Pentru gameri... Vine ziua mea fac 14 ani si daca puteti sa imi recomandati un joc pentru PS3 sau pc nu conteaza. Sa fie shooter sau explore. m- am gandit la MW3 dar nu cred ca mi- l cumper ...? (mai mult)
Cum opresc logarea singura la metin2 hammer? Va rog ajutati-ma
Salutare. Am o problema cu steamul :|. L- am instalat a mers, iar dupa ce am inchis pc- ul, nu se mai deschide de nici o culoare. Am tot dat rr la pc, degeaba. Alta solutie in afara de cea a il reinstala...? (mai mult)
Am un mod la german truck simulator cu un motor de turbina eoliana si nu stiu de de nu imi vine pilotul de insotire, trebuie sa bag vreun cod sau ceva *FUNDA*
Ştie cineva cum să ai o prietenă în FIFA Manager 2008? FUNDĂ!
Mi- am cumparat un volan pentru pc si cand intru pe jocuri de ex.german truck simulator nu mi se vireaza stanga dreapta pedalele imi merg si toate butoanele le- am setat din joc.ce trebuie sa mai setez?...? (mai mult)
Stiti careva un server de Metin2 PVP sau PVM care cauta am experienta de GM de 5 ani!
Un program care pot downloada videoclipuri de pe net pentru telefonul Samsung Galaxy s2?
De unde pot downloada cel mai tare aim + wall + speed la cuonter strike? scuzati- ma ca intreb stiu ca nu este corect sa folosec coduri dar ma inerveaza cate uni care intra pe sv si au coduri si vreau...? (mai mult)
as dori un link de descarcare bun fara sa mai intru eu nu stiu pe unde. hack v1.4 sau v1.8 la jocul goodgames empires! funda + vot!
care este comada de la run pentru windows xp sa nu mai ruleze multe progame?
Buna tuturor..eu am jucat tomb rider underworld..sia cum ca l- am terminat m- am apucat de tomb rider legend.dar am o neindumerire..in tomb rider underworld puteam sa imi reincarc viata..ma ajuta careva...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva unde pot gasi un volan pc cu rotire la 900 grade, dar sa fie doar volanul?
va rog am o urgenta foarte mare. nu stiu daca are rezolvare, azi am vazut ca am windous xp service pack 3, eu vreau sa am sp, il dau sa il schimb acolo jos la start si la run> regedit, dar...? (mai mult)
Care este butonul pt actiune in jocul darkside2? Ca mi-l tot cere si nu reusesc sa il gasesc.
Cauti un server de CS? Aici e solutia! Connect GG.ZMBIO.ZAPTO.ORG cel mai tare server de gg din lume GunGame e baza pe GG-ZMBIO.ZAPTO.ORG
Ce aplicatii pot sa-mi mai pun pe tableta :)?
Heii TPU, cei care joaca imvu aveti vreun cont care nu va mai trebuie, si sa aiba multe pe el? funda pentru cel care merge si este cel mai bunn:X
De unde as putea si eu sa iau un joc cu grafici bune?
Buna! Acum cateva zile am inceput sa joc Fiesta Online si nu stiu sa fac magiile. Am vazut la alti jucatori magii pe care eu nu le am si nu stiu cum sa le fac. Dau
La Assassin's Creed Revelations cand intru imi joc imi spune,, Ubisoft Game Laucher has stopped working".Va rog ajutati-ma.Dau FUNDA:)
Vinde cineva un cont de metin2 ro? de preferat pe virgo sau pegasus! add deejay_frezzy!
Salut mi-am descarcat sims 3 pets L-am instalat tot fara nici-o problema, intru in joc si cand sa imi creez orasul scrie Failure autenthification... Daca stie cineva il rog sa ma ajute FUNDA!
La fiecare counter strike 1.6 pe care il iau, arma se afla in mana stanga si nu pot sa schimb sa o am in dreapta.Ce are? Ms anticipat!
