am o mare problema! am mt2 steel in calculator si cand vreau sa intru apare asta "The application filed to initialize properly (0xc0000135).Click on OK to terminate the application"CE ARE? DAU...? (mai mult)
am si eu o nelamurire care server este mai tare la Metin 2 TDL alcolicii sau maimutele... Vreau un server PVP Funda!
sunt si eu interesat sa deschidem o comunitate serioasa + un servar de CS clasic...dar sa fie cineva serios sa se priceapa si la domeniu.ro si nu dupa 2 luni sa inchidem comunitatea ...cine ...? (mai mult)
Cum vine ca unii pe cs au eff si acc so high adica peste 70% si eu am undeva la 55-54%,, si nu dau pe langa sau aiurea. Inseamna ca folosesc ceva aim sau cfg? Funda
supuneti-mi si mie daca stiti niste jocuri horor ( de groaza) sau daca stiti sa-mi dati si mie linkul la wolfenstien dau funda + vot.
Am o intrebare: cu ce program pot sa fac un personaj ca acela din videoclipurile lui TOBUSCUS cu I can swing my sword si altele?
caut un joc care seamana cu Atlantica online adica sa nu fie online dar sa poti avea un fel de armata si oamenii tai sa atace pe rand contra o armata adversara.
spuneti-mi de ce a aparut erori la world of warcraft spuneti-mi va rog si cum sa fac su nu mai imi dea erori
Care imi plss situ de la metin2 silent pvp primul care da situ bun primeste fundita
Am si eu cateva intrebari: Am un server de Counter- Strike 1.6 dar as vrea sa mearga pe nume "Cs.DangerShoot.Ro" in loc sa mearga pe ip. Si as vrea sa bag owner co- owner la playeri dar nu stiu...? (mai mult)
Am o problema cu jocul Batman Arkham Asylum, cand ii adreseaza crocodilu cateva replici ( prima misiune, link aici : http://www.youtube.com/watch?v=vspVX2Ge5Xo ). Se vede ca in gameplay crocodilul...? (mai mult)
Salut caut un gta san andreas original sa mearga pe samp dau funda bagati id meu dark_boy_dydutz
Am un cont de metin pe chaos lv 77 cu super iteme si a trebuit sa fie sters din cauza unui virus la acel joc.Totusi nu vreau sa renunt la ceea ce am creeat pentru ca am muncit mult.Imi dati un...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa fac rost de coduri sau de un trainer de skil la Sims 3, Sims 3 Generation si Simes 3 Late Night.Dau fundita.
Cand intru in l4d2 singleplayer dau start si se incarca pana la sfarsit si si iasa din joc cum pot sa fac ca sa nu mai iese sau sa imi spuneti de unde pot luat l4d2 ca sa joc in singleplayer ...? (mai mult)
Legat tot de skate 4 stie cineva un program cu coduri? link va rog
Hey,stie cineva daca se pot schimba controalele de la skate 4 si cum (este vorba de controalele din cifre ) funda
Doresc raspunsul rapid. Ieri mi- am achizitionat un smartphone Samsung galaxy y si mi- am luat cateva jocuri si aplicatii pe el. Vreau sa imi iau si plants vs zombies. Telefonul are android 2.3.6....? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cum sa schimb arma la darksiders 1.Ma puteti ajuta?
Sall all! Caut de ceva timp si nu gasesc. am Gta iv. si am vazut tutoriale pe net cu zmodeler.(Programu ala de editat masini, etc) si cand am incercat si eu nu imi mergea pentru ca fisierul era wft...? (mai mult)
Am o problema :Vreau sa imi maresc memoria adica in C am 30 gb si in celelalte la fel si am auzit ca pot marii cand instalez windowsu, si stiu sa instalez windousu' dar se poate intampla ceva nefericit?...? (mai mult)
Am o problema urgenta : Cand caut ceva pe Google Chrome, pe Internet, caut ceva pe youtube de exemplu si imi apare o eroare, adica : Abdobe Shockwave player nu s- a putut incarca ( opriti...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri gen dirt 2, 3. Funda
Cum vad in spate la gta vice city Mamaia cand sunt cu masina?
va rog daca nu mai jucati metin2 lunaris dati-mi si mie un cont.....va rog daca nu macar sa joc cu cineva pe cont id:andrei120203 multumesc
Am nevoie de ajutorul cuiva care joaca warcraft 3 urgent! Uitati care e problema m- am apucat de cateva zine de jocul asta dar intru la iconita aia cu capu ala verde nu la aia cu omu ala cu par...? (mai mult)
cand intru intr-un site mi se deschide in alta ferestra. Cum sa fac sa nu imi mai apara asa?
