Am nevoie de ajutor la jocul Prototype 1 pentru PC este o parte cand Alex Mercer are o chestie pe spate si nu mai are nicio putere acolo imi zice sa ma deghizez in cineva si dupa ma duce la...? (mai mult)
Sal TPU aseara am jucat toata nopatea, kane and lynch dead men si azi cand am vrut sa reiau jocul,am vazut ca acesta nu s-a salvat,stie cineva, cum se poate salva. daca la jucat, eu nu am gasit nimic.
Am si eu o intrebare pe MicroVolts se poate face rost de RT fara sa donezi?(nu pe FreeRT)
Sall vreau si eu niste servere pentru minecraft.
Am o problema, vreau sa imi creez un blog, anume: blogspot. http://imgur.com/D8lPu
Jucatori de fifa care vor sa joace prin hamachi. dati-mi retele de hamachi sa jucam fifa dau funda+vot
Cam ce jocuri(shooter, racing) merg pe : -AMD Sempron 2500+ 1. 75Ghz -2 GB Ram DDR -Nvidia Geforce FX5200, 128 mb?, FUNDA!:)
Aauzit care de DeviantArt? Daca da, aveti cont sau doar frecventati site-ul pentru poze noi si originale? Ai cumparat careva tricouri sau ati vandut careva ceva pe site?
Ce jocuri Misto cu Naruto stiti?
De doua zile mi-am achizitionat GTA 4 dar, se blocheaza din 3 in 3 secunde pls, sunt disperat ce sa fac? FUNDA!
FUNDA! Salut, mi-am instalat si eu sims-urile 3, high end loft stuff, si cand il deschid imi zice ca nu poate verifica daca copia jocului este valabila, ce este de facut? add: blackisintop. FUNDA!
Imi puteti da un link de unde pot descarca dragob ball z 2011
De curand mi- am instalat noul Metin2 GodOfWar...si cand incerc sa ma inregistrez imi tot zice "Inregistrarea a esuat.Va rugam sa completati datele corect" Am downloadat clientul...de ce nu...? (mai mult)
Ziceti si mie un metin frumos, pe care chiar sa se merite sa joci.Cu gm prietenosi,fara donatii, sa fie server romanesc.
La serverul de minecraft rpg.minecraft-romania.com la white list o sa ne adauge automat sau trebuie sa ne adaugam noi? funda cine stie
Va rog mult cineva care joaca metin2moon ca nu e nici un roman :((
Salut, am si eu 2 telefoane, pe care incerc sa le decodez de cateva luni bune, dar vreau sa fac acest lucru gratuit... Este vorba de un Nokia 1616 blocat pe Orange Si un Nokia 1208, blocat ...? (mai mult)
Salut la mortal kombat 9 dupa ce instalezi si dai sa intri in joc iti arata poze cu fatality? dau funda.
in acel joc cu Poker Guvernatorul Pokerului 2 ce trebuie sa faci pentru a plaeca in urmatorul oras? eu am ramas blocat in Amarillo in primul oras Si daca vreau sa merg la tren pentru a pleca ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre FlatOut?
Stiti un joc asemanator Red Dead Redemption, cu cai?
Aww, chiar asa niciun cont?:3 Gata vreau cu multe haine hair si multe altele va rog frumos... Imvuu.Va roog din toata inimioara meaaa
Salut spuneti- mi jocurile ca sa mearga perfect pentru configuratia asta: Processor:Intel Pentium4 3GHZ Ram:2GB VIDEO:128mb GMA 950 AUDIO:HD FUNDA si VOT si vreau lista cu jocuri nu cu ...? (mai mult)
Daca cumva va lasati de 4Story puteti sa imi spuneti vreun cont de lvl mare prin mesaj.
Ziceti-mi si mie repede un server privat de Metin2 care sa iti dea otel si batalie la shop! Funda!
Salut spuneti- mi jocurile ca sa mearga perfect pentru configuratia asta: Processor:Intel Pentium4 3GHZ Ram:2GB VIDEO:128mb GMA 950 AUDIO:HD si vreau cat mai multe jocuri nu cit- uri de ...? (mai mult)
SALUT TPU! Dau funda mare repede! Joc NFS Most Wanted onlie pe gameranger si mi se intampla ca dupa ce selectez hostul si toate alea cand sa intru... Se inchide jocul si apare aia cu close program, check...? (mai mult)
Cine imid a si mie niste iteme pe Mt2 epical add me :ioniliescu14@yahoo.com.
Hellou. Care ma poate ajuta si pe mine cu jocuri browser? Sau de downloadat dar sa nu aiba grafica naspa; sa fie gen metin, pwi... :-? Multumesc
Bună TPU. Aş vrea un server de samp bun, unde eşti băgat in seamă, nu toate serverele astea cu nu ştiu ce rapandule care se cred mari. M- am săturat să zici : Bună! Şi să nu- ţi răspundă...? (mai mult)
Salut spuneti-mi jocurile ca sa mearga perfect pentru configuratia asta: Processor:Intel Pentium4 3GHZ Ram:2GB VIDEO:128mb GMA 950 AUDIO:HD FUNDA si VOT
Niste jocuri gen Red Dead Redemption stiti? Cu cai, impuscaturi, va rog.
Imi puteti da un driver pentru placa audio Asus 5.1 windows 7 cel vechi nu mai merge pentru acest sistem de operare. Un link cv. DAU FUNDA!
stie careva un joc de groaza gen Nosferat? Dau funda, dar nu sims3. Astept rapunsuri:D
Ce jocuri mai stiti gen Ourworld, Imvu, Kaneva, Club penguin, Pixie Hollow etc. funda
Stiti niste servere de Counter-Strike 1.6... Mod Clasic; Forum bun; Admini de calitate; Care nu imi modifica CS-ul? Orice raspuns bun primeste vot, si cel mai bun raspuns funda.
Dau iteme foarte bune Earth Metin2 pe iteme Epical Metin2 ( pose de orice rasa +9, set war si ninja ).Cei interesati sa dea add gmirceaadam@yahoo.com
Io joc metin2 gx si as vrea sa stiu cum sa fac banii sau unde pot sa fac banii? mersi pentru raspuns!
Unde e WoozMart in Wooz World... Funda! Rapid!
Vr si eu un cont de metin 2 tim sau epical poate cine va sa-mi dea? va rog fre:X dau fundita:*:*! please
Imi dati un link de unde pot lua GTA 4 fara virusi, si Battlefield 3? Subliniez FARA VIRUSI si gratis.Va rog mult.Dau
Va rog dati-mi o lista de jocuri shoot-re
Buna, TPU. Joc jocul ourworld de ceva timp si am nivelul 33. Sunt turist si as vrea sa fac gems. Un prieten mi- a spus ca sigura modalitate ca turisti sa faca gems este de a primi reclame la ele in timp...? (mai mult)
....as vrea sa ma apuc iar de metin2ro si nu stiu ce caracter sa fac, as avea o idee dar vreau sa ma sfatuiti si voi(ninja arc, surabm, si war mental) si ce itm imi trebuie pentru aceste caracteresau...? (mai mult)
Cum se poate sa fac copii in Sims Freeplay? Simsi mei sunt casatoriti si stau in aceeasi casa. FUNDA!
Cum pot sa bag zm pe boti si sa aiba si meniul si tot! Deci puteti sa-mi spuneti si mie cum fac? Cel mai bun raspuns, DAU FUNDA! Sau un cs gata facut cu zm, dar cu boi si cu meniu!
La cityville cum imi deschid afaceri in orasul altcuiva?
Cine imi poate da un cont naruto cu toate caracterele va rog!
Care stie un hack bun pentru cheese pe transformice? Dau funda :D
Imi ziceti si mie niste jocuri cu conturi gen metin2 fara download. Lasatimi link-ul Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?