterie întreabă:

Dati-mi si mie un hack metin2 ro functional

1
Răspunde Raportează
IONUTZU1999
în 6 Septembrie 2012 | IONUTZU1999 întreabă:

Salut, va rog ajutati- ma si pe mine cand intru in jocul 3d instructor 2.2 imi apare Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Starter.exe am windows 7 si nu stiu ce sa fac va rog daca puteti...? (mai mult)

0
???g??
în 6 Septembrie 2012 | ???g?? întreabă:

Sall TPU, In Darksiders 2 dupa ce bati bosul final mai poti sa faci lucruri adica lvl si iteme

1
Răspunde Raportează
dany222
în 6 Septembrie 2012 | dany222 întreabă:

Va rog frumos datim un cont pe metin2 ro lv 30 prin mesaj.Multumesc.

1
Răspunde Raportează
genuine332
în 6 Septembrie 2012 | genuine332 întreabă:

FUNDA CEL MAI RAPID. e vorba de Metin2Steel ...cum poti sa te duci in mapa de 200 la lvl 120 130? tot am vazut pe forum poze cu jucatori de 125 in mapa de 200 care imi spune va rog? funda pentru cel mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tiberiu2012
în 6 Septembrie 2012 | Tiberiu2012 întreabă:

De ce atunci cand intru pe samp imi arata o imagine alba dupa care imi apare rockstar iarasi o imagine alba si apare start new game(options, exit game) cand dau start game imi apare report crash sau cancel...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andreyutzu4you
în 6 Septembrie 2012 | andreyutzu4you întreabă:

Problema mea este in legatura cu gamecp de la samp, nu merge si nu stiu cum sa- l fac sa merga.Si va rog frumos daca poate cineva sa- mi spuna de unde pot gasit un GM bun fara virusi, dau fundinta, va...? (mai mult)

0
Mollort
în 6 Septembrie 2012 | Mollort întreabă:

Va rog frumos puteti sa imi spuneti de unde pot cumpara Left4Dead 2 nu il mai gasesc nicaieri!

3
Răspunde Raportează
PirvanRaul
în 6 Septembrie 2012 | PirvanRaul întreabă:

Salutare dragi gamer! Astazi vreau sa va prezint povestea mea Ieri mi- am decis sa iau Counter Strike 1.6.Tot am auzit ca cs e best ca nu stiu ce si m- am decis sa vad si eu acest lucru. Azi m-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
David_Avram_1975
în 6 Septembrie 2012 | David_Avram_1975 întreabă:

Joc Minecraft fb si nu am cont premium ma puteti ajuta cu un server in care nu iti cere parola.VA ROG! DAU FUNDA!

0
vladboy00
în 6 Septembrie 2012 | vladboy00 întreabă:

Stie cineva un site de unde sa iau un cfg de bhop bun? sau sa-mi dea cineva? Sa lase Id

0
aditza123
în 6 Septembrie 2012 | aditza123 întreabă:

Cine are gta iv, si la ce misiune e?

2
Răspunde Raportează
Danoninooo
în 6 Septembrie 2012 | Danoninooo întreabă:

Stie cineva cum pot face pe facebook, sa nu vada nimeni cati prieteni am? decat prietenii comuni? Multumesc mult, funda! Scuzati categoria!

1
Răspunde Raportează
carlito8379
în 6 Septembrie 2012 | carlito8379 întreabă:

Buna TPU am o problema Nu stiti cum pot trage cu arma din masina in gta san andreas? Si un cod pentru viata infinita Multumesc

2
Răspunde Raportează
Laurentiuuu
în 6 Septembrie 2012 | Laurentiuuu întreabă:

Inca o intrebare. Deci am luat fifa 12 pentru un telefon (800 mhz, 512 mb ram, android 2.3.6).L-am instalat totul frumos,l-a deschis,dar nu merge sa apas, adica apas degeaba... oare de ce?:)

1
Răspunde Raportează
LauR95
în 6 Septembrie 2012 | LauR95 întreabă:

am descarcat VaMos Mt2 Si cand Vreu sa ma Inregistrez Imi spune ca! The register is limited for your land, please comme back later! Ce sa Fac Intre ce Ore pot sa Ma inregistrez? Imi Puteti ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Pahontu_Alin_1997
în 6 Septembrie 2012 | Pahontu_Alin_1997 întreabă:

Cum resetez un joc de pe facebook? nu imi place ce am facut si vreau sa-l schimb.

0
lionxcx
în 6 Septembrie 2012 | lionxcx întreabă:

Care aveti nevoie de un cont pe Eu West de lvl 30 si unul de lvl 14 + + 1 cont pe East lvl 30. Toate 3 conturi is incluse in pachet! Toate 3 conturile le dau la 7 euro! Email Adress...? (mai mult)

0
nikappa
în 6 Septembrie 2012 | nikappa întreabă:

Stie cineva vreun joc asemanator cu vdtruck tot online si fara download! Dau funda! ps: poate sa fie si in alt domeniu jocul nu doar camioane dar sa ai bani sa poti sa iti cumperi ceva cu ei (ex la vdtruck...? (mai mult)

0
PuFiLiCi98
în 6 Septembrie 2012 | PuFiLiCi98 întreabă:

Mama mea isi cauta de lucru, contabila / sef- contabila, a absolovit facultatea Constantin Brancoveanu, are licenta, diploma, nu ma pricep prea bine, daca e ceva lasati- mi aici detalii...? (mai mult)

0
Hapsalaul213
în 6 Septembrie 2012 | Hapsalaul213 întreabă:

Tot vreau sa cumpar Mortal Kombat:Deadly Aliance, dar nu il gasesc. Unde ar trebui sa caut stiind ca este un joc vechi?