Cum imi pot facu un server de counter stricke simplu si rapid daca aveti nevoie de mine cautati-ma la id meuu Hardtokill_xxx@yahoo.com :* dau funda la raspunsu castigator :X;)
Unde pot gasi liga 1 pentru fifa 11? si cum o instalez? cine ma ajuta va primi funda... Multumesc anticipat!
Cine stie freo parola pentru gta san andreas samp pls FUNDA
Cum ma casatoresc pe Metin? PS: Joc metin2fun.Funda!
Ce e mai bun? skype sau messinger? din puctul vostru de vedere. argumentati.
imi zice-ti si mie cei care stiti cum se numeste melodia de la inceput plzz http://www.youtube.com/watch?v=E7HVh3SvYjE
Cum pot sa joc jocul Ford Racing 3 online... vreau sa il joc cu prieteni mei...
Puteti sa imi dati o lista ca lumea cu 10 cele mai violente jocuri?
am si eu nevoie de un cfg pentru cs 1.6.as vrea ca cfg-ul sa fie la fel ca al acelor jucatori pro din pgl (sedan,...) nu vreau porcarii cu aim sau stiu eu alt ceva. funda si voturi!
Ce parere aveti despre jocul ProEconomica? ____________________________________ http://proeconomica.com/referrer/George130
Salut am o mare rugaminte FUNDA SI VOT vreau un program care sa- mi dea un click pe joc din 15 in 15 miin si sa- mi puna proviziii e vorba DE Forge of Empires dar nu gasesc un program de bootii am nevoie...? (mai mult)
O perioada m- am lasat de Metin2 Ro, insa acum vreau sa ma reapuc. Momentan am de adresat cateva intrebari de adresat celor care sunt experimentati in Metin2 Ro si au vechime pe acest joc: 1....? (mai mult)
Salut am un Samsung wawe 525 cu sistem de operare bada 1.1 vreau niste jocuri daca se poate
Am nevoie de mare ajutor va rog. Vreau sa imi downloadez jocul asta http://www.youtube.com/watch?v=xDz0CnHe1hI&feature=related uitati-va. ajutati-ma sa il descar.
Cine stie un metin fain?:))A
Dati-mi si mie un site de pe care pot sa descarc un hack metin2ro sa fie simplu dar sa mearga daca imi mrg dau funda pe loc!
Hei, TPU! :*. Am o intrebare. Jucam IMVU mai demult, si il instalasem si pe pc., si pe laptop. Si se pare ca mi- a creeat necazuri, cred ca mi- a dat virusi. Nu mai inteleg. Toti zic ca nu are virusi,...? (mai mult)
De pe ce site pot descarca si eu jocul gta:san andreas?
Cum imi schimb numele de la youtube? Funda la raspunsul bun
Am o intrebare in domeniul CS. Daca am scris ceva pe chat si inchid jocu, se salveaza undeva? ce e urgent
joc de 4 zile nfs world si am level 13 jumate si as vrea sa stiu la skill workshop ce imi pot pune pentru viteza la curse. ce sa-mi pun? multumesc mult pentru ajutor.
Vreau si eu niste jocuri de genu la Age of Empires 2/3 Red Alert 2/3 Age of Mythology. Cele mai bune primesc funda si vot!:) Ms!:)
Cum imi bonusez itemele pentru metin2 > SURA, vreau sa fie cel mai bun sura, vreau sa- mi spuneti ce bonusuri ar trebui sa pun? ma refer mai detaliat, : ce sa pun pe colier, arma, armura, papuci,...? (mai mult)
De unde pot descarca jocul " Let's Ride Silver Buckle Stable " versiunea full? Multumesc
Cine stie daca exista vreun hack care inceaca mii de combinatii de parole pana le nimereste? cine stie mi-l poate da va rog
cum se numeste un joc pc mai vechi, cu doi omuleti, unu verde si unu albastru, care sar in sus sa omoare caini, pisici si serpi. daca aveti vreo idee despre numele jocului va sunt recunoscator....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului