TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6185
  • 6186
  • 6187
  • 6188
  • 6189
Comandocip
în 1 Septembrie 2012 | Comandocip întreabă:

Sal TPU va rog mult cine ma poate ajuta cu un hak metin2 ro va rog multtttt dau cate funde vreti voii va rog mult cine poate...va rog mult daca exista cineva care stie.

1
Răspunde Raportează
Thebestband
în 1 Septembrie 2012 | Thebestband întreabă:

Stiti unde gasesc jocul sims 3, sa il downloadez gratis sau macar niste jocuri asemanatoare? Dati-mi si link-ul va rog daca puteti!

0
Răspunde primul Raportează
cioanca
în 1 Septembrie 2012 | cioanca întreabă:

..O intrebare:cum sa am energie mai multa si coins mai multi in cityville funda

1
Răspunde Raportează
kilgharrah
în 1 Septembrie 2012 | kilgharrah întreabă:

De ce nu merge DragonSoul? I-am dat update iar apoi start game si imi da o eroare ce trebuie sa fac? Care ma ajuta ii dau funda.;)

1
Răspunde Raportează
Lauraaaaaaaaa
în 1 Septembrie 2012 | Lauraaaaaaaaa întreabă:

Hei! Cine imi poate spune cateva pagini dupa facebook care au peste 2o.ooo de like.uri? Cel cu cele mai multe primeste finda!

1
Răspunde Raportează
a12
în 1 Septembrie 2012 | a12 întreabă:

Ce jocuri vor aparea in septembrie

1
Răspunde Raportează
superboy293
în 1 Septembrie 2012 | superboy293 întreabă:

Unde se salveaza jocuri descarcate pe Samsung wave y si apropo le-am descarcat cu Samsung kies! dau funda! va rog mult! :D

0
Max234
în 1 Septembrie 2012 | Max234 întreabă:

TPU care este cea mai buna arma din cs vrau si o imagine. dau funda

3
Răspunde Raportează
Lov3Boy
în 1 Septembrie 2012 | Lov3Boy întreabă:

Care e faza cu metinu pentru toti care joaca ce pl mea e asa de fain e un cakat de joc nu are nici grafica este 2 d este un esec mai bine jucati cs sau call of duty sau battlefield aaa sau mam prins se...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
?????
în 1 Septembrie 2012 | ????? întreabă:

- As vrea si eu parerea voastra despre alegerea unui Joc. m- am apucat de Metin2 am jucat si pe RO dar nu mai vreau pe RO vreau si eu un privat PVP Classic ( Adica iteme pana in posedata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alin_9439
în 1 Septembrie 2012 | alin_9439 întreabă:

Sal TPU am laptop Toshiba 4GB rami wain 7 32 bit cea ce inseamna ca pot folosi numai 2, 73GB ram si vrea sa stiu cine imi poate zice niste jocuri online super faine

0
MaybeSomeone
în 1 Septembrie 2012 | MaybeSomeone întreabă:

Vrei sa joci pe un server sa- mp stunt? cu admini de treaba si alti playeri la fel? intra pe acest server este hostat 24/24 HostName: Europa Stunt Zone Address: 188.241.154.210:8024 Players: 1 / 50 Ping:...? (mai mult)

0
alexmzr
în 1 Septembrie 2012 | alexmzr întreabă:

Sall tpu.Sunt admin pe un sv de cs.As vrea sa stiu daca pot sa dau si eu alt admin al cineva?

1
Răspunde Raportează
NixonRed
în 1 Septembrie 2012 | NixonRed întreabă:

RAPID! Cat tine un ban pe ro pentru hack am luat acum 3 min si nu stiu ce sa fac :(( Ajutor dau fundoi si ce vreti voi dar spuneti ce sa fac casa aflu?

1
Răspunde Raportează
CioncuIonut1990
în 1 Septembrie 2012 | CioncuIonut1990 întreabă:

Cum intru in PGL?