0
Shin0bi
în 6 Septembrie 2012 | Shin0bi întreabă:

Cine stie un server mt2 international din orice tara(francez, englez) cu level maxim 250 sau 255 iteme noi, mape noi, cu multi playeri si fara iteme modate?

1
Răspunde Raportează
Valentin30
în 6 Septembrie 2012 | Valentin30 întreabă:

Cum sa-mi fac si eu cont.ce trebuie sa fac si cum.

0
SpawNnxD
în 6 Septembrie 2012 | SpawNnxD întreabă:

Cine ma poate ajuta si pe mine? cand intru in cs si vr sa ma conectez la server imi spune "Could Not Connect To Server" Plz RPD DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
Adrian_Robert_1993
în 6 Septembrie 2012 | Adrian_Robert_1993 întreabă:

.imi poate spune cineva cum pot juca The GodFather 2 online?

1
Răspunde Raportează
VitalBullet
în 6 Septembrie 2012 | VitalBullet întreabă:

Vreau si eu un joc sa aiba legatura cu scoala de soferi.Adica sa fie un fel de simulator dar nu ca truck simulator sau altele.As vrea sa fie pur si simplu o masina si sa trec prin tot felul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gosuRobert
în 6 Septembrie 2012 | gosuRobert întreabă:

Salut.Am jocul Nexuiz pe steam si nu gasesc nici un server cu playeri.Am cautat pe net separat si iar nu am gasit nimic.Dai bani pe joc si o iei in mana.Joc online sa te joci cu boti...

0
ValentinAdrian
în 6 Septembrie 2012 | ValentinAdrian întreabă:

stie cineva un servar de cs sours?

1
Răspunde Raportează
Alex99_5691
în 6 Septembrie 2012 | Alex99_5691 întreabă:

Ma poate ajuta cineva in legatura cu jocul mt2 ro? Deci l- am downloadat si am facut cont si toate... si cand am ajuns la misiunea cu moscul am cosntatat ca nu merge itm shopul :( Am incercat de toate....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anna17789
în 6 Septembrie 2012 | Anna17789 întreabă:

Trucuri usoare cu carti stiti? eu stiam inainte un truc cu 20 de carti puneam pe cineva sa aleaga o carte apoi le amestecam si a 16 carte era cea pe care o alese si parca le asezam pe toate pe masa stie...? (mai mult)

0
k1dutzz
în 6 Septembrie 2012 | k1dutzz întreabă:

Buna TPU dupa cum stiti vechiul hack anty fly dmg nu mai merge pentru ca au facut o mentenanta noua recent. Si as vrea sa imi dati un site si instructiuni pentru noul hack anty fly dmg dupa noua mentenanta...? (mai mult)

0
tigrul2010
în 6 Septembrie 2012 | tigrul2010 întreabă:

Deci am inca un beta key pentru Smite:D! Care il vrea? Sa lase YM! Sa jucam amandoi.

2
Răspunde Raportează
AndreeaSt97
în 6 Septembrie 2012 | AndreeaSt97 întreabă:

Nu merge sunetul la Fruit Ninja HD.PC-ul nu are o problema,pentru ca la restul merge, iar la Fruit Ninja am verificat setarile si este setat sunetul la maxim.Ce as putea sa fac?

5
Răspunde Raportează
Nevastuic
în 6 Septembrie 2012 | Nevastuic întreabă:

am un router si am uitat parola ce pot sa fac? il pot reconfigura? FUNDA pentru raspunsul care ma va ajuta

1
Răspunde Raportează
Cosmin_Muzicalamaxim_1993
în 6 Septembrie 2012 | Cosmin_Muzicalamaxim_1993 întreabă:

dati mi si mie va rog cum se numea jocu ala Princes of Prencias si cu fata si baiatu ala! Nu mai stiu cum se numea!

3
Răspunde Raportează
faceyahoo
în 6 Septembrie 2012 | faceyahoo întreabă:

Ce spuneti, este buna pentru tdu 1 placa video Intel(R) G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY?

2
Răspunde Raportează
Naygel
în 6 Septembrie 2012 | Naygel întreabă:

Cum ma pot conecta la calculatorul cuiva fara ca acea persoana sa observe sau cum pot descarca poze si muzica din calculatorul cuiva? Funda

1
Răspunde Raportează
Rambokay
în 6 Septembrie 2012 | Rambokay întreabă:

Vreau sa imi iau si eu GTA 4 si voiam sa- mi ziceti daca imi merge. Uitati sistemul meu: - Procesor: Genuine Intel(R) CPU T2080 @ 1.73 GHz. - Memorie instalata (RAM): 2. 00GO - Tip Sistem:...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
?DyA?
în 6 Septembrie 2012 | ?DyA? întreabă:

Cine poate sa-mi de-a si mie niste siteuri de unde pot sa descarc GTA-uri la care nu am nevoie de CD/DVD ROM.

0
TheExpert01
în 6 Septembrie 2012 | TheExpert01 întreabă:

Ce jocuri gen 4story metin2 etc S- AU FACUT IN 2012? sau de exemplu la pwi in februarie 2012 s- au pus noi skuluri dati- mi jocuri gen astea care in 2012 sa fi avut update- uri cu skiluri sau chair jocuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
XxR0botzelXx
în 6 Septembrie 2012 | XxR0botzelXx întreabă:

Vreau si eu un Premium Accounts Generator pentru minecraft. Un link. Dar sa nu trbuiasca sa caut o parola sau sa aleg ceva sa- mi trimita prin mesaj. Sau macar un cont premium sau o lista cu cateva conturi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 6157
  • 6158
  • 6159
  • 6160
  • 6161
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 21 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 17 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara c??tile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 23 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.581
  • Întrebări: 3.954.575
  • Răspunsuri: 17.664.270
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Savana

Savana

Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii