Incerc de multa vreme sa descarc jazz jackrabbit 1 dar nu gasesc niciun site bun:( va rog spuneti-mi pasii si dati-mi un site bun, va rooog dau funda
Salut,ce jocuri faine stiti? Sa-mi mearga pe 1GB RAM 512MB placa video CPU 3.00 GHz
ce jocuri shooter stiti in care sa aveti parte de o libertate mai aparte cum ar fi battlefield dar in afara de orice joc din seria battlefield ( sa poti sa iti alegi tu armele, sa te uirci in...? (mai mult)
Buna TPU:) Este cineva din Rm.Valcea care joaca metin2.ro pe lupus? Eventual care vrea sa cumpere cont war corp lvl 50 (gol) sau care vinde conturi /iteme/yang :)
Salut ma poate ajuta si pe mine cineva? In jocul acela cu fotbal "Football Superstars" am vazut pe unii jucatori in oras(nu in timpul meciului) ca faceai cu mana saraeau ridicau mainile sus... ziceti- ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care joaca metin, dar si cei ce nu joaca dar stiu raspunsul pot raspunde...:).As vrea sa stiu link-ul de pe care poti cumpara yang cu bani reali... Fundita!
Pe ce site imi pot face reclama la un blog personal? Dau funda celui care ma ajuta.
Salutare tuturor! Cine imi poate spune niste site-uri cu jocuri pentru telefonul Orange Stockholm? Dau funda pentru cel mai bun si complet raspuns...:)::)):))
Un metin ceva gen metin2 epical sau metin2 saphir2. Funda. Lasati si link.
Sal TPU va rog mult cine ma poate ajuta cu un hak metin2 ro va rog multtttt dau cate funde vreti voii va rog mult cine poate...va rog mult daca exista cineva care stie.
Mai joaca cineva de aici howrse? Vreau sa stiu daca trebuie sa dai bani reali sau din joc cand cumperi permise. Funda
Am un cont de GM si vreau niste comenzi de astea mai folositoare, Sa aduc un player la mine, sa scriu pe tot ecran, cum bag mobi, si daca imi dai codul de la mob sa imi scrieti si numele, nu doar numele.De...? (mai mult)
Hey! Vreau si eu niste nume pentru Metin2.ro preferabil razboinica Fundaaa!
Merge Prototype2 pe sistemul:Procesor:AMD Athlom(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHz Memorie(RAM):@, 00 GO
mi-am facut un server de samp si as vrea sa stiu si eu cum imi dau admin funda este primul meu server:))
Am ramas in pana de idei, nu mai stiu ce sa mai postez pe youtube..nu imi mai vine nici o idee. ceva gaming(tinand cont ca nu am cine stie ce calculator) sau nu stiu. ceva ce sa traga la...? (mai mult)
Salut era un joc formula1 dar se numea altfel era ceva cu team nu stiu cum si puteai sa-ti construiesti piste funda cine imi spune cum se numea
Cum fac coafuri si haine in ourworld? adica sa le creez eu, funda
Stie cineva unde pot gasi Naruto Shippudenn Ultimate Ninja Storm Generations? Mai ieftin, sa nu fie cel mai skump! Ms:)
Buna mi- am facut server de metin prin hamachi, dar nu stiu ce trebuie sa fac sa se poata conecta pleyerii! Am incercat sa inchid firewall antivirusul l- am dezinstalat, dar tot nu mergea. I- am bagat...? (mai mult)
Buna TPU.Cum pot sa etichetez pe facebook(la o poza)sa le etichetez numele prietenilor mei.Va rog frumos raspuns urgent.Multumesc anticipat :* Dau funda.Imi cer scuze pentru categorie.
Salutare tpu...cine a jucat macar un joc din seria call of duty imi puteti spune cum sunt jocurile misto/naspa, greu/normal sau usor/complex sau cam simplu..si cate jocuri sunt din seria asta? si care...? (mai mult)
cand deschid cs 1.6 si vreau sa intru pe un server imi scrie ceva de genul file read failure si dupa aceea iese din cs. ce pot sa fac?
Dati-mi jocuri gen 4story funda
Salut am un PC cu 4 gb ram, procesor 2.2 si placa vide de 1 gb, vtx radeon hd 6670. Ce jocuri mi-ar putea merge pe el?
Buna TPU Dau funda + Vot celui care imi rezolva o problema la CS 1.6 Problema este urmatoarea "Could not contact master game server to tretrieve server list" Sa va explic, cand dau Find server dau "Refresh"...? (mai mult)
Care imi trimite si mie pe mess un server gata facut de metin2 non hamachi non ip?
Cine imi spune si mie un sv de Grand Theft Auto 4 Multiplayer.
Am o intrebare la Metin2 care e comanda :kick ban mute? Multumesc de ajutor
La metin2 saman vindecare ce trebuie sa am sa fiu bun. sa bag la bonus 6/7 int sau set universal?
joc Metin2x, imi puteti spune ce bonusuri sa imi pun pe iteme? sunt razboinic. Dau fundita! Multumesc
Va rog ajutatima.Am minecraft Romania 1.3.2 si mam inregistrat si m- am logat. apoi am intrat pe multiplayer dar nu mergea nu puteam sa ma misc nu puteam sa fac numic si zicea sa ma inregistrez si sa ma...? (mai mult)
Buna TPU as vrea niste jocuri pentru pc nici prea mari nici prea mici da sa fie faine si multiplayer
Heiiiiiii. Cand incerc sa deschid un setup dintr- o arhiva imi apare un message box care imi spune ca nu am suficient spatiu pe :C\Windows\Temp. Cum pot remedia acest lucru? Pentru ca nu am indraznit sa...? (mai mult)
Buna TPU cu ce progam se fac pozele ca cele de pe pagina asta https://www.facebook.com/FotografiiDeProfilSiCoperta? Va rog ajutati-ma! Dau
Am o intrebare daca eu am de exemplu instalat pe PC Fifa 2010 pot sa-mi iau RLSP (Liga1)2012 si sa mearga?
Hey! stiu am mai pus intrebarea asta dar nu mi s- a raspuns vreau si eu un minecraft bun pentru ca nu stiu ce are de ce cand incerc sa joc nu se incarca trebuie sa stept de vreo 20 de ori pana se incarca...? (mai mult)
Sall...Imi dati si mie niste conturi de ourWorld (In privat) Plzzzzzzz...DAU Fundita
Am o placa de baza la un PC, are un slot AGP si vreo 3 PCI.Pot sa ii pun o placa video PCI sau numai Agp? multumesc frumos
Imi dati va rog codul de la bayblade?
Buna, joaca careva metin2 united? Pe serverul omega? Daca da va rog ma puteti ajuta si pe mine cu niste iteme cu mall low? va rog mi- a fost furrat contul si jefuit dar l- am recuperat va rog frumos :-...? (mai mult)
Buna TPU. Nu stiu ce sa ma mai joc pe calculator. Dati-mi idei ce sa ma joc.Cel mai bun raspuns ia funda
Am si eu cateva intrebari si va rog sa raspundeti daca stiti. 1) Stie cineva un patch mai nou pentru PES2012 care sa corecteze emblemele echipelor, numele stadioanelor etc? 2) Se poate ca jocurile...? (mai mult)
Buna TPU.Am o intrebare.Ma joc age of empires multiplayer pe site-ul de jocuri mp gameranger.Cand intru pe server si dau join game imi da failed to join.
Caut un joc pe care l- am jucat mai demult si nu mai stiu cum se numeste, ceva gen test drive unlimited doar ca nu este acest joc(nici 1, nici 2). Ce tin minte era ca in meniu era o fata cu ...? (mai mult)
cine imi zice si mie un joc pe facebook misto adica la fel ca the sims social dar sa fie pe facebook funda
Am ramas in pana de idei, nu mai stiu ce sa mai postez pe youtube..nu imi mai vine nici o idee.ceva gaming(tinand cont ca nu am cine stie ce calculator) sau nu stiu. ceva ce sa traga la...? (mai mult)
La Barn Buddy cum fac ca sa schimb mesaju' ala atunci cand cineva imi fura plantele sau cand mi le uda /curata de gandaci si pburuieni? :D Dau fuuunda mare si frumoasa :x
De unde pot downloada perfect world international? Funda. :x
Salut..de la un timp am o problema. cand ma joc jocuri nu stiu metin 2 gta san andreas etc... nu stiu de ce dar in joc de exemplu in san andreas apas enter sa intre in masina sta putin apoi intra dau sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?