Cum sa instalez lord of the rings the battle for the middle earth 2 ca sa mearga. Funda
Ce procesor este mai bun : Intel Core i3 sau AMD Phenom ii x4 Black Edition 3.40 Ghz? Astept raspuns!
Stiti cum se numeste meldodia de meniu Half Life 1? Funda primei persoane care raspunde corect la intrebare.Si celor care nu le place melodia sa se abtina.Multumesc anticipat;)
Am o problema serioasa la cs 1.6 de multe ori imi apare sus in colt dreapta warning : Warning: CL_FlushEntityPacket ce pot face in privinta asta, unii spun ca e de la net, dar nu cred ca netu e de ...? (mai mult)
Care e parola de la euro truck 2 dau funda daca e buna
Buna am o problema cu orce metin nu imi merge pur si simplu imi arata cad dechid jocul la alegerea ch- urilor puncte ca si cum nu as avea internet dar am. iar cand ancerc sa dau la troubleshoot compatibility...? (mai mult)
va rog sa imi spuneti voi cum ati scapat de asazisul bug login la un server de metin2 deschis recent. acel bug la care te conectezi pe cont dar ramane la caracter pe urma te da afara din cont,...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie care sunt butoanele pentru aceste comenzi din fifa 2011 pentru pc: RB,RT,LT,RS, LS
Cine imi da cele mai multe chipsuri (adica bani) la Texas Holdem Poker pe facebook ii dau funda si vot! Contul: Crăciun Marius Link: http://www.facebook.com/craciun9
Vreau sa dau cont de level 31 pe The West pe El Dorado si pentru al obtine trebuie sa scrieti de cat timp jucati the west. Multumesc!
Salutare TPU am si eu o intrebare mi- am instalat gta iv si imi merge in reluare nu excesiv dar merge... ce setari si patchuri imi spuneti sa- i fac la : 4 gb ram, procesor AMD Athlon(tm) X2 Dual Core...? (mai mult)
Sallut TPU am o problema cand vreau sa dezinstales san andreas imi apare eroare RunDLL ce pot sa fac?
De unde pot sa iau GTA Romania
Ziceti-mi si mie un metin tare repede
Intrebarea mea este daca Metin2Mondial mai ruleaza. Daca da, dati-mi un site official va rog! Multumesc!
Mai exista MondialMT2 daca da dati- mi un link cu situ care este sau numele care si la schimbat... http://www.youtube.com/user/Dariusc0c4in3?feature=guide Dami un subscriber dau back lasa- mi raspuns...? (mai mult)
Cine are un server de metin2 si cauta Gm/Ga/Sgm/Sga sunt dispus sa ma ofer ma joc metin de 3 ani jumatate si stiu aproximativ totul despre acest server si daca as lua un grad de mai sus as putea...? (mai mult)
Hei TPU vreau sa-mi dati un link ca sa descarc sobeit de sa-mp 0.3e va rog raspunsuri serioase nu vreau ban asa ca dati-mi va rog
am instalat Gta 4 dar imi merge cam greu -am procesor AMD Phenom x3 8650 2. 3mhz -placa video NVIDIA GeForce 9800 GT 1gb -4 gb de rami oare dc imi merge greu?
Azi mi- am luat un Nokia C1- 01, am la el un card microSD de vreo doi ani, am vrut sa bag muzica si ceva teme pe telefon, dar nu imi mai citeste cardul nici Pc- ul si nici Telefon.ce sa fac sa mai imi...? (mai mult)
cine imi poate da si mie un link de unde pot downloada fifa 12 free pentru android?
mi-am formatat pc de curand si nu mai am drivarele imi puteti da un link de unde sa le iau dau funda app am drivarul nVIDIA windous xp profesional 32 byte si placa video Asus
un prieten de al meu sia facut un svr de metin2 si are probleme la bug login ce trebuie sa fac dau funda+vot raspunsuri repede
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!