Mi- am luat rpes v3 la pes 2012, si la fotbal life cand fac master league, am facut 3 sezoane cu o echipa iar jucatori nau inbatranit de loc nici putearea nu lea scazut nici de crescut nu lea crescut.Cine...? (mai mult)
Fratilor va rog ajutati-ma. Sincer nu mai stiu ce sa joc. Asa ca va rog ceva sugestii. Fara jocuri de strategie(urasc sa imi frec creierii :D)
As Vrea: -Niste Nume De Cs Faine! Cele mai multe si mai faine Funda! Si NISTE JOCUR PC PLS
joc mt 2 epical si vreau si eu hack drop. Va rog daca stiti sa-mi ziceti site. S a nu aiba virusi. dau funda; D
Cum intru in consola counter strike 1, 6 lant trafic ca sa activez microfonul la jail break?
Am si eu un server de cs pe amx mod.Cum pot rezerva numele de admini, adica daca intra un alt baiat cu un nume de admin sa il dea afara?
Se pricepe cineva la miencraft... daca da ma contactati la lucian_arbitru@yahoo.com sau la skype: lucian_arbitru
Saltu TPU. Pot sa-mi conectez xbox-ul la un televizor care nu e plasma sau sa-l conectez la monitorul de la pc.Multumesc Funda
daca am un cont sura lv 35 cu cal lv11 si am leu de lupta(transformat din autorizatie), l- am facut adolescent cu pergament evolutie si pot ataca de pe el. daca il pun in dep si il iau cu alt ...? (mai mult)
Vand un cont de farmerama, level 68, bahamarama deblocata, arborele intelepciunii deblocat 50 %, aproximativ 350 de mamudele investite in cont! Pentru mai multe informatii add razvy_m4a1.
Ce inseamna sa raportezi ceva pe facebok?
Idei de nume pentru imvu? [Fata] :o3 Fundaa. Mai emo :-? Gen : Schizophrenic, Dead Schizophrenia. O fata are numele pe facebook [...] Arrgh. Ok? Ceva in genu' asta. Thanks.
Buna TPU Amai avut cineva probleme cu jocul fif12? in senul ca eu am procsor AMD phenom 2x2 545 3, 1 ghz plaa video at radeon HD6570 1 gb ddr 3 128 bit 4 gb ram si imi sacadeaza la low! mai a intampinat...? (mai mult)
Vreau si eu un metin2 privat unul foarte tare dar nu oriental e prea usor... ceva gen Metin2 yoneis dar site- ul la metin2 yoneis numai merge numai merge www.metinyoneis.com :( Astept raspunsuri!...? (mai mult)
Am si eu o problema in legatura cu Minecraft daca ma poate ajuta cineva si poate sa imi spuna cum pot instala un mod in el.
Fac servere cs orece mod cu orece plugin- uri contra cost de la 2- 10 euro in comote sau paysafecard daca este cazul in functie de cerinte... Stiu ca o sa ziceti ca puteti sa le luati si de pe net dar...? (mai mult)
Cand eram mica ma jucam un joc cu tarzan(sunt sigura ca si voi l-ati jucat!).Va rog sa imi dati un site de unde as putea sa il downloadez.Multumesc pentru timpul acorgat.
DAU FUNDA.. Doresc si eu un hack de lvl si de fish pentru metin 2.ro. Va rog din suflet sa nu ma luati cu vrajeli pentru ca pot face diferenta intre ele.Sau boot pentru Conquer Online 2.0. VA...? (mai mult)
Sall TPU, Dati-mi un cfg de cs1.6 dar care face ca sa nu sara tinta adica ca sa nu se duca in sus acel plus. Dati site de unde sa-l iau daca merge va
Cum se foloseste mod skin in san andreas?
Sal, TPU. Puteti sa-mi dati si mie un link de descarcare al jocului GTA 5? Am gasit unu, dar descarca greu...
Am si eu o problema... Prietenul meu are un cfg de counter strike pentru fps. Din pacate nu vrea sa mi- l dea.Din fericire am retinut cateva chestii deci dupa ce activa cfg- ul (exec cfg.cfg)...? (mai mult)
As vrea o invitatie pe Eupanels pe emailul ionutz_messi9@yahoo.com
Cine stie sa joace travian sa intre aici www.realgaming.ro/travian
Salut. care imi spune de ce cand intru in need for speed carbon stau 2 secunde si imi apare aceasta eroare:(( http://img41.imageshack.us/img41/7812/snapshot20120903223742.png care imi spune ce...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site gen Onlive?
Cum pot sa descarc gta Romania
am o intrebare si va rog frumos sa-mi raspundeti. Vreau sa imi spuneti niste programe pe PC care filmeaza cum ma joc.Multumesc anticipat. (Dau funda ) :)
Se joaca cine ourworld vreau cea mai buna prietena in our world sa fie rezident sunt la nivelul 24 si numele avatarului este ioanastar99
Am si eu o problema la euro truck simulator. cand fac controlul din joystick (volan) si virez la stanga el o ia la dreapta si inver. poate cineva sa ma ajute
caut si eu un metin misto dar nu gasesc cu rate peste 1000 si drop 500 sa nu aiba hamachi si sa fie on 24/24 ...? (mai mult)
Cumpar cont de goalunited cu forta echipei peste 25!
Sall, as vrea si eu sa imi iau o placa video. buna, adica pentru jocuri.Am urmatorul sistem:procesor Pentium(R) Dual- Core CPU E5700 3.00 Ghz, 3 GB ram, 32 bit.Cum spuneam as vrea sa imi iau o placa...? (mai mult)
Poate sa-mi dea si mie careva hackuri pentru Transformice care sa mearga sau pentru Microvolts?
Care stiti un server metin2 privat pvp classic (lvl 99, pose, bonusuri ca pe oficial )? nu neaapart cu roua, dar daca are implementata la npc mai bine :D. dau funda :d
De unde pot cumpara si eu steam pentru counter-strike? Si cam cat ar costa?
Salut,am pus un cfg in cs 1.6 si l-am scos dar acum cand aleg daca vreau sa fiu TERO sau CT nu imi mai apare cu poza lor,cine ma ajuta pls, dau funda :D
Joc it girl pe facebook, am nevoie de prietene; ) nu stiu dc da nu ma mai lasa sa mai fac conturi de facebook. Numele contului meu de facebook: Diiddy Danii si la oras va scrie Brasov:) mersi pa!...? (mai mult)
Vreau urgent sims 2 pe net(daca gasiti) sau un link ca sa-l downland-ez. PS:Un link sigur repet foarte sigur ca merge! Dau funa+vot folositor la cel mai bun raspuns!
Cand vreau sa joc word racing 2 imi apare masina si apoi imi apare o eroare ce sa fac?
Imi dati si mie site-ul de la un metin PVP?
Cum sa fac bani pe metin2ro,va rog ajutati-ma, vreau fiecare detaliu de la lev 1 la lev 99, dau funda.
Salut am Sims 3 si mi se misca cam greu :| Am Windows 7 http://uploadimage.ro/images/28693100862801935895.png Ajutorrr :)))
Salut am 1 R4 pentru Nintendo si nu stiu cum sa`mi pun jocurii pe el. Ma puteti ajuta si pe mine, multumesc anticipat!
Salutare Lume! Cine are cont steam gratis? Plz! am nevoie...un meci intre clanuri, si imi trebuie steam...mz mult
Imi poate explica si mie cineva cum imi fac cont pe WoW cataclysm? Am WoW Burning Crusade, WoW Wrath of the Lich King si Cataclysm! Mentionez ca toate sunt originale! Dau funda+ Vot id- ul...? (mai mult)
Cine imi zice de unde sunt cele mai ieftine magazine de telefoane din sibiu in centru sau in jurul sibiului
As vrea niste fete din astea ٩(●̮̮̃•̃)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿̿ ̿̿... Va rog!
Stiti de ce nu merge mana hacks?
Caut admin(a) pentru o pagina de facebook.Nu e o pagina cunoscuta dar cu ajutorul vostru numarul de likeu- ri poate creste! Ce vreau de la admin este sa fie activ(nu tot timpul fiecare are treaba sa) prin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?