Stie cineva un site cu felicitari in genul acesta? http://tinypic.com/r/n6chs1/6 Funda!
Cine imi zici un silkrad pvp ceva calumea da nu cacaturi de silkrad ca nu imi petrec timpu pe ceva aiurea dau 10 funde daca i ceva ok
e urgent. deci cand vreau sa scriu un mesaj unui prieten pe facebook scriu si imi apare dupa ce ii trimti un site si alte litere. Si apoi cand vreau sa sterg sau sa mia scriu imi dispare browserul....? (mai mult)
Pentru fanii Diablo III Stiti ca este o casa de licitatii cu euro in loc de gold Pai pot sa castig bani acolo pe care sa- i pot pune pe card apoi? Adica sa scot un profit frumusel? De la ce nivel? Ca...? (mai mult)
Https://chrome.google.com/webstore/category/home?utm_source=chrome- ntp- icon. Imi puteti spune daca se plateste acest lucru? Adica daca pui la tine in : GoogleChrome, iti vine factura la romtelecom, ...? (mai mult)
Hei TPU am ajuns intr- un mare necaz am sa va povestesc totul eu sunt de la tara si ma mut la oras pentru a merge la liceu numai ca acolo nu am internet si am cont la travian si am nevoie de cineva sa...? (mai mult)
Hey TPU! Pe imvu, cat trebuie sa platesc ca sa ma fac V.I.P? As vrea sa imi raspunda cineva care e deja sau care s-a facut si stie.
am si eu o intrebare acum 1 zi mi- am schimbat parola de la mess si pe cand am vrut sa intru din nou nu ma mai lasat... si stiu sigur care e parola am asteptat 24 ore dar nimic... ce sa fac? dau...? (mai mult)
am o mare problema cu PC- ul nu mi- se mai aude nimic desi mi- am cumparat recent boxe noi iar inainte sa imi schimb windowsul mergeau (am windows 7) si i- mi zice asa : The speaker head set or...? (mai mult)
Cum fac sa mi se schimbe imaginea de desktop odata la 10 secunde sau o data la o jumatate de ora in functie de preferinta?
Va rog imi da cineva un cont pe lady popular la level 10?
Hey, cine joaca sau stie zoo tycoon 2, ce inseamna cand apare un bec care clicareste in verde deasupra animalului? Dau recompensa:)
Cum e cel mai bine sa incep Metin2Ro Fara coduri Un warr
Cum pot sa joc in 2 la pes 12? adica si cu maneta si cu tastatura.
Buna tpu.Stiti un magazin de casete de Nintendo ds in Bucuresti. Funda
As vrea sa scap 3 prieteni de dependenta de Metin2 (e server privat) si, nu stiu, sa ne jucam toi 4 un joc asemanator lui Metin2. (Nu 4Story). Multumesc. ...? (mai mult)
Sall! Am o intrebare intrebatoare:de ce imi tot da eroare la instalarea lui NetFRAMEWORK 3.5 imi zice ca nu gaseste resursele ca sa se poata instala, proggramul de instalare il luai d epa alte siteuri...? (mai mult)
Joaca cineva ExtaliaMS?:3
Dati-mi si mie nume de cs care sa aiba legatura numele Vlad!
Buna TPU imi ziceti comenzile de SAMP princilale ale unui admin(goto.nu.stiu.ce) si ce face acea comanda? adica comenzi principale a unui admin de SAMP
Eu joc metin 2 ro de 1 an si am nev da cateva sfaturi.Contul meu este cam asa:war mental lv47 corp rezistent M6 atacu M5 1punct restuL Iteme:dragon+ 9[graba si prot+ 3] halebarda+ 9[ciobita...? (mai mult)
Http://www.facebook.com/photo.php?fbid=400667463319854&set=a.287745007945434.89043.287743971278871&type=3 cine are aceasta poza fara scris? am nevoie urgent de ea...va rog, cine o are sa mi- o dea ...? (mai mult)
Buna, de ce nu mai apare ca inainte facebook, la evenimente de exemplu te anunta cand e ziua de nastere acuiva si acum nu mai e asa?