1
Răspunde Raportează
Maryus17
în 1 Septembrie 2012 | Maryus17 întreabă:

Am o problema cu mt2 lunaris. Vreau sa ma inregistrez da nu pot mereu da eroare ca exista contul dar am incercat ogramada.Va rog ajutati-ma dau funda!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Septembrie 2012 |

Am rămas fără inspirație... și am nevoie de ajutorul vostru. Dețin un forum destul de interesant, dar cu foarte puțini membrii, cu toate că am lucruri foarte interesante postate pe el... Acum...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Spektra01
în 1 Septembrie 2012 | Spektra01 întreabă:

Vreau si eu un site romanesc dupa care sa pot cumpara wwe all stars; spider-man web of shadows; superman returns pentru xbox 360 sa coste maxim 450lei ofer funda, sa nu fie buygames

0
Diana2121
în 1 Septembrie 2012 | Diana2121 întreabă:

Am incercat sa imi fac cont pe metin2 steel dar imi spune ca nu am completat toate campurile....va rog ajutati- ma cu un cont sau sa imi spuneti cum se face unul. :( :D Multumesc de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihaii2
în 1 Septembrie 2012 | mihaii2 întreabă:

imi puteti spune si mie cam ce comenzi ar trebui sa stie un admin de cs?:D ..defapt spuneti- mi tot ce trebuie sa stie un admin va rog frumos; D, imi puteti spune si cum se tin redirectele?:d...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
neros
în 1 Septembrie 2012 | neros întreabă:

Imi spuneti si mie un cont de pe howrse ro? dar unul cu peste 70 zile va rog mult cel mai bun cont primeste funda

0
CioncuIonut1990
în 1 Septembrie 2012 | CioncuIonut1990 întreabă:

Vreau un nume de cs mistooo! Cu caractere multe si sa arate ca sunt pgl sau bun.

2
Răspunde Raportează
alasca444
în 1 Septembrie 2012 | alasca444 întreabă:

Buna TPU care poate sa- mi dea un mt2 pvp inafare de mt2 x hammer oriental light tdl etc. va rog dau funda! P.S daca nu e pvp sa fie pvm- pvp dar sa am arme la magazin pana la alea de 80+ 9 va rog funda!...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mixxjim
în 1 Septembrie 2012 | mixxjim întreabă:

Exista vreo posibilitate sa am deschis messengerul in acelasi timp pe 2 sau mai multe id-uri, sa se poata vedea cand intra mail pe fiecare dintre id-uri?

2
Răspunde Raportează
AnnaAnnne
în 1 Septembrie 2012 | AnnaAnnne întreabă:

spuneti.mi daca merge link.ul acesta si puteti da pe el.Ce vedeti in poza? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263419590438915&set=a.184037281710480.34861.100003126285307&type=1&theater ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dor1n4Killer
în 1 Septembrie 2012 | Dor1n4Killer întreabă:

Sall lumee dati-mi si mie un levelbot plz

1
Răspunde Raportează
alex_2631
în 1 Septembrie 2012 | alex_2631 întreabă:

Salut[Buna] TPU. Am si eu o problema din greaseala mi- au disparut toate icoanle de pe desktop dar bara de start nu.Am incercat sa dau click dreapta pe desktop dar na mers :(:(:((:(:(. Si am incercat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Shrek32154
în 1 Septembrie 2012 | Shrek32154 întreabă:

Imi poate explica si mie cineva in jocul acela cu fotbal "Football Superstars" ce este acela PMC? ce este si de unde pot fii si eu membruu PMC stiu ca se traduce Post managment(ultima n- o stiu) Dau funda...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 1 Septembrie 2012 |

am revenit din nou cu o problema.Am windows 7 si am bagat un antivirus pe nume"Advanced system care 2013" si apoi am gasit altu mai bun si nu imi merge sal mai dezinstalez.Deci cum il pot dezinstala?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lasvegasnevada
în 1 Septembrie 2012 | Lasvegasnevada întreabă:

Ce jocuri browser știți dar care sa poți face cont și sa fie pe nivele.

1
Răspunde Raportează
YoGaby
în 1 Septembrie 2012 | YoGaby întreabă:

Yoou TPU! stie cineva de unde pot downloada un hack pentru goodgame empire! dar sa- l descarc free fara a mai plati sau a cumpara chestii din reclame! dau funda celui care imi raspunde primul si e un ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alex951
în 1 Septembrie 2012 | alex951 întreabă:

Dati-mi si mie un ghid metin2 de bonururi pentru shaman pe metin2 lunaris! dau funda

1
Răspunde Raportează
darius5649
în 1 Septembrie 2012 | darius5649 întreabă:

Sall! Acum 10 minute mi- am instalat crossfire europe toate bune si frumoase am intrat in el da naveam cont am iesit mi- am facut cont mai dau sa intru in el si imi da eroarea:File is changed:W[2007]L[0]rez/rf019.REZ.Funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Septembrie 2012 |

ce jocuri pot juca cu acest PC: Windows7, Procesor Intel Pentium Dual CPU 2. 00GHz, Ram 2GB, system 32 bit?

4
Răspunde Raportează
necrutatorul
în 1 Septembrie 2012 | necrutatorul întreabă:

Am un volan Logitech si nu stiu cum sa il setez ca sa ma pot juca si jocuri gen euro truck sau german truck alte jocuri merg dar astea nu stiu ce au.Setez tastatura+ volan si nu merge. Vreo ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cautstaff
în 1 Septembrie 2012 | cautstaff întreabă:

Acum doua zile am deschis o cummunitate! www.eurostrike.ro caut staff activ! recrutez servere de orice tip! am deja un sv in communitate. caut owner serios pentru el dau acces la panoul serverului,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
parishiltonbia
în 1 Septembrie 2012 | parishiltonbia întreabă:

Aceasta este o intrebare pentru cei care au jucat sau au macar idee cum se joaca sims 3. De curand mi- a intrat un hot in casa ( in joc) si nu pot sa il scot. A venit si un politist, s- a batut cu el,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
phantom2k
în 1 Septembrie 2012 | phantom2k întreabă:

Metin2Mondial Server:Royal Subiect:Bonusuri.....Iteme Caracter:Saman Lv.88 (momentan) Intrebari:4 1.Cum trebuie sa pun bonurile pentru iteme sa am SETURI (bonusurile de sus 1/5 si jos 6/7) 2.Ce...? (mai mult)

0
pokemonheart
în 1 Septembrie 2012 | pokemonheart întreabă:

Am downlodat jocul pokemon heart gold pentru Nokia de pe siteul asta:http://www.cellsea.com/game/detail/G4cb1c1a06e0d5.htm a intrat dar imi cere un cod.cine stie care e codul funda!

2
Răspunde Raportează
Marcian
în 1 Septembrie 2012 | Marcian întreabă:

Recent mi- am luat si eu jocul Crusader Kings II. Totul a mers perfect cu versiunea standard insa, odata ce am instalat versiunea 1.06 nu- mi mai apare meniul din joc. Jocul se incarca si imi apare harta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Shado15
în 1 Septembrie 2012 | Shado15 întreabă:

Cine joaca jocul vSide... stiti cum pot scrie cu rosu sau sa pun acolo pe chat diferite semne? ori alte trucuri :D?

0
ParkourRoyal
în 1 Septembrie 2012 | ParkourRoyal întreabă:

In cs1.6 zice Invalid authentication certificate leng ce sa fac in legatura cu asta?

0
MihaiSmeker
în 1 Septembrie 2012 | MihaiSmeker întreabă:

Am o intrebare puteti intra pe server asta? zp.xgamers.ro cine aduce palyeri are admin+vip

2
Răspunde Raportează
H0lz
în 1 Septembrie 2012 | H0lz întreabă:

as vrea si eu niste coduri pentru DEAD RISING 2. Sa am cartus infinit adica sa trag cu pistolu si sa trag cat vreau si daca s- ar putea un cod pentru motocicleta sau masina. :) Spuneti- mi cum...? (mai mult)

0
Margot
în 1 Septembrie 2012 | Margot întreabă:

Dau cont de IMVU de baiat pe cont de fata! RaduHaarp e contul, a fost vip un an.

0
marioever
în 1 Septembrie 2012 | marioever întreabă:

ce program imi spune temperatura placi video in timpul jocului! stiu ca apare undeva in coltul monitorului.in timp ce jocul ruleaza! va multumesc

3
Răspunde Raportează
Vamvu_Florian_1999
în 1 Septembrie 2012 | Vamvu_Florian_1999 întreabă:

Buna,cine stie jocuri online de baieti faine an afar de cs,wow, metin si minecraft va rog mult...

3
Răspunde Raportează
Aditu231
în 1 Septembrie 2012 | Aditu231 întreabă:

De unde pot descarca Minecraft online Funda! Rapid

4
Răspunde Raportează
RyAngel
în 1 Septembrie 2012 | RyAngel întreabă:

Mi- am instalat google chrome si avea pagina aia cu cele mai folosite site- uri si aplicatiile, a mers ce a mers si acum cand deschid fila noua nu- mi mai apare, zice ca n- a fost gasita, stiti ca nu...? (mai mult)

0
anonymus16
în 1 Septembrie 2012 | anonymus16 întreabă:

Aveti careva un cotroler pentru PS3 de vanzare sa fie fara fir. din Timisoara

0
  • 6185
  • 6186
  • 6187
  • 6188
  • 6189
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 18 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 18 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.618
  • Răspunsuri: 17.664.611
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
House of cards

House of cards

Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii