TPU. Am si eu o problema la Yahoo Messenger. Tocmai mi- am instalat Windows7 totul merge perfect, cand am instalat YM! si am incercat sa ma loghez, imi spune ca nu sunt conectata la internet.Dar...? (mai mult)
Salut,am o problema cand vreau sa intru in-trun fisier imi spune: Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropiate permissions to acess the item.
Am si eu o problema cu skype- u (nu e Joc dar alta categorie nu cred ca se potriveste) imi mananca cam 20CPU si 150k RAM memory si nu am idee de ce mananca atat CPU avetti vreo idee cum sa fac sa manance...? (mai mult)
Are Careva vreun Site cu Hack pentru The Wrestling Game. Dati link si cel care merge ia FUNDA
Hey, TPU! Treaba este ca as vrea sa- mi fac o pagina pe facebook dar am nevoie de un titlu potrivit. Vreti va rog sa scrieti cat mai multe titluri de genul asta : Just us, Always Stories? Multumesc...? (mai mult)
Salutare...va roooog mult sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Am 2 conturi de facebook si am incercat sa- mi dau un like la o poza de pe alt profil, neavandu- ma la prieteni, dar asta nu conteaza pentru...? (mai mult)
La FIFA 12 se poate creea o echipa proprie?
Stie cineva release date pentru Euro Truck Simulator 2? funda
as dori sa stiu cam cat as putea primi pe 2 jocuri UMD pentru PSP: Nfs Shift si Ridge Racer 2 (Ridge Racer 2 este Platinum)
Sal TPU va rog mult cine ma poate ajuta cu un hak metin2 ro va rog multtttt dau cate funde vreti voii va rog mult cine poate...va rog mult daca exista cineva care stie.
Cumpar card de memorie ps2!
Cine stie cum se numeste jocul acesta. L-am avut mai de mult dar nu imi pot aminti cum se numeste. Va rog, putin ajutor: http://homelivingroom.net/playing-attractive-home-interior-design-games/
sunt Ovi si as vrea sa hackuiesc cateva conturi deoarece am fost hackuit. Care ma poate ajuta cu scaming sau alte programe de a hackui?:) va rog. Dati- mi add pe...? (mai mult)
ce metin mai stiti? prefer in romana... dati si link de unde sa descarc daca se poate.dau fundita! mersi anticipat:*
scuze de categorie.Cum pot sa- mi conving parintii sami ia un laptop la 2400 lei, trebuie sa metionez ca eu nu le cer mai nimic niciodata dar acum am vazut ca colegii au laptopuri faine...? (mai mult)
Hei TPU ce pes-uri imi merg pe : Windows Xp sp3 Procesor AMD 1, 4 Ghz (slabut stiu.) Ram 2 GB Placa video:Nvidia geforce 5500 fx cu 256 mb memorie
Mai demult era un joc gen Zuma numai ca era cu un fel de gandac ( buburuza, cred :-? )... Daca stie cineva cum se numeste, as fi recunoscatoare :)
Salut ziceti- mi metine private unde sa cresti nu chiar foarte repede dar nici foarte incet si sa fie + 9 pana la lv 48 sau si 61 si sa fie cal militar si sa fie foarte fain si sa fie ROMANESC si numai...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar memorie ram pentru un laptop : Fujitsu Siemens Amilo Li1705. Ce fel de memorie ram sa imi cumpar?
Cei care joaca Inazuma Eleven strikers.Ma puteti ajuta explicandumi un lucur? Cum pot sa emulez jocul pe pc.Cel care da raspunsul corect. FUNDA!
Spuneti niste jocuri tip The Lord of the ring conquest...va rog funda cel mai rapid.
Va rog dati-mi si mie un Gold Adder pentru DIGIMON MASTERS.Dau funa :D:D!
Saluat vreau si eu un metin2 cu lvl 250 maxim sa cresti destul de repede sa faci destul de repede itemele sa fie cu multe mape sau nu cchiar asa multe dar sa fie acceptabil la crescut in afara de Mondial...? (mai mult)
TPU joc metin si un prieten de lv 76 stie respamu de la metine in tara de foc si ia toate metinele el ca stie cand le da rewspam gm dar a zis ca stie doar la tara de foc respamu si stie cineva minutele...? (mai mult)
am si eu 2 intrebari despre fifa online 2. 1) Un player cum imi poate da niste bani. 2)Un player cum imi poate da un jucator de la el din echipa. Dau funda!
Vreau un site de pe care pot trage ultima versiune de minecraft. Multumesc si Funda!
Stie careva daca pot face un server de counter strike fara a plati dau fundita pentru un raspuns adevarat
Vreau si eu niste jocuri online pentru adolescenti. Vreau sa scap de plictiseala CELE mai bune FUNDITA
Spuneti-mi si mie un site de jocuri de exemplu site-ul gaikai.
As vrea sa stiu unde jucati in campionate fifa, free?
as dori sa va intreb ceva ce procesor este mai bun Intel core sau ceva de genu sau dual core? Dau fundita pentru Raspunsuriile care ma ajuta. MULTUMESC.
Cum pot face ca comentatori din fifa 2007/2008 (oricare) sa vorbeasca in limba romana? dati-mi un link de unde pot sa descarc acest patch
In vreun episodul din Fairy Tail, Lucy si Natsu se saruta? funda!
Caut de ceva vreme sa incep un nou joc Am jucat Microvolts Nfs World dar mau plictisit... vreau sa fie actiune si daca se poate Multiplayer si sa nu fie de strategie (ex. 4story) nu imi plac jocurile...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma imi puteti zice un hack 2012 s4league care merge va rog frumos funda
As dori un joc mmorpg care sa semene extraordinar de mult cu WoW, dar nu runes of magic:D. Dau funda jocului care a fost pe gustul meu si nu il stiam!
Dati-mi si mie va rog un joc sau mai multe cu masini sau gen SF-uri...
Stie cineva ce s-a intamplat cu serverul Metin2 Arena? A fost deschis pana acum vreo 4 zile apoi nu a mai mers deloc, nici macar site-ul numai functioneaza. Multumesc anticipat:)
Buna cine imi da un site unde pot viziona Naruto shippuden ep 278-279 onlie?
Helo :) TPU, stiu ca sunt cam "expirat" cu chestia asta dar imi puteti spune un privat mt2 PVP, sau unu care sa zicem otravita si tritonul sa fie foarte bune :D? TY 4 Help :)
Imi poate da si mie cineva clientul vechi de la M2Steel cel cu 2 CH? Multumesc mult!
Sall am si eu o mica problema cu NFS Most Wanted.Am vinylu- rile de la masinile de pe Blacklist si vreau sa le pun: Am dat copy/paste la vinylurile specifice masinii in :c/program files/nfs mw/cars si ...? (mai mult)
Buna eu de curand am luat un samp si de cate ori incerk sa ma conectez la un server imi cere RCON password si nu stiu ce sa scriu. FUNDA + VOT Care imi gaseste o solutie.
Vreau nume de jocuri (toate genurile)!
Salut spuneti-mi cum pot sa pun pe net o arhiva de Counter Strike? Mi-am facut propriul cs si vreau sa-l pun pe net sal descarce lumea.
Buna TPU sunt disperat dupa ajutor deci am un pc 1. 60Ghz 512MBRAM nVIDIA gforce4 4200 agp8x si cand intru intr- ul joc intru dau startgame si cand sa ma joc mi se blocheaza si nu stiu ce sa fac:((c+ +...? (mai mult)
Cine ma ajuta cu un set anti sura va rog ajutatica cum sa fac sa nu ma mai bata sura pe metin cum ar trebui sa arate cel mai bun set funda mare
Cum downloadez gta san andreas samp?
Vreau si eu niste coduri de wireless pe 1.septembrie.2012 o sa imi taie netul si am nevoie de conectiune wireless
Salut ma puteti ajuta? Ce este PMC in footbal superstar imi explica si mie cineva ce este acela si cum fac sa fiu membru...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?