Dati-mi va rog daca stiti hack pentru iteme pentru minecraft-multiplayer. daca exista adica sa apas pe un butos sa imi apara lista cu iteme si sa iau ce vreau de pacolo...pls
Ce jocuri,, hunting" stiti si de unde le pot downloada de pe internet?
Heii TPU! Mi- am facut un cont pe WoozWorld si mi- am cumparat case si tot felul de chestii dar cand pun de exemplu o canapea in casa nu mai stiu cum sa o mut... Pur si simplu nu merge. Ma puteti ajuta...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie jocuri gen imvu!
Imi puteti spune si mie un metin2 pe care se fac evente este 24/24 si sunt arme si armuri noi (daca se poate)? Si nu as vrea sa fie mt2united..mt2hammer...mt2gx...mt2tim. ...? (mai mult)
la fifa online 2 vreau sa pun si eu la vanzare niste jucatori am vazut pe uniform card la auction market niste jucatori pusi de alti playeri la vanzare asa vreau si eu sa pun cativa dau funda...? (mai mult)
Unde se salveaza jocuri descarcate pe Samsung wave y si apropo le-am descarcat cu Samsung kies! dau funda!
De unde pot download-a mafia 2?
am Gta San Andreas dar nu-mi merge cleo 3 ce trebuie sa fac?
Tocmai ce mi- am luat jocul Naruto ultimate ninja impact si am o problema in legatura cu instalarea Java.In folderul jocului exista acest program, insa pentru a ma putea juca trebuie instalate...? (mai mult)
Buna TPU... daca mi-am tras niste moduri de GTA SA si le-am dezarhivat (de masini de exemplu) cum fac sa gasesc masinile respective in joc...multumesc..dau vot si funda
daca am pus parola la calculator si am uitat-o, ce pot face sa deschid calculatorul? nu mai merge! va rog ajutati-ma urgent :(
Vreau un fishbot care sa mearga in paralel cu hackshield. FUNDA
Hey TPU! Va rog sa imi dati un site cu jocuri de genul club penguin sau animal jam Ii trebuie sororii mele mai mici de 9 ani Please TPU
Buna ma joc Metin2Fun si incerc sa imi intru pe cont de 1 ora si si nu pot imi scrie:, , Nume si parola gresite!". Contu nu e bannat stiu sigur ca nu am hack si nu fac nim ic ilegal pe metin, Cred ca...? (mai mult)
Am o problema cu fifa 12. Am instalat jocul dar la final imi spune, , the program cant't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem". L-...? (mai mult)
Cum pot descarca de aici http://mwfiles.net/4TSdcEI va rog help. Funda si vot.
Eu am un laptop si as vrea sa scot niste poze de pe telefon dar nu am cablu si nu am cum sa le scot inainte aveam bluethoot la laptop dar nu stiu ce a facut fratele meu si nu il mai am deci ...? (mai mult)
Daca ar trebui sa facei un "top ten" al jocurilor jucate de voi cam care ar fi acela?:>
R.e.f.e.r.i.t.o.r. la intrebarea despre dirt 3 un l.i.n.k pls t.o.r.e.nt Fundita.:D
Cumpar cont de metin 2 lv 80 - 99 ofer peste 120 ron.
De unde pot descarca dirt 3 full? P.s am widows 7 da nu cred ca conteaza.
Caut un joc cu tiruri grafica buna sa fie full dau FUNDA!
Dau Funda restul vot. Buna TPU am vazut pe youtube.com un videoclip in care un baiat avea o programa care controla telefonul exact ca si cum avea telefonuul Samsung wave 525 in mina il controlea cu...? (mai mult)
CINE SE LASA DE METIN 2 RO SAMI LASE PM AICI LA gherghelgabriel17@yahoo.com
Buna, are cineva idee cum pot sterge acesti prieteni care de fapt sunt inexistenti deoarece nu ii pot accesa, nu le pot vedea profil, postari sau orice altceva, cei incercuiti https://lh3.googleusercontent.com/-...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva trucuri/cheats, ma rog cum li se zice.Pentru wwe raw 2007 pentru pc daca stie cineva sau daca exista!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!