Buna TPU cum se fac WATERMARK sau cu ce progam se fac va rog ajutati-ma! Dau FUNDITA!
Am dowlandat emulator pentru pc si inazuma eleven strikers cand dau la daemon tools si dau clik pe ala care imi apare in daemon si dau in C imi zice Error. Intrebarile mele sunt:Ce sa fac sa nu- mi mai...? (mai mult)
Am o problema.De ce cand intru in Counter-Strike Global offensive imi apare imaginea neagra si apoi imi iese din el oare ce sa fac?
Cum descarc IMVU fără să îmi apară "download failed"? Deci am urmat toate instrucţiunile şi nu mă lasă să îl descarc.Şi eu vroiam să îl descarc neapărat...Ce să fac? Help me! Eu cred că...? (mai mult)
Salut all! As dori sa va intreb de un parteneriat pentru un server de minecraft! Cine doreste contact skype:todirascu_radu; yahoo:todirascu_radu
Cine are un cont pe metin 2 ro de nivelul 99? Dau multi euro.
Joc fifa 10 si dupa un an de manager te da afara Dc?
CUm imi fac cont premium gratis pe Minecraft? Fara dinalea cu teste sau sa trimit un cod la un nr Fundaaa!
Caut divizie pe Battlestar Galactica Online dar nu gasesc, caut divizie pe Battlestar Galactica Online dar nu gasesc....TOATE DIVIZILE SA APELEZE LA MINE
Stiti jocul Fruit Ninja pentru pc, il joc de ceva vreme dar inca nu stiu cum sa imi activez doua lame, si anume :Old Glory Party...? (mai mult)
Cine imi poate sa imi de site sr1 la metin2 sevarin Funda! Sa fie pagina doar la srv1
Ce ai prefera dintre aceste jocuri online: 1.Metin2 2.Counter Strike 3. World of Warcraft 4. League of Legends P.S.:Eu prefer Metin2.
Daca se bat un ninja si un war cu seturi identice si acelasi level cine castiga?
Cum pot sa configurez un volan serioux srxw- 02v pentru dirt 3? Vreau sa fie cat de cat ca in realitate adica sa se faca diferenta intre intoarcerea volanului la 180 de gredea si intoarcerea la 30 de ...? (mai mult)
Sal TPU,pentru cine joaca top eleven,cum pot sa miau tokeni gratis,trebuie sa-mi instalez vreun program, va rog? dau funda mare
Sal tpu.Am la PC:pentium 4 3. 00Gh, 1gb ram, nVIDIA gforce 7600 si daca am sa am 2gb ram si o placa video mult mai buna as putea juca darksiders 2?
Cred ca toti stiti jocul 4Story asa ca am o intrebare! Mie 4Story imi merge blocat ce pot face?
Buna TPU am o intrebare ca sa instalez The Sims 3 Pets trebuie sa am The Sims3? ca sa pot sa l instalez Pets? spuneti mi urgennnttt plzzz
Hey! Pentru cei care joca The Wresling game cum pot schimba poza caracterelor, cum pot sa sterg caracterele si cum pot sa obtin tps Merci anticipat dau funnndaa
Salut toata lumea, stiti vreun metin2 server privat cu ratele 400%+?(P.S. dau funda)
Stiti vreun joc cu naruto 3D (ca 2d am gasit da sunt aiurea), poate sa fie si online.Dau funda + vot.
De unde downloadez si eu liga 1 pentru fifa 11 si sa nu aiba virusi :)... si sa imi ziceti cum o instalez sa mearga. cine ma ajuta va primi funda...
Gameplay intensiv şi rapid, sau lent şi realist?
Caut jucatori de LoL care joaca la fel de des ca si mine si sa vorbesc cu el la microfon pe skype.Lasati aici id vostru de skype ori numele de la LoL va astept, Nu vreau noobi sau copii de 10-...? (mai mult)
Cei care joaca Global agenda sa imi lase id sau ceva
Nume server : cs.bunpentrutine.eu Ip : 94.176.163.63:27015 Port: 27015 Mod: Clasic Anticheat: Protejat Tara: RO Ownerul : bbt cautam admini cu experieta mai multe informati vizitati forumul nostru...? (mai mult)
Vreau si eu coduri pentru NFS World coduri pentru orice nu conteaza masini bani SP. Dau funda + vot! Dar sa fie valabile!
Caut un server mt2 fara hamatchi in care sunt fete multe :)) cu rate peste 500% plz repede
Buna TPU! Am 2 intrebari: 1. Fifa 2011 se poate juca fara CD?:D 2. Daca merge cine imi da si mie fifa? pe mess: pitik_eo FUNDA!
Pot pune subtitrare in romana la GTA San Andreas? Adica jocul sa ramana original, dar in filmuletele de la misiuni sa-mi subtitreze ce zic ceilalti. VA ROG SA MA AJUTATI DAU FUNDA!
Ati putea sa imi spuneti un site de unde pot descarca jocuri pentru un telefon Huawei G66000d?
Acum cativa ani...o aplicatie ce continea foarte multe joculete mici, tin minte ca odata ce intrai in aplicatie, jocurile erau scrie cu verde iar fundalul era negru cu albastru...erau foarte multe jocuri...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare! De unde pot sa downlandez gratis Stardoll hack stardollars? Dati-mi link-uri care merge ii voi da fundita! MULtumesc!
Salut as vrea sa imi fac o cumunitate de minecraft si as cauta un designer :) Cine este un designer bun FUNDA + GRADUL DESIGNER PE FORUM! :D Scuzati categoria :$
Frati si surori am o intrebare(de aia ii TPU) deci am battlefield 2 numa ca nu mere bine daca vreau sa ma joc pe el apuc sa ma joc doar 10 minute dupa care se blocheaza inexplicabil si trebuie sa dau restart...? (mai mult)
Care are un cont de mt 2 ro sau mt 2 blac magic va rog frumos dau funda! luati id meu : andr3yuku@yahoo.com
Merge Dark Void pe windows 7, sau trebuie sa-i fac ceva?
vreau sa-mi cumpar o unitate nou la PC si nu stiu de unde.stiti vreun site de unde imi pot lua una noua?
Pe ce windows merge cel mai bine gta IV?
Salut.Imi puteti da exemple de jocuri pe browser gen the-west,gladiatus, tanoth(ma refer ca trebuie sa-ti pui diferite obicecte). Raspunsul cu cele mai frumoase jocuri primeste funda!
Dupa ce am terminat de downloadat 4story eg, dau click pe el si imi zice ca downloadarea a fost corupta dc imi zice asta?
O intrebare despre console.Eu am jucat pe PC jocuri cum ar fi Devil May Cry, Prince of Persia....etc si nu m- a deranjat sa le joc cu gamepad- ul.Am incercat si niste FPS- uri si dupa 3 minute sarutam...? (mai mult)
Am şi eu o întrebare! Am cumparat un calculator Intel cu 3.0 GHZ, placa video MSI RX1550- TD128EH de 512 MB, Memorie DDR2 3 GB Ram! îmi puteţi spune şi mie ce jocuri ruleaza pe acest ...? (mai mult)
dau itm pe mt2 lunaris pe itm mt2 epical dati-mi mesaj repede ca am nevoie urgent.
Imi dai si mie niste poze cu interzis calculatorul sau interzis jocurile. funda
m-a inregistrat pe fifa si nu pot sa dau start? care e problema?
sunt chiar curios Gta San Andreas este sub 18 ani?
Cine imi zice cum ma fac membru la clanuri in gta samp!?
Cine joaca metin2ro si are level de la 50 in sus pe pegasus si vrea sa ma creasca pe gratis cateva levele ( am level 27).Da-ti id si dau funda!
Fiti atenti va rog vr sa fac un film pe youtube cu jocuri(in mai multe parti) si ca fapt divers ziceti-mi si mie plss un site pe care sa gasesc jocuri noi(funda)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?